avk1 01.02.06, 17:28 Których naszych sąsiadów lubicie-Niemców,Słowaków,CZechów,itd.Za co się lubi ( bądz nie )sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:34 Ale kogo konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avk1 Re: sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:38 np.o Rosjanach mówi się ze to bratnia dusza ale tez zakapior,o Niemcach-ze nigdy nie będa bliscy Polakom,Litwini tez nas nie lubią a przecieżpolacy są tacy fajni,Za sąsiadami poludniowymi tez nie przepadamy,czy z nami jest co s nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:40 to stereotypy, posługujesz sie nimi???! Odpowiedz Link Zgłoś
avk1 Re: sąsiedzi 01.02.06, 17:42 tu nie chodzi o mnie bo ja osobiscie tak nie uwazam,ale znam wielu ludzi ktorzy tak sądzą.zreszta jak popatrzysz na rozne strony www to tez tam to spotkasz Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: sąsiedzi 01.02.06, 19:06 Jeżeli jacyś ludzie kierują się stereotypami, to ich problem. Na pewno nie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: sąsiedzi 01.02.06, 19:15 Moich prywatnych sasiadow nie lubie, bo wyja, a sasiadke lubie, bo jest sexi (aczkolwiek niestety nie Tajka). Nie jestem polglowkiem, aby rasistycznie kategoryzowac wszystkich ludzi w jeden worek i traktowac ich jak osobny gatunek malpy tylko dlatego, ze jeden z nich jest be, albo odwrotnie - ok. Odpowiedz Link Zgłoś