Dodaj do ulubionych

czy Amerykanie to półgłówki? TAK

09.12.06, 09:36
wywalili z samolotu (a władze stwierdziły, że obsługa dobrze zrobiła) 3
Arabów, a to dlatego że modlili się przed odlotem, a w samolocie rozmawiali,
krytycznie, o rządzie USA i jego polityce w Iraku.
Obserwuj wątek
    • pocoo Re: czy Amerykanie to półgłówki? TAK 09.12.06, 11:02
      To zależy kto.Ja czasami mam do czynienia z amerykańskimi ćwierćgłówkami.
    • waldek1610 i wlasnie dlatego ich kraj jests swiatowa potega? 09.12.06, 11:37
      a madrzy to pewnie wedlug ciebie sa Burkino Fasyjczycy, bo nikt o nich zlego
      slowa nie powie, wlasciwie to nikt nic o nich nie wie :)
      • Gość: upierdliwa Re: i wlasnie dlatego ich kraj jests swiatowa pot IP: *.bochnia.pl 09.12.06, 12:20
        waldek1610 napisał:

> a madrzy to pewnie wedlug ciebie sa Burkino Fasyjczycy, bo nikt o nich zlego
        > slowa nie powie, wlasciwie to nikt nic o nich nie wie :)

a ja wczoraj na poczcie widzialam i slyszalam, jak facet z dwojka dzieci
        wysylali jakas paczke do Burkina Faso o_O
        • waldek1610 Re: i wlasnie dlatego ich kraj jests swiatowa pot 09.12.06, 12:32
          Gość portalu: upierdliwa napisał(a):

> a ja wczoraj na poczcie widzialam i slyszalam, jak facet z dwojka dzieci
          > wysylali jakas paczke do Burkina Faso o_O

no coz, do bogatych krajow nie wysyla sie paczek, no chyba ze sugerujesz ze to
          nie byla paczka zywnosciowa tylko "biznesowa" :)
          • Gość: upierdliwa Re: i wlasnie dlatego ich kraj jests swiatowa pot IP: *.bochnia.pl 09.12.06, 21:21
            ale ja nie mam zielonego pojecia, co to byla za paczka. jesli prywatna, do kogos
            znajomego, czy rodziny, to jednak ktos cos wie o tym kraju :)
          • Gość: Claudi To USA takie biedne? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.06, 10:21
            Bo ja do mojej przyjaciółki w USA wysyłam dwa razy do roku wielkie paczki, ze
            smakołykami z Europy, których u was nie ma...
            Więcej: to samo robi moja znajoma Niemka, której siostra jest w USA na
            praktykach. Cholernie zamożna Niemka...
            No i?
        • pocoo Re: Hej waldek 1610 09.12.06, 12:38
          Nie oglądaj tak wielu amerykańskich filmów bo ci zniekształcają
          rzeczywistość.Zaproś do siebie Amerykanina na wakacje a napewno zmienisz
          zdanie.Mądrzy to są rdzenni Amerykanie ale jest ich niewielu.Wielu mądrych
          można na świecie kupić.
          • pocoo Re: Hej waldek 1610 09.12.06, 12:41
            O la la.Czy ty nie jesteś Amerykaninem?Twoje wypowiedzi to sugerują.
          • waldek1610 Re: Hej waldek 1610 09.12.06, 12:48
            Powtarzasz slogany ktore mozna uslyszec w zachodniej Europie, ktora zreszta od
            dawna znajduje sie w cieniu USA...

Poza tym jacy "rdzenni Amerykanie"? Indianie? Przeciez ta grupa etniczna w USA
            nic nie znaczy...doslownie tyle co Lechowici w Polsce, ktorzy juz prawie
            wygineli, i nikt nawet nie walczy o prawa Lechowitow :)

• Gość: :DDDDD walduś - gdzie byłeś tak długo nieobecny? IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.06, 10:14
              znowu wypuścili cię ze szpitala psychiatrycznego na przepustkę?
            • Gość: Claudi Profesorze waldku! IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.06, 10:23
              że nie skończyłeś polonistyki to już wiemy ale, że historii nie miałeś to już
              też.
              mógłbyś przybliżyć kim są owi lechowici? to od Lecha Wałęsy?
    • Gość: :)) co do rdzennych Amerykanów - słyszeliście IP: *.gdynia.mm.pl 09.12.06, 21:16
      że kupili sieć Hard Rock Cafe... to jest wiadomość!
    • camel_3d sorry, ale Polacy tez nie naleza... 10.12.06, 14:20
      do narodu geniuszy i smietanki intelektualnej tego swiata..
      szczegolnie kiedy sie patrzy na elity w rzadzie:)
      • yoma Re: sorry, ale Polacy tez nie naleza... 10.12.06, 14:38
        Ale to tylko świadczy o tym, że mamy normalne społeczeństwo, normalni nie pchają
        się do rządu :)
        • Gość: re za to mamy głupich forumowiczów, którzy IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.06, 17:27
          nie rozumieją stwierdzeń wyrażanych w wątkach, alebo reagujaą jak dobrzy
          komuniści - a u was to murzynów biją :)))
          • pocoo Re: za to mamy głupich forumowiczów, którzy 10.12.06, 19:07
            Jacy to są dobrzy komuniści?A kturych móżynuf,białych czy czarnych?
            • Gość: :)) widać że jesteś młokos :)) skoro nie wiesz IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.06, 09:49
              o co chodzi :))
        • camel_3d ?? 10.12.06, 22:30
          yoma napisała:

> Ale to tylko świadczy o tym, że mamy normalne społeczeństwo, normalni nie
          pchaj
          > ą
          > się do rządu :)

jasne, to widac jak sie chodzi ulicamy po polskich miastach..to normalne
          spoleczenstwo. Normalne spoleczenstwo nie wybraloby takich polglowkow do rzadu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka