noma69 21.11.06, 21:07 Prxykldy ronic kulturowych??????Jkie bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noma69 Re: Pomócie mi 21.11.06, 21:13 róxnice w roxnych społecxności..ch Klwitur mi sie popsuł.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Studiujesz kulturoznawstwo w szkółce prywatnej? 21.11.06, 21:15 Chciało się studiować, studiujta samodzielnie. Albo od razu idź na bazar kupić dyplom. Odpowiedz Link Zgłoś
noma69 Re: Studiujesz kulturoznawstwo w szkółce prywatne 21.11.06, 21:21 nie ja tylko tak pisze.Studiuje ochrone srodowisk.. Siostr jest n socjologii i płcze,wiec pisze za nia.Te tematy to nie moj dziAłkA Odpowiedz Link Zgłoś
noma69 Re: Pomócie mi 21.11.06, 21:17 nigdy nie był..m nigdzie poza polska.a mam sie przaygotowAc do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pomócie mi 21.11.06, 22:49 noma69 napisała: > nigdy nie był..m nigdzie poza polska to nie ma nic do rzeczy, ja też nie byłam na Dalekim Wschodzie, a kojarzę różnice kulturowe Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Pomócie mi - żenada ! Poszperaj chocby w googlu... 21.11.06, 22:55 kochanica-francuza napisała: > noma69 napisała: > > > nigdy nie był..m nigdzie poza polska > > to nie ma nic do rzeczy, ja też nie byłam na Dalekim Wschodzie, a kojarzę > różnice kulturowe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Pomócie mi 21.11.06, 21:20 Chocby to że w naszej kulturze szanuje sie kazdą pracę, a w kulturach arabskich czy hinduskiej pracą fizyczna się gardzi, albo to ze w naszej szczerość i precyzyjność wypowiedzi jest w cenie a w chińskiej trzeba dbac przesadnie o formy i neutralność wypowiedzi zeby nikogo nawet potencjalnie nie urazić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś