Dodaj do ulubionych

STOP BECIKOWEMU!

03.01.06, 17:07
Osobiście natłukłbym czymś cieżkim po łbach idiotów, którzy wprowadzili to
kretyńskie becikowe. Zamiast inwestować w naukę, przemysł czy cokolwiek,
rozdają kasę podatników zafajdanym dzieciorobom. A podobno takim biednym
państwem jesteśmy. Dziś już w to nie uwierzę.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=18125382&a=18125382
Obserwuj wątek
    • miesiekido Re: STOP BECIKOWEMU! 03.01.06, 17:35
      Czemu tylko im , jest więcej takich co wszystko pokręcili.Nie obiecuj tylko się
      bierz do roboty i wal.Kosy na sztorc przekuwam tanio odsprzedam - będziesz miał
      dłuższą rękę !
    • skp110 Re: STOP BECIKOWEMU! 03.01.06, 21:54
      To nie chodzi czy jesteśmy czy bogaci, ale o to czy mamy prztrwać czy wyginąć
      jako naród.
    • dorianne.gray Re: STOP BECIKOWEMU! 03.01.06, 22:11
      Hmmm... Czyli jestem zafajdanym dzieciorobem? Dzięki.
      Wolałabym wędkę zamiast ryby, czyli jakieś lepsze warunki dla mam pracujących
      lub mających własną firmę, niż becikowe, które nie jest mi do niczego
      potrzebne. Ale żeby od razu przez krótkowzroczną politykę rządu obrażać
      przyszłych rodziców?...
    • b-beagle Re: STOP BECIKOWEMU! 03.01.06, 22:40
      A ja znam pewnego osobnika, który bardzo się z tego cieszy i nawet obliczył
      sobie, że zaoszczędzi rocznie z tego powodu 4800zł.Ciekawe jak ))))))
    • Gość: Co ty pleciesz? Underpopulation IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.01.06, 06:38
      Biala rasa bedzie niedlugo juz tylko wspomnieniem, a ty wylacznie dinozaurem.
      • Gość: Echo Re: Underpopulation IP: *.dsl.snfc21.sbcglobal.net 04.01.06, 07:29
        Moze powinni wstrzymac becikowe dla tych co wypisuja bzdury na tym forum?
        Oczywiscie ze Europa umiera i jesli nie stanie sie cud i ludzie nie zaczna
        miec dzieci, Europa zginie. Jedynie bezmyslni ludzie moga pisac o przeludnieniu
        Europy.
        • Gość: gosc Re: Underpopulation IP: *.chello.pl 04.01.06, 19:26
          i co ja niby zrobie z tym becikowym do ja mogę kupic mysle ze ci którym
          becikowe przeleciało koło nosa tak sie zucają i mają pretęsje chech smiac mi
          sie chce wzbogace sie od 1000 zl
          • Gość: tatar Re: Underpopulation IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 04.01.06, 19:59
            i co się czepiacie nawet nie wiecie ile to win owocowych.Ile radości z narodzin potomka
            • Gość: Echo Re: Underpopulation IP: *.dsl.snfc21.sbcglobal.net 04.01.06, 20:02
              >Osobiście natłukłbym czymś cieżkim po łbach idiotów

Czy nie powinienes zaczac od siebie????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka