Dodaj do ulubionych

*****DO RADWICKA*****

10.12.05, 14:07
Kazy bywalec nasego Schroniska mo jeden wątek lo siebie. To i Radwickowi sie
on nalezy, skoro ku nom przybył. Hau!
Obserwuj wątek
    • owcarek_podhalanski Re: *****DO RADWICKA***** 28.12.05, 15:27
      Oooo! Właśnie dostołek potwierdzenie, ze moje zycenia świątecne dosły do
      Radwicka! Od Linecki i Tubylecka nadal nimom potwierdzenia. Hauuuu!
    • bryza102 Re: *****DO RADWICKA***** 03.01.06, 18:53
      Witam,witam i o zdrowie pytam.A jakież to drogi sprowadziły Radwika do
      Schroniska?Pobłądziłeś w górach?Tak się składa,że nasze Schronisko niby leży na
      szlaku,ale nie łatwo doń trafić!
      A dziwi mnie trochę,że Mama decyduje o której godzinie masz odejść od
      komputera,,,,A wolno zapytać ile to wiosenek Radwicek ma na boku?/odpowiedż
      niekonieczna.../,bo dzieci czasami mogą się tu pogorszyć,a my kochamy dzieci
      i nie chcielibyśmy aby krzywda się Radwickowi działa,bo i "słówkiem"niestosownym
      czasami operujemy,nie dla dziecięcych uszu.Zapytaj ino synku,czy Mama zgodzi
      się abyś do Smadnego Mnicha zachodził i z dorosłymi w dysputy uderzał,bo tak
      się nie godzi Mamuśkę oszukiwać że niby na forum"Bolka i Lolka" wchodzisz...
      • owcarek_podhalanski Re: *****DO RADWICKA***** 04.01.06, 10:20
        No w kazdym rozie nalezy sie ciesyć, ze jak my syćka juz pomrzemy, to bedziemy
        mieć w tym Schronisku godnego następce - Radwicka! Hau!
        • mysha_b Re: *****DO RADWICKA***** 04.01.06, 13:57
          Tez tak mysle, a Radwi nie jest chyba az takim dzieciuchem, zeby go do Bolka i
          Lolka odsylac ;))) Ja w ogole mysle, ze on nas troche chyba kokietuje tym
          jakoby bardzo mlodym wiekiem. A na dobra sprawe na temat lat nie puscil pary z
          ust. Owszem, liczy sie ze zdaniem mamy, ale to obowiazuje w kazdym wieku.

Radwi, co Ty na to? Moze odslonisz rabka(albo jeszcze mniej) tajemnicy, jak to
          tam z Twoimi latkami jest. To tylko kobiet o wiek pytac nie przystoi :)))))))
          • owcarek_podhalanski Re: *****DO RADWICKA***** 04.01.06, 14:52
            No prose! A do mojej 4-letniej bratanicy ciągle ftoś podchodzi i pyto: "A ile
            ty masz lat?" Co za impertynencja!!!!!! Hau!
            • mysha_b Re: *****DO RADWICKA***** 04.01.06, 15:32
              No widzisz, okazuje sie, ze sa tacy, ktorzy nie znaja sie na rzeczy. Savoir-
              vivre jest im obcy. Na szczescie Twojej Bratanicy na razie jest to obojetne. A
              moze nie? Jedne dzieci bardzo lubia sie popisywac i duzo mowic, a inne wrecz
              odwrotnie. Nie powiem ktore wole, bo a nuz Ci sie naraze - nie wiem do jakiej
              kategorii nalezy Twoja Bratanica :)))))
              • owcarek_podhalanski Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 14:02
                Moja bratanica roz twierdzi, ze jest rekinem, a roz, ze księznickom. Rekin
                pewnie sie nie przejmuje, ale wobec księznicki radziłbyk syćkim więcej taktu.
                Hau!
                • mysha_b Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 14:28
                  RE-KI-NEM, a skad jej to przyszlo? :))))))))))
                  • owcarek_podhalanski Re: *****DO RADWICKA***** 13.01.06, 18:10
                    Nimom pojęcia. Ani nie wiem, cy rekin z księznickom majom jakiś wspólny
                    mianownik. Moze majom? Tak jak pon Sułek zastanawioł sie kiesik kim zostać:
                    leśnicym cy rzeźnikiem? Bo i to, i to jest zawodem miłośnika zwierząt.
                    Hau!
          • radwi22 Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 00:36
            :)
      • radwi22 Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 00:35
        Nie martw się Bryzecko :) Aż takim maluchem nie jestem, coby w dysputy tu i tam
        nie wchodzić, a i z Mamą czasami trzeba, oczywiście z szczacunkiem :)
        podyskutować, i zdania swego bronić. O.
        Odpowiedź na pytanie, ile mam latów, zdradza mój nick- Radwi22 :) Ale i z
        Bratanicą Owcarkową, chętnie poszukałbym wspólnego języka! Wszak testowałem
        niedawno rowerek, dla kuzynki ( rowerek był, do lat 3) i jeździło się w
        deche!!! :)
        Savoire Vivre. A wiecie, co znaczą te słowa?:)
        Eeee, jaki tam by ze mnie następca był...gdyby Was tutaj nie było, to nie
        byłoby w czym następować:/ Poza tym, już :) Bratanica rośnie <jupi>
        • bryza102 Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 00:58
          Savoire Vivre. A wiecie, co znaczą te słowa?:)

Nie wiemy,a co znaczą? My tu na zad...u mało mamy do czynienia z sawoirem
          vivrem.
          • owcarek_podhalanski Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 14:07
            Ale z drugiej strony skoro działomy na zad...u, to jesteśmy
            roussowskimi "savage noblese", a to znacy, ze wprowdzie nie wiemy, co to sawłar-
            wiwr, ale nie musimy - momy go we krwi :-))))
            Hau!
            • mysha_b Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 14:54
              Masz na mysli Jana Jakuba i jego dzielo "Emil czyli o wychowaniu"? - nie jestem
              przekonana do jego teorii na temat wychowania. Prawda jest taka, ze wszystko co
              napisal wyplywalo z jego wlasnego doswiadczenia, a ja nie jestem pewna, czy
              jedynie wlasne doswiadczenie to nie jest conieco za malo ?
              • radwi22 Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 17:34
                Conieco- dla Kubusia Puchatka, nie było zamałym :) Ale mogłbo być za mało tego
                Conieca! Czesto było za mało, dlatego właśnie Kubuś szukał.
                A dla Emila, nie wiem, nie czytałem :/
              • owcarek_podhalanski Re: *****DO RADWICKA***** 06.01.06, 10:57
                mysha_b napisała:

> Masz na mysli Jana Jakuba i jego dzielo "Emil czyli o wychowaniu"?

Akurat tam chyba nic o ślachetnym dzikusie nie pisoł. W ogóle to on próbowoł
                znaleźć swojego ślachetnego dzikusa wśród róznyk pierwotnyk ludów, ale nie
                znalozł. Moze źle sukoł? Moze nie powinien był sukać wśród pierwotnyk ludów,
                ino w nasym Schronisku? Hau!
                • mysha_b Re: *****DO RADWICKA***** 06.01.06, 14:03
                  Jak to nie pisal? Pisal przeciez, ze rozwijanie umyslu trzeba odlozyc na
                  pozniej, najwazniejsze sa emocje i nalezy w pierwszym rzedzie o nie zadbac
                  wychowujac dziecko. To sa jego wlasne slowa. Czy wiec tak wychowane dziecko, na
                  wzor pierwotnych ludow, nie jest jako ten przywolany przez Ciebie "szlachetny
                  dzikus"?
                  • owcarek_podhalanski Re: *****DO RADWICKA***** 13.01.06, 18:13
                    Moze coś w tym być. Ale jeśli prędzej cy później mioł nastać rozwój umysłu, to
                    juz chyba by była dedzikusizacja. Hau!
            • radwi22 Re: *****DO RADWICKA***** 05.01.06, 17:16
              A to znaczy "wiedzieć- żyć" z francuska. Ładnie.
              • bryza102 Re: *****DO RADWICKA***** 07.01.06, 21:59
                Co za erudycja.....
                • radwi22 Re: *****DO RADWICKA***** 08.01.06, 03:50
                  :))))))))))) No co, koleżanka mnie nauczyła !!?
                  • annah11 Re: *****DO RADWICKA***** 08.01.06, 10:22
                    Witaj, dzieki, ze do mnie zajrzales i wpisales sie. Bardzo mi milo.
                    • radwi22 Re: *****DO RADWICKA***** 08.01.06, 13:58
                      Cała przyjemność po mojej stronie :)
                  • bryza102 Re: *****DO RADWICKA***** 08.01.06, 15:31
                    Oj,żeby te nauki nie poszły w niezamierzonym kierunku....A koleżanka
                    pełnoletnia?Nauki medyczne też przerabiacie?
                    • radwi22 Re: *****DO RADWICKA***** 08.01.06, 18:36
                      Interaktywną pracę z mózgiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka