14.03.06, 20:27
Moim zdaniem kawał chama, marionetka Kaczyńskiego i dupa a nie polityk.
Obserwuj wątek
    • madana Re: KURSKI 14.03.06, 20:33
      Polecam lekturę "Księcia" N.Machiavellego...chyba obowiązkowy podręcznik dla każdego polityka, widać,że Kurski zna książkę na pamięć.Napisano ją w początkach XVI wieku.Nadal aktualna.Masz chyba wyidealizowany obraz polityka, a w polityce liczy się -niestety- jedna rzecz: skuteczność.Dlatego polityka jest brudna.
      • pendragon_pl Re: KURSKI 14.03.06, 20:35
        skuteczność ale nie uzyskiwana poprzez chamstwo.
        • madana Re: KURSKI 14.03.06, 20:43
          Wiesz, od pewnego czasu kompletnie przestałam zajmować się polityką, nie śledzę co jeden pan drugiemu panu powiedział, co uzgodniono na tym czy innym zebraniu partyjnym, mam to w nosie! Tylu zbędnych i złych emocji sobie zaoszczędziłam!
          Jednak nadal upieram się,że skuteczność w polityce zawsze będzie na pierwszym miejscu i politykiem skutecznym niestety nie zostaje się w białych rękawiczkach (naprawdę tego żałuję, ale tak jest).I nie pomogą żadne górnolotne napominania: "Wy, którzy pospolitą rzeczą władacie..." itp.W polityce przegrani się nie liczą i tyle.Brutalne, ale prawdziwe, dlatego nie chcę tym się kscytować.Jest tyle fajnych rzeczy, które można robić zamiast tego.Pozdrawiam.
    • kaczeniec21 Re: KURSKI 14.03.06, 20:41
      Pendragon pierwszy raz żałuję ,że nie jestem chłopem, bo na Twoim miejscu
      napisałabym, że to jest ch...j itd, itp.
      już nic...
    • z3r0 Re: KURSKI - słuchałem 14.03.06, 20:57
      Słuchałem.

Gadka słaba.

A Kurski to cyniczny sługus.
    • deltalima Re: KURSKI 14.03.06, 21:07
      swoją drogą to współczuję mu. jest skuteczny ale na krótką metę. rządy pisu
      długo nie potrwają a jacuś narobi sobie tylu wrogów, że czeka go śmierć
      polityczna.

ma jedną zasadniczą, śmiertelną dla polityka wadę - pali za sobą mosty.
    • ramadayes Re: KURSKI 14.03.06, 21:10
      kawał niczego. "skombinował" dziadka Tuska (ponoć ciemny polski naród miał na
      to iść). ciekawe czy bomba w stolicy to też jego zasługa?
      • Gość: jaija Re: KURSKI IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.03.06, 23:35
        facet to rzeczywiście kawał szui i cholernego koniunkturalisty. Jak wiatr
        wieje, tak Kurski działa. Gotów zrobić najgorsze świństwo. Szmata, nie
        człowiek. Współczuję tylko rodzicom, no i bratu.
        • Gość: Poulsen Re: KURSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 07:01
          Scena z wczorajszych obrad sejmu:
          Przemawia Kurski, obok stoją dwie szklanki, jedna do połowy wypełniona wodą
          druga pusta i czysta. Kurski cośtam blebla i w pewnej chwili "Panie Marszałku,
          proszę o wymianę szklanki bo z tej pił Pan poseł Rokita" dzwigając tą z wodą i
          pokazując marszałkowi. Oczywiście uśmiech od ucha do ucha i aplauz posłów PIS-u.
          Ha ha , he he Kurski zadowolony ze swojej wypowiedzi.
          Moim zdaniem Kurski to taka k*rwa polityczna. Matke by sprzedał tylko po to żeby
          być na świeczniku.
          • 17_mgnien_wiosny Re: KURSKI 15.03.06, 08:02
            I jeszcze lubi się obnażać. Swoją drogą, czemu kolesi z LPRu tak ciągnie do
            oglądania genitaliów bulteriera?
    • Gość: ???? ciekawe czym się chwalił jak był w LPR (obnażanie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:17
    • snajper55 Re: KURSKI 15.03.06, 10:55
      pendragon_pl napisał:

> Moim zdaniem kawał chama, marionetka Kaczyńskiego i dupa a nie polityk.

Może i dupa, ale nie obrzezana dupa ! ;))

S.
    • czwarty.wymiar Re: KURSKI 15.03.06, 18:38
      Tak, kawał faszystowsko-bolszewickiej "szynki".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka