Dodaj do ulubionych

Codziennie na mszę?

23.10.06, 01:48
Tak się zastanawiam czy tę stronę odwiedzają osoby, które chodzą CODZIENNIE na mszę? Albo choć uczestniczą w niej słuchając w radiu czy internecie?
Obserwuj wątek
    • supaari Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 09:44
      0golone_jajka napisał:

> Tak się zastanawiam czy tę stronę odwiedzają osoby, które chodzą CODZIENNIE
      na
      > mszę? Albo choć uczestniczą w niej słuchając w radiu czy internecie?

Poinformujesz o skutkach tych przemyśleń w tym wątku czy założysz nowy?
      • 0golone_jajka Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 09:46
        Nie będę o niczym informował. Każdy sobie sam przemyśli, jak zechce.
        • supaari Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 09:52
          0golone_jajka napisał:

> Nie będę o niczym informował. Każdy sobie sam przemyśli, jak zechce.
          >

Nie bądź taki! Najpierw dzielisz się na forum nurtującymi Cię problemami, a
          później informujesz, że efekty przemyśleń zostawisz sobie...
          Jeszcze się - nie daj Boże - rozpowszechi opinia, że nie jesteś w stanie nic
          wymyśleć w tej sprawie! A jak by to wyglądało? Ty nie jesteś w stanie???
          • 0golone_jajka Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 09:53
            Nuuudzisz
            • supaari Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 10:00
              0golone_jajka napisał:

> Nuuudzisz

Chcesz powiedzieć, że jesteś nudnym tematem? Naprawdę?
              • 0golone_jajka Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 10:04
                Chcę powiedzieć, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, że nie odpowiaasz na zadane pytania, że nie masz nic do powiedzenia a jednak się wypowiadasz i że kończę moją konwersację z tobą w tym wątku bo mnie nudzisz.
                • supaari Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 10:13
                  0golone_jajka napisał:

> Chcę powiedzieć, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, że nie odpowiaasz na
                  zad
                  > ane pytania, że nie masz nic do powiedzenia a jednak się wypowiadasz i że
                  kończę moją konwersację z tobą w tym wątku bo mnie nudzisz.
                  >

Jedyne pytania, jakie zadałeś w tym wątku to:
                  "Tak się zastanawiam czy tę stronę odwiedzają osoby, które chodzą CODZIENNIE na
                  mszę? Albo choć uczestniczą w niej słuchając w radiu czy internecie?"

Ja mam wiedzieć czy Ty się zastanawiasz? Tego czekujesz?
                  Informujesz w formie pytania (!) o czym myślisz. Sądziłem, że grzecznym będzie
                  zapytać gdzie szukać efektów Twoich rozważań - w tym wątku czy w nowym. Okazało
                  się, że chyba nie. Przepraszam zatem i życzę miłego dnia oraz owocnych
                  rozmyślań.
                  • Gość: Inka Brawo Supaari! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:22
                    I jajco się zamknęło.
                    • Gość: Jajco Re: Brawo Supaari! :) IP: *.isep.pw.edu.pl 23.10.06, 15:56
                      Kolejna która nie umie czytać ze zrozumieniem. Przecież wyraźnie napisałem że nie będę dyskutował z supari w tym wątku. Żadna to jego zasługa. No chyba, że zaliczysz do tego znudzenie mnie niemerytoryczną dyskusją.
    • iberia30 Re: Codziennie na mszę?3 ray dziennie, n/t 23.10.06, 10:47

• Gość: chwila Re: Codziennie na mszę? IP: *.chello.pl 23.10.06, 11:12
      Nie znam osoby, która uczestniczy codziennie we mszy św, co nie oznacza, że
      takie osoby nie istnieją.
      Wydaje mi się jednak, że prawdopodobieństwo spotkania takiej osoby na tym forum
      jest bliskie zeru.
      • squirrel9 Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 12:54
        Tu masz rację. Znam osoby które codzinnie są na mszy św. albo wysłuchują ją w
        radiu ale ani raz nie uczestniczyły w dyskusjach na tym forum. Nawet nie
        wiedzą,że takie forum istnieje i nawet śmiem twierdzić,ze niczego nie tracą :)
        • Gość: Behemot Re: Codziennie na mszę? IP: *.isep.pw.edu.pl 23.10.06, 13:24
          Ja, podobnie, śmiem twierdzić, że osoby które tu dyskutują a codziennie na mszy nie bywają, ba, nawet takie które w ogóle nie oddają się zabobonom wiele nie tracą.
          • squirrel9 Re: Codziennie na mszę? 23.10.06, 14:22
            Śmiem twierdzić,że wiele osób gdy trwoga szybciutko "odda się zabobonom",
            wątpię czy przybiegnie na forum gazety :)
            • Gość: Malkontnent Re: Codziennie na mszę? IP: *.isep.pw.edu.pl 23.10.06, 15:55
              Masz rację. Jakoś w naturze ludzkiej leży uleganie zabobonom na łożu śmierci. Ciekawe czy ja, racjonalista, też tak będę miał?
    • Gość: Kadavi Re: Codziennie na mszę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:25
      Weź dzieciaku (bo więcej niż 15 lat to ty nie masz) zajmij się jakimś
      pożyteczniejszym zajęciem.
      • Gość: Znawca jaj Re: Codziennie na mszę? IP: *.isep.pw.edu.pl 23.10.06, 13:57
        Ma więcej. Przynajmniej tak twierdzi. Nawet ma dwoje dzieci, więc musi mieć więcej niż 15 lat.
        • Gość: Kadavi Re: Codziennie na mszę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:19
          Gość portalu: Znawca jaj napisał(a):

> Ma więcej. Przynajmniej tak twierdzi. Nawet ma dwoje dzieci, więc musi mieć
          wię
          > cej niż 15 lat.

Piętnastolatek spokojnie może być ojcem. I tak mu zawyżyłem wiek. W każdym
          razie umysłowość to on ma 7-latka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka