Dodaj do ulubionych

Spadające gwiazdy

02.08.06, 11:49
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3516284.html
Tylko pamiętajcie aby pomyśleć życzenie!Spełni się napewno :)
Obserwuj wątek
    • owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 02.08.06, 14:03
      Pisom, ze najwięcej tego mo być między 12 a 14 sierpnia. No to do tego casu
      muse wymysleć, cego se zycyć: cy becki Smadnego Mnicha cy 10 kilo kiełbasy
      jałowcowej. Hau!
      • night_breeze Re: Spadające gwiazdy 02.08.06, 15:33
        Owcarku,Ty żarłoku!Mógłbyś chociaż raz pomarzyć o czym innym.Czy ta twoja
        gażdzina żle cię karmi?Taka romantyczna sprawa a Ty o kiełbasie :)))
        • mysha_b Re: Spadające gwiazdy 02.08.06, 18:25
          A ja mam jedno zyczenie-marzenie - KOCHAJMY SIE!!! Mam na mysli cala ludzkosc.
          • owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 03.08.06, 17:40
            No to jo wos syćkik kochom, ale kiełbase jałowcowom tyz. Hau!
            • mysha_b Re: Spadające gwiazdy 03.08.06, 19:10
              Ciekawe co bardziej? :))))))))))))))))))))))))
              • owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 04.08.06, 09:42
                Wiadomo - to, cego nie mozno kupić w zodnym sklepie. Kiełbase akurat mozno.
                Hau!
          • clean_jansen Re: Spadające gwiazdy 03.08.06, 23:36
            Mysza, mnie też? Służę do dyspozycji (czyli do kochania) ;)
            • mysha_b Re: Spadające gwiazdy 04.08.06, 01:00
              Mysz i kot-puma? Dosc egzotyczna para, nie uwazasz? Chociaz w piosence Piwnicy
              pod Baranami para sa (chyba) mrowka i slon i milosc kwitnie -
              wiec... :)))))))))))
              • owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 04.08.06, 09:44
                To tyz jesce nie byłby scyt mozliwości w przyrodzie. Kieby tak była miłość
                bakterii i płetwala błękitnego ...
                Hau!
                • mysha_b Re: Spadające gwiazdy 04.08.06, 12:46
                  Owcarku, to wcale nie jest wykluczone, powiem wiecej, to jest bardzo
                  prawdopodobne. Malo to bakterii siedzi na pletwalowym lbie? Przypuszczam, ze
                  miliony, a i tak pewnie nie doszacowalam. Jedna(?) z nich moze byc w pletwalu
                  zakochana po uszy. Ale czy on o tym wie? Nawet, jesli ona z milosci ciosa mu
                  kolki na glowie - jak to kobieta - to on prawdopodobnie nawet tego nie zauwazy.
                  No, chyba ze... serce mu podpowie :))))))))))))))))))
                  • clean_jansen Re: Spadające gwiazdy 05.08.06, 12:56
                    Ech, te kobiety. Popatrz Owczarku,
                    tylko by nam na głowach kołki ciosały.
                    A przecież nam się rozchodzi o to,
                    by nam swego ciała dały.
                    ;))
                    • night_breeze Re: Spadające gwiazdy 05.08.06, 15:26
                      To świat popada w ruinę a tobie tylko dupy w głowie? :)
                      Zdaje się że z Ciebie to kawał podrywacza,już chyba wiem kim jesteś !!!!
                      • annah11 Re: Spadające gwiazdy 06.08.06, 01:59
                        Ja odnosze takie same wrazenie Bryzko.
                        • clean_jansen Re: Spadające gwiazdy 06.08.06, 12:09
                          A jakie?
                          • radwi22 Re: Spadające gwiazdy 06.08.06, 15:35
                            :)))
                            • night_breeze Re: Radwi... 06.08.06, 16:10
                              A Ty z czego znowu rechoczesz?
                              • owcarek_podhalanski Re: Radwi... 07.08.06, 09:55
                                Musimy pocekać, jaze Radwicek skońcy sie śmioć i wte nom wyjaśni. Hau!
                                • clean_jansen Re: Radwi... 07.08.06, 10:37
                                  Właśnie. Może coś wyjaśni nam Radwi, może też coś o mnie się dowiem od
                                  Night_breeze? Podobno z boku widać lepiej? ;)
                                  • radwi22 Re: Radwi... 08.08.06, 02:58
                                    apropo tego, z czego rerekumkocze :)oraz skad najlepiej widać...kompetentna do
                                    odpowiedzi byłaby pewnie Monalisa
                                    www.jeansdogshop.com/monatransfers/MonaLisa-ORIGINAL.jpg
                                    także, jeśli prototypem jest sam Leonardo :) Jego/ Jej pytajcie ;p :)
                                    • owcarek_podhalanski Re: Radwi... 08.08.06, 11:43
                                      Jeśli za pozowanie do obrazu Leonardo obiecoł poni Mona Lisie duzo dutków, to
                                      wiem, cemu jej było tak wesoło. Hau!
    • gwiazda_podkarpacia Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:38
      a po co chcecie czekać, aż Wam jakieś kamienie na głowy pospadają??

psecie jo zem tu jest :D
      gwiozda z podkarpacia :D
      no!! godoć mi tu cego se zycycie!!
      • owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:44
        A kask załozyć nie wystarcy? Hau?
        • antypati Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:48
          kieby ci ta gwiozda na łeb spadła to nawet sliwowica by cie nie poratuwała..:)
          • gwiazda_podkarpacia Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:51
            ojjj.... nie poratuwała :D ale nie dlatego, ze jom tako wielko, ino
            pikne dziewce ze mnie ;) a co!
            • owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 14:07
              > pikne dziewce ze mnie ;)

Ooo! A bedzies startować w konkursie Miss Łerld, co to wkrótce we Warsiawie sie
              odbędzie? Hau?
              • gwiazda_podkarpacia Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 14:39
                Owcarek, z całym szacunkiem, ale myslałam, że masz lepszy gust ;)

nie bede nigdzie startować! jo nie muse! jo zem i tak jest bjuti i nie trza konkursów do tego ;)
                • gwiazda_podkarpacia Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 14:53
                  A Ty, Owcarku, był ześ kiesik na konkursie pikności takim dla owcarków??
                  • owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 09.08.06, 12:33
                    gwiazda_podkarpacia napisała:

> A Ty, Owcarku, był ześ kiesik na konkursie pikności takim dla owcarków??

Byłek. Roz. Wygroł jeden śwarny owcarek, ale wte syćkie pozostałe owcarki - ze
                    złości, ze przegrały - zjadły jurorów, tak ze nawet kostecki po nik nie
                    zostały. Od tej pory konkursy piękności dlo owcarków juz nie odbywajom sie. Hau!
      • antypati Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 11:45
        dupa a nie dwiozdy!!! ruskie walą z armaty.. głowy cymac nisko...
        • owcarek_podhalanski Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 14:11
          Jak som ruskie, to mogom być i gwiazdy, ba nie takie zwycajne, ino cyrwone,
          pięcioramienne. Hau!
      • tadeuszx Re: Spadające gwiazdy 08.08.06, 17:08
        gwiazda_podkarpacia napisała:
        > psecie jo zem tu jest :D
        Owczarek, leć po gońciarza, obadaj, na schronisko spadła całkiem spora
        gwiazda... Tylko ta dziura w dachu...
    • tadeuszx Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś jesteś 09.08.06, 20:15
      Przelecisz i nie ma? Usiądź, wypij piwka marki Smadny Minch zresztą... :-)
      • gwiazda_podkarpacia Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 10:14
        no siedze, siedze!! ino nikt tu mi nie godo cego by se zycył!!

a jo zem tako gwiozda, co jej trza godoć bystro, bo z kazdym dzionkiem magicne moce uciekajom! heeeej!! :):):)
        • owcarek_podhalanski Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 10:34
          No to jo mom takie zycenie, cobyś dłuuuugo tutok w nasym Schronisku rozem z
          nomi siedziała i duuuuzo Smadnego Mnicha z nomi wypiła. Hau!
          • gwiazda_podkarpacia Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 10:59
            Owcareeeek.. Owcareeeek :) :) :)
            powiedz Ty mi skąd Ty mie tak dobrze znasz, że wiesz, że ja browarki lubię?? hę??
            oj bede jo tu siedziała, bo mi sie tu syćko podobo i Wom godom, ze takiego forum zem jesce nie widzioła!!
            a kaj se pocyckomy tego Mnicha, to bedziemy śpiwoć góralskie piosnki??
        • tadeuszx Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 10:34
          Ooooo, jest Gwiazda?! Miło mi, miło, że nie zapomniałas;)) No popatrz, nie
          doczytałem, że Ty jesteś z Podkarpacia!;) Teraz, po tekscie pisanym gwarą
          góralską, przyznaję się do pomyłki. Sorry Gwiazda;) Aha, to spełniasz życzenia?
          Zaraz, co by tu... Wiem!!! Chcę fajną babkę... e-e, tylko nie tą upieczoną! Taką
          żywą. W przedziale wiekowym 20-60. Z wyjątkiem takiej zwykłej kobiecej
          przychylności, reszta nie ważna. Masz gdzieś taką?;))
          • gwiazda_podkarpacia Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 11:23
            Tadeuszek :) pikne imię Ci matula dała :) takie samo jak mojemu Tadeuszkowi jego matula :)
            jo se tak myśle, ze ta babka to juz kiesik jest i ceko se na Ciebie,
            tylko cierpliwości tseba.. a im barzej pocekos, tym barzej kochoć bedziesz :)
            • tadeuszx Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 15:56
              Tak mówisz Gwiazdeczko? Hmmm, wypada Ci wierzyć? To znakiem tego lubisz
              Tadeuszków? Zaraz, zaraz... nie wszystkich... czytałem masz Swojego;))
              • gwiazda_podkarpacia Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 16:08
                syćkich lubie!! syćkich jakie tyko som na tym ziemskim padole!!
                a mojego to tak scególnie ;)
                • tadeuszx Re: Enoooo Gwiazda... Ty to raczej meteor jakiś j 10.08.06, 16:16
                  Oooo to trochu splendoru i na mnie spłynęło;))) Fajnie, pozdrów Swojego Tadzika
                  i miejcie się dobrze!!;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka