samentu 13.12.05, 16:13 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3064483.html ale będzie szopka:)))))) podobno Szczerbiec i korona Augusta II też już w drodze:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Plan koronacji JKM Lecha I Aleksandra 13.12.05, 16:16 Tego Aleksandra to on sobie chyba wyrzuci :) Im mniejsze ciało, tym większa pompa. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Plan koronacji JKM Lecha I Aleksandra 13.12.05, 16:19 [...] Wyluzuj, admin, sam wykasowałem to, co o tym myślę ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Mnie zaciekawiło: 13.12.05, 16:50 "przemarsz do Zamku Królewskiego" bo lękam się, czy otrzymają zezwolenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Mnie zaciekawiło: 13.12.05, 17:30 A dlaczego żadne wiadomości się nie zająknęły o niedzielnej imprezie przed warszawskim ratuszem, na której lud, licznie w strugach deszczu zgromadzony, dziękował Panu Prezydentowi ochoczymi oklaski za to, że tak ładnie zmodernizował miasto, że inwestorzy się pchają drzwiami i oknami, że na każdym rogu stoi budynek komunalny, naprzeciwko przedszkole, a autobusy kursują co 3 minuty po ładnych, wyremontowanych drogach z wydzielonymi ścieżkami rowerowymi? I laurka była rysowana, taka duuuuuża.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_godzinach Re: Mnie zaciekawiło: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:42 może Wiadomości uznały, ze nie było za co dziękować? Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: Mnie zaciekawiło: 13.12.05, 18:30 Nie wszystko co wielkie jest dobre,lecz wszystko co dobre jest wielkie" chciałoby sie powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś