Dodaj do ulubionych

Która tv się odważy

12.10.06, 16:36
Pokazac Gosiewskiego w całości? Zawsze i wszyscy pokazują go od pasa w
górę.Dlaczego?Czyżby PiS zabronił filmować go w pełnej okazałości? To nie to
żebym się z niego nabijał ale ciekaw jestem ile cm tak naprawdę mierzy ten
gigant polityczny
Obserwuj wątek
    • 0golone_jajka Re: Która tv się odważy 12.10.06, 16:41
      Też się nad tym zastanawiałem. Ale to w sumie nie jego wina. Ja też bym chciał, żeby fotografowano mnie tak żeby nie było widać moich wad. To w sumie dobrze, że telewizje nie zniżają się dpo poziomu Kamińskiego z PiSu, który porównywał ROkitę do Pokemona.
      • Gość: miesiekido Re: Która tv się odważy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:44
        Nie pokazuje się polityków bez jaj a z jajami to nie mamy polityków .
        • marysia_b :))) 12.10.06, 16:49
          Gość portalu: miesiekido napisał(a):

> Nie pokazuje się polityków bez jaj a z jajami to nie mamy polityków .

Moze gdyby ogolili...;)
          • Gość: miesiekido Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:03
            są tylko jedne ogolone jajka w tej V kolumnie i popieraja tylko czerwone jajka
            • marysia_b Re: :))) 12.10.06, 17:12
              Gość portalu: miesiekido napisał(a):

> są tylko jedne ogolone jajka w tej V kolumnie i popieraja tylko czerwone jajka

Od golenia czerwienieja? ;)
              • Gość: miesiekido Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 17:14
                tylko bo wstydu nie mają !
    • coldfusion Czy nie wydaje wam się, że on jest podobny do 12.10.06, 19:41
      Dannego De Vito???
      • alexanderson Re: Czy nie wydaje wam się, że on jest podobny do 12.10.06, 19:46
        Raczej do Ala Capone.
        • alexanderson Re: Czy nie wydaje wam się, że on jest podobny do 12.10.06, 19:48
          Czyż nie:
          www.hollywoodusa.co.uk/images/capone.jpg
          • Gość: ;) Re: Czy nie wydaje wam się, że on jest podobny do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 17:03
            A mnie on przypomina Phila Collinsa po przejściach.
          • lilimeye Re: Czy nie wydaje wam się, że on jest podobny do 13.10.06, 17:14
            Rzeczywiście, podobny :)))
            • lilimeye Re: Czy nie wydaje wam się, że on jest podobny do 13.10.06, 17:15
              tzn. do Ala Capone :)))
    • Gość: mon.dan Re: Która tv się odważy IP: *.gdynia.mm.pl 12.10.06, 20:27
      ja go raz widziałam w całości, w ruchu był. Faktycznie dziwnie wyglądał.

A tak wogóle to zwróciliście uwagę, że w PiSie sama takie nie zaatrakcyjne ludzie są? Może to jakaś ichniejsza organizacja działająca pod przykrywką polityki?
      • mozambique Re: Która tv się odważy 13.10.06, 10:38
        Ja zawsze uwazałam ze poglady polityczne wychodza na twarz i fizjonomie
        Zaplutego prawicowca rozpoznam na kilometr, jeszce zanim gębę otworzy: na ogół
        małe, zakompleskione , tłuste kurduple z krótkim raczkami, błyszzcaćą twarzą
        jak ksiezyc w pełni i wpadnietymi , indyczymi oczkami. Do tego polipy w nosie i
        wada wymowy ( cofniety podbródek).
        W wersji szczupłej prezentują okulary w czarnych oprawkach, wyliniłay włos na
        łbei i wąsik a'la Adolf Hitler .

a co do pokazywania Edgara - Krasko juu wyleciał za wywiad z KAczorem w
        Stanach, wiec wszyscy sie boją.
        • miriam11 Re: Która tv się odważy 13.10.06, 17:15
          Piękne, zaplułam monitor ze śmiechu!

mozambique napisała:

> Ja zawsze uwazałam ze poglady polityczne wychodza na twarz i fizjonomie
          > Zaplutego prawicowca rozpoznam na kilometr, jeszce zanim gębę otworzy: na ogół
          > małe, zakompleskione , tłuste kurduple z krótkim raczkami, błyszzcaćą twarzą
          > jak ksiezyc w pełni i wpadnietymi , indyczymi oczkami. Do tego polipy w nosie i
          >
          > wada wymowy ( cofniety podbródek).
          > W wersji szczupłej prezentują okulary w czarnych oprawkach, wyliniłay włos na
          > łbei i wąsik a'la Adolf Hitler .
          >
          • billy.the.kid Re: Która tv się odważy 13.10.06, 18:05
            kiedyś podobny zakaz był usa co do elvisa presleya.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka