Dodaj do ulubionych

kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni!

14.04.06, 21:31
To co się zaczyna dziać wokół zaczyna mnie przerażać i9 chciałbym posiadać
pistolet dla własnego bezpieczeństwa jak w ameryce skoro ani policjanci ani
inni odpowiedzialni za bezpieczeństwo nie są mi w stanie go zapewnić chciałbym
mieć możliwość obrony samodzielnej.
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Dobra myśl 14.04.06, 21:37
      Obecna ustawa jest strasznie korupcjogenna - policja przyznaje pozwolenia wedle własnego uznania.
      Należy wprowadzić zasadę - jesteś niekarany, zdałeś egzamin, masz pozytywną opinię psychologa, nie jesteś uzależniony od niczego i dostajesz broń. Jak policji się nie podoba to składa skargę i udowadnia przed sądem czemu nie powinienneś mieć broni.
    • baltazarus Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! 14.04.06, 23:55
      Dopóki rządzą nami socjaliści nie licz na to. Państwo pozbawiło ludzi
      odpowiedzialności za siebie już w tylu sferach życia, że nawet tego nie
      zauważają, a Ty byś chciał wolności.
    • dorianne.gray Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! 15.04.06, 00:06
      No, chłopaki, rozumiem, że bylibyście pierwszymi klientami izby przyjęć z
      diagnozą "postrzelenie"?... ;)
      • Gość: robroy Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:05
        w końcu to Pan Bóg kule nosi
    • billy.the.kid Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! 15.04.06, 22:12
      bedzuie bardzo śmiesznie jak 12-letni synek z kolesiami znajdzie w domu takie
      zabawki.
      • Gość: kasiaa Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! IP: *.trustnet.pl 15.04.06, 23:30
        Pewnie niech wszyscy mają broń i strzelają do siebie... pozabijajmy się
        wszyscy i będzie koniec Polski... eh...
        • billy.the.kid Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! 15.04.06, 23:38
          mój wnuczek 11 lat bardzo chciałby kałacha. jak tylko bedzie można to mu kupie.
          • Gość: robroy Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 07:08
            czemu w meksyku wszyscy są dla siebie mili? Bo ten drugi też ma splówę! I
            bardziej oto chodzi niż o zabawkę dla dziecka.
            • nancyboy Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! 16.04.06, 09:06
              To ja dziękuję za taką uprzejmość z westernu.
      • wielki_czarownik Głupi rodzice 30.04.06, 21:54
        Wiadomo, że broń trzyma się w sejfie.
        Ponadto w USA przeprowadzono test. W szkole podstawowej pozostawiono rozładowany pistolet. I co się okazało? Dzieci, których rodzice mieli broń i "uświadomili" swe pociechy nie ruszały pistoletu, ale wołały dorosłych. Te, które z bronią nie miały do czynienia zaczynały przy niej majstrować.
        Jak widać totalny zakaz daje więcej szkody niż pożytku. Ja dorastałem w domu pełnym broni. I nigdy nie wpadło mi do głowy, żeby się nią bawić.
    • robertrobert2 Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! 16.04.06, 20:41
      miałem kiedyś na stanie broń jak służyłem w wojsku i krzywdy sobie nie zrobiłem
      ani nikomu to czemu teraz nie mogę jej mieć
      • meta-kris Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! 17.04.06, 15:15
        Bo jesteś nieodpowiedzialny (=głosisz poglądy a la UPR)
    • aktsieta Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! 17.04.06, 18:09
      robertrobert2 napisał:

> To co się zaczyna dziać wokół zaczyna mnie przerażać i9 chciałbym posiadać
      > pistolet dla własnego bezpieczeństwa jak w ameryce skoro ani policjanci ani
      > inni odpowiedzialni za bezpieczeństwo nie są mi w stanie go zapewnić chciałbym
      > mieć możliwość obrony samodzielnej.

ZA PRZEKROCZENIE OBRONY KONIECZNEJ MOŻNA DOSTAĆ 25L.ZGODNIE Z USTAWĄ WIĘC PO CO SPLUWA LEGALNA?KUP SOBIE NIELEGALNĄ.TYLKO STRZELAC TRZEBA TAK BY ZABIC BO WTEDY MOŻNA POWIEDZIEĆ ZE TO JEGO BROŃ :)
      • Gość: robroy Re: kiedy łatwiejsze prawo do posiadania broni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:37
        z tą 25 za przekroczenie obrony koniecznej to przesadziłeś
    • Gość: marysia po udanym zamachu na prezydenta! IP: *.home.net.pl / *.home.net.pl 30.04.06, 23:45
      w kiosku, do nabycia na kulawe prawo jazdy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka