kaisa_otwin 12.08.06, 14:03 przepraszam, ja nie chce swintuszyc i prowokowac bodaj na tym forum jakis facet dal 100% sposob na wywolanie orgazmu u partnerki.. nie moge tego znależć, pomóżcie! czeka mnie.... spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur Re: orgazm-przepis 12.08.06, 17:24 Jesteś facetem? Praktyka, mój drogi, praktyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** 100% przepis IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.08.06, 17:28 >bodaj na tym forum jakis facet dal 100% sposob na wywolanie orgazmu u >partnerki.. 1. Podjedź po nią Porsche. 2. Gruby portfel niech Ci niechcący wypadnie z kieszeni na bruk. 3. Zabierz ją do Gesslerowej na obiad. 4. Od dzieciaka chodzącego pomiędzy stolikami kup jej 20 czerwonych róż. I orgazm gwarantowany. A jeśli nawet nie będziesz dobrym kochankiem w łóżku, to będzie tak udawała że się nie zreflektujesz czy to fizjologia, czy tylko aktorski kunszt. PS. Recepta na orgazm... buehehehhee. Naprawdę wierzysz, że coś takiego istnieje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaisa Re: 100% przepis IP: *.acn.waw.pl 12.08.06, 17:31 nie, jestem babką i chce mu podpowiedziec..:))) ale to wszystko nie to.. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: 100% przepis 12.08.06, 17:34 Ty tak poważnie, czy dla jaj? Obejrzyjcie sobie "Kiedy Harry poznał Sally". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: 100% przepis IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.08.06, 20:12 No to chyba sama powinnaś wiedzieć, jakie są mechanizmy wyzwalania orgazmu u Ciebie. Myślisz, że Forumowicze mają szklaną kulę i czarnego kota by wiedzieć, gdzie "nacisnąć Cię" byś szczytowała? Litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant 2 kopy jaj,kila mąki,kwarta cukru, garść migdałów IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.06, 22:00 mliko ile potrzeba, wszystko zamiąchać i dobrze zapiec, potem jeść tuż przed orgazmowaniem po małej łyżeczce, powodzenia.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
manituuu Re: orgazm-przepis 12.08.06, 22:03 kaisa_otwin napisała: > przepraszam, ja nie chce swintuszyc i prowokowac To po co pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaisa_otwin Re: orgazm-przepis 13.08.06, 08:46 pytam na powaznie, po prostu chcialabym znalezc ten bardzo przekonujacy opis jak technicznie to wykonac.. napradwe bylo cos takiego, nie bylo w tym nic zdroznego/nieprzywoitego itd, ktos bardzo szcezgolowo i fachowo opisal jak dogodzic kobiecie aby bylo jej fajnie ja zyje z fecetem od ponad 20lat i musze sama sobie robic dobrze.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
manituuu Re: orgazm-przepis 13.08.06, 09:18 kaisa_otwin napisała: > napradwe bylo cos takiego, nie bylo w tym nic zdroznego/nieprzywoitego itd, > ktos bardzo szcezgolowo i fachowo opisal jak dogodzic kobiecie aby bylo jej > fajnie Zastanowiła mnie po prostu Twoja asekuracyjność w pierwszym poście: "przepraszam, ja nie chce swintuszyc i prowokowac". Orgazm - normalna sprawa, masz pytania to pytaj, nie ma co się krygować ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajerantka Re: Facet egoista = onanizm pochwowy IP: *.237.spine.pl 15.08.06, 17:46 Facet egoista uprawia onanizm pochwowy.Tak mówią o facetach, którzy myślą tylko o sobie. Faceci uważają, że jak mają 3 wytryski dzienie, albo jeszcze więcej, to są wspaniali. A co ma z tego kobieta, najczęściej nic. Masz leniwego chłopa. Powiedz mu to wprost. Powiedz, że by mieć przyjemność musisz sama się dopieszczć. To go zainteresuje i chyba zrozumie w czym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant baba egoistka=seks z gumową lalą,inaczej gumiseks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:10 :)) masz leniwą babkę, kup sobie lalkę gumową - taniej, ciszej i bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
irasiad2 Re: orgazm-przepis 13.08.06, 21:29 jeżu. ludzie tutaj szukają przepisów na orgazm. -- www.zagraj.net/pokaz/kartofel Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek kobieto natury kobiecej nie znasz 15.08.06, 21:03 Eeech zesz to kobieto natury kobiecej nie znasz. Toz kazda kobieta inna yest, kazda lubi inaczej, spektrum profili seksualnosci kobiecej jest tak szerokie ze go okiem sokolim nie zmierzysz. kaisa_otwin napisała: > przepraszam, ja nie chce swintuszyc i prowokowac > > bodaj na tym forum jakis facet dal 100% sposob na wywolanie orgazmu u > partnerki.. > nie moge tego znależć, pomóżcie! czeka mnie.... spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
e-nonim Re: orgazm-przepis 16.08.06, 13:48 Czy to przez przeszłość, wieki ewolucji kobiety lecą na kasę? Odpowiedz Link Zgłoś