vin7 20.01.07, 21:29 Nowe pomysły MEN forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=55873962 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocoo Re: Seks tylko po ślubie ?? 20.01.07, 21:35 O LA LA.Trzeba wprowadzić coś,czego nie było od początku świata.Im głupszy pomysł,tym bardziej smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
kasan1512 Re: Seks tylko po ślubie ?? 20.01.07, 21:41 Żeby zachęcić dziewczęta... no to chłopaki dalej mogą?:) "aby taka intymność odbywała się w rodzinie" No to już sodoma i gomora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babaribka Re: Seks tylko po ślubie ?? 20.01.07, 23:14 a przed slubem tylko z Simonem M. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Proponuję obligatoryjne zaszywanie szaprek! 20.01.07, 23:21 I komisyjne usuwanie szwów po ślubie KOŚCIELNYM! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Proponuję obligatoryjne zaszywanie szaprek! 20.01.07, 23:27 A co z tymi co brali tylko ślub cywilny?Czy będą nakładane na nich kary? Zastanawiam się czy mam już uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Proponuję obligatoryjne zaszywanie szaprek! IP: *.globalconnect.pl 20.01.07, 23:36 > A co z tymi co brali tylko ślub cywilny?Czy będą nakładane na nich kary? > Zastanawiam się czy mam już uciekać. albo uciekać, albo jak najszybciej naprawić błąd i dać zarobić kościołowi na jedynym właściwym slubie kościelnym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Proponuję obligatoryjne zaszywanie szaprek! 20.01.07, 23:38 O matuchno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Proponuję obligatoryjne zaszywanie szaprek! IP: *.globalconnect.pl 20.01.07, 23:46 a jak ktoś chciałby tak w ogóle bez ślubu, to już miałby na całego przerąbane ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upierdliwa z tego wszystkiego IP: *.bochnia.pl 20.01.07, 23:29 najbardziej mi tu "smierdzi" ten fragment: "zachęcać _dziewczęta_ do rozpoczynania współżycia DOPIERO PO śLUBIE(!!!)" tzn. chlopcow nie bedzie do tego zachecac? o_O pomijajac juz ogolna glupote takiego "programu".... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: ulgi podatkowe? 20.01.07, 23:41 Wtedy będzie boom na cnotę i lekarze zaczną dobrze zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Ja się tylko zastanawiam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 02:21 . co z tymi kobietami, które nigdy nie wyszły i nie wyjdą za mąż?? Dziewictwo do końca życia?:DDD To chyba żywcem do nieba pójdą normalnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ja się tylko zastanawiam.. 21.01.07, 02:24 Aż trudno to skomentować na poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Seks tylko po ślubie ?? --> Oczywiście!!! 21.01.07, 09:38 Przed ślubem tylko bzykanko :))) < Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Seks tylko po ślubie ?? --> Oczywiście!!! 21.01.07, 09:45 A co te barany zrobią ze zwierzętami?Zwierzęca kopulacja towarzyszy nam wszędzie.A jak kogoś to podnieca?Pis wie jak trwonić nasze ciężko zarobione pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Seks tylko po ślubie ?? --> Oczywiście!!! 21.01.07, 16:41 Mam kotkę na wydaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Seks tylko po ślubie ?? --> Oczywiście!!! 21.01.07, 17:52 yoma napisała: > Mam kotkę na wydaniu :) Chcesz mnie za zięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
akasha75 Re: Seks tylko po ślubie ?? 21.01.07, 09:43 Tematy zastępcze. Nie mają co robić w tym ministerstwie. Australopiteka wykopali, portrety komunistów zdjęli, to się nudzą. A potem taka 17 latka mówi, że się nie zabezpieczała, bo "od pierwszego razu się nie zachodzi" i wyjasnia, że ona to doskonale wie, bo "przy pierwszym razie przeciez jest krew, a jak jest krew to nie ma ciąży". Autentyczne, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Seks tylko po ślubie ?? 21.01.07, 12:14 Stawia to katolickie tradycje na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upierdliwa Re: Seks tylko po ślubie ?? IP: *.bochnia.pl 21.01.07, 12:22 faktem jest, ze w religii katolickiej istnieje taki prikaz, ze jak seks, to napierw papier, a jego nieprzestrzeganie jest nawet grzechem, z czym nie mam zamiaru sie klocic. panowie z MEN jednakze w swoim religijnym otumanieniu zapominaja o jednej, podstawowej sprawie: ten prikaz jest LI TYLKO I WYLACZNIE kwestia religijna, nie majaca nic wspolnego ze rozsadkiem i rzeczywista moralnoscia (i w ogole normalnoscia), w zwiazku z czym uwazam, ze takie przyuczanie dzieci w szkole jest dyskryminujace wobec wszystkich tych, ktorzy nie wyznaja religii katolickiej (badz innej, w ktorej tez panuje taka zasada). Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Seks tylko po ślubie ?? 21.01.07, 13:57 Oby tak dalej.Wróci dziecko ze szkoły i zacznie opowiadać kretynizmy,których sie na ocenę uczyć musi.Konflikt ze szkołą murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Seks tylko po ślubie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:22 Ja bym w szkole zrobiłą awanturę i zabrała dzieciaka z takiej szkoły. Chyba faktycznie przyjdzie wysłać go do jakiejś prywatnej - tam rodzice płaca i dyktują warunki. No chyba że nastąpi wkrótce kres tej ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Seks tylko po ślubie ?? 21.01.07, 14:31 Oby ten kres nastąpił jak najszybciej.Piękne,zbyt piękne aby mogło być prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
calmus Re: Seks tylko po ślubie ?? 21.01.07, 17:09 Z entuzjazmem przyjmowałbym kolejne niedorzeczne propozycje LPR ciesząc się, że kroczą w polityczną przepaść gdyby nie obawa, że ... znajdą wystarczającą ilość zwolenników. Jak bumerang wraca sprawa chodzenia na wybory a własciwie niechodzenia co promuje do władzy takich ludzi jak Orzechowski czy Giertych. Smutne to ale prawdziwe i dlatego nie tylko trzeba regularnie obśmiewać ich pomysły ale i kontrargumentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Seks tylko po ślubie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:55 Ja jak chodzę na jakieś wybory to zawsze patrze uwaznie aby omijać wszystko co ma obok LPR - jak zarazę. Ostatnio własnie staram się brac udział bo zaczęłam się normalnie bać! Już cały świat się z nas śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś