Gość: goralskie_piwo Re: wasz najdziwniejszy sen IP: *.ztpnet.pl 02.02.07, 12:38 Tylko śmierć może nas wybawić od słuchania Radia Maryja, więc nie lękajmy się jej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietuszki Re: wasz najdziwniejszy sen IP: *.elpos.net 02.02.07, 13:22 Śniła mi się papieżyca (kobieta-papież) w wykrochmalonym habicie. Przytuliła mnie sztywno do siebie i powiedziała surowym tonem, że mam 0 punktów z troskliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: wasz najdziwniejszy sen 02.02.07, 13:17 Mnie się śnio,że dwie zakrwawione osoby najpierw zaczęly napełniać się gazem a potem zamieniły się w plastikowe wielkie zabawki i wybuchły.... błe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Magnesiki IP: *.chello.pl 02.02.07, 14:17 Śniło mi się że na całym ciele miałam takie, hmm, dołki, a w nich małe okrągłe magnesiki (takie jak na lodówkę, całe czarne). Nie mam pojęcia co to miało być .. Odpowiedz Link Zgłoś
makrauchenia1 o królowej Jadwidze 02.02.07, 15:59 Siedziałam nad trupem królowej Jadwigi i wyjadałam jej z uda łyżeczką dżemik truskawkowy, uważając żeby nie dotykać brzegów rany....:) Co na to psychiatrzy;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallus Re: wasz najdziwniejszy sen IP: *.icpnet.pl 02.02.07, 16:30 Przez całą noc sniło mi się, że się zastanawiam, dlaczego w moich snach nie ma nietoperzy. Odpowiedz Link Zgłoś
urzednik.ilawa Re: dowód na istnienie Boga 05.02.07, 08:32 ups.. czyżbym wysłał opinie bez wpisu ;) siedziałem ostatnio w domku myśląc o tym forum i wiecie co... przypomniał mi się sen w którym wyprowadziłem dowód matematyczne na istnienie Boga - genialny i jednocześnie prosty. Niestety jak to zwykle bywa nic nie pamiętałem jak się obudziłem - ale do dziś wiem, że Bóg istnieje - na podstawie snu ja WIEM, że ON istnieje. PS. Czy to nie genialne, że proste elemeny np elektorniczne potrafia całkowac i różniczkować, albo fakt, że pewne liczby mają znaczenie większe niż to możemy sobie wyobrazić. PS2. A czy wy mieliście sny w których wpadaliście na genialne rozwiązania a po przebudzeniu byliście pewni, tego że te roziwązania naprawde istnieją (czy wiecie, że sposób na wytapianie kul/pocisków ołowianych, został odkryty własnie we śnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wasz najdziwniejszy sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 13:48 Kilka lat po zatonięciu Kurska, bez żadnego wpływu (film, artykuł itp.) sniło mi się, że siedziałam przy fontannie i dosiadł się młody chłopak (do dzić pamiętam jego twarz), rozmawialiśmy chwilę kiedy zauważyłam, że ma worek marynarski, więc go spytałam, czy jest marynarzem. On mi powiedział, że tak, że pływał na Kursku i , że zatonęli. Spytałam, więc czy w takim razie rozmawiam z trupem i on odpowiedział, że tak. A najdziwniejszy był całkowity brak strachu, zdziwienia itp. Odpowiedz Link Zgłoś