magnusg 14.11.06, 13:08 narkotykach albo totalna demoralizacja:( www.youtube.com/watch?v=MabbHJAYmno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) IP: *.escom.net.pl 14.11.06, 13:17 A gdzie Twój ulubiony zwrot "psycho-seksualny", którego nauczyłeś się i wklejasz co rusz, gdy założysz jakiś kolejny błyskotliwy temat o Twojej fobii? :) Buziaki gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) 14.11.06, 13:25 Zamilcz kretynie.Tutaj chodzi o powazna sprawe,ale taki plytkomyslacy typek jak ty tego i tak nie zrozumie.Gdybys obejrzal ten film na youtube i zrozumial o co tu moze chodzic, to bys moze nie wklejal twoich debilnych usmieszkow.To, ze ty i twoje otoczenie jest zdemoralizowane i zdegenerowane to wiemy.Ale moze jacys inni powazni ludzie dostrzega tragedie tej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porażka Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:23 jeśli polski rząd nic z tym nie zrobi... to będzie coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) 14.11.06, 14:42 *** zdecydowanie zareagował zbyt ostro i to bez związku z tematem, wręcz bezmyślnie. Ale, Magnusgu, jednak sporo w tym i Twojej winy, ciężko pracowałeś (pod różnymi nickami) na opinię czołowego forumowego homofoba zajętego wyłącznie odbytami bliźnich, to nie dziw się, że gdy poruszasz poważny temat nie wszyscy wezmą Cię na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Dziękuje Xtrin - uchwyciłaś całe sedno. n/txt IP: *.escom.net.pl 14.11.06, 14:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 16:53 Po tamtym koledze akurat zadnej normalnej reakcji nie oczekiwalem.Degrengolada moralna, ktora ukazuje za kazdym razem, kiedy pojawia sie na forum. To, ze sie posmial przy okazji takiego postu tylko pokazuje jak glebokie dno osiagnal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) IP: *.escom.net.pl 14.11.06, 17:39 Ja się z CIEBIE śmieję, nie z tragedii tej dziewczyny. Nie zauważyłeś inteligencie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) 14.11.06, 17:55 Jestes zalosnym degeneratem. Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron magnusg degenerat 14.11.06, 18:42 magnusg napisał: > Jestes zalosnym degeneratem. Jestes najwiekszym i prawdziwie zalosnym degeneratem. Podniecasz sie takimi nagraniami i rozpowszechniasz je na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: magnusg degenerat IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.06, 10:41 To nagranie jest na youtube-nie mozna go juz bardziej rozpowszechnic. Ty pewnie bys wolal o takich rzeczach nie mowic i sie nie wtracac.Tak jak w Gdansku tez sie nikt nie chcial wtracac.Wszystko i wszystkich olewac to pewnie twoje motto zyciowe.? Na podstawie czego debilnie wywnioskowales, ze mnie to nagranie podnieca to naprawde nie wiem.Twoja sprawa i twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
pyorunochron Skad wiesz, ze to nie sciema? 15.11.06, 23:54 Gość portalu: Magnus napisał(a): > Na podstawie czego wywnioskowales, ze mnie to nagranie podnieca to > naprawde nie wiem.Twoja sprawa i twoj problem. Widac po twoich reakcjach i twoim przejeciu. A skad wiesz, ze to nie sciemia? Moze oni sie tylko wyglupiaja, zeby tacy jak ty sie tym podniecali. Roznica miedzy sprawa w Gdansku, a ta jest taka, ze tu nikt nikogo nie gwalci, ani do niczego nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) 14.11.06, 15:02 Ależ daj spokój, ponad 7 minut, kto by to oglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.11.06, 14:36 szok i zazenowanie www.youtube.com/watch?v=rmjGAUwf7hU Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Potrzebna jest godzina policyjna: 14.11.06, 14:48 Dzieciaki w ogóle nie powinny chodzić do szkoły. Ale na takie pomysły za późno. Skończyła się dla LPR kampania wyborcza, więc Giertych nie zrobi już konferencji prasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna 14.11.06, 14:56 Może na narkotykach, ale raczej strasznie pijana i chyba troszkę upośledzona. Do końca nie miałam siły tego słuchać, koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jeżeli upaśledzona 14.11.06, 14:59 a upośledzenie wykryto w czasie okresu płodowego, to oto mamy sukces zakazu aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Jeżeli upaśledzona IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 16:48 Rozumiem, ze zalujesz, ze nie zostala pocwiartkowana i wrzucona do wiadra??To jest twoje przeslanie? BTW-ona jest w wieku,kiedy jeszcze zadnego zakazu aborcji nie bylo.Pomysl najpierw, zanim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Nie było wtedy zakazu aborcji? 14.11.06, 17:47 To jak ona się uchowała? Wiadomo przecież, a potwierdzają to badania niezależnych religijnych organizacji, że wolność w tym względzie prowadzi do zabijania nienarodzonych! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Nie było wtedy zakazu aborcji? 14.11.06, 17:51 Nie kazdy rodzic poprostu podziela twoje chore poglady w tym temacie.A czy byla/jest uposledzona nie mi na podstawie takiego filmiku oceniac.Ty juz widze diagnoze postawiles pseudofachowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Nie tylko ja stawiam pseudofachowe diagnozy. 14.11.06, 17:59 Taki Giertych stwierdził, że to wina komórek. Jakie poglądy ma popierać nie każdy rodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Nie tylko ja stawiam pseudofachowe diagnozy. IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 18:14 Jakie poglady?Ty skonczyles w ogole juz podstawowke?Analiza prostych wypowiedzi (miedzy innymi twojej wlasnej) cie przerasta i potrzebujesz pomocy??Sprobuj wzmozyc koncentracje-moze ci sie uda samemu.Powodzenia.A jak nie to spytaj mamusie o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Wyjaśnienie swoich własnych głupot cię przerasta? 14.11.06, 18:23 Zawołaj kogoś starszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Wyjaśnienie swoich własnych głupot cię przera IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.06, 10:44 Widze ze mimo wzmozonej koncentracji ci sie nie udalo-szkoda.Ale ciesze sie przynajmniej, ze sam siebie na podstawie twojej pseudoanalizy porownales do Giertycha:) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Jeżeli upaśledzona 14.11.06, 17:36 obraza.uczuc.religijnych napisał: > a upośledzenie wykryto w czasie okresu płodowego, to oto mamy sukces zakazu > aborcji. Czy u ciebie nie wykryto upośledzenia na czas ?... Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Malwinka jest the best :))) 14.11.06, 15:29 Weź nie linkuj takich rzeczy bo przez Ciebie Młoda posikała się w majtki ze śmiechu jak jej słuchała:) To znaczy nawet nie jej ale tych kolesi. Pod koniec był zajebisty tekst o tym jak jej cipka zmieniła zapach ze śledzia na makrelę :) I jeszcze z tym pasztetem. Dobre było z tymi gaciami: - od czego masz takie żółte gacie - po dzisiejszym Malwinka rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 "Róbta co chceta !" 14.11.06, 17:39 Nagranie mówi "bez owijania" to , co polskojęzyczne pisemka dla dziewcząt przekazują w sposób zawoalowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: "Róbta co chceta !" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:06 mg2005 napisał: > Nagranie mówi "bez owijania" to , co polskojęzyczne pisemka dla dziewcząt > przekazują w sposób zawoalowany... To ,,jakojęzyczne'' ma pisemka czytać? W języku suahili? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Malwinka jest the best :))) 14.11.06, 20:11 > Malwinka rządzi :) Ciebie to bawi?! Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Malwinka jest the best :))) 14.11.06, 20:19 A co? Mam się szokować jak jakaś stara babcia? Malwinka fajna jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Malwinka jest the best :))) IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.06, 10:45 ile ty masz lat?12 czy 13? Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Malwinka jest the best :))) 15.11.06, 21:42 12 lkat to ma moja córka dopiero co skończone. Ja mam 31 co wcale nie oznacza że muszę być sztywniak bez poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Malwinka jest the best :))) 15.11.06, 22:40 > 12 lkat to ma moja córka dopiero co skończone. Ja mam 31 31-12... to co nieco wyjaśnia... > co wcale nie oznacza że muszę być sztywniak bez poczucia humoru. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Malwinka jest the best :))) 15.11.06, 22:58 > 31-12... to co nieco wyjaśnia... Co to ma wyjaśnić? Bo szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem. Jeśli o Malwinkę chodzi to co ja niby mam robić? Mam się użalać nad lachociągiem znanym w promieniu 15 kilometrów od swojej wioski? U mnie na wiosce też mamy taką gwiazdę. Więcej fiutów w mordzie i gdzie indziej miała niż ja i Młoda mamy razem lat. Jak idzie przez wieś to czasem dzieciaki śpiewają za nią "Agnieszka ssała mego orzeszka". Bo ona Agnieszka ma na imię. Czy Agnieszka się tym przejmuje? Ależ skąd... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Malwinka jest the best :))) 16.11.06, 13:13 acorns napisał: > > 31-12... to co nieco wyjaśnia... > > Co to ma wyjaśnić? Bo szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem. zmachałeś dziecko będąc dzieckiem i emocjonalnie nie dorosłeś po dziś dzień rozumiesz teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Malwinka jest the best :))) 16.11.06, 13:37 > zmachałeś dziecko będąc dzieckiem Dowód osobisty już wówczas miałem, więc dzieckiem nie byłem > emocjonalnie nie dorosłeś po dziś dzień A istnieje coś takiego jak Ogólnopolski Wzorzec Emocjonalnego Rozwinięcia Trzydziestojednolatka z Dwunastoletnią Córką, w skrócie OWERTZDC? Jeśli nie istnieje, to równie dobrze ja mogę to stwierdzić u Ciebie niedojrzałość emocjonalną. Ja bedę sądził według swoich kryteriów, Ty według swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Malwinka jest the best :))) 17.11.06, 08:10 > Jeśli o Malwinkę chodzi to co ja niby mam robić? Jasne, najlepiej się śmiać do łez z naćpanej/niedorowziniętej nastolatki wypowiadającej się jak stara k... i jej niedojrzałych, przytępawych i niezdrowo podnieconych kolegów. To, z czego się śmiejemy bardzo wiele o nas mówi. Ten przykład o Tobie mówi bardzo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_cholera Rzeczywiscie smutne 14.11.06, 19:00 pyorunochron napisał: > Wolno takie rzeczy publikowac w internecie? A kto im zabroni? Giertych? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Smutne 14.11.06, 19:03 Zastanawiam się - w sumie małoletnia itd. Ale przecież to tylko gadanie - nikt nie udowodni, że dotyczy realnych czynów. I zresztą, pewnie nie dotyczy. Ale smutne i obrzydliwe. Szkoda mi tej biednej małej. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Smutne 15.11.06, 16:22 jak na moj gust nie wolno tego publikowac, przegiete. straszne, nie dam rady oberzec do konca. gdzie sie takie rzeczy zglasza? Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Smutne 15.11.06, 21:47 > gdzie sie takie rzeczy zglasza? Za moich szkolnych czasów za kablowanie robiło się tzw. spłuczkę, czyli morda do klopa, deską w plecy i spuszczanie wody. Z opowieści Młodej wynika że od moich szkolnych czasów nic się w tej kwestii nie zmieniło, więc poczuj się jakby ci ktoś właśnie zrobił "spłuczkę". Zero szacunku dla kapusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Acorns, jesteś chory 16.11.06, 08:21 Zaczynam zastanawiać się czy panie na wychowaniu czy emamie, które sugerowały, że jesteś pedofilem a twoja córka jest zmyślona nie miały racji. Gdybyś rzeczywiście miał córkę nie napisałbyś takiego absurdu. Horror. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Acorns, jesteś chory 16.11.06, 08:35 zglosilismy to moze byc spluczka acorns od ciebie, zdaje sie ze jestes jakas dekade mlodszy ode mnie, emocjonalnie na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Acorns, jesteś chory 16.11.06, 08:58 Bardzo dobrze, że zgłosiliście. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Acorns, jesteś chory 16.11.06, 09:58 > zglosilismy to I poszliśmy spać w poczuciu dobrze spełnionego obywatelskiego obowiązku ku chwale Boga i Ojczyzny. Amen. Tam gdzie mieszkałem, na takich zgłaszających mówiło się "policyjne qrwy". Ja i moi znajomi stawialiśmy samochody pod blokiem, a kapusie na oddalonym o około kilometr parkingu strzeżonym. Jak myślisz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: Acorns, jesteś chory 16.11.06, 09:35 > Zaczynam zastanawiać się czy panie na wychowaniu czy emamie, które sugerowały, > że jesteś pedofilem a twoja córka jest zmyślona nie miały racji. Horror. Czyli nie wolno wyrazić szczerej opinii bez narażania się na tego typu uwagi, tak? Bo w tym posranym kraju trzeba myśleć jak wszyscy, mówić jak wszyscy, robić jak wszyscy żeby nie zostać uznanym za dziwadło. Pewnie według Ciebie powinienem wyglądać jak typowy tatuś z reklamy - przedwcześnie wyłysiały, w garniturku w okularkach, wracający z neseserem z pracy, dzieciaki z uśmiechem rzucające mu się na szyję... A ja taki nie jestem i nie bedę. Bo bycie takim poprawnym, wysublimowanym, zrównoważonym to jest pierwsza oznaka starości jak dla mnie. A ja jestem jeszcze za młody na bycie starym. > Gdybys rzeczywiscie mial córke nie napisalbys takiego absurdu. A możesz tę myśl rozwinąć? Posiadanie córki zobowiązuje mnie tylko i wyłącznie do jej utrzymywania i wychowania a nie do zmiany sposobu myślenia. NIGDY nie tolerowałem kablowania i tolerować nie bedę. Nie potrzebuję policji ani sądu do szczęścia bo sam potrafię załatwiać swoje sprawy. A kablowanie w sprawie, w której się interesu żadnego nie ma to dla mnie zwykłe sku..syństwo. Nienawidzę takich działaczy społecznych. To takie gnidy, które od razu dzwonią po straż miejską jak ktoś połową koła stanie na trawniku albo zatrzyma się na 5 minut na zakazie przed sklepem. A podpier. na film z Malwiną nie różni się od tego praktycznie niczym. Niech laska sama to sobie zgłasza albo jej starzy jeśli jest niepełnoletnia. Ogólnie mnie to wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . bo jesteś na fali?:D IP: *.internet.pl 16.11.06, 11:32 acorns napisał: Ogólnie mnie to wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuk do acorns IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:25 acorns napisał: > > gdzie sie takie rzeczy zglasza? > > Za moich szkolnych czasów za kablowanie robiło się tzw. spłuczkę, czyli morda > do klopa, deską w plecy i spuszczanie wody. Z opowieści Młodej wynika że od > moich szkolnych czasów nic się w tej kwestii nie zmieniło, więc poczuj się > jakby ci ktoś właśnie zrobił "spłuczkę". Zero szacunku dla kapusiów. A gdybym ja nagral taki filmik z twoja corka, to tez bys sie tak dobrze bawil? Kapusiem tez chyba nie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: do acorns 16.11.06, 12:14 > A gdybym ja nagral taki filmik z twoja corka, to tez bys sie tak dobrze bawil? A znajdź Młodą i sobie nagraj. Tylko uważaj, bo ona nie da się tak przegadać jak Malwina i podejrzewam że role w tym filmiku by się odwróciły. Bo Młoda wygadana jest bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: do acorns 16.11.06, 12:43 Byłem z Młodą w Monarze, pokazałem jej praskie speluny z krwią na ścianach i podłodze i z porozrzucanymi pazłotkami i strzykawkami. Byliśmy na Centralnym, byliśmy na Starówce i pokazałem jej jak się kończy coś co fajnie się zaczyna. W Monarze przy ognisku posłuchała opowieści młodych ludzi,którzy z tego wychodzą. Wie czym jest tabletka gwałtu. Wie czego unikać, które sytuacje z pozoru niewinne, mogą być niebezpieczne. Ona narkotyków nie weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 oj tłuczku ze szmulek... 16.11.06, 12:57 > Wie czym jest tabletka gwałtu. Wie czego unikać, które sytuacje z pozoru > niewinne, mogą być niebezpieczne. Ona narkotyków nie weźmie. twoje gadki są równie butne co naiwne jeśli twoja córka potrafiłaby wyniuchać GHB w cocacoli nosem, to przyjmij moje wyrazy uznania zero empatii, zero wyobraźni jeśli ktoś ci mówi: "wyobraź sobie że to twoja córka" to wysil mózgownicę i spróbuj sobie WYOBRAZIć, pomimo wszystko, pomimo tego że od razu masz pokusę powiedzenia: tak się nie stanie jak już przeskoczysz ten płotek to zmieni ci się optyka, zaręczam. gdyby ktoś podesłał ci filmik z twoją córką w roli głównej, nie ględziłbyś o tym że to niezły fan oglądać takie nagranie, tylko zebrał tą swoją polsko-rusko-ormiańską ekipę i poleciał robić wpier..l nie przedstawiaj szeregu argumentów że tak nie będzie, bo moja córka... tylko rozważ (trudne słowo) hipotetycznie zaistniały fakt dokonany. zró (trudne słowo) symulację, o ile pozwala ci na to twój wesoły umysł Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: oj tłuczku ze szmulek... 16.11.06, 13:42 > jeśli twoja córka potrafiłaby wyniuchać GHB w cocacoli nosem, to przyjmij > moje wyrazy uznania Ona nie ma tego wyniuchać, tylko nie przyjmować ani Coli ani niczego od osób sobie nieznanych. Najlepiej niech sama sobie nalewa albo sama sobie zamówi. Takie czasy niestety. > zaręczam. gdyby ktoś podesłał ci filmik z twoją córką w roli głównej, nie > ględziłbyś o tym że to niezły fan oglądać takie nagranie, tylko zebrał tą > swoją polsko-rusko-ormiańską ekipę i poleciał robić wpier..l Z całą pewnością nie miałbym pretensji do 63576 ludzi, którzy to oglądali na Youtube i się z tego śmieli. Zafundowałbym im na Youtube jeszcze lepszą bekę - z tymi kolesiami w roli głównej. A pomysłów mi nie brakuje. > zró (trudne słowo) symulację, o ile pozwala ci na to twój wesoły umysł Nie da się. Symulacja musi się odbywać w określonych warunkach, a w przypadku Młodej brak jest warunków do przeprowadzenia takiej symulacji. Nie ten charakter, nie ta osobowość. Musiałbym wpierw założyć całkowitą zmianę tych czynników, a co za tym idzie bohaterką symulacji byłaby zupełnie inna dziewczyna wyglądająca jak Mloda. Bo człowiek to przede wszystkim osobowość a nie wygląd. P.S. Ja Tobie nie ubliżam, więc proszę o to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 osłabiasz mnie 16.11.06, 14:20 acorns napisał: > > jeśli twoja córka potrafiłaby wyniuchać GHB w cocacoli nosem, to przyjmij > > > moje wyrazy uznania > > Ona nie ma tego wyniuchać, tylko nie przyjmować ani Coli ani niczego od osób > sobie nieznanych. Najlepiej niech sama sobie nalewa albo sama sobie zamówi. > Takie czasy niestety. sobie nieznanych powiadasz. a ten filmik na youtube nakręcili kolesie z zupełnie nieznaną dziewczyną, tak? znasz wszystkich kolegów swojego dziecka? nigdy nie pomyliłeś się w ocenie innych, nie wydarzyło się coś co zweryfikowało twoją postawę wobec kogoś? jak dla mnie przykładem jest osoba matki twojej córki, która jak wynika z twoich opowieści okazała się osobą nieodpowiedzialną i kompletnie nie odnajdującą się w roli matki. czy gdybyś wiedział że zwieje za jakiś czas, że porzuci w przyszłości swoje dziecko, że bedzie taka a nie inna - decydowałbyś się na związek z nią? do czego zmierzam: nie każdego kolegę da się prześwietlić. słyszałeś o 16latce z krakowa, której rodzice swego czasu prowadzili poszukiwania zakrojone na szeroką skalę? dziewczyna została zamordowana - przez swojego chłopaka. a taki był ładny, hamerykanski, cytując Pawlaka. tak pomagał w poszukiwaniach. ten kto MóGłBY wyrządzić (nie zakładam że wyrządzi) krzywdę nie musi być "obcy". może być kumplem któremu sperma skoczy do oczu razem z hormonami, może być wujkiem, stryjkiem, kumplem tatusia, bratem najlepszej koleżanki. > Z całą pewnością nie miałbym pretensji do 63576 ludzi, którzy to oglądali na > Youtube i się z tego śmieli. o, nie wątpię, pogratulowałbyś im wysublimowanego poczucia humoru. mając przy okazji w dupie godność własnego dziecka? > Zafundowałbym im na Youtube jeszcze lepszą bekę - > z tymi kolesiami w roli głównej. A pomysłów mi nie brakuje. skoro już przyznajesz że zemściłbyś się na nich to dobrze. sprawa naturalna. teraz rozważ czy faktycznie nie miałbyś nic rpzeciwko temu żeby 63576 osób słuchało na przykład wynurzeń twojej córki że lubi plaszczyć pytonga swojemu koledze. albo, jak pyta ją kolega zza kadru: obciągasz tatusiowi? a ona odpowiada: obciągam i zbieram pasztecik. przyjemnie? chyba raczej nie? > > zró (trudne słowo) symulację, o ile pozwala ci na to twój wesoły umysł > > Bo człowiek to przede wszystkim osobowość a > nie wygląd. komunały, komunały. po prostu wyobraź sobie konkretną scenę bez dociekania przyczyn, skutków, czynników, konsekwencji i predyspozycji dziecka. życie to nie program komputerowy żeby wygenerować wszystkie możliwe opcje. Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: osłabiasz mnie 16.11.06, 15:48 > sobie nieznanych powiadasz. a ten filmik na youtube nakręcili kolesie z > zupełnie nieznaną dziewczyną, tak? Podejrzewam, ze znali ją od każdej strony i od środka w dosłownym tego słowa znaczeniu. > znasz wszystkich kolegów swojego dziecka? Tak. > jak dla mnie przykładem jest osoba matki twojej córki, która jak wynika z > twoich opowieści okazała się osobą nieodpowiedzialną i kompletnie nie > odnajdującą się w roli matki. Byłem wtedy dość młody. Ale jakoś sobie bez niej poradziłem i radzę nadal. > czy gdybyś wiedział że zwieje za jakiś czas, że porzuci w przyszłości swoje > dziecko, że bedzie taka a nie inna - decydowałbyś się na związek z nią? Gdybym wiedział, pognałbym ją dużo wcześniej. Ale nawet gdybym mógł cofnąć czas, zrobiłbym to samo nawet wiedząc jak będzie. Młoda jest fajna i nie wyobrażam sobie że mógłbym po prostu jej nie mieć. > do czego zmierzam: nie każdego kolegę da się prześwietlić. Masz rację niestety. Bazuję w dużym stopniu na tym, że większości chłopaków rura mięknie na widok samochodu z ruską rejestracją. Im Ruscy się kojarzą tylko z mafią, obcinaniem paluchów przy pomocy szpadla, paleniu żywcem itp. > o, nie wątpię, pogratulowałbyś im wysublimowanego poczucia humoru. mając przy > okazji w dupie godność własnego dziecka? Niczego bym im nie gratulował, ale też nie miałbym o co mieć do nich pretensji? No bo i o co? O to że ja nie wiem że córka ciągnie druta wszystkim w promieniu 15 kilometrów? Że tak ją wychowałem, że się nie szanuje? Właśnie to jest charakterystyczne dla Polski i Polaków - szukanie winy wszędzie tylko nie u siebie. Ale to droga donikąd, zapewniam Cię. > skoro już przyznajesz że zemściłbyś się na nich to dobrze. sprawa naturalna. > teraz rozważ czy faktycznie nie miałbyś nic rpzeciwko temu żeby 63576 osób > słuchało na przykład wynurzeń twojej córki że lubi plaszczyć pytonga swojemu > koledze. albo, jak pyta ją kolega zza kadru: obciągasz tatusiowi? a ona > odpowiada: obciągam i zbieram pasztecik. przyjemnie? chyba raczej nie? Z pewnością miałbym przeciwko. Dlatego takim sytuacjom zapobiegam na etapie, który mam pod swoją kontrolą. Młoda obiła ryja chłopakowi, który próbował ją pocałować z języczkiem po ok 4 minutach znajomości. Było to po skończonym tańcu na szkolnej dyskotece. Ona nie da z siebie zrobić dziwki. Bo to się zaczyna właśnie od takich pocałunków. Teraz pocałunki, za pół roku macanie po dupie, za rok lodzik w szkolnej bardaszce, za półtora roku rozdziewiczenie na imprezie przez przypadkowo poznanego kolesia. Młoda spławiła już wielu chłopaków. Ona się śmieje z tekstów tych kolesi co kręcili film z Malwiną, ale z żadnym z nich nie chciałaby się spotykać. Natomiast chętnie się spotyka z Denisem - 14 letnim Rosjaninem. Ale ten to ma do niej podejście. Ostatnio wziął ją o 7 rano na przejażdżkę konną, żeby jej pokazać jak ładnie promienie słońca przebijają się spomiędzy drzew w lesie i przechodzą przez unoszącą się z mchów mgłę. Jak Młoda jeszcze śpi, wchodzi do niej i po cichu stawia jej koło łóżka wazon z kwiatami i miłym liścikiem. Specjalnie dla niej napisał piosenkę i śpiewał jej grając na gitarze. No i taki koleś to dla niej coś znaczy a nie jakiś cieć, który od razu leci z łapami do jej tyłka. Takim sytuacjom w jakiej znalazła się Malwina zapobiega się w dzieciństwie poprzez odpowiednie wychowanie. > komunały, komunały. po prostu wyobraź sobie konkretną scenę bez dociekania > przyczyn, skutków, czynników, konsekwencji i predyspozycji dziecka. Wyobraź sobie siedzącego w twoim samochodzie słonia. Tak bez dociekania przyczyn, skutków, konsekwencji, bez zwracania uwagi na gabaryty samochodu i słonia. Po prostu sobie wyobraź. Nie wszystko się tak da. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna 14.11.06, 19:13 Zdemoralizowani to są raczej ci kolesie a Malwina wydaje się po prostu skołowana tą sympatią i uprzejmością w głosie rozbawionych "kolegów". Myślę ze następnym razem nie będzie już tak wylewna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola ;-) Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna IP: 195.117.182.* 14.11.06, 21:32 Moim zdaniem ona ściemnia, żeby po prostu zaimponowac kolegom. Mówi dokładnie to, co oni chcieliby usłyszeć. Zwykły przykład z butelką- widać, że ona niedoświadczona... Ale to przykre, że w taki sposób młoda dziewczyna chce zwrócić uwagę na siebie. Smutne, że nie uważa się za osobę wartościową i godną zainteresowania ,,normalnych'' chłopaków. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylogowana Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna IP: *.hsd1.ma.comcast.net 15.11.06, 01:22 Gość portalu: Jola ;-) napisał(a): > Moim zdaniem ona ściemnia, żeby po prostu zaimponowac kolegom. Tez mi sie tak wydaje... Moze to jakis glupi zaklad? Na pijana nie wyglada, na zadna k...e tez nie. Chociaz, kto to dzisiaj wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Moim zdaniem jest pod wpływem ecstazy IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 11:04 Ale to tylko moje zdanie. Wynika ono z typowych objawów działania tego narkotyku (wylewność w rozmowie, perwersyjne fantazje seksualne, chwilowe "odloty" /wg mnie obserwowalne w 2 ostatnich minutach trwania filmu cz.II/). Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna 15.11.06, 10:03 mnie zaszokowało raczej zachowanie tych chłopców. dziewczyna jak dziewczyna- nie wydaje mi sie, żeby mówiła prawde. ale podpuszczanie jej, nagrywanie i umieszczanie tego w internecie to zwykłe sku..syństwo i tym typom powinno sie za to porządnie oberwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Magnus forumowy masturbant IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 10:52 Podniecający się wszystkim co seksualne i wykraczające poza ramy standardowości Magnus, największy homofob na Forum Społeczeństwo, wkleja kolejnego linka do filmu, który sprawia mu seksualną satysfakcję i podnieca się kolejnymi wpisami komentującymi wydarzenie zarejestrowane na filmie. Tak, jakby to było naprawdę coś wyjątkowo dziwnego. Takich przypadków w Polsce, w Europie, w USA, na świecie są tysiące, miliony. Codziennie. Były, są i będą. Za czasów mojej edukacji dziewcznyny w wieku tej na filmie odurzały się na umór alkoholem. W podstawowej szkole miałem koleżanki: 1. Urodziła dziecko w wakacje tuż po skończeniu szkoły podstawowej. 2. Urodziła dziecko jakieś 0,6 roku po skończeniu szkoły podstawowej (ojciec NN, a zapłodniona została na imprezie grupowej, nie wiadomo przez kogo). Tą samą dziewczynę później spotkałem jakieś 2 lata później, gdy jej kolega niósł ją pijaną do nieprzytomności. Przystanął by się ze mną i moimi kolegami przywitać, a ją rzucił taką nieprzytomną na żywopłot, na którym jej "zwłoki" się zatrzymay. I czym tu się podniecać i co komentować? Czego ten film ma być dowodem? Marny człowieczku o nicku Magnus vel Marko_homo vel Mangos1 i pewnie kilka jeszcze innych: MASTURBUJ SIĘ W ZACISZU DOMOWEGO OGNISKA i już nie każ nam w tym współuczestniczyć. Zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Magnus forumowy masturbant 15.11.06, 11:17 Ty jestes poprostu nienormalnym degeneratem.Ale przy tej socjalizacji to nic dziwnego. Sprawdz przy okazji numery IP i zrozumiesz, ze pisze tylko pod tym jednym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Już miałeś orgazm czytając komentarze? IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 11:22 >Ty jestes poprostu nienormalnym degeneratem.Ale przy tej socjalizacji to nic >dziwnego. Spójrz sobie masturbancie jakie wątki zakładasz: homoseksualizm, dewiacje, seks.... nic innego Cię nie interesuje. Teraz założyłeś kolejny, by popodniecać się wpisami komentującymi zdarzenia możliwe do zaobserwowania na filmie. Naprawdę uważasz, że nie masz skrzywienia (teraz będzie Twój ulubiony zwrot) "psycho-seksualnego"? >Sprawdz przy okazji numery IP i zrozumiesz, ze pisze tylko pod tym jednym >nickiem. Twojego prostactwa w postach nie sposób podrobić. Ludzi poznaje się po wielu rzeczach, po liniach papilarnych, po siatkówce oka, a także po charakterystyce zwrotów w treściach pisanych (używanie znaków przestankowych, wielkich liter, zasobu słów). Ciebie podrobić nie sposób. Jesteś żałosnym forumowym homofobicznym zboczeńcem. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg To juz zabawne,jak homo-degenerat wyzywa innych 15.11.06, 15:35 od zboczencow:))) Gdybys czytal inne fora niz to, to bys zobaczyl, ze interesuje mnie znacznie wiecej niz twoja choroba zwana homoseksualizmem. Jak absurdalne sa twoje wypociny widac po tym zwrocie "psycho-seksualny", ktorego jeszcze nigdy nie uzylem.Myla ci sie koles tematy,zwroty i haselka. Rzucasz tutaj jakimis haslami, ktorych nie potrafisz nijak udokumentowac(jak twoje zalosne wypociny o ksiezach przy okazji watku o 62% udziale pederastow w zakazeniach wirusem HIV).Kazde twoje wejscie na forum konczy sie twoim osmieszeniem, a mimo to w roli maniaka tu wracasz.Znajdz sobie inne zajecia i przestan sie blaznic. Jestes biednym, zagubionym zboczkiem.Kto wie-moze tez zaliczasz sie do tych 62% i dlatego taki z ciebie frustrat.Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** A znamy się? :) IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 16:17 A znamy się, że wiesz że jestem homoseksualistą zboczku forumowy? :) Bo akurat trafiłeś kulą w płot głupcze :) (choć Twój ptasi móżdżek nakazuje KAŻDEGO kto ma odrębne od Twojego zdanie w kwestii homosekusalizmu zaklasyfikować jako "pedała", "ciotę", "dewianta"). Naprawdę szkoda mi Ciebie. Podziękuj rodzicom jakiego osła spłodzili :) koń Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 filmiku już nie ma 21.11.06, 14:48 panowie "operatorzy" okazali się być z krakowa. zostali namierzeni przez policję i będa wobec nich wyciągnięte konsekwencje *satysfakcja* do acorns: i cóż? sprawa podpadała, jak się okazuje, pod paragraf. pod który dokładnie - ja nie wiem, ale jednak podpadała. nadal twierdzisz że filmik był nieszkodliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
acorns Re: filmiku już nie ma 21.11.06, 22:54 > nadal twierdzisz że filmik był nieszkodliwy? Nieszkodliwy dla kogo? Ogólnie mnie to wali ponieważ ja się tylko mogę pośmiać i przejść nad tym do porządku dziennego. Jak panienka czuje się pokrzywdzona to niech zakłada im sprawę z art. 216 KK. Śledztwo może zostać wszczęte tylko z oskarżenia prywatnego, więc jak panienka albo (jak jest niepełnoletnia) jej rodzice nie zgłoszą sprawy, to wszyscy mogą kolesiom naskoczyć. A w tym prypadku pierwszy lepszy papuga ich wybroni. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: filmiku już nie ma 21.11.06, 23:06 a pod paragraf-nie pamietam ktory,80? prawa autorskiego- o ochronie wizerunku to by czasem nie podpadało? publikowanie zdjec, filmow itp. bez czyjejs zgody przeciez jest karalne i watpie czy by sie tak łatwo wybronili:) a tu jeszcze dochodzi KK i osmieszanie jak sam mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja I bardzo dobrze, że filmiku nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 07:12 niech się policja zajmie gó..arzami, a i rodzicom by się przydało dostać po uszach, bo skądś przeciez takie "wybryki natury" się biorą Odpowiedz Link Zgłoś