Dodaj do ulubionych

PO w Ząbkach?

05.07.06, 18:38
Podobno PO w Ząbkach powstało w lutym 2006. Czy to prawda , że przewodniczący
PO był człomnkiem dawnego ZChN ( to chyba teraz LPR- może się mylę, ale tak
mi się to kojarzy). Podobno jest forum Chibowskiego , który kandyduje na
Burmistrza, mogę poznać adres? A gdzie jest forum Stachery, gdzieś czytałam,
że jest. Czy Boksznajder też już ma swoje forum? Ale by było fajnie. Jak ktoś
coś wie, może będzie uprzejmy mi odpowiedzieć.
|Pozdrawiam wszystkich "forumowiczów"
Obserwuj wątek
    • robert_swiatkiewicz Re: PO w Ząbkach? 05.07.06, 18:52
      hankow napisała:

> Podobno PO w Ząbkach powstało w lutym 2006. Czy to prawda , że przewodniczący
      > PO był człomnkiem dawnego ZChN ( to chyba teraz LPR- może się mylę, ale tak
      > mi się to kojarzy). Podobno jest forum Chibowskiego , który kandyduje na
      > Burmistrza, mogę poznać adres? A gdzie jest forum Stachery, gdzieś czytałam,
      > że jest. Czy Boksznajder też już ma swoje forum? Ale by było fajnie. Jak ktoś
      > coś wie, może będzie uprzejmy mi odpowiedzieć.

Z ZChN i Przymierza Prawicy powstał PIS a nie LPR. A Chibowski to mógłby gdzieś
      się ujawnić, bo na razie istnieje jako byt wirtualny.
      > |Pozdrawiam wszystkich "forumowiczów"
      • sdarp Re: PO w Ząbkach? 05.07.06, 20:05

> Z ZChN i Przymierza Prawicy powstał PIS
        Zasadniczo tak ale odpryski ZChNu są i w PO i LPR
        a nawet jakby dobrze poszukać to i w samoobronie
        • hankow Re: PO w Ząbkach? 06.07.06, 21:46
          Dzięki za te "odpryski". W Ząbkach chyba właśnie te "odpryski" tworzą PO. Od
          lutego 2006.
          • sdarp Re: PO w Ząbkach? 07.07.06, 10:07
            hankow napisała:

> Dzięki za te "odpryski". W Ząbkach chyba właśnie te "odpryski" tworzą PO. Od
            > lutego 2006.

Można też użyć innego porównania
            ZChN było jak ciasto z rodzynkami które nadawały tej partii specyficzny "smak"
            A PiS to już ciasto bez rodzynek,
            • robert_swiatkiewicz rodznek - PO w Ząbkach? 07.07.06, 14:04
              Znam takiego rodzynka. To profesor od much, ciem i komarów Stefan Niesiołowski.
              Nie oceniając postawy i poglądów Niesiołowskiego, dla jednego to co jest
              rodzynkiem, dla drugiego może być mysim bobkiem. Wygląda podobnie, lecz smakuje
              znacząco odmiennie.
              • agentcooper Re: rodznek - PO w Ząbkach? 07.07.06, 22:32
                co do mysiego bobka to prawie trafiles - jeden z mistrzow intelektu, plomienny
                mowca i orator, niejaki Rysio Czarnecki, ex ZChN, obecnie Samoobrona (zazwyczaj
                w TV jakies 3 metry za wodzem, mniej wiecej 4 szereg miedzy mgr. Beger a mgr.
                Chojarska), ciezko dostrzec bo wzrostu nikczemngo jest to postac, takze moze i
                w PISie zrobilby kariere ?
      • hankow Re: PO w Ząbkach? 09.07.06, 20:58
        Dzięki za wyjaśnienia z niedawnej historii Polski. Wtedy jeszcze nie śledziłam
        wogóle polityki. Nadal jednak nie wiem, gdzie można dowiedzieć się czegoś o
        kandydatach na burmistrza. W odpowiedzi zajęliście się historią Polski, a
        chciałam poznać ząbkowskie realia. Może ktoś coś na ten temat napisze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka