Dodaj do ulubionych

Dziwne dźwięki

24.03.06, 11:00
Kie cytom ten artukuł, mom wrazenie, ze w usak rozlegajom mi dźwięki
Międzynarodówki. Cy ftoś moze mi wytłumacyć to dziwne zjawisko? Hau?
Obserwuj wątek
    • grupanietrzymajacawladze Apropo Prezydenta - istnueją dowody wskazujące 28.03.06, 22:15
      że prezydent w młodości wraz z bratem usiłował ukraść księżyc. Podobno jakaś
      kamera to sfilmowała...
      • owcarek_podhalanski Re: Apropo Prezydenta - istnueją dowody wskazując 29.03.06, 09:54
        Ale na scynście księzyc znalozł na to sposób, coby wyswobodzić sie spod ik
        władzy, cego - tu splagiatujem Tubylecka - wom i sobie zycem. Hau!
        • dydyja Re: Apropo Prezydenta - istnueją dowody wskazując 29.03.06, 11:18
          Jasne... Dziś niczym, jutro wszystkim my! – chyba to właśnie powiedzieli sobie
          chłopcy po tym nieudanym rabunku:)) Brrr...
          • owcarek_podhalanski Re: Apropo Prezydenta - istnueją dowody wskazując 29.03.06, 11:34
            A w ik planak jest to, ze "związek nasz BRATNI ogarnie ludzki ród". Hau!
    • bryza102 Re: Dziwne dźwięki 30.03.06, 11:06
      No to wszystko jasne!Międzynarodówka jest hymnem kaczorów!
      • owcarek_podhalanski Re: Dziwne dźwięki 30.03.06, 15:18
        Ino zmieniono kapeckie słowa. Na takie:

Wyklęty powstań ludu ptasi,
        Niech wiodą cię kaczorki dwa.
        Niech drżą wrogowie wszyscy nasi
        Przed naszym srogim "Kwa-kwa-kwa!"

Zły Balcerowicz musi odejść -
        To pan prezydent mówi wam.
        Kto kaczki poprze, ten w nagrodę
        Wystąpi w telewizji Trwam.

Bój to jest nasz bliźniaczy,
        Wrogów stratuj i skop,
        Gdy związek nasz kaczy
        Ukradnie Srebrny Glob.

Jak za te piosnke pójdem za kratki, to ślijcie mi do więzienia kiełbase
        jałowcowom. Hau!
        • bryza102 Re: Dziwne dźwięki 30.03.06, 19:29
          Masz jak w banku Owcarku,nie tylko jałowcową,ale inne przysmaczki też,No...na
          przykład,,,pieczone kaczorki dwa :))))
          • owcarek_podhalanski Re: Dziwne dźwięki 31.03.06, 15:21
            Piknie dziękujem, Bryzecko. A zreśtom nie spodziewom sie siedzieć w hereście do
            końca zycia. Jako owcarek wychowany na storyk łesternak, wierzem, ze DOBRO
            zawse zwycięzo, nawet wte, kie ZŁO wydaje sie silniejse. Hau!
        • bryza102 Re: Dziwne obrazki... 30.03.06, 19:35
          www.satyryczny.com/1/zygfryd.jpg
          • owcarek_podhalanski Re: Dziwne obrazki... 06.04.06, 09:29
            To jest Jarosław. Tak! Na pewno to jest Jarosław! Cemu tak godom? Juz tłumacem:
            według art. 135 paragrafu 2 Kodeksu karnego "Kto publicznie znieważa Prezydenta
            Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3".
            Natomiast o publicnym zniewazaniu prezydenckiego brata Kodeks karny nic nie
            godo. Jeśli więc bedom fcieli nos zamknąć za śmianie sie z prezydenta, to my
            tłumacmy, ze myśmy tak naprowde śmiali sie z Jarosława, ino bracia sie nom
            pomylili. Hihihi! Hau!
            • bryza102 Re: Dziwne obrazki... 06.04.06, 11:15
              hahaha,masz rację,W razie co,to zwalamy na Jarka hahaha!
              • owcarek_podhalanski Re: Dziwne obrazki... 06.04.06, 15:01
                Co prowda do owego artykułu Kodeksu karnego zawse mogom dodać paragraf 3: "Kto
                będzie robił sobie śmichy-chichy z Naszego Ukochanego Prezydenta albo jego
                Brata, ten podlega karze spalenia na stosie." Ale wte mozemy z kolei pedzieć,
                ze myśmy cały cas mieli na myśli pona BOGUSŁAWA Kaczyńskiego. Hau!
                • mysha_b Re: Dziwne obrazki... 07.04.06, 17:29
                  Dobrze, ze Wam sie jeszcze chce smiac, bo mnie juz coraz mniej :(
                  • owcarek_podhalanski Re: Dziwne obrazki... 10.04.06, 12:40
                    No bo śmiech to jedyna broń masowego razenia, jaka nom jesce została. To trza
                    jej uzywać. Hau!
                    • mysha_b Re: Dziwne obrazki... 10.04.06, 13:48
                      Wiesz co Owcarku?, masz swieta racje. Kiedys sobie pomyslalam, ze zamiast isc
                      na udry z Kaczorami i PiSem, zamiast wdawac sie z nimi w dyskusje - ktorej i
                      tak sie nie wygra, bo nie na logice i prawdzie sie ona opiera, ale na
                      cynicznych lgarstwach i arogancji - najlepiej byloby po prostu smiac sie im
                      prosto w dzioby. Smiech, to niedoceniana, ale bardzo grozna bron. Smiech rani
                      bardziej, niz najgorsze slowo.
                      • owcarek_podhalanski Re: Dziwne obrazki... 10.04.06, 14:29
                        Jest taki program na TVN "Szymon Majewski Show". Nie wiem, co inksi o tym
                        programie sądzom, pewnie róznie, bo gusta som rózne, ale lo mnie to jest pikno
                        śmiechoterapia na obecnom rzecywistość. Hau!
                        • mysha_b Re: Dziwne obrazki... 10.04.06, 14:51
                          Tak, tak, jest taki program. Prawde mowiac nie ogladam, bo za Majewskim nie
                          przepadam. Ale kiedys chwilke sie zatrzymalam i wlasnie Majewski parodiowal
                          prezydenta-kaczora, jak wyglaszal oredzie do Narodu, w ktorym to oredziu
                          oglosil, ze nie oglosi(wyborow). Z lapkami rowniutko ulozonymi na stole to
                          oglaszal.
                          Nawet pomyslalam, ze kiedys zerkne na ten program. Skoro Ty Owcarku polecasz te
                          darmowa smiechoterapie, to skorzystam. Smiech to zdrowie(takze
                          psychiczne)!!! :)))
                          • dydyja Re: Dziwne obrazki... 10.04.06, 15:00
                            Programu Majewskiego nie widziałam, ale na własne uszy słyszałam, jak Lech
                            wygłosił (czy raczej - wyskandował pod nosem:) do zołnierzy w Iraku niebywale
                            odkrywczą i głęboką sentencje, która brzmiała mniej więcej tak: I jeszcze życze
                            wam pomyślności w tym, co każdy normalny człowiek ma, to znaczy w życiu
                            prywatnym:)))
                            • mysha_b Re: Dziwne obrazki... 10.04.06, 15:19
                              :)))))))), tak, bardzo gleboka mysl.
                              Tak mi przyszlo do glowy, ze Walesa ze swoimi powiedzonkami typu, "jestem za, a
                              nawet przeciw", jest w gruncie rzeczy duzo lotniejszy od, jakby nie bylo, nie
                              byle jak wyksztalconego, obecnego prezydenta.
                              • owcarek_podhalanski Re: Dziwne obrazki... 10.04.06, 16:12
                                I to niby KACKA powinna być bardziej LOTNA od kogoś, fto sie WAŁĘSA, a
                                jednak ...
                                Hau!
                                • mysha_b Re: Dziwne obrazki... 11.04.06, 14:19
                                  Wiesz Owcarku, drob domowy nie fruwa, a to jest raczej ta kategoria. Niestety
                                  nie ma nic z orla :)))))))))
                                  • owcarek_podhalanski Re: Dziwne obrazki... 11.04.06, 14:24
                                    Co najwyzej z reszki. Hau!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka