Dodaj do ulubionych

Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobieta?

28.01.07, 00:49
Ja zawsze uważałem, że to sprawa kobiety zapewnić kondomy przed seksem. Zawsze
jak spotykałem się z jakąś laseczką, to ona była zwykle wyposażona i miała
sprzęt w torebce. Ale wczoraj na dyskotece spotkałem taką jedną, co nie tylko
nie miała, ale jeszcze bardzo się zdziwiła, że ja nie mam. Musiałem w środku
nocy lecieć na stację benzynową. Nie wiem, albo jakaś nowicjuszka to była,
albo taka co nie używa.
Obserwuj wątek
    • Gość: kondon Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 01:02
      oboje
      • Gość: a u nas śnieg Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 01:07
        Kobieta,
        bo jeśli ma np. cuchnące upławy to może faceta zarazić tym pasudztwem.
    • Gość: malaan Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 01:16
      facet
    • Gość: Marek Oboje, ale IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.07, 04:30
      ...bez przesady - jezeli kobieta pierwszy raz spotyka sie z mezczyzna, to nie wie jaki ma rozmiar (a jezeli ma wiekszy, to przewaznie i tak nie wie gdzie kupic wieksze gumy).
      • hotdog1 Re: Oboje, niech sie jebia 28.01.07, 04:49
        bez gumy ,na golca !!!
    • Gość: reey Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.icm.edu.pl 28.01.07, 22:07
      Oboje
    • Gość: zły.parafianin Ten kto takowego sprzętu używa :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 07:29
      Czyli facet :))
    • Gość: lambaluna Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 08:10
      facet powinien nosić, żeby nie zanieczyszczać pochwy bakteriami i zarazkami,
      które mogą wywołać raka szyjki macicy. niestety, panowie nie dość, że nie
      dbają o higienę, to nie chce im się nawet zaopatrzyć w gumowe kapturki, tak jak
      synnn. Zamiast porządnie umyć swojego jasia przed włożeniem - idą na żywioł, a
      potem bidna kobita musi się mordować - łazić po ginekologach, a w końcu idzie
      do grobu. i cześć pieśni.taka jest prawda. ale cóż, wiwat egoizm i ignorancja!
    • xtrin Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet 29.01.07, 08:36
      > Ja zawsze uważałem, że to sprawa kobiety zapewnić kondomy przed seksem.

Kpisz? A na co niby ona to ma zakładać? Czemu to niby ma kobieta o tym myśleć?
      Oczywiście, rozsądna kobieta powinna także o tym myśleć, ale to zadaniem faceta
      jest owe "zapewnić", jej winny być na wszelki wypadek.
    • Gość: :) Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: 213.134.181.* 29.01.07, 11:16
      a czyj "sprzęt"?
      jak facet chce pobzykać to niech się zaopatrza

ale jestem kobietą i to przezornie zawsze zabezpieczoną, więc mnie wsio jedno czy ja będę zaopatrzona czy facet, ale lepiej to świadczy o facecie jeśli on ma przy sobie
    • acorns Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet 29.01.07, 12:07
      Zabezpieczenie to sprawa kobiety. W końcu to kobieta w ciążę zachodzi, a nie
      facet, więc niech się zabezpiecza jak chce seksu. Jednak aby się zabezpieczyć
      przed szukaniem w nocy stacji benzynowej, warto mieć gumki ze sobą.
      A poza tym polecam mieć jedną albo kilka stałych partnerek. Seks w gumce to jak
      lizanie lizaka przez folię, odbiera Ci mnóstwo przyjemności. Ja w dzisiejszych
      czasach nie odważyłbym się posuwać dopiero co poznanej laski bez gumki bo nie
      wiadomo czy jakiegoś syfa nie złapię. A bez gumki to mogę z dziewczyną którą
      znam i wiem że zdrowa.
      • zyziaczkowo Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet 29.01.07, 12:47
        prezerwatywa jest zabezpieczeniem meskich narzadow plciowych a nie kobiecych,
        wiec wiadomo ze facet powinien ja nosic przy sobie, smiesza mnie wypowiedzi ze
        to kobieta ma ja nosic, ta jasne, co jeszcze, we wszystkim leniwych facetow
        wyreczac co, kupic, pod nos podac gumke i jeszcze zalozyc, zdjac, wyrzucic itd,
        banda leniwcow, tylko potem niech sie nie dziwi jeden z drugim ze zostanie
        wrobiony w dziecko, bo to jego sprawa trzeba bylo sie zabezpieczac jak sie
        dzieciaka nie chcialo, a tak no coz trza placic alimenty, jesli facet nie chce
        dziecka to jest jedyna metoda dzieki ktorej moze miec wplyw na zaplodnienie,
        wiec niech sie cieszy ze ja w ogole ma :]
        • Gość: ciekawska Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.chello.pl 29.01.07, 13:34
          zyziaczkowo napisała:

> smiesza mnie wypowiedzi ze
          > to kobieta ma ja nosic, ta jasne, co jeszcze, we wszystkim leniwych facetow
          > wyreczac co, kupic, pod nos podac gumke i jeszcze zalozyc, zdjac, wyrzucic
          > itd,

Świete słowa,
          Na tych zarozumiałych samców mam sprawdzony sposób. Kupuję gumę w extra full
          rozmiarze. I czekam cierpliwie, jak zakłada i jego wacek w niej się topi.
          Żebyście widziały minę kolesia, dla niej samej warto wydać te parę groszy...
          A ja z niewinną minką pytam: Co, za duża? No trudno, Bozia była skąpa...
          Obciach pierwsza klasa.
          • acorns Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet 29.01.07, 14:11
            A ja będąc na miejscu takiego kolesia zapytałbym Cię, czy masz cipkę jak wyrwa
            po buraku, że szukasz pały w rozmiarze XXXL? Bo jakby co to mój sąsiad ma
            ogiera i gdybyś chciała, to może was zapoznać.
            • Gość: dziewica Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:16
              acorns napisał:

> A ja będąc na miejscu takiego kolesia zapytałbym Cię, czy masz cipkę jak
              wyrwa
              > po buraku, że szukasz pały w rozmiarze XXXL? Bo jakby co to mój sąsiad ma
              > ogiera i gdybyś chciała, to może was zapoznać.

kompleks malutkiego pitolka?
            • Gość: zły.parafianin Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:21
              Dziewczyna, którą widzisz pierwszy raz, ma wiedzieć w jakim rozmiarze masz i
              dopasowywać gumki?
              Jak chcesz się kochać z gumką, to sie postaraj... W końcu to ty ubierasz ją na
              swój interes... A nie kobieta zakłada gumke na cipke...
    • Gość: ukulele Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:35
      nie no odechciewa sie w ogóle seksu, jak się czyta takie teksty, masakra!!!
      • Gość: karbat Re: Kto powinien nosić kondomy - facet czy kobiet IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.07, 15:32
        Gość portalu: ukulele napisał(a):

> nie no odechciewa sie w ogóle seksu, jak się czyta takie teksty, masakra!!!

chcialas nabrac ochoty na sex po poczytaniu sobie FS :o

doloz swoje piec groszy na temat, poraz dyskutantow swa inteligencja ;)
    • Gość: ania Jestem kobietą i noszę IP: *.icm.edu.pl 29.01.07, 21:24
      Przed weekendem kupuję całą paczkę i nikt mi potem nie zarzuci, że jestem
      nieodpowiedzialna. W końcy żaden wysiłek kupić paczkę, a jaki komfort potem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka