camel_3d arabow nie da sie zintegrowac... 23.04.06, 15:00 coz..nie wiem czy nie popiera tego wiekszosc spoleczenstwa, ale w Niemczech takie poglady nie sa zbyt mile widziane... 1 aran czy turek..tak..nie ma problemu. bardzo szybko sie dostosuje.. ale jezeli bedzie ich kilka tysiecy w miescie to zapomnij..nie ma bata. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle Re: arabow nie da sie zintegrowac... 23.04.06, 15:47 W kulturę świata arabskiego na pewno nie da isę na siłę wtłoczyć zasad demokratycznych - co usilnie próbowali nam wmówić Amerykanie atakując Iraq. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Wasze niepopularne poglądy 23.04.06, 16:29 Czlowiek jest zwierzeciem. Jego kora mozgowa jest troche bardziej pofaldowana niz innych zwierzat. Ot, cala roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:17 Ludzie powściągliwi w wyrażaniu emocji są sympatyczni. Język czeski wcale nie brzmi śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
monopolowy To mój wątek z Forum Humorum !! :P 23.04.06, 17:30 Mirabelle, miło mi, że założyliśmy ten sam wątek na dwóch forach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelle Re: To mój wątek z Forum Humorum !! :P 23.04.06, 20:09 Rzeczywiście! Gratuluję wyżeszej frekwencji wpisowej :-) Ale chyba nie o liczby tu chodzi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturro Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:03 1. Nie lubie murzynów, uważam że są mocno zarozumiali, wywożeni, leniwi i nieodpowiedzialni 2. Nie lubie gejów którzy wiecznie uważają sie za pokrzywdzonych i nieakceptowanych itp. 2. Nie lubie feministek - zbiór przeważnie brzydkich babeczek których nikt chyba nigdy nie chciał , ale oczywiście wyżej sr. jak d. mają 3. Wierze w Boga, nie wierze w kościół 4. Nie popieram aborcji i eutanazji 5. Uważam że wszyscy w Polsce powinni pozamykać jadaczki i przestać ingerować w sprawy Białorusi i Ukrainy, Ukraińcy już nam mogą podziękować za 2 razy droższy gaz. Najpierw zróbmy porządek u siebie a później się wymądrzajmy na arenie międzynarodowej. 6. Mam w nosie to jeżeli ktoś nazwie mnie homofobem rasistą itp. mnie też może ktoś nie lubić a ja moge nie lubić kogoś, takie mamy prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manitoba Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.limes.com.pl 23.04.06, 19:47 1. Uwazam, ze dysleksja i dysgrafia nie istnieja - to wymysl nadopiekunczych matek leniwych i zdebilalych dzieci. Kazdą probe wciskania kitu pt. "mam dysleksje" powinno sie leczyc pasem na tylek !!! W taki sposob leczono to za czasow mojej mlodosci i jakos nie przypominam sobie, zeby ktorykolwiek z moich znajomych robil ewidentne byki ortograficzne ! 2. Mimo, ze jestem kobieta, draznia mnie inne babki, ktore nie potrafia same podjac najprostszej decyzji. Nie mam pojecia, jak one moga funkcjonowac i nie zginac w wielkim swiecie. A juz najbardziej nienawidze grubych, leniwych i durnych bab żerujacych na swoich mezach i ich zarobkach. I jak w wieku 28 lat mozna nie znac znaczenia slowa "animowany" !?!?!?!? 3. Nienawidze byc przepuszczana pierwsza przez drzwi. Jak bede chciala byc pierwsza, to sama sie wepcham !!! 4. Nie znosze spoznialstwa, nawet o minute. Bywam oburzona, jezeli kogos nie ma w umowionym miejscu na pare minut przed czasem. 5. Jazda autobusem krócej niz przez 10 minut swiadczy o wybitnym lenistwie. Wszyscy powinni chodzic na piechote :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.server.ntli.net 23.04.06, 21:23 1. Uwazam, ze wegetarianie i wszyscy "nie jem zwierzatek" maja cos z glowa i probuja zyc w nierealnym swiecie pozbawionym przemocy: generalnie, uwazam ich za cos w rodzaju nawiedzonych oazowcow 2. wiekszosc ekologow to szalency po praniu mozgu 3. zemsta ma swoje prawa 4. dysleksja nie istnieje 5, wiekszosc dzieciakow jest rozpuszczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.server.ntli.net 23.04.06, 22:35 I jeszcze; - Polacy to bardzo fajni i inteligentni ludzie - angielskie kobiety maja sex appeal zdechlej myszy - blond jest brzydki - nienawidze byc opalona i nigdy sie nie opalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytrych Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 23.04.06, 21:48 Arturro: ja mam DOKŁADNIE tak jak Ty więc nie będę się powtarzać. Pierwszy raz widzę taką jednomyślność. Dlatego serdecznie Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturro Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:19 I wzajemnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Wasze niepopularne poglądy 23.04.06, 20:58 Uważam, że Związek Radziecki powinien się odrodzić, a Polska ma być jedną z jego republik. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Wasze niepopularne poglądy 24.04.06, 09:44 jestem feministka jestem ateistką Uważam,że slub jest bez sensu,bo nikomu nie można obiecać,że sie edzie kochało do końca życia Jestem przeciwniczka panstwowej służby zdrowia,zasiłkow dla bezrobotnych i calego tego socjalu Odpowiedz Link Zgłoś
ten_jeden_raz Re: Wasze niepopularne poglądy 24.04.06, 09:54 jestem wierząca przeciwko aborcji przeciwko eutanazji przeciwko zbytniemu zabieganiu o pieniądze przeciwko marketingowi nie cierpię medialnych manipulacji i boję się tych wszysktich ateistów , bo strasznie mnie atakujecie i macie do bani argumenty typu jesteś idiotka które zamykają wszelkie dyskucje uważam jeszcze , że mądrość nie idzie w parze z wykształceniem , widziałam całą ,masę wykształconych głupków UWAŻAM ,ŻĘ MIŁOŚĆ JEST NAJWAŻNIEJSZA nie cierpię braku tolerancji denerwują mnie ludzie wypowiadający swoje racje jako prawdy ostateczne ... jak pomyslę to jeszcze coś by się znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Wasze niepopularne poglądy 24.04.06, 10:07 Wierzę w Boga i boginię wody Iemanja. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Wasze niepopularne poglądy 24.04.06, 11:56 Jestem matką, a uważam, że moje potrzeby sa tak samo istotne jak dziecka, nie zamierzam się poświęcać i być Matką Polką, nie żyję tylko dla dziecka - budzi to powszechne oburzenie, a mi się wydaje, że mała kiedyś mi podziękuje "Fajnie mamo, że realizowałaś swoje ambicje, nawet jeśli przez to musiałam więcej siedzieć np. z babcią". No i ludzi oburza fakt, że nie chcę mieć więcej dzieci: nie stać mnie, poród wspominam jak koszmar, małe oseski nie budzą u mnie zachwytu. Wole mieć jedno dziecko, któremu moge zapewnić jakiś start w życie, niż kilkoro którym nie zapewnie np. prywatnych lekcji angielskiego i skończą jako szara masa. Taka jestem straszna? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_86 Re: Wasze niepopularne poglądy 24.04.06, 12:15 *nie lubie dzieci *mam dość polskiej wiary i wogóle tego, że "w coś trzeba wierzyć" , głupia gadka moim zdaniem, wole żyć bez ograniczeń, tak jak mnie się podoba, katolicy mi nie przeszkadzają, dooki któryś nie zacznie mnie na siłę "nawracać", tak samo krzyż wiszący w pokoju też mi nie przeszkadza, po prostu nie chę tej głupoty wg mnie praktykować... /w rodzinie oburzenie - bo wychowana zostałam na "grzeczną katoliczkę" aż tu nagle wyrosło ze mnie co wyrosło hahahah; oczywiście nadal niewiele osób rozumie, że każdy ma prawo do życia po swojemu, a nie tak jak ktoś uważa za słuszne/ Odpowiedz Link Zgłoś
owca_86 acha 24.04.06, 12:20 jeszcze *nie lubię polityki i nie interesuje mnie za bardzo ta "polska szopka polityczna", choć na wybory jednak uczęszczam (mimo, że nic nie daje moje głosowanie, bo i tak większość wybiera to co wybrała...) *mam chęć jak najszybciej zwiać z Polski i już nigdy do niej nie wrócić (oprócz "niepatriotyzmu" i ogólnego wkurzenia tym krajem, nie lubię naszego klimatu, wolę jak jest cieplutko;)) *nie przeskadzaja mi homoseksualiści, niech sobie żyja ze sobą ludzi tej samej płci, byleby do mnie się taki nie próbował przystawiać;))) i byle im palma zbyt mocno nie odbijała (adopcje dzieci - to już przesada) hmmm...to chyba na tyle by było Odpowiedz Link Zgłoś
v0lrath Re: Wasze niepopularne poglądy 24.04.06, 18:37 Ateizm, racjonalizm, krytyczne podejście do autorytetów (w tym JP II, JCH), liberalizm, etyka humanistyczna, częściowo za aborcją (ale tylko w pewnych warunkach i tylko do pewnego momentu ciąży zależnie od warunków), za eutanazją (choć nie w warunkach naszego kraju). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.chello.pl 24.04.06, 18:40 >za eutanazją >(choć nie w warunkach naszego kraju). A t9o czemu nie w naszym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturro Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:23 Bo u nas są łowcy skór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.chello.pl 24.04.06, 20:56 To wiem, że są łowcy skór, ale czy tylko u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogiemslawiena Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:54 -ciesze sie, ze zamkneli Le Madame, szczerze nie lubie tych panoszacych sie pseudoartystow, enetelektualistow... -sadze, ze studia nie sa obecnie zadna "marka" i jest cala mase idiotow po Wyzszej Szkole Telemarketingu i Zarzadzania ;)) -nie lubie Maslowskiej i jej sond typu Czerski etc. i nie rozumiem, na boga, zachwytu nad ich owczesna mlodopolszczyna i niestety nie lubie ludzi, mam za przyjaciol 3 osoby i poza tym raczej z nikim nie rozmawiam, nie umawiam sie, nie dzwonie i nie wysylam do nich sms ale sadze, ze jesli nie ma przeciwskazan, trzeba byc dla wszystkich milym, chocbym odczuwala jedynie tumiwisizm do danego osobnika zwyczajnie nie lubie ludzi i sadze, ze jakies 80 % to totatlne debile. Widac to zwlaszcza w necie ... i tez nie wierze w dysortografie... to zwyczajne niedouczenie i lenistwo, moja przyjaciolka pokonala ten problem ciezka praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Wasze niepopularne poglądy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.06, 20:59 1. Starszym należy się bezwzględny szacunek. Np. ustępowanie miejsca w tramwaju (to samo tyczy kobiet w ciąży). Zmęczenie 20latki po zajęciach a zmęczenie 80latki to dwie różne sprawy. 2. Nie dla aborcji i eutanazji. 3. Nie dla legalizacji pedalstwa. Odpowiedz Link Zgłoś