Dodaj do ulubionych

Obcokrajowiec w Polsce

30.03.06, 11:48
z cyklu co inni mysla o nas

obcokrajowiec.blog.onet.pl/
Obserwuj wątek
    • pooh5 Jaki tam obcokrajowiec 30.03.06, 11:53
      Widać, że to zakompleksiony Polak, który uznał wyższość kultury holenderskiej
      nad polską.
      • Gość: zafryki Re: Jaki tam obcokrajowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:58
        telepatia ???

to samo mysle, i usiłuje zareklamowac sowje wypociny podsyłając tu swojego
        linka
        żalosne
        • po_godzinach a co tam nie jest prawdą? 30.03.06, 11:59
          • Gość: zafryki Re: a co tam nie jest prawdą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:01
            obcokrajowiec
            • po_godzinach Re: a co tam nie jest prawdą? 30.03.06, 12:13
              Autor pisze o sobie, że jest obcokrajowcem?
              Mógłbyć podać stosowny cytat?
              • Gość: zafryki Re: a co tam nie jest prawdą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:14
                nagłowek tego bloga !!
                nie mam ochoty nabijac mu licznika
                • po_godzinach aha, czyli Darden sie pomylił. OK. 30.03.06, 12:19
          • Gość: zafryki Re: a co tam nie jest prawdą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:02
            obcokrajowiec
    • po_godzinach Święte słowa ... 30.03.06, 11:58
      "W Polsce styl architektoniczny to katastrofa . Wynika to z biedy ale tez z
      wrozdonego polskiego analfabetyzmu architektonicznego . Polska to jeden wielki
      burdel i bajzel estetyczny . Widac to wszedzie . Domy jednorodzinne - kazdy w
      innym stylu , choc dominuje styl kwadratow kostek ze srebrzanka budowane w
      latach 60-80. Nowobogaccy buduja jakies swoiste koszmary , kiczowate bezgustne
      niby-rezydencje .

Jest coraz wiecej domow ladnych ale nie pasuja do otoczenia , krajobrazu itp ...

Polska to tez kraj szkaradnych blokow , blokowisk pzry czym kazdy balkon jest w
      innym kolorze , najczesciej jednak z braku pieneidzy wszystko oblazi i jest
      brudne .

W ogole w Polsce pierwsze co robi wrazenie na pzrybyszu z krajow
      cywilizowanych to wszechobecny brud , po polsku syf i gomora . W Polsce i w
      ogole krajach slowianskich brud i brzydota sa tak wielkie ze chyba wieksze sa
      tylko w Indiach i najbiedniejszych krajach Afryki , Azji . Jednak Indie to
      kraj fascynujacy a Polska to kraj szary , bury i ..brudny .

Te wszystkie dziurawe chodniki , krzywe , pokrzywione krawezniki , jezdnie i
      ulice niczym w sredniowieczu , nie pomalowane , nie remontowane , jakies
      pzrestarzałe .

Ogolny wizerunek jest barzdo pzrygnebiajacy jednak po zcasie czlowiek
      pzryzwyzcaja sie do tego brudu , do tych smieci , papierkow , butelek , kipow ,
      charkow z nosa buzi , dupy , i bog wie czego jeszcze.

Szczególnie z punktu widzenia Holendra.
      (...)"
      • Gość: ake Re: Święte słowa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:12
        a za to u was biją Murzynów..
        • po_godzinach a do rzeczy może coś? 30.03.06, 12:13
          • Gość: ake Re: a do rzeczy może coś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 13:18
            a do rzeczy to nigdzie nie widziałem takiego syfu, brudu i dziadostwa jak w
            arabskich i murzyńskich częściach Holandi. Holandia kiedyś może i była ładna i
            czysta , obecnie jednak rosnąca w ekspresowym tempie liczba Holendrów-Arabów
            wyznających islam i Holendrów Murzynów, niszczy ten kraj.
            We Francji to samo. Urodziłem się w Orleanie. Ostatnio byłem w Paryżu, trzeba
            zapomnieć o romantycznym wizerunku tego miasta. To co zobaczyłem to brud, smród
            i dziadostwo o jakie trudno na Ukrainie czy Białorusi. Bandy Arabów i ich
            odrażających kobiet poowijanych w brudne szmaty, tabuny Murzynów jak w centrum
            Nairobi. Dzielnice niegdyś piękne i posiadające urok, takie jak montmartre
            opanowane przez bezrobotnych czarnych Francuzów, Francuzów-Arabów i
            przekształcone w odrażające slumsy. Czasami się zastanawiałem gdzie ja do
            cholery jestem, wszyscy biali stamtąd pospie..li. Francja tonie. W Holandii
            jest jeszcze gorzej. Islam i kolorowi Holendrzy - taka jest przyszłość tego
            kraju. Powoli wizerunek schludnej Holandii odchodzi do lamusa, a Holender
            kojarzy się bardziej z fanatycznym Islamem, kobietami w szmatach, eutanazją,
            adopcją dzieci przez homoseksualistów, niż z sielankowym wizerunkiem spokojnego
            obywatela, na tle wiatraka, z tulipanem w reku i w drewnianych chodakach. Poza
            tym, chociaż głośno się o tym nie mówi, i w Holandii i we Francji panuje
            rasizm. Biali nie przepadają za kolorowymi, uprzywilejowanymi przez ekipy
            rządzące, żyjących z socjalu, i najczęściej nic nie robiących, (czasem z nudów
            coś podpalą lub zamordują jakiegoś reżysera). Natomiast kolorowi białych
            otwarcie nienawidzą, a islamiści mówią wręcz o świętej wojnie z tzw. Zachodem.
            Białe kobiety są gwałcone i szykanowane. Meczety i szkoły wyznaniowe rosną jak
            grzyby po deszczu, prawo którego musi przestrzegać każdy Francuz czy Holender
            często nie dotyczy tych, kórzy wyznają islam. To jest chore społeczeństwo i
            jestem szczęśliwy, że mieszkam tu a nie tam.
            • pooh5 Polsko, bądź mądra 30.03.06, 13:46
              i przyjmuj imigrantów wyłącznie z Rosji i Ukrainy.
    • Gość: ala Re: Obcokrajowiec w Polsce IP: *.inversas.jazztel.es 30.03.06, 13:40
      Autor tego linku jest po prostu smieszny! Nie warto go komentowac.
      • Gość: darden1 Re: Obcokrajowiec w Polsce IP: *.fbx.proxad.net 30.03.06, 14:08
        Kolega Dawid ma duza potrzebe wyladowania swoich frustracji. Stad ten blog.
        Druga mozliwosc : jest to prowokacja jakiegos Polaka. Po pierwsze wyjatkowo
        dobrze zna polski jak na 10 lat pobytu w Polsce. Po drugie skoro pisze po
        polsku nie robi tego dla siebie tylko pod katem potencjalnych czytelnikow.
        Zalosne !
    • Gość: marysia Re: Obcokrajowiec w Polsce IP: 5.3.1R* / *.saisd.net 30.03.06, 16:49
      dwa zdania o warsiawskim lotnisku powiedzialyby wiecej o polskim zamecie niz ten
      przydlugi knot. Bez pasazerow juz jest tam taki burdel ze nikt nic nie wie, a co
      dopiero kiedy paru ludzi kreci sie tam z zamiarem zlapania samolotu...
    • art0812 Re: Obcokrajowiec w Polsce 30.03.06, 21:11
      Reklama
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka