Dodaj do ulubionych

Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolerancji?

26.05.06, 10:32
Jako obywatel RP informuję że mam już dosyć manifestowania swego zboczenia
przez pedrylów.A moży by tak zoorganizować marsz tolerancji,przecież
tolerancjajest łamana właśnie przez przeróżne marsze.Ja i wielu Polaków nie
toleruję homoseksualizmu.
www.homoterroryzm.glt.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: oO Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:36
      bo "tolerancja" jaką sie nam oferuje, polega na tym, żeby sie na wszystko zgadzać i broń boże nie mieć innego zdania - jak masz, to obrońcy tolerancji nie zamierzają go tolerować (co powinno być ich psim obowiązkiem), tylko nazwą cie ciemnogrodem, czarną sotnią i czym tam jeszcze.
    • Gość: wmordejeża Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:42
      stszymon napisał:
      >Ja i wielu Polaków nie toleruję homoseksualizmu.

to masz gosciu problem.
      • Gość: wmordejeża Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:56
        stszymon napisał:

>A moży by tak zoorganizować marsz tolerancji...
        >...Ja i wielu Polaków nie toleruję homoseksualizmu

to masz gosciu duży problem natury psychicznej
        • Gość: oO Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:03
          > to masz gosciu duży problem natury psychicznej

póki co homofobia nie jest uznana za chorobe psychiczną, choć są przymiarki by rzecz w ten sposób załatwić.
          • Gość: ferment Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.chello.pl 26.05.06, 13:32
            póki co homofobia nie jest uznana za chorobe psychiczną, choć są przymiarki by
            > rzecz w ten sposób załatwić.

Dodam od siebie, ze nie pamiętam, zeby była kiedyś taka choroba w jakimś
            indeksie chorób. Bo niechęć była, to jasne
    • Gość: bez_kato-cenzury Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:47
      Szymuś, nikt cie nie lubi.
    • kryzolia Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera 26.05.06, 10:59
      jak zmądrzejesz: napisz
      • Gość: wmordejeża Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:02
        tacy ludzie nie mądrzeją i niestety cały czas piszą
      • Gość: oO Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:07
        a co głupiego napisał. ma poglądy, i chce je zamanifestować. mamy wolność zgromadzeń, jak nie będzie przy tym nieobyczajny czy coś to niech manifestuje. a jak mu zabronią, to niech też manifestuje. a jak policja go zwinie za łamanie tego zakazu, to niech potem manifestuje przeciwko policji.
        homoseksualiści i ich fani tak zrobili i jest cacy a a ten tu (szymon?) nie ma wg was prawa?

uwielbiam zapach hipokryzji o poranku.
        • nancyboy Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera 26.05.06, 11:10
          Nikt nie mówił, że nie ma prawa, tylko że nie ma racji.
          • Gość: oO Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:21
            w czym nie ma racji - w swoich poglądach? - poglądy to poglądy, choć sie z nimi nie zgadzam, nie deprecjonuje ich dopóki mają jakieś rozsądne uzasadnienie. nie wiemy skąd biorą sie homoseksualiści. jeżeli tworzy ich społeczeństwo, być może jego promowanie nie jest dobre. jeżeli jest wrodzony może być chorobą (z listy who zniknął w wyniku głosowania nie zdobycia w miare pewnej wiedzy medycznej przekreślającej jego poprzedni status) i jako taki też nie za bardzo powinien być chwalony.
            a więc nie zabraniacie mu manifestacji, ale odmawiacie mu racji, bo macie inną, lepszą? pięknie.

a co do mojego stosunku do homoseksualizmu, wyraża go najlepiej zdanie: "róbcie co chcecie, tylko nie wchodźcie do mojego domu"
            • nancyboy Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera 26.05.06, 11:25
              > odmawiacie mu racji, bo macie inną, lepszą? pięknie.
              Każdy uważa, że jego racja jest lepsza.

> "róbcie co chcecie, tylko nie wchodźcie do mojego domu"
              Ale właśnie nie zawsze możemy robić co chcemy. W tym problem.
    • znj2 Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera 26.05.06, 13:18
      Mnie również nie interesują czyjeś zboczenia. Natomiast kreuje się w Polsce
      pedała i lesbijkę jako coś wyjątkowego i na dodatek "trendy".
      Dlaczego, jeszcze nie przyszła moda zoofilów?
      • nancyboy Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera 26.05.06, 13:29
        > Mnie również nie interesują czyjeś zboczenia.
        No i...?

> kreuje się w Polsce pedała i lesbijkę jako coś wyjątkowego i na dodatek
        > "trendy".
        Ale w jaki sposób się to kreuje? Rzucając w nich cegłami?

> Dlaczego, jeszcze nie przyszła moda zoofilów?
        Chyba już jest - "oto baranek" i wszyscy klękają.
        • stszymon jesteś zerem 26.05.06, 13:48
          totalnym dnem
          • nancyboy Re: jesteś zerem 26.05.06, 13:49
            A jakieś uzasadnienie?
            • Gość: stszymonek a takie że IP: *.gmk.3s.pl 26.05.06, 13:51
              nawet świnia nie sra do własnego koryta.Obrażając katolików obrażasz Polske i
              Polaków która jest krajem katolickim.
              • nancyboy Re: a takie że 26.05.06, 13:54
                To, że jestem Polakiem nie oznacza, że nie mogę krytykować czegoś, co któryś z
                tych Polaków robi. Czy Niemiec w czasie II wojny był świnią, jeśli krytykował
                hitlerowców?
                Mój tekst był zresztą odpowiedzią na zaczepkę użytkownika znj2 "homoseksualizm
                jest zboczeniem i tym samym co zoofilia".
        • gytha_ogg Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera 26.05.06, 14:01
          nancyboy napisał:

> > Dlaczego, jeszcze nie przyszła moda zoofilów?
          > Chyba już jest - "oto baranek" i wszyscy klękają.

heheheh, ale pojechales! :D naprawde spodobal mi sie ten tekst, tylko tyle
          chcialam napisac ;)
          • Gość: ferment Re: Stop homoteroryzmowi - może jakis masz tolera IP: *.chello.pl 26.05.06, 14:06
            Mnie się nie podobał, tyle

gytha_ogg napisała:

> nancyboy napisał:
            >
            > > > Dlaczego, jeszcze nie przyszła moda zoofilów?
            > > Chyba już jest - "oto baranek" i wszyscy klękają.
            >
            > heheheh, ale pojechales! :D naprawde spodobal mi sie ten tekst, tylko tyle
            > chcialam napisac ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka