pol-nick 24.10.06, 11:09 Ja nie chleję, a Wy :) www.wrower.pl/humor/zdjecia/ik/pijak_ik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zip Do 3promile Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:25 3promile napisał: > Na pohybel! Komu albo czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak O! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:22 O, mój ziomol z zagrody na przeciwko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak jeszcze raz ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 12:36 Pijesz - płacisz - rozum tracisz! Już wypicie jednego piwa stanowi krok na drodze do pijaństwa. Nie biorę do ust ani kropli alkoholu. Polecam nie chlanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: jeszcze raz ja 24.10.06, 12:44 Sluszna teoria. Tak samo jak przezycie jednego (kolejnego) dnia stanowi nastepny krok na drodze ku nieuniknionej smierci. Well, life is cruel... Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek_niedzwiedzi Do raveness1 24.10.06, 12:46 To znaczy, że TY chlejesz? Popieram wiesniaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Do raveness1 24.10.06, 12:58 Cokolwiek to znaczy dla ciebie, przeslaniem tego zdania jest to, ze pewne rzeczy sa nie uniknione - takie np. jak smierc. Jezeli nie chlejesz, plus dla ciebie bo moze umrzesz zdrowszy, ale i tak nie unikniesz tego o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek_niedzwiedzi Re: Do raveness1 24.10.06, 13:13 Lepiej umrzeć trzeźwym niż nachlanym :) A dokładniej, zmienić ubranie, nie "umrzeć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do raveness1 IP: *.spray.net.pl 23.11.06, 15:33 Po pierwsze niechlanie trzeba pisać łącznie, po drugie twierdzenie, że wypicie jednego piwa prowadzi do pijaństwa jest delikatnie pisząc przesadzone o 100 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
pol-nick Zbiórka 24.10.06, 13:03 Tymi schodami, nie chodź ma miła: membres.lycos.fr/rolbe/images/zbieram_piwo2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedagog menele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:13 Takich zawalidrogów jest wszędzie pełno. Strażnicy, policjanci, porządkowi, dlaczego pozwalacie menelom zaczepiać ludzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Zbiórka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:05 Takich mogą tolerować tylko tacy sami jak oni :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Chlejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:18 W naszym kraju jest zbyt dużo tplerancji dla pijaków. A dlaczego? Ponieważ rządzący piją, rodzice piją, kierowcy piją... Jak może dobrze rządzić człowiek który ma mózg wyżarty alkoholem? Jak może dobrze wychowywać dzieci rodzic codziennie pijacy "tylko dwa pyfka"? Jak może właściwie reagować na drodze kierowca prowadzący pojazd na kacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Chlejecie? IP: *.chello.pl 24.10.06, 14:51 Ja chleję, niedużo, tylko pół litry dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antekkk Re: Chlejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:37 Gość portalu: kurna_olek napisał(a): > Ja chleję, niedużo, tylko pół litry dziennie. Wódy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Chlejecie? IP: *.chello.pl 24.10.06, 16:38 no a czego? perfum? Nie lubię, nie podchodzi mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AbtekKKK Re: Chlejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:46 Niektóre perfumki są na sprycie i mało perfumowane... A co, dykta już nie modna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Chlejecie? IP: *.chello.pl 24.10.06, 16:51 Teraz mi się powodzi, stać mnie na cóś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntekKKK Re: Chlejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:58 Jakich prezydentów probowałeś? Który Ci podchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Chlejecie? IP: *.chello.pl 24.10.06, 17:10 No co Ty, jak powiem, to się przychrzanią, że to reklama. I że grzeczna młodzież sie gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Chlejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:45 Tam zaraz ,,chlejecie''. Nie popadajmy z jednej skrajności w drugą. Stare przysłowie pszczół mówi: Złego kościół nie naprawi, dobrego knajpa nie zepsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: jestem tylko smakoszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:05 Wszystko dla ludzi ,lecz umiar wskazany nie żygać po piciu nie chodzić ojszczany. Zapomnieć żeś siłacz i mędrzec zarazem a będziesz dla innych poetą ,malarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
crax Franz Maurer powiedział w "Psach"... 24.10.06, 16:09 "...kiedy ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia." Wystarczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek_niedzwiedzi A na poważnie 24.10.06, 17:04 A na poważnie. Oby jak najszybciej w każdym punkcie sprzedaży alkoholu pojawiły się plakaty obrazujące stan spustoszenia ciała i umysłu człowieka pijacego alkohol! Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek_niedzwiedzi Czy wiecie? 24.10.06, 17:08 Czy wiecie, że w naszym kraju systematycznie chla alkohol ponad 40% uczniów szkół podstawowych? Ano, jacy rodzice, takie dzieciary :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Czy wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:45 czosnek_niedzwiedzi napisał: > Ano, jacy rodzice, takie dzieciary :( Święta prawda. Niejeden rodzic przy piwsku w domu ogląda mecz w tv, wiec dorastający syn jaki ma przyklad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: alkohol i chlanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:59 Jeśli o młodzież chodzi to mało kiedy rodzice mają wpływ na mody panujące i subkultury.A wobec niektórych zjawisk w społeczeństwie i tak zbyt wielu przechodzi obojętnie.Piją w Polsce ,piją w Niemczech o wschodzie nie wspomnę... Pije się kiedy jest lepiej i wtedy kiedy gorzej by poprostu się napić.Każdy odpowiada za siebie i sam ma wybór " pić albo nie pić" . A jeśli w naszym kraju wszyscy będą abstynentami to nie tylko bezrobocie wzrośnie a niektóre instytucje stracą dofinansowanie i państwo zejdzie na jeszcze nam na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Do miesiekido Re: alkohol i chlanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:11 A to niby dlaczego bezrobocie ma wzrosnąć jeśli zmniejszy się ilość pijacych? Poza tym lepsze jest bezrobocie niż pijaństwo, nie sądzisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miesiekido Re: alkohol i chlanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:26 No niestety tu koło się zamyka najwięcej pijących jest w grupie bezrobotnych,bieda często popędza ludzi do kielicha ,czym jeszcze bardziej wpędzają się w biedę i niestety alkoholizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upierdliwa Do miesiekido Re: alkohol i chlanie IP: *.bochnia.pl 31.10.06, 14:48 Gość portalu: maruda napisał(a): > A to niby dlaczego bezrobocie ma wzrosnąć jeśli zmniejszy się ilość pijacych? > chocby dlatego, ze producenci alkoholi i pracownicy gorzelni itd. straca prace. Odpowiedz Link Zgłoś
pol-nick Nie ignorujmy chlania 25.10.06, 10:46 Zbyt często ignorujemy picie alkoholu. Podobnie jest z kibolami, nastoletnimi "luzakami", wulgarnymi oficjelami... Oni wszyscy piją! A zaczyna się od szklaneczki piwka :( Jeżeli cały swiat chla, to nie znaczy, że my mamy robić to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezerwista Ale mamy armię :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:56 Ale mamy armię :( Major i kapitan Polskich Sił Powietrznych, uczestniczący w szkoleniu w USA, przyszli na zajęcia pod wpływem alkoholu. Tłumaczyli się, że "w Polsce zawsze pije się w pracy". Historię opisuje "Życie Warszawy". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3702189.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Ale mamy armię :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:35 Tacy to nas mogą skutecznie bronić przed prohibicją. he,he,he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek_niedzwiedzi Pijane wojsko :( 29.10.06, 22:34 Pijane wojsko :( wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3709005.html Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Czosnku :( 30.10.06, 02:29 Ja tam niekiedy sobie pochleję. Dobrze mi robi na trawienie, samopoczucie itd. Od trzech tygodni mam na głowie niepijących, i muszę przyznać, że to piekło, a przy okazji tyję, bo zamiast piwa oni wolą pączki i ciastka ! Nie wiem, naprawdę, nie wiem, jak to zniesie moja wątroba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Rosjanie zakładają ogranizację niepijacych!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:02 Rosjanie zakładają organizację niepijących mężczyzn. Związek chce wspólnie z władzami dzielić dotacje dla miast i gmin oraz proponować pracodawcom zatrudnianie swych trzeźwych działaczy. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3701380.html A u nas? Może by tak też zapewniać pracę tylko nie pijacym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Rosjanie zakładają ogranizację niepijacych!!! IP: *.chello.pl 25.10.06, 14:21 Gość portalu: Iwonka napisał(a): > A u nas? Może by tak też zapewniać pracę tylko nie pijacym? To kto by został np. w służbie zdrowia? Szpitale bez jednego chirurga, o to Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Wolisz pijanych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:28 A wolisz pijanych chirurgów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Wolisz pijanych? IP: *.chello.pl 25.10.06, 14:33 Lepszy po drinku niż żaden. Sama se wytniesz ślepą kiszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Wolisz pijanych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:34 Ale nachlany wyciąć może coś innego przy okazji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Wolisz pijanych? IP: *.chello.pl 25.10.06, 14:36 No, pomyłki się zdarzają. To są tak zwane błedy w sztuce lekarskiej, coraz częstsze zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirórk Re: Wolisz pijanych? IP: *.tvk.torun.pl 24.11.06, 22:14 jak wypija to ręce mniej im sie trzesa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Tak, ale IP: *.chello.pl 25.10.06, 14:37 Z Krakowa, czy z Poznania jegomość, jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Tak, ale 25.10.06, 16:29 Gość portalu: kurna_olek napisał(a): > Z Krakowa, czy z Poznania jegomość, jeśli wolno spytać? Oba pudła :)) Zgaduj dalej! Jestem zwolennikiem taniego państwa .......... Filutostwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna_olek Re: Tak, ale IP: *.chello.pl 25.10.06, 17:08 filut napisał: > Oba pudła :)) Zgaduj dalej! Nie chce mi sie. > Jestem zwolennikiem taniego państwa .......... Filutostwa :))) Znaczy się na krzywy ryj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Tak, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:56 A to w różnych Polski regionach różnie piją? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Tak, ale 25.10.06, 19:50 Gość portalu: maruda napisał(a): > A to w różnych Polski regionach różnie piją? Szanowny pol-nick wyraził uznanie OSZCZĘDNYM mieszkańcom Krakowa i Poznania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Tak, ale 25.10.06, 19:42 Gość portalu: kurna_olek napisał(a): > ...Znaczy się na krzywy ryj? Na krzywy, czy na prosty - grunt, że zgodnie z hasłem grupy trzymającej [aktualnie] władzę: tanie państwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
pol-nick Pytania? 25.10.06, 19:36 * Czy w najbliższej okolicy Twojego zamieszkania znasz przynajmniej 2 sklepy spożywcze, w których nie sprzedają alkoholu (w tym piwa)? * Czy w najbliższej okolicy Twojego zamieszkania znasz przynajmniej lokale typu kawiarnia lub bar, w których nie sprzedają alkoholu (w tym piwa)? * Czy znasz dom, gdzie na uroczystościach rodzinnych nie serwuje się chociażby lampki wina albo szampana? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Pytania? 25.10.06, 19:46 pol-nick napisał: > * Czy w najbliższej okolicy Twojego zamieszkania znasz przynajmniej 2 sklepy > spożywcze, w których nie sprzedają alkoholu (w tym piwa)? Znam - 3 szt. > ... Czy w najbliższej okolicy Twojego zamieszkania znasz przynajmniej lokale typu kawiarnia lub bar, w których nie sprzedają alkoholu (w tym piwa)? W mojej okolicy jest pizzeria, w której nie podają ŻADNEGO alkoholu :( Byłem tam pierwszy i ostatni raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntekKKK Do fiut Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 00:28 Dlaczego byłeś tam ostatni raz? Nie lubisz pizzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntekKKK Do fiut Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:10 Hej, filut, przytrafiła się literówka, sorx. Oczywiście, Ty nie jesteś fiutem :) LOOL Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek_niedzwiedzi Nie chcemy chlających kierowców!!! 26.10.06, 10:42 Ponad 2,8 promila alkoholu w wydychanym powietrzu miał kierowca autobusu zatrzymany na podstawie anonimowego zgłoszenia w Przystajni (Śląskie). Podczas kontroli kierowca próbował wręczyć policjantom 500 euro łapówki. Został zatrzymany :( źródło PAP Odpowiedz Link Zgłoś
pol-nick Wierszyk 26.10.06, 12:41 Ignacy Krasicki Pijaństwo "Skąd idziesz?" "Ledwo chodzę"."Słabyś?" "I jak jeszcze. Wszak wiesz, że się ja nigdy zbytecznie nie pieszczę, Ale mi zbyt dokusza ból głowy okrutny". "Pewnieś wczoraj był wesół, dlategoś dziś smutny. Przejdzie ból, powiedzże mi proszę, jak to było? Po smacznym, mówią, kąsku i wodę pić miło" "Oj, niemiło, mój bracie!Bogdaj z tym przysłowiem Przepadł, co go wymyślił; jak było, opowiem. Upiłem się onegdaj dla imienin żony; Nie żal mi tego było.Dzień ten obchodzony Musiał być uroczyście. Dobrego sąsiada Nieźle czasem podpoić; jejmość była rada, Wina mieliśmy dosyć, a że dobre było, Cieszyliśmy się pięknie i nieźle się piło. Trwała uczta do świtu. W południe się budzę, Cięży głowa jak ołów, ksztuszę się i nudzę. Jejmość radzi herbatę, lecz to trunek mdlący. Jakoś koło apteczki przeszedłem niechcący, Hanyżek mnie zalecił, trochę nie zawadzi. Napiłem się trochę, aczej to poradzi: Nudno przecie. Ja znowu, już mi raźniej było, Wtem dwóch z uczty wczorajszej kompanów przybyło. Jakże nie poczęstować, gdy kto w dom przychodzi? Jak częstować, a nie pić? I to się nie godzi. Więc ja znowu do wódki, wypiłem niechcący: Omne trinum perfectum, choć trunek gorący, Dobry jest na żołądek. Jakoż w punkcie zdrowy, Ustały i nudnośći, ustał i ból głowy. Zdrów i wesół wychodzę z moimi kompany, Wtem obiad zastaliśmy już przygotowany. Siadamy. Chwali trzeźwość pan Jędrzej, my za nim, Bogdaj to wstrzemięźliwość, pijatykę ganim, A tymczasem butelka nietykana stoi. Pan Wojciech, co się bardzo niestrawnośći boi, Po szynce, cośmy jedli, trochę wina radzi: Kieliszek jeden, drugi zdrowiu nie zawadzi, A zwłaszcza kiedy wino wytrawione, czyste, Przystajem na takowe prawdy oczywiste. Idą zatem dyskursa tonem statystycznym O miłość ojczyzny, o dobru publicznym, O wspaniałych projektach, mężnym animuszu; Kopiem góry dla srebra i złota w Olkuszu, Odbieramy Inflanty i państwa multańskie, Liczemy owe sumy neapolitańskie, Reformujemy państwo, wojny nowe zwodzim, Tym bijem wstępnym bojem, z tamtymi się godzim, A butelka nieznacznie jakoś się wysusza. Przyszła druga; a gdy nas żarliwość porusza, Pełni pociech, że wszyscy przeciwni legli, Trzeciej, czwartej i piątej aniśmy postrzegli. Poszła szósta i siódma, za nimi dziesiąta. Naówczas, gdy nas miłość ojczyzny zaprząta, Pan Jędrzej, przypomniawszy żurawińskie klęski, Nużw płacz nad królem Janem,<<Król Jan był zwycięski! - Krzyczy Wojciech.- Nieprawda!>> A pan Jędrzej płacze. Ja gdy ich chcę pogodzić i rzeczy tłumaczę, Pan Wojciech mi przymówił:<<Słyszysz waść>>- mi rzecze. <<Jak to waść! Nauczę cię rozumu, człowiecze>>. On do mnie, ja do niego rwiemy się zajadli, Trzyma Jędrzej, na wrzaski służący przypadli, Nie wiem, jak tam skończyli zwadę naszą wielką, Ale to wiem i czuję, żem wziął w łeb butelką. Bogdaj w piekło przypadło obrzydłe pijaństwo! Cóż w nim? Tylko niezdrowie, zwady, grubijaństwo. Oto profit:nudnośći i guzy i plastry" Dobrze mówisz, podłej to zabawa hałastry, Brzydzi się nim człek prawy, jako rzeczą sprośną. Z niego zwady, obmowy nieprzystojne rosną, Pamięć się przez nie traci, rozumu użycie, Zdrowie się nadweręża i ukraca życie. Patrz na człeka, którego ujeła moc trunku, Człowiekiem jest z pozoru, lecz w zwierząt gatinku, Godzien się mieścić, kiedy rozsądek zaleje I w kontr naturze postać bydlęcą przywdzieje. Jeśli niebios zdarzenie wino ludziom dało Na to, aby użyciem swoim urzeźwiło, Użycie darów bożych powinno być w mierze. Zawstydza pijanice nierozumne zwierzę, Potępiają bydlęta niewstrzymałość naszą, Trukiem według potrzeby gdy pragnienie gaszą, Nie biorą nad potrzebą; człek co nimi gardzi, Gorzej od nich gdy działa, podlejszy tym bardziej. Mniejsza guzy i plastry, to zapłata zbrodni, Większej kary, obelgi takowi są godni, Co w dzikim zaślepieniu występni i zdrożni, Rozum, który człowieka od bydlęcia różni, Śmią za lada przyczyną przytępiać lub tracić. Jaki zysk taką szkodę potrafi zapłacić? Jaka korzyść tak wielką utratę nadgrodzi? Zła to radość, mój bracie, po której żal chodzi. Ci, co się na takowe nie udają zbytki, Patrz, jakie swej trzeźwośći odnoszą pożytki: Zdrowie czerstwe, myśl u nich wesoła i wolna, Moc i raźność niezwykła i do pracy zdolna, Majętność w dobrym stanie, gospodarstwo rządne, Dostatek na wydatki potrzebnie rozsądne. Te są wstrzemięźliwiśći zaszczyty, pobudki, Te są"."Bądź zdrów!" "Gdzież idziesz?" "Napiję się wódki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.J. Re: Chlejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:43 Ja nie chleję :) Słuchajcie, bardzo dobrze, że jest ten wątek. Trzeba się w końcu obudzić i otrząsnąć z oparów alkoholu! Jeśli ojciec pije, matka też pije, starszy brat pije, to dorastający dzieciak co ma robić, jakie ma wzory? A skutkuje to tym, co widać. Szkoły specjalne dla chuliganów :( Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Chlejecie? 26.10.06, 18:12 Gość portalu: Z.J. napisał(a): > Ja nie chleję :) ... To dobrze, ale pić możesz. Nawet lekarze, w niektórych przypadkach, zalecają kieliszek koniaku lub lampkę wina! > Słuchajcie, bardzo dobrze, że jest ten wątek. Trzeba się w końcu obudzić i otrząsnąć z oparów alkoholu! .... Kto potrzebuje, niech się budzi!! A teraz, mądraliński, co proponujesz po obudzeniu się? Do jakich konkretnych czynów pobudził cię ten pozytywny wątek? Pogaworzyli/popisali sobie grzeczni forumowicze i .... ??????????? Jakby powiedział pan Janek z Głodówki: popitolili i tyle ;) PS Do cenzora: "pitolenie" to taki uniwersalny wyraz - można upitolić np. szarlotkę, która w wykonaniu ww. pana Janka jest wspaniała. Wiem, bo próbowałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Do fiut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:03 filut napisał: > ... Nawet lekarze, w niektórych przypadkach, zalecają kieliszek koniaku lub lampkę wina! Nawet lekarze... chi, chi, chi > Kto potrzebuje, niech się budzi!! Oczywiście, możesz nadal pić i spać... chi, chi, chi Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Do marciej fiutki 27.10.06, 08:24 Gość portalu: Marta napisał(a): > ... Oczywiście, możesz nadal pić i spać... chi, chi, chi Gratuluję poczucia specyficznego humoru i rozumienia słowa pisanego. Twój intelekt jest powalający :))) PS1 Są książki podające metody zwiększenia swego IQ - zainteresuj się tym! albertus.pl/?d=szukaj&szukaj=iloraz+inteligencji&kategoria=empty&producent=empty&cena_min=&ce na_max=# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Do fiut Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:45 Dzisiaj jesteś na kacu, albo coś w tym rodzaju? Albo może pesymizm Cię żre? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Do fiuty 27.10.06, 11:07 Gość portalu: Marta napisał(a): > Dzisiaj jesteś na kacu .... Mój post oprócz części żartobliwej, zawierał też część odnoszącą się do meritum tego wątku --> "Do jakich konkretnych czynów pobudził cię ten pozytywny wątek? Pogaworzyli/popisali sobie grzeczni forumowicze i .... ???????????" Jeśli potrafisz, to merytorycznie odnieś się do powyższego cytatu. Jeśli nie potrafisz, to ES&D!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Do nicka filut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:37 Te, chlejesz nie klikaj, fiutasie YTYWTK ROC LOOL EOT Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek_niedzwiedzi Nadchodzi era trzeźwości 27.10.06, 12:48 Kolejny weekend. Kolejni pijani kierowcy, rowerzyści, piesi? Nadchodzi era trzeźwości, od nas wszystkich zależy jej szybkie przyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmiennik Bedziecie pić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:46 Jedynym sposobem na to, żeby młodzież mniej piła, jest zmniejszenie rozmiarów pijaństwa wśród dorosłych! Jutro będzie niedziela. Planujecie coś łyknąć? Może przy swoich nieletnich dzieciach planujecie to robić? Odpowiedz Link Zgłoś
tobiasz32 Re: Bedziecie pić? 28.10.06, 18:21 Ja chleję tylko w domu, żeby lepiej się spało, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmiennik pijani kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:48 W piątek i sobotę na polskich drogach w 285 wypadkach, zginęło 36 osób, a 379 zostało rannych. Zatrzymano aż 1.195 nietrzeźwych kierowców :( Od razu należy takiemu zabrać pojazd i zlicytować oraz wysłać na ponowny kurs na prawo jazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
czosnek_niedzwiedzi Swój swojego broni 29.10.06, 19:38 Swój, swojego broni. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=51185235 Chlania bronią pijusy i... producenci alkoholu uzależniający ludzi od swoich produktów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upierdliwa Re: Swój swojego broni IP: *.bochnia.pl 31.10.06, 14:57 czosnek_niedzwiedzi napisał: > Chlania bronią pijusy i... producenci alkoholu uzależniający ludzi od swoich > produktów :( > a to nieladnie, straszni producenci alkoholu uzalezniaja bogu ducha winnych ludzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: Chlejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:52 Ach, gdyby trzeźwi nami kierowali. Marzenie? To od nas zależy :) Odpowiedz Link Zgłoś