delfina7 17.12.06, 20:19 wszystkie babeczki ? Wyjechał , sprzątają , kupują? AAAAAAAAAAAAAa , wiem ubieranie choinki dziś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaa Re: Ło Matko , a gdzie.... 17.12.06, 20:36 Tak, u mnie dziś ubieranie choinki. Ślicznie nam teraz pachnie. Poza tym spadłam ze stołka i noga mnie boli (( Odpowiedz Link
zakolka Re: Ło Matko , a gdzie.... 17.12.06, 21:57 no ja też miałam dzis ubierać, ale stojak jeszcze nie gotowy wrrrr.... mąż obiecał mi,że na jutro będzie Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Ło Matko , a gdzie.... 18.12.06, 09:22 Ja wczoraj piekłam z Młodym pierniczki. Ręce mnie po tym wałkowaniu tak bolały, że nawet myszką kliknąć siły nie miałam, a co dopiero coś napisać Choinki jeszcze nie ma, zresztą u nas i tak będzie sztuczna, więc dom pachnie pierniczkami. Odpowiedz Link
edyta_q Re: Ło Matko , a gdzie.... 18.12.06, 09:32 No ja wczoraj miałam"pielgrzymke"po rodzicachi pomoc w ubieraniu choinki. Jak wróciliśmy to padłam. A u nas jeszcze nieubrana może dziś to zrobię bo w tym roku będzie mała żeby mogła się na komodzie zmieścić no i sztuczna. Odpowiedz Link
anik801 Re: Ło Matko , a gdzie.... 18.12.06, 11:01 Wczoraj byłam cały dzień w rodzinnych stronach.Byłam u taty.A dziś biorę się za mycie okien. Odpowiedz Link
elag3 Re: Ło Matko , a gdzie.... 18.12.06, 15:23 Ja wczoraj też piekłam pierniczki bo poprzednich jakoś bardzo ubyło i teraz zrobiłam podwójną porcję a choinkę będę miała dopiero w środę to ubiorę ją albo w środę albo w czwartek. Aż się boję jak młody to przyjmie. Odpowiedz Link