scept89 24.10.06, 17:18 Moze by tak wybrac sie na wycieczke: Oslo gay animal show news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/6066606.stm Lubie pingwiny w rozowych szaliczkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mg2005 A wycieczki dla zoofobów ?... 24.10.06, 18:13 Czy są też pokazy zoofilii (w Szwecji legalna) ? Przystojny Szwed z wypasionym pingwinem - paluszki lizać ...))) Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 24.10.06, 18:43 mg2005 napisał: > Czy są też pokazy zoofilii (w Szwecji legalna) ? Tylko dla tych ktorzy sie slinia na widok pingwina. Ja polecalbym raczej wycieczke do Peru: istnieje tam prawo zabraniajace samotnym facetom hodowle samiczek alpaki (cos a la lama). Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Stanie z pingwinem grozi 24.10.06, 18:53 syfilizacji krześcijańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 prawo i zwierzaki 25.10.06, 15:12 mg2005 napisał: > Czy są też pokazy zoofilii (w Szwecji legalna) ? > Przystojny Szwed z wypasionym pingwinem - paluszki lizać ...))) Zapomniales dodac ze zwierzaki tej plci maja sie ku sobie poniewaz w Skandynawii maja pro-gejowske ustawodawstwo. Rozniosla sie ta wiesc po oceanach wsrod wielorybow i patrz do czego to doprowadzilo! Pletwa? Wieloryb wieloryba? Toz to przeciw naturze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: prawo i zwierzaki 25.10.06, 15:15 Homoseksualizm jest w przyrodzie dosyć często spotykany u kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.27 Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 25.10.06, 15:19 Nie do końca cię rozumiem. Co ma seksualność zwierzat do seksualności człowieka? Moim zdanie są to całkowicie dwie różne kwestie. No chyba że ktoś jest na poziomie kundla czy pawiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echo Re: A wycieczki dla zoofobów ?... IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 25.10.06, 16:21 > Nie do końca cię rozumiem. Co ma seksualność zwierzat do seksualności > człowieka? Chodzi o zezwierzecenie ludzi. Taka jest ideologia "secular progressive". Po raz pierwszy udalo sie to na duza skale w czasie rewolucji francuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 25.10.06, 16:51 Gość portalu: Echo napisał(a): > > Nie do końca cię rozumiem. Co ma seksualność zwierzat do seksualności > > człowieka? > > Chodzi o zezwierzecenie ludzi. Taka jest ideologia "secular progressive". > Po raz pierwszy udalo sie to na duza skale w czasie rewolucji francuskiej. Zwierzaki tej samej plci nie mialy sie ku sobie przed rewolucja? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 25.10.06, 16:54 Ha, geje to jakobini! Zawsze to podejrzewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: jakobini 25.10.06, 17:31 sir.vimes napisała: > Ha, geje to jakobini! Zawsze to podejrzewałam. I jeszcze wieloryby udalo im sie jakobinizmem zarazic! Tacy byli ofiarni. Dzis juz takich rewolucjonistow nie znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jakobini 25.10.06, 18:21 Giertych może z mamutem, to jakobin z wielorybem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Czy homoseks wśród zwierząt... 25.10.06, 18:45 - ma być argumentem za "normalnością" homoseksu wśród ludzi ?... Czy nie jest to własnie próba zezwierzęcania ludzi (sprowadzenia do poziomu zwierząt) ?... Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 naturalnosc 26.10.06, 02:03 mg2005 napisał: > - ma być argumentem za "normalnością" homoseksu wśród ludzi ?... Jesli nie jestes hipokryta to przyznasz ze argument o 'nienaturalnosci' homoseksualizmu jest w miare czesty u homofobow. Ba, co wieksi 'myslicele' plci oboja zaprzeczaja nawet jakoby homoseksualizm zwierzecy mial miejsce. Dlatego ufam ze wystawa w oslo ich wyedukuje. > Czy nie jest to własnie próba zezwierzęcania ludzi (sprowadzenia do poziomu > zwierząt) ?... Zapewniam Cie ze kopulacjia wsrod bonobo bywa bardziej wyrafinowana niz wsrod ludzi. Bardziej na temat: czy sobie tego zyczysz czy nie ludzkimi zacowaniami w tej dziedzinie kieruja instynkty. Niezaleznie od stopnia uduchowienia nie jestes sobie w stanie wmowic (prestawic poped wolicjonarnie0 ze podniecaja Cie stylizowane czajniki z gwizdkiem albo kwiaty irysa syberyjskiego (estetycznie bardziej powabne od niejednego partnera/partnerki). Tak wiec nad obiektem Twojego pociagu plciowego nie masz kontroli. To co z tym robisz pozniej to osobna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: naturalnosc 26.10.06, 10:12 esli nie jestes hipokryta to przyznasz ze argument o 'nienaturalnosci' homoseksualizmu jest w miare czesty u homofobow Przecież twój przedmówca w prawie każdym wątku odwołuje się do argumentu powyżej i teraz , biedaczek, jest w kropce! Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: naturalnosc 26.10.06, 17:02 sir.vimes napisała: > >jesli nie jestes hipokryta to przyznasz ze argument o 'nienaturalnosci' > >homoseksualizmu jest w miare czesty u homofobow > > Przecież twój przedmówca w prawie każdym wątku odwołuje się do argumentu powyże > j > i teraz , biedaczek, jest w kropce! No prosze, czyzby wystawa dzialala na odleglosc? Sama grozba pokazania jednoplciowych zyraf w milosnym szale homofobom skore pali? Cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: naturalnosc 26.10.06, 23:28 Jak latami przynudzali - nienatueralne, niezgodne itd - teraz będą musieli wytężyć się i wymyślić coś nowego. Bardzo dobrze, będzie się z czego pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: naturalnosc 27.10.06, 12:35 sir.vimes napisała: > esli nie jestes hipokryta to przyznasz ze argument o 'nienaturalnosci' > homoseksualizmu jest w miare czesty u homofobow > > Przecież twój przedmówca w prawie każdym wątku odwołuje się do argumentu powyżej To wiesz więcej ode mnie, bo ja sobie nie przypominam... Podaj trzy przykłady, albo nie pomawiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: naturalnosc 27.10.06, 12:32 scept89 napisał: > To co z tym robisz pozniej to osobna sprawa. I o tym właśnie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: naturalnosc 27.10.06, 23:30 mg2005 napisał: > scept89 napisał: > > > To co z tym robisz pozniej to osobna sprawa. > I o tym właśnie mówię. A wjaki sposob raczysz wartosciowac homoseksualizm? Skoro ani tego sobie nie wybrali ani nie da sie ich tego oduczyc ani tez nikomu nie szkodza, to w czym jest problem? Palacze sa najprawdopodobniej o niebo bardziej spolecznie szkodliwi ale jakos kamieniami w nich na ogol nikt nie rzuca... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: naturalnosc 28.10.06, 12:42 . > > A wjaki sposob raczysz wartosciowac homoseksualizm? Tak jak inne choroby...)) > Skoro ani tego sobie nie > wybrali ani nie da ich tego oduczyc Potrafisz to udowodnić?, bo zdania uczonych są podzielone... > ani tez nikomu nie szkodza A co to znaczy "szkodzić"?... Czy diler narkotykowy komuś szkodzi? Czy zarażanie hivem szkodzi? Czy propagowanie dewiacji szkodzi? > to w czym > jest problem? W tym, że pederaści rozpoczęli wojnę kulturową. > > Palacze sa najprawdopodobniej o niebo bardziej spolecznie szkodliwi ale jakos > kamieniami w nich na ogol nikt nie rzuca... Palacze nie podważają zasad naszej cywilizacji. Pederaści chcą nas zmusić do zaakceptowania ich zboczonych norm. Agresja rodzi agresję... Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 EOT 28.10.06, 12:48 Wybacz, ze scierojadami nie dyskutuje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=51120117 Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Śmieszne... 28.10.06, 13:02 scept89 napisał: > Wybacz, ze scierojadami nie dyskutuje: ?... Teraz, żeby się nie ośmieszyć, musisz wykazać ,że napisałem coś oszczerczego lub obraźliwego... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 25.10.06, 19:05 mg2005 napisał: > Czy są też pokazy zoofilii (w Szwecji legalna) ? > Przystojny Szwed z wypasionym pingwinem - paluszki lizać ...))) mg2005, dlaczego piszesz coś co ma zerowy związek z wątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 27.10.06, 12:44 xtrin napisała: > mg2005, dlaczego piszesz coś co ma zerowy związek z wątkiem? Czyżby ?...)) NM: czy pokazy kanibalizmu wśród zwierząt będą argumentem przeciw kanibalofobii? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 27.10.06, 23:41 Jesteś szczególnym przypadkiem homofoba. Większości homoseksualizm kojarzy się "tylko" z pedofilią ewentualnie zoofilią. A Tobie także z poligamią i kanibalizmem. Fascynujące... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 28.10.06, 12:26 Mylisz się. Homoseks ,sam będąc dewiacją, nie kojarzy mi się z żadną z tych dewiacji (chociaż faktycznie wśród pedofilów homoseksów jest 10x więcej niż w populacji...). Ja tylko pokazuję logiczne analogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Podasz literaturę, czy będziesz bredził? IP: *.escom.net.pl 28.10.06, 12:42 >Mylisz się. Homoseks ,sam będąc dewiacją, nie kojarzy mi się z żadną z tych >dewiacji (chociaż faktycznie wśród pedofilów homoseksów jest 10x więcej niż >w populacji...). >Ja tylko pokazuję logiczne analogie. Możesz podać jakąkolwiek literaturę medyczną, w której stoi czarno na białym "Homoseksualizm jest dewiacją?" Możesz podać jakąkolwiek literaturę z zakresu socjologii, w której stoi czarno na białym "Homoseksualizm jest dewiacją?" Nie interesują mnie jednak publikacje wydawane przez "Opoki" i inne wydawnictwa okołokościelne. Potrafisz, czy jako naczelny homofob tego Forum umiesz tylko siać zamęt, ewentualnie jako kolega Ferment - siać ferment? Masz jaja i zrobisz to, czy znowu cichaczem uciekniesz od prośby znikając z wątku? koń Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 28.10.06, 12:54 W bredzeniu nie mam z Tobą szans... )) Homoseks jest dewiacją kulturową , sprzeczna z normami kulturowymi (na podobnej zasadzie jak np. kanibalizm)- także ,gdy uprawia go 'heteryk'... A propos: jeśli homoseks nie jest chorobą, to dlaczego pederaści walczą o prawo do adopcji dzieci?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Masz jaja i podasz tytuły, czy ich nie masz? IP: *.escom.net.pl 28.10.06, 13:03 >Homoseks jest dewiacją kulturową , sprzeczna z normami kulturowymi >(na podobnej zasadzie jak np. kanibalizm)- także ,gdy uprawia go 'heteryk'... Pytam się po raz wtóry: podasz literaturę, czy będziesz nas raczył ciągle swoim "widzi mi się"? Masz te jaja, czy ich nie masz? Dajesz tytuły bądź linki, czy będziesz oszukiwał i zwodził? koń Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Masz jaja i podasz tytuły, czy ich nie masz? 28.10.06, 18:10 Gość portalu: *** napisał(a): > czy będziesz oszukiwał > i zwodził? > > O jakim oszukiwaniu i zwodzeniu mówisz ??... Podałem swój pogląd jasno i otwarcie. Jeśli uważasz, że jest fałszywy, to udowodnij. Zakładam, że potrafisz myślec samodzielnie - czy tylko powoływać się na poglądy innych?... Np. potrafisz uzasadnić, dlaczego homoseks nie jest chorobą - czy się mylę ?...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Koledze MG jednak ucięto jaja IP: *.escom.net.pl 28.10.06, 18:34 Ja nie będe udowadniał, że Ty nie masz racji. Jak przedstawiam swoje poglądy, mogę je NATYCHMIAST podeprzeć nauką (stosowną literaturą). A Ty mi każesz udowadniać, że nie masz racji? Miej odrobinkę honoru i napisz: to jest tylko mój subiektywny pogląd, różny od nauki. I zamykam się. A jak dalej tak autorytatywnie chcesz pisać te swoje brednie, stojące w sprzeczności z nauką i uważać je za wartościowe, to PODAJ LITERATURĘ. Tego, że nie masz jaj już wiem. Teraz pokaż, że masz resztki honoru. Co Ty na to? koń Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Koledze MG jednak ucięto jaja 29.10.06, 21:06 Gość portalu: *** napisał(a): > Ja nie będe udowadniał, że Ty nie masz racji. To błędne stanowisko, ponieważ to Ty zarzucasz mi ,że bredzę. Dlatego obowiązek dowodu spoczywa na Tobie. Odsyłanie mnie do literatury jest wybiegiem nie 'fair'. Ja mógłbym w ten sposób zakwestionować każdy twój pogląd, odsyłając Cię do Wielkiej Encyklopedii Powszechnej.Już rozumiesz absurdalność tej metody ?... > > Jak przedstawiam swoje poglądy, mogę je NATYCHMIAST podeprzeć nauką (stosowną l > iteraturą). A Ty mi każesz udowadniać, że nie masz racji? Różnica jest taka, że ja nie traktuję aktualnie przeważającej teorii naukowej jako Dogmatu i Prawdy Objawionej - tak jak robisz to Ty. Powinieneś wiedzieć, że teorie naukowe często się zmieniają... Dlatego pogląd naukowy nie musi być prawdziwy - i na odwrót... Poza tym, pewne sprawy są na tyle oczywiste logicznie, że nie wymagają odwoływania się do literatury naukowej (np to, że homoseks jest chorobą...) Czasem odrobina logiki jest cenniejsza od lektury p. Lwa-Starowicza... > > Miej odrobinkę honoru i napisz: to jest tylko mój subiektywny pogląd, różny od > nauki. I zamykam się. Ależ oczywiście, że mój (czy subiektywny - tu bym polemizował). Ja przedstawiam tu tylko swoje poglądy - w przeciwieństwie do Ciebie...)) I zmienie go, jeśli udowodnisz, że jest błędny. > > Tego, że nie masz jaj już wiem. Potrafisz to udowodnić NAUKOWO ?...(z podaniem naukowej literatury...))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Koledze MG jednak ucięto jaja 29.10.06, 21:57 Ja też czekam na tytuły! MG, wszyscy chcą sobie poczytać, nie bądż samolubem! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Koledze MG jednak ucięto jaja 31.10.06, 16:14 sir.vimes napisała: > Ja też czekam na tytuły! MG, wszyscy chcą sobie poczytać, nie bądż samolubem! A przeczytałaś mój post ?... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 28.10.06, 14:53 > Homoseks jest dewiacją kulturową , sprzeczna z normami kulturowymi "Homoseks" jest co najwyżej sprzeczny z normami chrześcijańskimi. Tyle, że coraz więcej osób (nawet mieniących się katolikami) ma owe normy głęboko gdzieś. A co do Twoich "logicznych" porównań - pisane było o tym tysiące razy: nie porównuj homoseksualizmu to jakichkolwiek innych zjawisk związanych z krzywdą innych, bo to nie jest żadne logiczne porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 28.10.06, 16:52 xtrin napisała: > "Homoseks" jest co najwyżej sprzeczny z normami chrześcijańskimi. Tyle, że cora > z > więcej osób (nawet mieniących się katolikami) ma owe normy głęboko gdzieś. Jeśli większość społeczeństwa odrzuci normy naszej cywilizacji, to być może homoseks przestanie być dewiacją kulturową. Czy pozostanie dewiacją medyczną, to inna sprawa (moim zdaniem - tak). > > A co do Twoich "logicznych" porównań - pisane było o tym tysiące razy: nie > porównuj homoseksualizmu to jakichkolwiek innych zjawisk związanych z krzywdą > innych, bo to nie jest żadne logiczne porównanie. xtrin,akurat Ty powinnaś wiedzieć, że chodzi o kanibalizm za wcześniejszą zgodą "partnera" - bo dyskutowaliśmy o tym nie jeden raz. Zresztą przyznałaś, że nie masz nic przeciw takiemu kanibalizmowi, więc nie potrzebujesz takiej wycieczki, bo nie jesteś kanibalofobem...)) Przy okazji: co to znaczy "krzywda" wg Ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Mg - jednak nie masz jaj!!! IP: *.escom.net.pl 28.10.06, 17:00 >Jeśli większość społeczeństwa odrzuci normy naszej cywilizacji, to być może >homoseks przestanie być dewiacją kulturową. >Czy pozostanie dewiacją medyczną, to inna sprawa (moim zdaniem - tak). To tylko Twoje "widzi mi się". Literatury jak nie podałeś, tak nie podajesz nadal, tylko w kółko jak Polubu o bułkach, tak Ty o dewiacjach kulturowych (a zapewniam Cię, że wszedłeś na wyjątkowo grząski grunt). Bijesz więc pianę, mimo że światopogląd masz ministrancki, a nie naukowy. I dlatego nie potrafisz podać literatury, która uprawdopodobniłaby chociaż Twoje "widzi mi się". I taka jest ZAWSZE z Tobą dyskusja. koń Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Koniu, pokaż, że nie jesteś wałachem !...))) 28.10.06, 18:14 Pokaż, że potrafisz myślec samodzielnie i obal mój pogląd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** MG - cienizna wypowiedzi bije z Twoich postów IP: *.escom.net.pl 28.10.06, 18:40 Ale weź pierwszą lepszą książkę medyczną czy socjologiczną traktującą o homoseksualiźmie i przekonaj się sam. Polecam: www.aktyka.pl/shop.php?tytul=Homoseksualizm&a=opis_prod&id=8320033195&categorie=1261 "Homoseksualizm" Z. Lew-Starowicz, M. Lew-Starowicz, Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 1999 rok. Te książki poniżej (zwłaszcza "Z psychopatologii życia seksualnego") także obnażają Twoją niewiedzę z zakresu homoseksualizmu. Kup sobie w końcu i przestań bredzić. Jak Cię nie stać, podaj imię, nazwisko, adres, szarpnę się i Ci kupię. Tam jest dowód na obalenie Twoich ministranckich poglądów. A CO MASZ NA POPARCIE SWOICH? koń PS. Widzisz, że zrobiłeś z siebie głupca? (nie po raz pierwszy zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 28.10.06, 18:46 > Jeśli większość społeczeństwa odrzuci normy naszej cywilizacji, to być może > homoseks przestanie być dewiacją kulturową. Odrzuca. Obudź się człowieku, cały świat idzie do przodu a ty wciąż żyjesz w średniowieczu. > Czy pozostanie dewiacją medyczną, to inna sprawa (moim zdaniem - tak). Za "dewiację medyczną" nie jest uznawany od lat. I twoje zdanie nie ma tutaj nic do rzeczy, nie w twojej gestii leży określanie tego. Kłócisz się z faktami. > xtrin,akurat Ty powinnaś wiedzieć, że chodzi o kanibalizm za wcześniejszą > zgodą "partnera" - bo dyskutowaliśmy o tym nie jeden raz. Zresztą przyznałaś, > że nie masz nic przeciw takiemu kanibalizmowi, więc nie potrzebujesz takiej > wycieczki, bo nie jesteś kanibalofobem...)) To było zabawne przez chwilę, staje się już potwornie nudne. > Przy okazji: co to znaczy "krzywda" wg Ciebie ? Atak na cudzą wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 29.10.06, 21:24 xtrin napisała: > > Jeśli większość społeczeństwa odrzuci normy naszej cywilizacji, to być mo > że > > homoseks przestanie być dewiacją kulturową. > > Odrzuca. Teraz ja zapytam o stosowne wyniki wiarygodnych badań... Obudź się człowieku, cały świat idzie do przodu A gdzie jest "przód" ?... )) > > Czy pozostanie dewiacją medyczną, to inna sprawa (moim zdaniem - tak). > > Za "dewiację medyczną" nie jest uznawany od lat. Tak, teorie naukowe zmieniają się - pamiętaj o tym...)) Poza tym, nie jest to pogląd jednomyślny wśród naukowców. > Kłócisz się z faktami. Z pewnymi opiniami. Z jakimi faktami ?... > > xtrin,akurat Ty powinnaś wiedzieć, że chodzi o kanibalizm za wcześniejszą > > zgodą "partnera" - bo dyskutowaliśmy o tym nie jeden raz. Zresztą przyzna > łaś, > > że nie masz nic przeciw takiemu kanibalizmowi, więc nie potrzebujesz taki > ej > > wycieczki, bo nie jesteś kanibalofobem...)) > > To było zabawne przez chwilę, Mów za siebie... Dla mnie twoja akceptacja kanibalizmu i nekrofilii jest przerażająca... - aczkolwiek muszę przyznać, że nie masz innego wyjscia, żeby nie popaść w sprzeczność ze swoim światopoglądem liberalnym... Naprawdę - szczerze Ci współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 31.10.06, 11:10 > Teraz ja zapytam o stosowne wyniki wiarygodnych badań... Z 53 państw europejskich żadne nie penaltyzuje homoseksualizmu, a 21 z nich legalizuje jakąś formę homoseksualnych związków. > A gdzie jest "przód" ?... )) Z reguły - przed końskim łbem. > Tak, teorie naukowe zmieniają się - pamiętaj o tym...)) A co to ma do rzeczy? > Dla mnie twoja akceptacja kanibalizmu i nekrofilii jest przerażająca... A ja ponownie pytam w którym to miejscu wyraziłam "akceptację dla kanibalizmu i nekrofilii". Znowu unikniesz tego rządania i dalej będziesz kłamał? > Naprawdę - szczerze Ci współczuję... Wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 31.10.06, 17:11 xtrin napisała: > Z 53 państw europejskich żadne nie penaltyzuje homoseksualizmu, a 21 z nich > legalizuje jakąś formę homoseksualnych związków. Niedokładnie przeczytałaś... Ja pisałem o Polsce. To, że wiele państw europejskich odchodzi od Cywilizacji Żachodniej - widać 'gołym okiem'... Na ile jest to oddolna wola społeczeństw, a na ile odgórna manipulacja - to już inna sprawa... > > > A gdzie jest "przód" ?... )) > > Z reguły - przed końskim łbem. Nawet nie wiesz ,jak celna jest twoja metafora...)) Ja jednak wolę ludzką perspektywę:) A więc: po czym poznać, że idziemy do przodu, a nie do tyłu ?... > > > Tak, teorie naukowe zmieniają się - pamiętaj o tym...)) > > A co to ma do rzeczy? To proste: teorie naukowe nt. homoseksu mogą się zmienić. A z jakimi faktami się "mijam" ? - bo to mnie ciekawi... > A ja ponownie pytam w którym to miejscu wyraziłam "akceptację dla kanibalizmu i > nekrofilii". Znowu unikniesz tego rządania i dalej będziesz kłamał? W jakiejś dyskusji o legalizacji homo-związków (nie pamiętam juz tytułu wątku) stwierdziłaś, że nie widzisz problemu z legalizacją nekrofilii i kanibalizmu ( oczywiście za zgodą "partnera"). Jeśli obecnie masz inne zdanie w tej sprawie - to napisz to wyraźnie i sprawa się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 31.10.06, 17:31 > Niedokładnie przeczytałaś... Ja pisałem o Polsce. Polska leży w Europie. > Nawet nie wiesz ,jak celna jest twoja metafora...)) Doskonale wiem jak bardzo jest celna. > A więc: po czym poznać, że idziemy do przodu, a nie do tyłu ?... Po tym, że się nie cofamy. > W jakiejś dyskusji o legalizacji homo-związków (nie pamiętam juz tytułu wątku) > stwierdziłaś, że nie widzisz problemu z legalizacją nekrofilii i kanibalizmu > ( oczywiście za zgodą "partnera"). Nie jestem za tym, by zakazać słuchania Ich Troje. Czy to oznacza, że akceptuję ich muzykę? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 31.10.06, 18:22 xtrin napisała: > Polska leży w Europie. Poważnie ??...)) Jednak jest (jeszcze) odrębnym krajem i rozwiązania prawne w innych krajach nie są dowodem na to ,że Polacy chcą podobnych rozwiązań . Poszukaj lepszego argumentu na swoją tezę. > A więc: po czym poznać, że idziemy do przodu, a nie do tyłu ?... > > Po tym, że się nie cofamy. Hmm...Naziści i komuniści też się nie cofali (nawet nie cofali się przed niczym) - czy szli do przodu ? Czy to był Postęp ?... > Nie jestem za tym, by zakazać słuchania Ich Troje. Zakaz nekrofilii i kanibalizmu uwazasz za niesłuszny, czy tak ? W jakim sensie nie akceptujesz tych zjawisk ? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 31.10.06, 18:37 > Poważnie ??...)) > Jednak jest (jeszcze) odrębnym krajem i rozwiązania prawne w innych > krajach nie są dowodem na to ,że Polacy chcą podobnych rozwiązań . A Ty sądzisz, że te inne kraje tak o pstryk i mają takie prawa? > Hmm...Naziści i komuniści też się nie cofali (nawet nie cofali się > przed niczym) - czy szli do przodu ? Czy to był Postęp ?... Skąd ja wiedziałam, że z tym właśnie wyskoczysz... :) Oni w zasadzie nie wymyślili nic nowego, odwoływali się do starych, sprawdzonych wzorców. Tylko posunęli je nieco dalej niż inni. > Zakaz nekrofilii i kanibalizmu uwazasz za niesłuszny, czy tak ? > W jakim sensie nie akceptujesz tych zjawisk ? Ja ponownie poproszę o wskazanie choć jednej grupy domagającej się legalizacji takich zachowań. Bo inaczej jest to dyskusja o pośladkach Maryni. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Podasz literaturę, czy będziesz bredził? 02.11.06, 14:03 xtrin napisała: > A Ty sądzisz, że te inne kraje tak o pstryk i mają takie prawa? Tu rozmawiamy o Polsce, a Ty ciągle o innych krajach... > > > Hmm...Naziści i komuniści też się nie cofali (nawet nie cofali się > > przed niczym) - czy szli do przodu ? Czy to był Postęp ?... > > > Oni w zasadzie nie wymyślili nic nowego, odwoływali się do starych, sprawdzonych > wzorców. Tylko posunęli je nieco dalej niż inni. "Dalej", a więc do "przodu" ? Czyli Postęp ?... > > > Zakaz nekrofilii i kanibalizmu uwazasz za niesłuszny, czy tak ? > > W jakim sensie nie akceptujesz tych zjawisk ? > > Ja ponownie poproszę o wskazanie choć jednej grupy domagającej się legalizacji > takich zachowań. Bo inaczej jest to dyskusja o pośladkach Maryni. To dyskusja o twoich liberalnych poglądach ("krzywda" jedynym kryterium moralności) i logicznych konsekwencjach tych poglądów... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: A wycieczki dla zoofobów ?... 28.10.06, 14:50 > chociaż faktycznie wśród pedofilów homoseksów jest 10x więcej niż w populacji Ale bredzisz. Jesteś w stanie przywołać jakiekolwiek badania na poparcie tej absurdalnej tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 "Kobieca logika" ?...)) 28.10.06, 17:30 xtrin napisała: > > chociaż faktycznie wśród pedofilów homoseksów jest 10x więcej niż w popul > acji > > Ale bredzisz. Jesteś w stanie przywołać jakiekolwiek badania na poparcie tej > absurdalnej tezy? Po co pytasz, skoro twierdzisz, że to brednia?...)) Widocznie je znasz i potrafisz udowodnić, że są absurdalne - np te robione w Wlk.Brytanii i Stanach (30% pedofili to homo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: "Kobieca logika" ?...)) IP: *.escom.net.pl 28.10.06, 18:41 Tego też nie umiesz udowodnić? To po co piszesz coś czego nie jesteś pewien? koń Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Męska "logika". 28.10.06, 19:03 > Po co pytasz, skoro twierdzisz, że to brednia?...)) Daję Ci szansę na obronę tezy, która wedle mojej wiedzy jest absurdalna. > Widocznie je znasz i potrafisz udowodnić, że są absurdalne - np te robione w Wlk.Brytanii i Stanach (30% pedofili to homo) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41925721&a=41986753 Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: homofobiczna wycieczka do Oslo? 28.10.06, 10:07 Każdy ma inne hobby, miłej podróży. Odpowiedz Link Zgłoś