nancyboy 13.07.06, 16:55 Z ciekawości chciałbym zobaczyć listę nicków, które piszą z tego samego IP. Jak wiadomo jest kilka osób na forum, które robią sztuczny tłum i same sobie przytakują. Kto jest za tym, żeby admin zrobił listę takich nicków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supaari Re: Lustracja na forum 13.07.06, 17:00 nancyboy napisał: > Z ciekawości chciałbym zobaczyć listę nicków, które piszą z tego samego IP. > Jak wiadomo jest kilka osób na forum, które robią sztuczny tłum i same sobie > przytakują. Kto jest za tym, żeby admin zrobił listę takich nicków? Ja!!! Ma być tak, że jak ktoś ma w domu jeden komputer, to może mieć jeden nick, a jak 2 - to 2 nicki! A głowa rodziny ma się wypowiadać jednokomputerowej ma się wypowiadać w imieniu całej rodziny, jako odstawowej jednostki społecznej. I wara gościom od naszych komputerów - pić tu przyszli czy na forum pisać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_yogin Re: Lustracja na forum 13.07.06, 17:13 Nancyboy, dlaczego zwalasz na admina? Przysiądź fałdów, odwal robotę i sam zrób taką listę, jak cię ciekawość pożera. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.giertycha Re: Lustracja na forum 13.07.06, 17:15 a jak to zrobić to chętnie sie tym zajme Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Lustracja na forum 13.07.06, 17:17 Nie mam (i nie chcę mieć) dostępu do adresów IP użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Lustracja??? 13.07.06, 17:40 To najpierw trzeba wzór oświadczenia lustracyjnego sporządzić! Opócz spisu używanych nicków (w tym jako gość portalu) konieczne wydaje się także lista IP komputerów z których forumowicz korzystał i lista ocób dopuszczonych do ich użytkowania... Skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja i niewidze w tym nic złego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:44 Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: ja i niewidze w tym nic złego 13.07.06, 17:45 W czym? W tworzeniu sztucznego tłumu przytakujących czy w lustracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ja i niewidze w tym nic złego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:12 > W czym? W tworzeniu sztucznego tłumu przytakujących czy w lustracji? Nie widzę żadnego związku tematu z lustracją. Ludzie lustrację popierają jak chcą - ich wolny wybór. Bardzo często zmieniam niki i e-maile bez względu na temat. Nie chcę by mnie ktokolwiek identyfikował czy zapamiętał, po prostu wyrażam swoje zdanie i czytam następny wątek. Tak jest bezpiecznie i wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: ja i niewidze w tym nic złego 13.07.06, 18:15 Cieszę się, że ktoś to powiedział, może się przydać jako argument w dyskusjach. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: Lustracja na forum 13.07.06, 17:45 Nic z tego. Zabawę w lustrację zostawiam IPN-owi. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Lustracja na forum 13.07.06, 17:49 A jak zażądamy? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25211980&a=25256013 Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Lustracja na forum 13.07.06, 17:54 nancyboy napisał: > A jak zażądamy? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25211980&a=25256013 To dostaniemy bana na wszystkie nicki z IP!!! |:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kynos2 Re: Lustracja na forum 13.07.06, 17:58 Zlustrowac wrogow spoleczenstwa!!! ------------------------------------- Cogito ergo Cogito Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Lustracja na forum 13.07.06, 18:34 kynos2 napisał: > Zlustrowac wrogow spoleczenstwa!! A wrogów ludu - pod sąd! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_yogin Re: Lustracja na forum 13.07.06, 18:07 Supaari - nie na wszystkie nicki z IP, lecz z IPN :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Lustracja na forum 13.07.06, 18:35 no_yogin napisał: > Supaari - nie na wszystkie nicki z IP, lecz z IPN :) Z IPN to są kryptonimy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_yogin Re: Lustracja na forum 13.07.06, 20:16 Kryptonimy są z PAP! Przynajmniej tak uważa Rokita :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: Lustracja na forum 13.07.06, 18:25 Nawet wtedy nie będzie todziałanie nieprzemyślane: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25211980&a=25231830 Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Lustracja na forum 13.07.06, 19:39 I tak trzymać dalej. Są jednak fora zamierające w wyniku nadgorliwości cenzorów. Wskazywać chyba nie muszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Lustracja na forum 13.07.06, 18:16 Wydaje mi się że admin nie ma dostępu do ip zarejestrowanych użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Przytakiwanie sobie samemu. Dziwna moda... 13.07.06, 18:44 Przytakiwanie sobie samemu. Dziwna moda. Metody taniej sekty. Moim zdaniem sa to najczesciej osoby agrarnego pochodzenia. Agrarny mental. Czesc mojej rodziny w Polsce mieszka na wsi i stosuja dokladnie takie same metody. Dajmy na to: Jezeli ja mowie, ze cos mi sie nie podoba. W reakcji slysze: "Ale cioci, sasiadce itp. itd. sie podoba". A moja reakcja jest taka: "Ale ja nie jestem ciocia i sasiadka". Tania psychozabawa. Mnie to ani grzeje, ani ziebi... Zreszta i tak tych zapuszczonych ludzi nie chce widziec. I to im prosto w oczy powiedzialam. Kontakty mam tylko z rodzina w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari krzaki ze sklepu? 13.07.06, 18:57 Kaśka, a czy Ty aby w sklepie nie pracujesz? Ta sama forma wypowiedzi (wolne wers/podwójny "enter"), słownictwo zbliżone ("Wiocha", "Szemrana Wiocha" itp.) co niejaka Sklepowa :-) Nie, żebym od Ciebie jakiegoś oświadczenia lustracyjnego żądal, ale tak z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi owoce.. 13.07.06, 19:08 I co teraz ?! Czy "katrina_bush" przytakuje "sklepowej" ?! Gdzie i w jakim miejscu ?! Czy jak "katrina_bush" cos napisze - to "sklepowa" odpisuje: "Tak, jestem tego samego zdania". "Tak, absolutnie sie zgadzam !". P. S. Katrina_Bush nie stosuje metod "szemranej wiochy". Katrina_Bush nie stosuje metod "zapuszczonej sekty". Jest "politycznie niepoprawna po polsku", ale tylko w celu, by uzmyslowic "zapuszczonym swiniopasom", ze zabawa w "polityczna niepoprawnosc" to zadna sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 13.07.06, 19:19 katrina_bush napisała: > I co teraz ?! A co mnie obchodzi co teraz? > Czy "katrina_bush" przytakuje "sklepowej" ?! Gdzie i w jakim miejscu ?! Zapewne nigdzie. Nie interesuje mnie to i tego problemu nie poruszałem. > Czy jak "katrina_bush" cos napisze - to "sklepowa" odpisuje: > > "Tak, jestem tego samego zdania". > > "Tak, absolutnie sie zgadzam !". To pytanie ("czy" na oczątku zdania) czy stwierdzenie (kropka na końcu zdania)? Zresztą nieważne. Dla mnie całkiem nieważne... > P. S. > Katrina_Bush nie stosuje metod "szemranej wiochy". Och nie! Skądże... > Katrina_Bush nie stosuje metod "zapuszczonej sekty". A broń Panie Boże!!! > Jest "politycznie niepoprawna po polsku", > ale tylko w celu, by uzmyslowic "zapuszczonym swiniopasom", > ze zabawa w "polityczna niepoprawnosc" to zadna sztuka. Oczywiście - nic co potrafi Sklepowa Kaśka nie jest żadną sztuką. mogę się z tym zgodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi owoce.. 13.07.06, 19:24 Czy zaliczasz sie rowniez so "agrarnych"...skoro temat cie tak bardzo poruszyl ?! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 13.07.06, 19:37 katrina_bush napisała: > Czy zaliczasz sie rowniez so "agrarnych"...skoro temat cie tak bardzo poruszyl > ?! Ale wcześnie zdarzyło jej się coś takiego: "Przytakiwanie sobie samemu. Dziwna moda. Metody taniej sekty. Moim zdaniem sa to najczesciej osoby agrarnego pochodzenia. Agrarny mental." To może teraz wytłumaczy jasno... Gdzie to Supaari sam sobie potakiwał???? o zdaje się, że właśnie takie zachowanie znamionuje "agrarny mental" (Wiochę? Szemraną?)... Czy może "agrarne pochodzenie" (mental) to wszystko, co się śmie nie zgadzać z K_b? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:38 z mojego kompa pisza dwie osoby: ja i moja luba, a niektorych mimo zmiany nicku poznaję po słownictwie i szalenie "dojrzałych" "przemysleniach" Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 13.07.06, 19:44 Gość portalu: m napisał(a): > z mojego kompa pisza dwie osoby: ja i moja luba, > a niektorych mimo zmiany nicku poznaję po słownictwie i > szalenie "dojrzałych" "przemysleniach" Ja z kolei używałem co najmniej 9 kompów pisząc posty. Nie wykluczam, że niektórych z nich używali także inni użytkownicy... A słownictwo, konstrukcje zdań i ich rozmieszczenie (że o przemyśleniach i tematyce nie wspomnę!) rzeczywiście mogą wskazywać na konkretną osobę... Le style c'est l'homme... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:47 ja pisze z 2 lub 3 kompów, luba chyba z 2 ale nie wiem ktorego z 2-ch adresów uzywa ,a moze tylko jednego? To ile to jest razem niców?? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 13.07.06, 19:50 Gość portalu: m napisał(a): > ja pisze z 2 lub 3 kompów, luba chyba z 2 ale nie wiem ktorego z 2-ch adresów > uzywa ,a moze tylko jednego? > To ile to jest razem niców?? Nickó to nie wiadomo... ale na Twoim miejscu nie startowałbym na admina, bo trzeba byłoby składać oświadczenie lustracyjne ;-) A wtedy może się okazać, że miałeś kontakt z komputerem "agenta" i wyjzie, żeś sam agent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:52 dobrze mówisz przyjaciele naszych przyjaciól sa naszymi...agentami! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 13.07.06, 19:57 Gość portalu: m napisał(a): > dobrze mówisz > przyjaciele naszych przyjaciól sa naszymi...agentami! A oprócz przyjaciół są jeszcze "sprzyjaciele", czyli poputczicy! I obraz już się gmatwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi owoce.. 13.07.06, 19:59 Zadalam pytanie. I tyle. Otrzymalam nie-agrarna odpowiedz. A czy to sie zgadza, to juz nie moja sprawa. P. S. Co jest typowe dla "agrarnych" ?! Moim zdaniem: niezdrowy brak dystansu do pluralistycznej rzeczywistosci. Wedlug mnie w Polsce jest obecnie na to moda. Odpowiedz Link Zgłoś
no_yogin Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 13.07.06, 20:18 Czy pluralistyczna rzeczywistość to to samo co schizofrenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi owocow 13.07.06, 20:22 Ja mam swoje - a ty masz swoje. To jest pluralistyczna rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 13.07.06, 22:31 katrina_bush napisała: > Czy "katrina_bush" przytakuje "sklepowej" ?! Gdzie i w jakim miejscu ?! > > Czy jak "katrina_bush" cos napisze - to "sklepowa" odpisuje: > > "Tak, jestem tego samego zdania". > Nie tak dawno Katrina ze Sklepową ramię w ramię... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=43977011&a=43977011 ...choć rzeczywiście - słowa przez Ciebie przytoczone nie padły! I okazało się, że nie tylko ja po stylu Sklepową zidentyfikowałem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi owoce 14.07.06, 15:45 sklepowa - to nie jest login sklepowa nie ukrywa swojego IP w odroznieniu od innych osob... P. S. Jedno napewno ucieszy sklepowa ! Ogromna uwaga z jaka czytane sa jej komentarze. Katrina_Bush moze sklepowej tylko pozazdroscic ?! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 14.07.06, 15:53 katrina_bush napisała: > sklepowa - to nie jest login nigdy (chyba) nie twierdziłem, że to login. Jest to nick niezalogowanego uczestnika forum. > sklepowa nie ukrywa swojego IP Mam nadzieję, że ukrywa swoje IQ! > w odroznieniu od innych osob... ...które IP ukrywają, a IQ - nie? > P. S. > Jedno napewno ucieszy sklepowa ! Mało jej widać trzeba... :-) > Ogromna uwaga z jaka czytane sa jej komentarze. To już powód do dumy czytelników! Uwaga w czytaniu charakteryzuje czytelnika, a nie autora wypowiedzi. > Katrina_Bush moze sklepowej tylko pozazdroscic ?! Chyba nie - "obie" mają zbliżone grono "wielbicieli" uważnie czytających ich lakoniczne posty... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi owocoe 14.07.06, 16:02 Czy mentalnosc policyjnego psa donosiciela swiadczy o blyskotliwej inteligencji ?! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 14.07.06, 16:14 katrina_bush napisała: > Czy mentalnosc policyjnego psa donosiciela swiadczy o blyskotliwej inteligencji > ?! Mentalność nie jest związana z inteligencją. Z błyskotliością chyba też nie... A dlaczego pytasz? Starasz się dociec jakie masz IQ? Są takie testy różnorakie... Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi owoce 14.07.06, 16:42 Osoby blyskotliwe trafiaja zawsze w sedno. Osoby blyskotliwe cenie za ich radykalna rzeczowosc. Rzeczowosc jest jak najbardziej postawa duchowa, postawa mentalna. P. S. Czy osoba, ktora pisze "nie do rzeczy" to osoba inteligentna ?! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 14.07.06, 16:57 katrina_bush napisała: > Osoby blyskotliwe trafiaja zawsze w sedno. > > Osoby blyskotliwe cenie za ich radykalna rzeczowosc. > > Rzeczowosc jest jak najbardziej postawa duchowa, postawa mentalna. Zatem osobnik o "mentalności policyjnego psa donosiciela" może być błyskotliwy! O ile oczywiście trafi zawsze w sedno... > P. S. > Czy osoba, ktora pisze "nie do rzeczy" to osoba inteligentna ?! Jeśli pisaniem "nie do rzeczy" jest np. nieudzielanie jasnej odpowiedzi na pytanie, to w sumie nie wiem... Może to oznaka jakiejś inteligencji, a z pewnością hołd złożony Prawdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi owoce. 14.07.06, 17:50 Mentalny pies policyjny nie posiada daru refleksji osoby blyskotliwej. Blyskotliwosc jest przeciwienstwem policyjnej tresury. P. S. Pytanie bylo, czy katrina_bush i sklepowa stosuje agrarne metody ?! katrina_bush nie przytakuje sklepowej. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Widze, ze krytyka agrarnych metod przynosi ow 14.07.06, 18:09 katrina_bush napisała: > Mentalny pies policyjny nie posiada daru refleksji osoby blyskotliwej. Najpierw było "trafianie w sedno" i "radykalna rzeczowość". teraz dochodzi jeszcze "dar refleksji"... Wymień z łaski swojej od razu wszystkie cehy, bo się gubić zaczynam... > Blyskotliwosc jest przeciwienstwem policyjnej tresury. Mentalność nie musi być efektem tresury... Zawężasz problem. > P. S. > Pytanie bylo, czy katrina_bush i sklepowa stosuje agrarne metody ?! To było Twoje pytanie. Ja zadałem inne. > katrina_bush nie przytakuje sklepowej. A vice versa? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 18:18 A moze tak porozmawiamy o tobie ?! O twoich wystepach na forum. P. S. Ty nie zadales nigdzie zadnego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 18:22 katrina_bush napisała: > A moze tak porozmawiamy o tobie ?! Śmiało!! Co chcesz wiedzieć? > O twoich wystepach na forum. Dalej! > P. S. > Ty nie zadales nigdzie zadnego pytania. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=45187779&a=45193916 A to - jak rozumiem - nie było pytanie, bo oczywistym jest, że K_b to Sklepowa! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 19:07 A dlaczego chcesz to wiedziec ?! W obliczu lekko nachalnej "policyjnej" presji - z zasady nie udzielam odpowiedzi. P. S. Mialabym do ciebie wiele pytan. Ale zadam je przy nastepnej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 19:13 Ooooo, węszę tu ognisty romans :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 19:18 yoma napisała: > Ooooo, węszę tu ognisty romans :) Ale nie jesteś "policyjnym psem dosiciela" (czy jak to było)? Prawda, że nie jesteś??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 19:26 Mam kota, ciężko by mi było się z nim dogadać będąc psem :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 19:31 yoma napisała: > Mam kota, ciężko by mi było się z nim dogadać będąc psem :) Ja tam nie wiem co na to kot, ale psy za kotami przepadają! Rzucają się za nimi z głośnym szczekaniem, wesoło skaczą wokół drzew, na których są koty... Myślę, że każdy pies chciałby mieć swojego kota! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 19:47 Powiem tak: w chińskim horoskopie jestem Psem.... ale żeby policyjnym, to nic o tym nie wiem. Prawników mam w rodzinie, nie policjantów :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 19:53 yoma napisała: > Powiem tak: w chińskim horoskopie jestem Psem.... To chyba tak, jak ja... > Prawników mam w rodzinie, nie policjantów :) A ja nie mam! I dlatego z fiskusem sam się muszę użerać. Ale już oni moje zęby poczują: "wrrrrrrr...." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: A moze tak porozmawiamy o tobie ?! 14.07.06, 19:16 katrina_bush napisała: > A dlaczego chcesz to wiedziec ?! Zwykła ciekawość > W obliczu lekko nachalnej "policyjnej" presji - z zasady nie udzielam odpowiedz > i. Szczerze mówiąc - nie musisz... Zdaje się, że od początku tak twierdziłem - to pewnie owa "nachalna *policyjna* presja". > P. S. > Mialabym do ciebie wiele pytan. > > Ale zadam je przy nastepnej okazji. Tym milej i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :DD byłoby ciekawe - ale IP się zmieniają, ale i tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:56 najczęściej można rozpoznać tych co wypisują te same pierdoły, nawet jak logują się jako ktoś inny Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna65 nie widzę potrzeby lustracji 15.07.06, 10:40 każdy głupi widzi co tu sie dzieje. Np. forumowi geje albo są wszyscy naraz , albo milkną w niektórych dniach również wszyscy całą "grupą". Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen przelustrować! 15.07.06, 10:51 zobaczymy kto burak i moherowiec w jednym :P Odpowiedz Link Zgłoś