Dodaj do ulubionych

SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna na

14.11.06, 13:08
narkotykach albo totalna demoralizacja:(

www.youtube.com/watch?v=MabbHJAYmno
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) IP: *.escom.net.pl 14.11.06, 13:17
      A gdzie Twój ulubiony zwrot "psycho-seksualny", którego nauczyłeś się i wklejasz co rusz, gdy założysz jakiś kolejny błyskotliwy temat o Twojej fobii? :)

Buziaki gamoniu
      • magnusg Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) 14.11.06, 13:25
        Zamilcz kretynie.Tutaj chodzi o powazna sprawe,ale taki plytkomyslacy typek jak
        ty tego i tak nie zrozumie.Gdybys obejrzal ten film na youtube i zrozumial o co
        tu moze chodzic, to bys moze nie wklejal twoich debilnych usmieszkow.To, ze ty
        i twoje otoczenie jest zdemoralizowane i zdegenerowane to wiemy.Ale moze jacys
        inni powazni ludzie dostrzega tragedie tej dziewczyny.
        • Gość: porażka Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:23
          jeśli polski rząd nic z tym nie zrobi... to będzie coraz gorzej
        • xtrin Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) 14.11.06, 14:42
          *** zdecydowanie zareagował zbyt ostro i to bez związku z tematem, wręcz
          bezmyślnie. Ale, Magnusgu, jednak sporo w tym i Twojej winy, ciężko pracowałeś
          (pod różnymi nickami) na opinię czołowego forumowego homofoba zajętego wyłącznie
          odbytami bliźnich, to nie dziw się, że gdy poruszasz poważny temat nie wszyscy
          wezmą Cię na poważnie.
          • Gość: *** Dziękuje Xtrin - uchwyciłaś całe sedno. n/txt IP: *.escom.net.pl 14.11.06, 14:44
          • Gość: Magnus Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 16:53
            Po tamtym koledze akurat zadnej normalnej reakcji nie oczekiwalem.Degrengolada
            moralna, ktora ukazuje za kazdym razem, kiedy pojawia sie na forum.
            To, ze sie posmial przy okazji takiego postu tylko pokazuje jak glebokie dno
            osiagnal.
            • Gość: *** Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) IP: *.escom.net.pl 14.11.06, 17:39
              Ja się z CIEBIE śmieję, nie z tragedii tej dziewczyny. Nie zauważyłeś inteligencie? :)

• magnusg Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) 14.11.06, 17:55
                Jestes zalosnym degeneratem.
                • pyorunochron magnusg degenerat 14.11.06, 18:42
                  magnusg napisał:

> Jestes zalosnym degeneratem.

Jestes najwiekszym i prawdziwie zalosnym degeneratem. Podniecasz sie takimi
                  nagraniami i rozpowszechniasz je na forum.
                  • Gość: Magnus Re: magnusg degenerat IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.06, 10:41
                    To nagranie jest na youtube-nie mozna go juz bardziej rozpowszechnic.
                    Ty pewnie bys wolal o takich rzeczach nie mowic i sie nie wtracac.Tak jak w
                    Gdansku tez sie nikt nie chcial wtracac.Wszystko i wszystkich olewac to pewnie
                    twoje motto zyciowe.?
                    Na podstawie czego debilnie wywnioskowales, ze mnie to nagranie podnieca to
                    naprawde nie wiem.Twoja sprawa i twoj problem.
                    • pyorunochron Skad wiesz, ze to nie sciema? 15.11.06, 23:54
                      Gość portalu: Magnus napisał(a):
                      > Na podstawie czego wywnioskowales, ze mnie to nagranie podnieca to
                      > naprawde nie wiem.Twoja sprawa i twoj problem.

Widac po twoich reakcjach i twoim przejeciu. A skad wiesz, ze to nie sciemia?
                      Moze oni sie tylko wyglupiaja, zeby tacy jak ty sie tym podniecali. Roznica
                      miedzy sprawa w Gdansku, a ta jest taka, ze tu nikt nikogo nie gwalci, ani do
                      niczego nie zmusza.
        • yoma Re: Witamy Cię dzisiaj naczelny homofobie :) 14.11.06, 15:02
          Ależ daj spokój, ponad 7 minut, kto by to oglądał?
    • Gość: rysiek Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.11.06, 14:36
      szok i zazenowanie
      www.youtube.com/watch?v=rmjGAUwf7hU
    • obraza.uczuc.religijnych Potrzebna jest godzina policyjna: 14.11.06, 14:48
      Dzieciaki w ogóle nie powinny chodzić do szkoły. Ale na takie pomysły za późno.
      Skończyła się dla LPR kampania wyborcza, więc Giertych nie zrobi już
      konferencji prasowych.
    • sir.vimes Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna 14.11.06, 14:56
      Może na narkotykach, ale raczej strasznie pijana i chyba troszkę upośledzona. Do
      końca nie miałam siły tego słuchać, koszmarne.
      • obraza.uczuc.religijnych Jeżeli upaśledzona 14.11.06, 14:59
        a upośledzenie wykryto w czasie okresu płodowego, to oto mamy sukces zakazu
        aborcji.
        • Gość: Magnus Re: Jeżeli upaśledzona IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 16:48
          Rozumiem, ze zalujesz, ze nie zostala pocwiartkowana i wrzucona do wiadra??To
          jest twoje przeslanie?
          BTW-ona jest w wieku,kiedy jeszcze zadnego zakazu aborcji nie bylo.Pomysl
          najpierw, zanim cos napiszesz.
          • obraza.uczuc.religijnych Nie było wtedy zakazu aborcji? 14.11.06, 17:47
            To jak ona się uchowała? Wiadomo przecież, a potwierdzają to badania
            niezależnych religijnych organizacji, że wolność w tym względzie prowadzi do
            zabijania nienarodzonych!
            • magnusg Re: Nie było wtedy zakazu aborcji? 14.11.06, 17:51
              Nie kazdy rodzic poprostu podziela twoje chore poglady w tym temacie.A czy
              byla/jest uposledzona nie mi na podstawie takiego filmiku oceniac.Ty juz widze
              diagnoze postawiles pseudofachowcu.
              • obraza.uczuc.religijnych Nie tylko ja stawiam pseudofachowe diagnozy. 14.11.06, 17:59
                Taki Giertych stwierdził, że to wina komórek. Jakie poglądy ma popierać nie
                każdy rodzic?
                • Gość: Magnus Re: Nie tylko ja stawiam pseudofachowe diagnozy. IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 18:14
                  Jakie poglady?Ty skonczyles w ogole juz podstawowke?Analiza prostych wypowiedzi
                  (miedzy innymi twojej wlasnej) cie przerasta i potrzebujesz pomocy??Sprobuj
                  wzmozyc koncentracje-moze ci sie uda samemu.Powodzenia.A jak nie to spytaj
                  mamusie o pomoc.
                  • obraza.uczuc.religijnych Wyjaśnienie swoich własnych głupot cię przerasta? 14.11.06, 18:23
                    Zawołaj kogoś starszego.
                    • Gość: Magnus Re: Wyjaśnienie swoich własnych głupot cię przera IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.06, 10:44
                      Widze ze mimo wzmozonej koncentracji ci sie nie udalo-szkoda.Ale ciesze sie
                      przynajmniej, ze sam siebie na podstawie twojej pseudoanalizy porownales do
                      Giertycha:)
        • mg2005 Re: Jeżeli upaśledzona 14.11.06, 17:36
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> a upośledzenie wykryto w czasie okresu płodowego, to oto mamy sukces zakazu
          > aborcji.

Czy u ciebie nie wykryto upośledzenia na czas ?...
    • acorns Malwinka jest the best :))) 14.11.06, 15:29
      Weź nie linkuj takich rzeczy bo przez Ciebie Młoda posikała się w majtki ze
      śmiechu jak jej słuchała:) To znaczy nawet nie jej ale tych kolesi.

Pod koniec był zajebisty tekst o tym jak jej cipka zmieniła zapach ze śledzia
      na makrelę :) I jeszcze z tym pasztetem.

Dobre było z tymi gaciami:
      - od czego masz takie żółte gacie
      - po dzisiejszym

Malwinka rządzi :)
      • coldfusion DEBil debil debil debil!!! 14.11.06, 16:09
        Poniżej dna.
        • mg2005 "Róbta co chceta !" 14.11.06, 17:39
          Nagranie mówi "bez owijania" to , co polskojęzyczne pisemka dla dziewcząt
          przekazują w sposób zawoalowany...
          • obraza.uczuc.religijnych Co to jest to "róbta co chceta"? 14.11.06, 17:48

• Gość: ;) Re: "Róbta co chceta !" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:06
            mg2005 napisał:

> Nagranie mówi "bez owijania" to , co polskojęzyczne pisemka dla dziewcząt
            > przekazują w sposób zawoalowany...

To ,,jakojęzyczne'' ma pisemka czytać? W języku suahili?
      • xtrin Re: Malwinka jest the best :))) 14.11.06, 20:11
        > Malwinka rządzi :)

Ciebie to bawi?!
        • acorns Re: Malwinka jest the best :))) 14.11.06, 20:19
          A co? Mam się szokować jak jakaś stara babcia? Malwinka fajna jest:)
          • Gość: Magnus Re: Malwinka jest the best :))) IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.06, 10:45
            ile ty masz lat?12 czy 13?
            • acorns Re: Malwinka jest the best :))) 15.11.06, 21:42
              12 lkat to ma moja córka dopiero co skończone. Ja mam 31 co wcale nie oznacza
              że muszę być sztywniak bez poczucia humoru.
              • xtrin Re: Malwinka jest the best :))) 15.11.06, 22:40
                > 12 lkat to ma moja córka dopiero co skończone. Ja mam 31

31-12... to co nieco wyjaśnia...

> co wcale nie oznacza że muszę być sztywniak bez poczucia humoru.

Żałosne...
                • acorns Re: Malwinka jest the best :))) 15.11.06, 22:58
                  > 31-12... to co nieco wyjaśnia...

Co to ma wyjaśnić? Bo szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem.

Jeśli o Malwinkę chodzi to co ja niby mam robić? Mam się użalać nad
                  lachociągiem znanym w promieniu 15 kilometrów od swojej wioski? U mnie na
                  wiosce też mamy taką gwiazdę. Więcej fiutów w mordzie i gdzie indziej miała niż
                  ja i Młoda mamy razem lat. Jak idzie przez wieś to czasem dzieciaki śpiewają za
                  nią "Agnieszka ssała mego orzeszka". Bo ona Agnieszka ma na imię. Czy Agnieszka
                  się tym przejmuje? Ależ skąd...
                  • kosheen4 Re: Malwinka jest the best :))) 16.11.06, 13:13
                    acorns napisał:

> > 31-12... to co nieco wyjaśnia...
                    >
                    > Co to ma wyjaśnić? Bo szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem.

zmachałeś dziecko będąc dzieckiem i emocjonalnie nie dorosłeś po dziś dzień
                    rozumiesz teraz?
                    • acorns Re: Malwinka jest the best :))) 16.11.06, 13:37
                      > zmachałeś dziecko będąc dzieckiem

Dowód osobisty już wówczas miałem, więc dzieckiem nie byłem

> emocjonalnie nie dorosłeś po dziś dzień

A istnieje coś takiego jak Ogólnopolski Wzorzec Emocjonalnego Rozwinięcia
                      Trzydziestojednolatka z Dwunastoletnią Córką, w skrócie OWERTZDC? Jeśli nie
                      istnieje, to równie dobrze ja mogę to stwierdzić u Ciebie niedojrzałość
                      emocjonalną. Ja bedę sądził według swoich kryteriów, Ty według swoich.
                  • xtrin Re: Malwinka jest the best :))) 17.11.06, 08:10
                    > Jeśli o Malwinkę chodzi to co ja niby mam robić?

Jasne, najlepiej się śmiać do łez z naćpanej/niedorowziniętej nastolatki
                    wypowiadającej się jak stara k... i jej niedojrzałych, przytępawych i niezdrowo
                    podnieconych kolegów.
                    To, z czego się śmiejemy bardzo wiele o nas mówi. Ten przykład o Tobie mówi
                    bardzo źle.
    • pyorunochron Smutne 14.11.06, 18:38
      Wolno takie rzeczy publikowac w internecie?
      • mala_cholera Rzeczywiscie smutne 14.11.06, 19:00
        pyorunochron napisał:

> Wolno takie rzeczy publikowac w internecie?

A kto im zabroni? Giertych?
      • sir.vimes Re: Smutne 14.11.06, 19:03
        Zastanawiam się - w sumie małoletnia itd. Ale przecież to tylko gadanie - nikt
        nie udowodni, że dotyczy realnych czynów. I zresztą, pewnie nie dotyczy.

Ale smutne i obrzydliwe. Szkoda mi tej biednej małej.
        • dagps Re: Smutne 15.11.06, 16:22
          jak na moj gust nie wolno tego publikowac, przegiete. straszne, nie dam rady oberzec do konca. gdzie sie takie rzeczy zglasza?
          • acorns Re: Smutne 15.11.06, 21:47
            > gdzie sie takie rzeczy zglasza?

Za moich szkolnych czasów za kablowanie robiło się tzw. spłuczkę, czyli morda
            do klopa, deską w plecy i spuszczanie wody. Z opowieści Młodej wynika że od
            moich szkolnych czasów nic się w tej kwestii nie zmieniło, więc poczuj się
            jakby ci ktoś właśnie zrobił "spłuczkę". Zero szacunku dla kapusiów.
            • sir.vimes Acorns, jesteś chory 16.11.06, 08:21
              Zaczynam zastanawiać się czy panie na wychowaniu czy emamie, które sugerowały,
              że jesteś pedofilem a twoja córka jest zmyślona nie miały racji. Gdybyś
              rzeczywiście miał córkę nie napisałbyś takiego absurdu. Horror.
              • dagps Re: Acorns, jesteś chory 16.11.06, 08:35
                zglosilismy to

moze byc spluczka acorns od ciebie, zdaje sie ze jestes jakas dekade mlodszy ode mnie, emocjonalnie na pewno
                • sir.vimes Re: Acorns, jesteś chory 16.11.06, 08:58
                  Bardzo dobrze, że zgłosiliście.
                • acorns Re: Acorns, jesteś chory 16.11.06, 09:58
                  > zglosilismy to

I poszliśmy spać w poczuciu dobrze spełnionego obywatelskiego obowiązku ku
                  chwale Boga i Ojczyzny. Amen.

Tam gdzie mieszkałem, na takich zgłaszających mówiło się "policyjne qrwy". Ja i
                  moi znajomi stawialiśmy samochody pod blokiem, a kapusie na oddalonym o około
                  kilometr parkingu strzeżonym. Jak myślisz dlaczego?
              • acorns Re: Acorns, jesteś chory 16.11.06, 09:35
                > Zaczynam zastanawiać się czy panie na wychowaniu czy emamie, które sugerowały,
                > że jesteś pedofilem a twoja córka jest zmyślona nie miały racji. Horror.

Czyli nie wolno wyrazić szczerej opinii bez narażania się na tego typu uwagi,
                tak? Bo w tym posranym kraju trzeba myśleć jak wszyscy, mówić jak wszyscy,
                robić jak wszyscy żeby nie zostać uznanym za dziwadło. Pewnie według Ciebie
                powinienem wyglądać jak typowy tatuś z reklamy - przedwcześnie wyłysiały, w
                garniturku w okularkach, wracający z neseserem z pracy, dzieciaki z uśmiechem
                rzucające mu się na szyję... A ja taki nie jestem i nie bedę. Bo bycie takim
                poprawnym, wysublimowanym, zrównoważonym to jest pierwsza oznaka starości jak
                dla mnie. A ja jestem jeszcze za młody na bycie starym.

> Gdybys rzeczywiscie mial córke nie napisalbys takiego absurdu.

A możesz tę myśl rozwinąć? Posiadanie córki zobowiązuje mnie tylko i wyłącznie
                do jej utrzymywania i wychowania a nie do zmiany sposobu myślenia. NIGDY nie
                tolerowałem kablowania i tolerować nie bedę. Nie potrzebuję policji ani sądu do
                szczęścia bo sam potrafię załatwiać swoje sprawy. A kablowanie w sprawie, w
                której się interesu żadnego nie ma to dla mnie zwykłe sku..syństwo. Nienawidzę
                takich działaczy społecznych. To takie gnidy, które od razu dzwonią po straż
                miejską jak ktoś połową koła stanie na trawniku albo zatrzyma się na 5 minut na
                zakazie przed sklepem. A podpier. na film z Malwiną nie różni się od tego
                praktycznie niczym. Niech laska sama to sobie zgłasza albo jej starzy jeśli
                jest niepełnoletnia. Ogólnie mnie to wali.
                • Gość: . bo jesteś na fali?:D IP: *.internet.pl 16.11.06, 11:32
                  acorns napisał:
                  Ogólnie mnie to wali.
            • Gość: kuk do acorns IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:25
              acorns napisał:

> > gdzie sie takie rzeczy zglasza?
              >
              > Za moich szkolnych czasów za kablowanie robiło się tzw. spłuczkę, czyli morda
              > do klopa, deską w plecy i spuszczanie wody. Z opowieści Młodej wynika że od
              > moich szkolnych czasów nic się w tej kwestii nie zmieniło, więc poczuj się
              > jakby ci ktoś właśnie zrobił "spłuczkę". Zero szacunku dla kapusiów.

A gdybym ja nagral taki filmik z twoja corka, to tez bys sie tak dobrze bawil?
              Kapusiem tez chyba nie jestes?
              • acorns Re: do acorns 16.11.06, 12:14
                > A gdybym ja nagral taki filmik z twoja corka, to tez bys sie tak dobrze bawil?

A znajdź Młodą i sobie nagraj. Tylko uważaj, bo ona nie da się tak przegadać
                jak Malwina i podejrzewam że role w tym filmiku by się odwróciły. Bo Młoda
                wygadana jest bardzo.
                • magnusg Re: do acorns 16.11.06, 12:21
                  Pod wplywem narkotykow tez?
                  • acorns Re: do acorns 16.11.06, 12:43
                    Byłem z Młodą w Monarze, pokazałem jej praskie speluny z krwią na ścianach i
                    podłodze i z porozrzucanymi pazłotkami i strzykawkami. Byliśmy na Centralnym,
                    byliśmy na Starówce i pokazałem jej jak się kończy coś co fajnie się zaczyna. W
                    Monarze przy ognisku posłuchała opowieści młodych ludzi,którzy z tego wychodzą.
                    Wie czym jest tabletka gwałtu. Wie czego unikać, które sytuacje z pozoru
                    niewinne, mogą być niebezpieczne. Ona narkotyków nie weźmie.
                    • kosheen4 oj tłuczku ze szmulek... 16.11.06, 12:57
                      > Wie czym jest tabletka gwałtu. Wie czego unikać, które sytuacje z pozoru
                      > niewinne, mogą być niebezpieczne. Ona narkotyków nie weźmie.

twoje gadki są równie butne co naiwne
                      jeśli twoja córka potrafiłaby wyniuchać GHB w cocacoli nosem, to przyjmij moje
                      wyrazy uznania
                      zero empatii, zero wyobraźni
                      jeśli ktoś ci mówi: "wyobraź sobie że to twoja córka" to wysil mózgownicę i
                      spróbuj sobie WYOBRAZIć, pomimo wszystko, pomimo tego że od razu masz pokusę
                      powiedzenia: tak się nie stanie
                      jak już przeskoczysz ten płotek to zmieni ci się optyka, zaręczam. gdyby ktoś
                      podesłał ci filmik z twoją córką w roli głównej, nie ględziłbyś o tym że to
                      niezły fan oglądać takie nagranie, tylko zebrał tą swoją polsko-rusko-ormiańską
                      ekipę i poleciał robić wpier..l
                      nie przedstawiaj szeregu argumentów że tak nie będzie, bo moja córka... tylko
                      rozważ (trudne słowo) hipotetycznie zaistniały fakt dokonany. zró (trudne słowo)
                      symulację, o ile pozwala ci na to twój wesoły umysł
                      • acorns Re: oj tłuczku ze szmulek... 16.11.06, 13:42
                        > jeśli twoja córka potrafiłaby wyniuchać GHB w cocacoli nosem, to przyjmij
                        > moje wyrazy uznania

Ona nie ma tego wyniuchać, tylko nie przyjmować ani Coli ani niczego od osób
                        sobie nieznanych. Najlepiej niech sama sobie nalewa albo sama sobie zamówi.
                        Takie czasy niestety.

> zaręczam. gdyby ktoś podesłał ci filmik z twoją córką w roli głównej, nie
                        > ględziłbyś o tym że to niezły fan oglądać takie nagranie, tylko zebrał tą
                        > swoją polsko-rusko-ormiańską ekipę i poleciał robić wpier..l

Z całą pewnością nie miałbym pretensji do 63576 ludzi, którzy to oglądali na
                        Youtube i się z tego śmieli. Zafundowałbym im na Youtube jeszcze lepszą bekę -
                        z tymi kolesiami w roli głównej. A pomysłów mi nie brakuje.

> zró (trudne słowo) symulację, o ile pozwala ci na to twój wesoły umysł

Nie da się. Symulacja musi się odbywać w określonych warunkach, a w przypadku
                        Młodej brak jest warunków do przeprowadzenia takiej symulacji. Nie ten
                        charakter, nie ta osobowość. Musiałbym wpierw założyć całkowitą zmianę tych
                        czynników, a co za tym idzie bohaterką symulacji byłaby zupełnie inna
                        dziewczyna wyglądająca jak Mloda. Bo człowiek to przede wszystkim osobowość a
                        nie wygląd.

P.S. Ja Tobie nie ubliżam, więc proszę o to samo.
                        • kosheen4 osłabiasz mnie 16.11.06, 14:20
                          acorns napisał:

> > jeśli twoja córka potrafiłaby wyniuchać GHB w cocacoli nosem, to przyjmij
                          >
                          > > moje wyrazy uznania
                          >
                          > Ona nie ma tego wyniuchać, tylko nie przyjmować ani Coli ani niczego od osób
                          > sobie nieznanych. Najlepiej niech sama sobie nalewa albo sama sobie zamówi.
                          > Takie czasy niestety.

sobie nieznanych powiadasz. a ten filmik na youtube nakręcili kolesie z zupełnie
                          nieznaną dziewczyną, tak?
                          znasz wszystkich kolegów swojego dziecka?
                          nigdy nie pomyliłeś się w ocenie innych, nie wydarzyło się coś co zweryfikowało
                          twoją postawę wobec kogoś? jak dla mnie przykładem jest osoba matki twojej
                          córki, która jak wynika z twoich opowieści okazała się osobą nieodpowiedzialną i
                          kompletnie nie odnajdującą się w roli matki. czy gdybyś wiedział że zwieje za
                          jakiś czas, że porzuci w przyszłości swoje dziecko, że bedzie taka a nie inna -
                          decydowałbyś się na związek z nią? do czego zmierzam: nie każdego kolegę da się
                          prześwietlić.
                          słyszałeś o 16latce z krakowa, której rodzice swego czasu prowadzili
                          poszukiwania zakrojone na szeroką skalę? dziewczyna została zamordowana - przez
                          swojego chłopaka. a taki był ładny, hamerykanski, cytując Pawlaka. tak pomagał w
                          poszukiwaniach. ten kto MóGłBY wyrządzić (nie zakładam że wyrządzi) krzywdę nie
                          musi być "obcy". może być kumplem któremu sperma skoczy do oczu razem z
                          hormonami, może być wujkiem, stryjkiem, kumplem tatusia, bratem najlepszej
                          koleżanki.

> Z całą pewnością nie miałbym pretensji do 63576 ludzi, którzy to oglądali na
                          > Youtube i się z tego śmieli.

o, nie wątpię, pogratulowałbyś im wysublimowanego poczucia humoru. mając przy
                          okazji w dupie godność własnego dziecka?

> Zafundowałbym im na Youtube jeszcze lepszą bekę -
                          > z tymi kolesiami w roli głównej. A pomysłów mi nie brakuje.

skoro już przyznajesz że zemściłbyś się na nich to dobrze. sprawa naturalna.
                          teraz rozważ czy faktycznie nie miałbyś nic rpzeciwko temu żeby 63576 osób
                          słuchało na przykład wynurzeń twojej córki że lubi plaszczyć pytonga swojemu
                          koledze. albo, jak pyta ją kolega zza kadru: obciągasz tatusiowi? a ona
                          odpowiada: obciągam i zbieram pasztecik. przyjemnie? chyba raczej nie?

> > zró (trudne słowo) symulację, o ile pozwala ci na to twój wesoły umysł
                          >
                          > Bo człowiek to przede wszystkim osobowość a
                          > nie wygląd.

komunały, komunały. po prostu wyobraź sobie konkretną scenę bez dociekania
                          przyczyn, skutków, czynników, konsekwencji i predyspozycji dziecka. życie to nie
                          program komputerowy żeby wygenerować wszystkie możliwe opcje.
                          • acorns Re: osłabiasz mnie 16.11.06, 15:48
                            > sobie nieznanych powiadasz. a ten filmik na youtube nakręcili kolesie z
                            > zupełnie nieznaną dziewczyną, tak?

Podejrzewam, ze znali ją od każdej strony i od środka w dosłownym tego słowa
                            znaczeniu.

> znasz wszystkich kolegów swojego dziecka?

Tak.

> jak dla mnie przykładem jest osoba matki twojej córki, która jak wynika z
                            > twoich opowieści okazała się osobą nieodpowiedzialną i kompletnie nie
                            > odnajdującą się w roli matki.

Byłem wtedy dość młody. Ale jakoś sobie bez niej poradziłem i radzę nadal.

> czy gdybyś wiedział że zwieje za jakiś czas, że porzuci w przyszłości swoje
                            > dziecko, że bedzie taka a nie inna - decydowałbyś się na związek z nią?

Gdybym wiedział, pognałbym ją dużo wcześniej. Ale nawet gdybym mógł cofnąć
                            czas, zrobiłbym to samo nawet wiedząc jak będzie. Młoda jest fajna i nie
                            wyobrażam sobie że mógłbym po prostu jej nie mieć.

> do czego zmierzam: nie każdego kolegę da się prześwietlić.

Masz rację niestety. Bazuję w dużym stopniu na tym, że większości chłopaków
                            rura mięknie na widok samochodu z ruską rejestracją. Im Ruscy się kojarzą tylko
                            z mafią, obcinaniem paluchów przy pomocy szpadla, paleniu żywcem itp.

> o, nie wątpię, pogratulowałbyś im wysublimowanego poczucia humoru. mając przy
                            > okazji w dupie godność własnego dziecka?

Niczego bym im nie gratulował, ale też nie miałbym o co mieć do nich pretensji?
                            No bo i o co? O to że ja nie wiem że córka ciągnie druta wszystkim w promieniu
                            15 kilometrów? Że tak ją wychowałem, że się nie szanuje? Właśnie to jest
                            charakterystyczne dla Polski i Polaków - szukanie winy wszędzie tylko nie u
                            siebie. Ale to droga donikąd, zapewniam Cię.

> skoro już przyznajesz że zemściłbyś się na nich to dobrze. sprawa naturalna.
                            > teraz rozważ czy faktycznie nie miałbyś nic rpzeciwko temu żeby 63576 osób
                            > słuchało na przykład wynurzeń twojej córki że lubi plaszczyć pytonga swojemu
                            > koledze. albo, jak pyta ją kolega zza kadru: obciągasz tatusiowi? a ona
                            > odpowiada: obciągam i zbieram pasztecik. przyjemnie? chyba raczej nie?

Z pewnością miałbym przeciwko. Dlatego takim sytuacjom zapobiegam na etapie,
                            który mam pod swoją kontrolą. Młoda obiła ryja chłopakowi, który próbował ją
                            pocałować z języczkiem po ok 4 minutach znajomości. Było to po skończonym tańcu
                            na szkolnej dyskotece. Ona nie da z siebie zrobić dziwki. Bo to się zaczyna
                            właśnie od takich pocałunków. Teraz pocałunki, za pół roku macanie po dupie, za
                            rok lodzik w szkolnej bardaszce, za półtora roku rozdziewiczenie na imprezie
                            przez przypadkowo poznanego kolesia. Młoda spławiła już wielu chłopaków. Ona
                            się śmieje z tekstów tych kolesi co kręcili film z Malwiną, ale z żadnym z nich
                            nie chciałaby się spotykać. Natomiast chętnie się spotyka z Denisem - 14 letnim
                            Rosjaninem. Ale ten to ma do niej podejście. Ostatnio wziął ją o 7 rano na
                            przejażdżkę konną, żeby jej pokazać jak ładnie promienie słońca przebijają się
                            spomiędzy drzew w lesie i przechodzą przez unoszącą się z mchów mgłę. Jak Młoda
                            jeszcze śpi, wchodzi do niej i po cichu stawia jej koło łóżka wazon z kwiatami
                            i miłym liścikiem. Specjalnie dla niej napisał piosenkę i śpiewał jej grając na
                            gitarze. No i taki koleś to dla niej coś znaczy a nie jakiś cieć, który od razu
                            leci z łapami do jej tyłka. Takim sytuacjom w jakiej znalazła się Malwina
                            zapobiega się w dzieciństwie poprzez odpowiednie wychowanie.

> komunały, komunały. po prostu wyobraź sobie konkretną scenę bez dociekania
                            > przyczyn, skutków, czynników, konsekwencji i predyspozycji dziecka.

Wyobraź sobie siedzącego w twoim samochodzie słonia. Tak bez dociekania
                            przyczyn, skutków, konsekwencji, bez zwracania uwagi na gabaryty samochodu i
                            słonia. Po prostu sobie wyobraź. Nie wszystko się tak da.
    • onlyoner Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna 14.11.06, 19:13
      Zdemoralizowani to są raczej ci kolesie a Malwina wydaje się po prostu skołowana
      tą sympatią i uprzejmością w głosie rozbawionych "kolegów". Myślę ze następnym
      razem nie będzie już tak wylewna...
      • Gość: Jola ;-) Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna IP: 195.117.182.* 14.11.06, 21:32
        Moim zdaniem ona ściemnia, żeby po prostu zaimponowac kolegom. Mówi dokładnie
        to, co oni chcieliby usłyszeć. Zwykły przykład z butelką- widać, że ona
        niedoświadczona...
        Ale to przykre, że w taki sposób młoda dziewczyna chce zwrócić uwagę na siebie.
        Smutne, że nie uważa się za osobę wartościową i godną
        zainteresowania ,,normalnych'' chłopaków.
        Pozdrawiam!
        • Gość: wylogowana Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna IP: *.hsd1.ma.comcast.net 15.11.06, 01:22
          Gość portalu: Jola ;-) napisał(a):
          > Moim zdaniem ona ściemnia, żeby po prostu zaimponowac kolegom.

Tez mi sie tak wydaje...
          Moze to jakis glupi zaklad? Na pijana nie wyglada, na zadna k...e tez nie.
          Chociaz, kto to dzisiaj wie....
          • Gość: *** Moim zdaniem jest pod wpływem ecstazy IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 11:04
            Ale to tylko moje zdanie. Wynika ono z typowych objawów działania tego narkotyku (wylewność w rozmowie, perwersyjne fantazje seksualne, chwilowe "odloty" /wg mnie obserwowalne w 2 ostatnich minutach trwania filmu cz.II/).

• clockwork.orange Re: SZOK-albo powtorka z Gdanska,albo dziewczyna 15.11.06, 10:03
      mnie zaszokowało raczej zachowanie tych chłopców. dziewczyna jak dziewczyna-
      nie wydaje mi sie, żeby mówiła prawde. ale podpuszczanie jej, nagrywanie i
      umieszczanie tego w internecie to zwykłe sku..syństwo i tym typom powinno sie
      za to porządnie oberwać.
    • Gość: *** Magnus forumowy masturbant IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 10:52
      Podniecający się wszystkim co seksualne i wykraczające poza ramy standardowości Magnus, największy homofob na Forum Społeczeństwo, wkleja kolejnego linka do filmu, który sprawia mu seksualną satysfakcję i podnieca się kolejnymi wpisami komentującymi wydarzenie zarejestrowane na filmie.

Tak, jakby to było naprawdę coś wyjątkowo dziwnego. Takich przypadków w Polsce, w Europie, w USA, na świecie są tysiące, miliony. Codziennie. Były, są i będą. Za czasów mojej edukacji dziewcznyny w wieku tej na filmie odurzały się na umór alkoholem. W podstawowej szkole miałem koleżanki: 1. Urodziła dziecko w wakacje tuż po skończeniu szkoły podstawowej. 2. Urodziła dziecko jakieś 0,6 roku po skończeniu szkoły podstawowej (ojciec NN, a zapłodniona została na imprezie grupowej, nie wiadomo przez kogo). Tą samą dziewczynę później spotkałem jakieś 2 lata później, gdy jej kolega niósł ją pijaną do nieprzytomności. Przystanął by się ze mną i moimi kolegami przywitać, a ją rzucił taką nieprzytomną na żywopłot, na którym jej "zwłoki" się zatrzymay.

I czym tu się podniecać i co komentować? Czego ten film ma być dowodem?

Marny człowieczku o nicku Magnus vel Marko_homo vel Mangos1 i pewnie kilka jeszcze innych: MASTURBUJ SIĘ W ZACISZU DOMOWEGO OGNISKA i już nie każ nam w tym współuczestniczyć. Zrozumiałeś?
      • magnusg Re: Magnus forumowy masturbant 15.11.06, 11:17
        Ty jestes poprostu nienormalnym degeneratem.Ale przy tej socjalizacji to nic
        dziwnego.
        Sprawdz przy okazji numery IP i zrozumiesz, ze pisze tylko pod tym jednym
        nickiem.
        • Gość: *** Już miałeś orgazm czytając komentarze? IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 11:22
          >Ty jestes poprostu nienormalnym degeneratem.Ale przy tej socjalizacji to nic
          >dziwnego.

Spójrz sobie masturbancie jakie wątki zakładasz: homoseksualizm, dewiacje, seks.... nic innego Cię nie interesuje. Teraz założyłeś kolejny, by popodniecać się wpisami komentującymi zdarzenia możliwe do zaobserwowania na filmie.

Naprawdę uważasz, że nie masz skrzywienia (teraz będzie Twój ulubiony zwrot) "psycho-seksualnego"?

>Sprawdz przy okazji numery IP i zrozumiesz, ze pisze tylko pod tym jednym
          >nickiem.

Twojego prostactwa w postach nie sposób podrobić. Ludzi poznaje się po wielu rzeczach, po liniach papilarnych, po siatkówce oka, a także po charakterystyce zwrotów w treściach pisanych (używanie znaków przestankowych, wielkich liter, zasobu słów). Ciebie podrobić nie sposób.

Jesteś żałosnym forumowym homofobicznym zboczeńcem.
          • magnusg To juz zabawne,jak homo-degenerat wyzywa innych 15.11.06, 15:35
            od zboczencow:)))
            Gdybys czytal inne fora niz to, to bys zobaczyl, ze interesuje mnie znacznie
            wiecej niz twoja choroba zwana homoseksualizmem.
            Jak absurdalne sa twoje wypociny widac po tym zwrocie "psycho-seksualny",
            ktorego jeszcze nigdy nie uzylem.Myla ci sie koles tematy,zwroty i haselka.
            Rzucasz tutaj jakimis haslami, ktorych nie potrafisz nijak udokumentowac(jak
            twoje zalosne wypociny o ksiezach przy okazji watku o 62% udziale pederastow w
            zakazeniach wirusem HIV).Kazde twoje wejscie na forum konczy sie twoim
            osmieszeniem, a mimo to w roli maniaka tu wracasz.Znajdz sobie inne zajecia i
            przestan sie blaznic.

Jestes biednym, zagubionym zboczkiem.Kto wie-moze tez zaliczasz sie do tych 62%
            i dlatego taki z ciebie frustrat.Twoja sprawa.
            • Gość: *** A znamy się? :) IP: *.escom.net.pl 15.11.06, 16:17
              A znamy się, że wiesz że jestem homoseksualistą zboczku forumowy? :) Bo akurat trafiłeś kulą w płot głupcze :) (choć Twój ptasi móżdżek nakazuje KAŻDEGO kto ma odrębne od Twojego zdanie w kwestii homosekusalizmu zaklasyfikować jako "pedała", "ciotę", "dewianta").

Naprawdę szkoda mi Ciebie. Podziękuj rodzicom jakiego osła spłodzili :)

koń
    • camel_3d nastepna sdamobojczyni??? 16.11.06, 09:01

• kosheen4 filmiku już nie ma 21.11.06, 14:48
      panowie "operatorzy" okazali się być z krakowa. zostali namierzeni przez policję
      i będa wobec nich wyciągnięte konsekwencje
      *satysfakcja*
      do acorns: i cóż? sprawa podpadała, jak się okazuje, pod paragraf. pod który
      dokładnie - ja nie wiem, ale jednak podpadała. nadal twierdzisz że filmik był
      nieszkodliwy?
      • acorns Re: filmiku już nie ma 21.11.06, 22:54
        > nadal twierdzisz że filmik był nieszkodliwy?

Nieszkodliwy dla kogo? Ogólnie mnie to wali ponieważ ja się tylko mogę pośmiać
        i przejść nad tym do porządku dziennego. Jak panienka czuje się pokrzywdzona to
        niech zakłada im sprawę z art. 216 KK. Śledztwo może zostać wszczęte tylko z
        oskarżenia prywatnego, więc jak panienka albo (jak jest niepełnoletnia) jej
        rodzice nie zgłoszą sprawy, to wszyscy mogą kolesiom naskoczyć. A w tym
        prypadku pierwszy lepszy papuga ich wybroni.
        • clockwork.orange Re: filmiku już nie ma 21.11.06, 23:06
          a pod paragraf-nie pamietam ktory,80? prawa autorskiego- o ochronie wizerunku
          to by czasem nie podpadało?

publikowanie zdjec, filmow itp. bez czyjejs zgody przeciez jest karalne i
          watpie czy by sie tak łatwo wybronili:) a tu jeszcze dochodzi KK i osmieszanie
          jak sam mowisz.
          • Gość: ja I bardzo dobrze, że filmiku nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 07:12
            niech się policja zajmie gó..arzami, a i rodzicom by się przydało dostać po
            uszach, bo skądś przeciez takie "wybryki natury" się biorą
      • camel_3d i dobrze, ze nie ma 22.11.06, 08:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka