Dodaj do ulubionych

wasz najdziwniejszy sen

• Gość: goralskie_piwo Re: wasz najdziwniejszy sen IP: *.ztpnet.pl 02.02.07, 12:38
      Tylko śmierć może nas wybawić od słuchania Radia Maryja, więc nie lękajmy się jej!
      • Gość: pietuszki Re: wasz najdziwniejszy sen IP: *.elpos.net 02.02.07, 13:22
        Śniła mi się papieżyca (kobieta-papież) w wykrochmalonym habicie. Przytuliła
        mnie sztywno do siebie i powiedziała surowym tonem, że mam 0 punktów z
        troskliwości.
    • lavinka Re: wasz najdziwniejszy sen 02.02.07, 13:17
      Mnie się śnio,że dwie zakrwawione osoby najpierw zaczęly napełniać się gazem a
      potem zamieniły się w plastikowe wielkie zabawki i wybuchły....
      błe.
    • Gość: ania Magnesiki IP: *.chello.pl 02.02.07, 14:17
      Śniło mi się że na całym ciele miałam takie, hmm, dołki, a w nich małe okrągłe
      magnesiki (takie jak na lodówkę, całe czarne).
      Nie mam pojęcia co to miało być ..
    • makrauchenia1 o królowej Jadwidze 02.02.07, 15:59
      Siedziałam nad trupem królowej Jadwigi i wyjadałam jej z uda łyżeczką dżemik
      truskawkowy, uważając żeby nie dotykać brzegów rany....:) Co na to
      psychiatrzy;)?
    • Gość: Gallus Re: wasz najdziwniejszy sen IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 16:30
      Przez całą noc sniło mi się, że się zastanawiam, dlaczego w moich snach nie ma
      nietoperzy.
    • urzednik.ilawa dowód na istnienie Boga 05.02.07, 08:26
      • urzednik.ilawa Re: dowód na istnienie Boga 05.02.07, 08:32
        ups.. czyżbym wysłał opinie bez wpisu ;)
        siedziałem ostatnio w domku myśląc o tym forum i wiecie co...
        przypomniał mi się sen w którym wyprowadziłem dowód matematyczne na istnienie
        Boga - genialny i jednocześnie prosty.
        Niestety jak to zwykle bywa nic nie pamiętałem jak się obudziłem - ale do dziś
        wiem, że Bóg istnieje - na podstawie snu ja WIEM, że ON istnieje.

PS. Czy to nie genialne, że proste elemeny np elektorniczne potrafia całkowac i
        różniczkować, albo fakt, że pewne liczby mają znaczenie większe niż to możemy
        sobie wyobrazić.

PS2. A czy wy mieliście sny w których wpadaliście na genialne rozwiązania a po
        przebudzeniu byliście pewni, tego że te roziwązania naprawde istnieją (czy
        wiecie, że sposób na wytapianie kul/pocisków ołowianych, został odkryty własnie
        we śnie)
    • Gość: Kasia Re: wasz najdziwniejszy sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:48
      Kilka lat po zatonięciu Kurska, bez żadnego wpływu (film, artykuł itp.) sniło
      mi się, że siedziałam przy fontannie i dosiadł się młody chłopak (do dzić
      pamiętam jego twarz), rozmawialiśmy chwilę kiedy zauważyłam, że ma worek
      marynarski, więc go spytałam, czy jest marynarzem. On mi powiedział, że tak, że
      pływał na Kursku i , że zatonęli. Spytałam, więc czy w takim razie rozmawiam z
      trupem i on odpowiedział, że tak. A najdziwniejszy był całkowity brak strachu,
      zdziwienia itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka