Dodaj do ulubionych

bazgroły na murach

18.12.06, 13:11
po co dzieci(czytaj bezmyslne zwierzeta w wieku gimnazjalnym) bazgrzą po murach? doprowadza mnie to do szalu!!! niedawno wprowadziłam sie do nowego bloku i po 3 miesiącach juz sa napisy - WISŁA PANY itp.problem jest taki ze na moim osiedlu sa mieszkania socjalne i podejrzewam ze to wlasnie oni. wiadomo ze jak za cos sie nie placi to sie o to nie dba. mysle ze wiekszosc z nich nie wie nawet kto gra w wisle czy cracovi i generalnie male ma o tym pojecie. chodzi o to zeby niszczyc i zaznaczac teren. pocieszam sie ze z tego wyrosna. no ale podrosna nastepne- bledne kolo.
Obserwuj wątek
    • czwarty.wymiar Re: bazgroły na murach 18.12.06, 13:20
      Takiego głupiego gnojka kręci, że bazgroł jest jego (tak jak napisałaś "chodzi o to zeby niszczyc i zaznaczac teren").
    • mike.recz Re: bazgroły na murach 18.12.06, 13:51
      Może mieli pozwolić żeby to Craxa pierwsza "oznaczyła swój teren".
      • Gość: ona_ Re: bazgroły na murach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.12.06, 15:20
        A niech sobie pisza,szkoda jest niewielka , np grafitti bardzo mi sie podoba.
        • Gość: a Re: bazgroły na murach IP: *.chello.pl 18.12.06, 15:32
          to nie jest grafitti! dochodza jeszcze wulgaryzmy. no bo do wisly musza dopisac ku...wy itd. poza tym spoldzielnia musi malowac (2 razy w tym miesiacu juz malowali przejscie miedzy blokami)a za to my placimy a nie "socjalni" bo do nich sie jeszcze doklada...
          • nancyboy Re: bazgroły na murach 18.12.06, 16:03
            "Socjalni" płacą za spray do malowania po ścianach :-)
        • czwarty.wymiar Re: bazgroły na murach 18.12.06, 17:15
          Bredzisz.
    • nessie-jp Re: bazgroły na murach 18.12.06, 17:07
      A po co kocury sikają po ścianach??

Wykastrować i po kłopocie. :)
      • uyu Re: bazgroły na murach 18.12.06, 19:22
        Poleciec po kasie mamusia i tatusia. Niech placa za szkody zrobione przez
        dzieci.
    • albalonga Re: bazgroły na murach 18.12.06, 20:28
      głupich nie sieja, sami sie rodza,
    • Gość: upierdliwa Re: bazgroły na murach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:33
      zgadzam sie. tez mnie to wnerwia, podobnie jak wszelkie inne akty wandalizmu.
      ledwo cos odnowione, odmalowane - zaraz musza sie pojawic te cholerne bazgroly.
      a chyba najbardziej mnie to wkurza na scianach zabytkowych kamienic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka