arti25 30.11.05, 18:02 dzisiaj miałem pecha, trafiłem na kanara, mam płacic karę bo miałem kartę ale nie swoją, szukam osoby, której albo się skończyła ważność albo kończy, prawie 100 zł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arti25 Re: Kanary 30.11.05, 18:02 arti25 napisał: > dzisiaj miałem pecha, trafiłem na kanara, mam płacic karę bo miałem kartę ale > nie swoją, szukam osoby, której albo się skończyła ważność albo kończy, > prawie 100 zł!!!! skończyła oczywiście dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kanary 30.11.05, 18:11 Nie prościej będzie zapłacić kanarowi niż osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 30.11.05, 18:14 arti25 napisał: > dzisiaj miałem pecha, trafiłem na kanara, mam płacic karę bo miałem kartę ale > nie swoją, szukam osoby, której albo się skończyła ważność albo kończy, > prawie 100 zł!!!! To korzystasz z uslugi i nie placisz??? Toz to zwykle zlodziejstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kanary 30.11.05, 18:23 I podżeganie do przestępstwa przeciw dokumentom... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 30.11.05, 18:26 yoma napisała: > I podżeganie do przestępstwa przeciw dokumentom... Tez! Ale na tym to ty sie lepiej znasz, ja, to tylko moraly moge prawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 30.11.05, 18:32 yoma napisała: > ... i do poświadczania nieprawdy... Czyli falszywego swiadectwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 30.11.05, 18:39 yoma napisała: > ...przeciw kanarowi swemu... I pozadanie rzeczy blizniego swego (spolka transportowa, MPK, poprawne wstawic)... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kanary 30.11.05, 18:45 Swoją drogą gość ma narąbane. Już go kanar łapnął na prawie 100 zł za manie nie swojej karty, to jeszcze mu mało. Szuka jeszcze jednej osoby, żeby go jeszcze jeden kanar łapnął za jeszcze jedną nie swoją kartę. Albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 30.11.05, 18:54 yoma napisała: > Swoją drogą gość ma narąbane. Już go kanar łapnął na prawie 100 zł za manie nie > > swojej karty, to jeszcze mu mało. Szuka jeszcze jednej osoby, żeby go jeszcze > jeden kanar łapnął za jeszcze jedną nie swoją kartę. Albo co. Nie, to jest mentalnosc drobnego zlodziejaszka i naciagacza. Nie mniej a moze byc wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
aulea Re: Kanary 30.11.05, 18:48 Dawno temu zostałam złapana na takim "gorącym uczynku". Podałam kanarowi wszystkie dane (oczywiście zmyślone). Udało sie,uwierzył mi i wypuścił. Wiecie co, tak się bałam, że mnie znajdzie, że i tak zapłaciłam. Do dziś nie mogę odżałować:( Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 30.11.05, 18:52 aulea napisała: > Dawno temu zostałam złapana na takim "gorącym uczynku". Podałam kanarowi > wszystkie dane (oczywiście zmyślone). Udało sie,uwierzył mi i wypuścił. Wiecie > co, tak się bałam, że mnie znajdzie, że i tak zapłaciłam. Do dziś nie mogę > odżałować:( Za twoj niezaplacony bilet ktos jednak placi! Poza tym wplywasz na tlok miedzy tymi co placa i moze nie chca jezdzic w tloku i tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
aulea Re: Kanary 30.11.05, 19:08 > Za twoj niezaplacony bilet ktos jednak placi! Jasne. Place za wszystkie przejazdy raz na jakis czas hurtem :) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 30.11.05, 19:14 aulea napisała: > Jasne. Place za wszystkie przejazdy raz na jakis czas hurtem :) Wcale nie jestes zabawna... Odpowiedz Link Zgłoś
aulea Re: Kanary 30.11.05, 19:21 a Ty sie czepiasz. Skonczmy na tym, ze od dawna juz nie korzystam z uslug komunikacji miejskiej wiec nie obawiaj sie tloku z mojej przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 30.11.05, 19:27 aulea napisała: > a Ty sie czepiasz. Skonczmy na tym, ze od dawna juz nie korzystam z uslug > komunikacji miejskiej wiec nie obawiaj sie tloku z mojej przyczyny. Ja sie nie obawiam, bo mnie akurat ten tlok nie dotyczy:) A gdzie jeszcze ponaciagalas, zeby juz nie korzystac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: Kanary 01.12.05, 18:44 marysia75 napisała: > Za twoj niezaplacony bilet ktos jednak placi! Poza tym wplywasz na tlok miedzy > tymi co placa i moze nie chca jezdzic w tloku i tak dalej.... Czep sie tramwaja imho.. Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: Kanary 01.12.05, 19:54 marysia75 napisała: > Vade retro... Quale principium, talis et clausula. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Kanary 01.12.05, 19:57 antediluvian napisał: > marysia75 napisała: > > > Vade retro... > > Quale principium, talis et clausula. Dlugo szukales/as, widocznie samo z siebie nie przychodzi, Orbiliusza trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: Kanary 01.12.05, 20:00 Chyba nie zrozumialas... pardon w takim razie nie bede Cie dalej meczyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ale po co szukasz tej osoby? 02.12.05, 13:10 Bo ma do oddania jeszcze jedno parwie 100 zł, dobroczyńca taki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Kanary 02.12.05, 13:19 Oczywiście na wszelki wypadek autor tego przewspaniałego wątku nie podał miasta, czyli wiadomo że chodzi o Stolyce;) Odpowiedz Link Zgłoś
atsieta Re: Kanary 02.12.05, 13:21 tomash8 napisał: > czyli wiadomo że chodzi o Stolyce;) a KANARY TO ZAPEWNE Z "RENOMY"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo * nie spadlo tobie nic ciezkiego na glowe / dupe? IP: 7.213.64.* / 207.213.64.* 02.12.05, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Theo 02.12.05, 15:25 A daj spokój, ktoś bota zmajstrował. Jak się pojawia atsieta, to bot się włącza. Ale to jakiś wielbiciel musi być, skoro mu się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś