wasserman.w.wannie 17.10.06, 09:27 wprowadzono czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makhpia_luta_wodz_siuksow Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 17.10.06, 13:25 Raczej rozszerzono zakres dostępnej do picia ognistej wody. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_gramofon Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 18.10.06, 01:57 Dzien dobry Ja tam wole dobre piwo Wodzu, niz wode palaca gardlo i wprowadzajaca w niekontrolowany plas! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 20.10.06, 11:08 powiem szczerze, że też mi tego brakuje :( piwo zawsze jakiś taki dobry nastrój wprowadza, a smadny mnich, to już całkiem :) wolałabym, żeby smadny mnich powrócił, bo mi tu jakoś tak smutno teraz ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 20.10.06, 15:09 Skoro wszyscy sie domagaja Smadnego Mnicha - prosze :))) www.saris.sk/images/image_big_mnich_premium.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 21.10.06, 01:53 Myszeczko wielkie dzieki. Ja nawet w moich ulubionych stronach komputerowych mam ciagle Forum Schronisko im.Smadnego Mnicha. U mnie w blogu zas ankamangoblox.pl/html jest akurat notatka z bycia w browarze i nastawianiu naszego wlasnego piwa. Degustacja za dwa tygodie w czasie wlasnorecznego butelkowania i kapslowania. Zdjec duzo i jak je opracuje to zaprosze do ogladania. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 21.10.06, 02:02 W albumie schroniskowym sa dwa zdjecia z naszej piwnej wyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 22.10.06, 01:46 Aniu, poczytalam na Twoim blogu, zdjecia widzialam i album podciagnelam do gory, za liscik dziekuje, a co to za zaba? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 21.10.06, 12:52 Udalo mi sie goscinnie skorzystac z czyjegos komputera,moj niestety padl na pysk -system do wymiany i o zgrozo utracilam wszystkooooooo!!!!!!- piliki,zdjecia,foldery,wszystko kaput!A NIECH TO! A pytacie co sie stalo ze Smadnym?Tez padl na pysk!Bylo przytulnie,prawda?Wiec czemu nie zagladaliscie tu,czemu tylko Ania wytrwale zagladala i w sumie ostatnio tylko we dwie cokolwiek pisalysmy?Popatrzcie na wczesniejsze posty: "nikogo nimo","pusto w Schronisku","gdzie sie wszyscy podziali" i tym podobne... to chyba cos mowi,prawda?Prohibicji nie wprowadzamy,mozecie dalej uzywac piwka do woli,a trawa w ktorej piszczy znajduje sie wokol Schroniska i sama chcialabym wiedziec CO w niej piszczy?????? Ze wzgledow technicznych nie mam mozliwosci "popracowania"nad rozpowszechnieniem forum,ale mam nadzieje ze w niedlugiej przyszlosci cos sie ruszy.Tematow nie brakuje,a i starym zwyczajem wierszem mozna pisac jak kogo wena tworcza dopadnie. Wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
makhpia_luta_wodz_siuksow Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 21.10.06, 15:05 Ważne żeby jakaś tam ognista woda była, czy piwo, czy whisky, czy coś innego. To wpływa korzystnie na wyniki Siuksów w skalpowaniu bladych twarzy i Paunisów o tchórzliwych sercach. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 23.10.06, 03:57 Wodzu,olaboga,a co to sa te Paunisi o tchorzliwych sercach??????? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Kufle 27.10.06, 00:00 Posylam strone, gdzie w galerii mozna obejrzec kufle od/do piwa. www.kufle0.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Kufle 27.10.06, 20:55 piekne!W Monachium widzialam tez niezly zbiorek kufli w Schatz-kamer,w rezydencji Ludwika B.,gdzie kazdy z kufelkow wart byl tyle co mercedes.Wysadzane drogocennymi kamieniami,niesamowicie kunsztownie zdobione.Ale i zwykle bawarskie kufle piwnkowe -to niezla gratka dla kolekcjonerow :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 31.10.06, 19:04 Czy nikt nie ma ochoty na piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 31.10.06, 23:02 W najblizszy piatek bedziemy butelkowac wlasne, przez siebie zrobione piwo. Wzor etykietki poslany, wiec byc moze i etykietka bedzie. Zdjecia tez i wirtualne zaproszenie rowniez. Pozdrawiam serdecznie - Anka :) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Co sie stało ze Smadnym Mnichem? Prohibicję 01.11.06, 00:02 Mielismy potwierdzenie z browaru ze nasza etykietka bedzie gotowa na czas... yuhuuuuuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Nasze piwko butelkowalismy 03.11.06, 11:41 Zapraszam au.pg.photos.yahoo.com/ph/anka2me/album?.dir=/6c4bscd Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Ania.... 04.11.06, 17:34 ...produkujecie wlasne piwo????? A z czego? Chyba nie na eukaliptusie? :D Doczekamy sie etykietki? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Ania.... 06.11.06, 07:37 Nie na eukaliptusie...normalne piwo chmielowe, a jakze. Receptur jest naprawde mnostwo. Ustala sie w browarze ktore piwo sobie chcesz zrobic, Placi sie za wszystkie potrzebne skladniki i jazda do roboty (tak jak na zdjeciach w albumach) etykietka jest ale nie wyskanowana. Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Ania.... 06.11.06, 19:31 my chcemy etykietki! My chcemy etykietki! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Ania.... 11.11.06, 11:27 no i gdzie te etykietki? :) A jest taka opcja zrobienia etykietek jakich się chce,np.ze zdjęciem? Bo cały czas mam nadzieję że takie właśnie będą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Ania.... 12.11.06, 09:11 Oczywacie ze taka wlasnie, nasze geby, szklanki z piwem a jak? Odpowiedz Link Zgłoś