Gość: debil IP: 194.95.74.* 03.02.03, 20:41 Jako ze czesto forumowicze obrzucaja sie wyzwiskami czasem zupelnie bezpodstawnie, proponuje uzyc do tego jednego watku. Ja zaczynam. Ty, ktory to przeczytales: ty skonczony chujku, w ogole nie masz racji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przebaczam ci niech ci Bozia przebaczy IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 04.02.03, 10:50 Gość portalu: debil napisał(a): > Jako ze czesto forumowicze obrzucaja sie wyzwiskami czasem zupelnie > bezpodstawnie, proponuje uzyc do tego jednego watku. > > Ja zaczynam. Ty, ktory to przeczytales: ty skonczony chujku, w ogole nie masz > racji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: niech ci Bozia przebaczy IP: *.FH-Muenster.DE 04.02.03, 12:21 palant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przebaczam Re: niech ci Bozia przebaczy IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 11.02.03, 02:31 Gość portalu: debil napisał(a): > palant! oj jaki ty debilku mily jestes, a czy pieluszka mamusia juz zmienila, a moze juz kupke zrobiles na klawiature ??? Odpowiedz Link Zgłoś
roanbu Wiem,ale... 10.02.03, 23:43 Wiem, ale co z tego?! Po to stworzyłeś to forum, więc olewam Twoja opinię na ten temat :))))) PS. Super wątek! Odpowiedz Link Zgłoś