Dodaj do ulubionych

Heteroseksualisci sa niepotrzebni

13.03.07, 21:46
Tak sie zastanawiam, dlaczego ludzie uwazaja zlo za cos lepszego niz dobro?
Nie ulega watpliwosci, ze dla dziecka lepsza jest rodzina zastepcza w postaci
pary homoseksualnej (dwoch kobiet lub dwoch mezczyzn) niz dom dziecka. W
normalnych krajach nikogo nie dziwia homoseksualisci, dlaczego w Polsce cos
normalnego ciagle jest dziwne?

I jeszcze jedno - mam znajomego geja, ktory zrobil sobie dziecko z lesbijka
(maja corke). Zaplodnienie odbylo sie bez zadnego stosunku - to informacja dla
tych, ktorzy uwazaja, ze bez stosunku heteroseksualnego nie moze byc dzieci.
Dziecko mieszka z matka i jej partnerka, a ojciec jest dochodzacy. Opiekuje
sie dzieckiem lepiej niz 90% heteroseksualnych ojcow, zainteresowanych tylko
piwem, footbolem i papierosami. A zatem - heteroseksualisci wcale nie sa
potrzebni do podtrzymania gatunku! :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: grzehuu Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni IP: *.gdynia.mm.pl 13.03.07, 21:53
      autenty napisał:

> Tak sie zastanawiam, dlaczego ludzie uwazaja zlo za cos lepszego niz dobro?
      > Nie ulega watpliwosci, ze dla dziecka lepsza jest rodzina zastepcza w postaci
      > pary homoseksualnej (dwoch kobiet lub dwoch mezczyzn) niz dom dziecka. W
      > normalnych krajach nikogo nie dziwia homoseksualisci, dlaczego w Polsce cos
      > normalnego ciagle jest dziwne?
      >
      > I jeszcze jedno - mam znajomego geja, ktory zrobil sobie dziecko z lesbijka
      > (maja corke). Zaplodnienie odbylo sie bez zadnego stosunku - to informacja dla
      > tych, ktorzy uwazaja, ze bez stosunku heteroseksualnego nie moze byc dzieci.
      > Dziecko mieszka z matka i jej partnerka, a ojciec jest dochodzacy. Opiekuje
      > sie dzieckiem lepiej niz 90% heteroseksualnych ojcow, zainteresowanych tylko
      > piwem, footbolem i papierosami. A zatem - heteroseksualisci wcale nie sa
      > potrzebni do podtrzymania gatunku! :-)

Wszystko fajnie i pięknie :) tylko zastanawia mnie to " dochodzenie ojca " ,
      przecież wkoncu on sobie znajdzie kogos i bedzie chciał zabrać dziecko od tej
      lesbijki ? no nie ? bo chyba do konca zycia tak dochodzic nie bedzie ?
      • autenty Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:02
        Gość portalu: grzehuu napisał(a):

>
        > Wszystko fajnie i pięknie :) tylko zastanawia mnie to " dochodzenie ojca " ,
        > przecież wkoncu on sobie znajdzie kogos i bedzie chciał zabrać dziecko od tej
        > lesbijki ? no nie ? bo chyba do konca zycia tak dochodzic nie bedzie ?

Po co ma zabierac dziecko do siebie? Zabiera czasami na tydzien lub dwa albo na
        weekend. Dla niego to jest wygodne, po co ma miec dziecko przez 100% czasu przy
        sobie? Przeciez to meczace.
        • Gość: grzehuu Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni IP: *.gdynia.mm.pl 13.03.07, 22:06
          autenty napisał:

> Gość portalu: grzehuu napisał(a):
          >
          > >
          > > Wszystko fajnie i pięknie :) tylko zastanawia mnie to " dochodzenie ojca
          > " ,
          > > przecież wkoncu on sobie znajdzie kogos i bedzie chciał zabrać dziecko od
          > tej
          > > lesbijki ? no nie ? bo chyba do konca zycia tak dochodzic nie bedzie ?
          >
          > Po co ma zabierac dziecko do siebie? Zabiera czasami na tydzien lub dwa albo
          na
          > weekend. Dla niego to jest wygodne, po co ma miec dziecko przez 100% czasu
          przy
          > sobie? Przeciez to meczace.

A ile dziecko ma lat ? A jak bedzie miało 17 lat to jak to wg. nich bedzie
          wyglądać?
          • autenty Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:09
            Gość portalu: grzehuu napisał(a):

> > Po co ma zabierac dziecko do siebie? Zabiera czasami na tydzien lub dwa a
            > lbo
            > na
            > > weekend. Dla niego to jest wygodne, po co ma miec dziecko przez 100% czas
            > u
            > przy
            > > sobie? Przeciez to meczace.
            >
            > A ile dziecko ma lat ? A jak bedzie miało 17 lat to jak to wg. nich bedzie
            > wyglądać?

Dziecko ma 4 lata. Jak bedzie mialo 17 lat to wszystko pewnie bedzie wygladalo
            tak samo (albo inaczej). A jak ma niby wygladac?
        • magnusg Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 14.03.07, 10:44
          To po co dziecko robil,jak jest dla niego meczace??Dla tego pedala dziecko to
          najwidoczniej jakis gadzet, ktorym mozna sie troche pobawic, a jak sie znudzi
          oddac matce.Zboczone podejscia zboczenca.
          • autenty Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 14.03.07, 18:30
            magnusg napisał:

> To po co dziecko robil,jak jest dla niego meczace??Dla tego pedala dziecko to
            > najwidoczniej jakis gadzet, ktorym mozna sie troche pobawic, a jak sie znudzi
            > oddac matce.Zboczone podejscia zboczenca.

Co ty bredzisz, przeciez on sie tym dzieckiem doskonale opiekuje. O wiele
            lepiej, niz wielu heteroseksualistow, ktorzy np. zrobia dziecko przypadkiem i
            potem uciekaja od dziewczyny, a dziecka nie widza wecej przez cale zycie.
            Przeciez w domach dziecka sa w ogromnej wiekszosci sieroty spoleczne! Dziecko
            tego mojego znajomego bylo CHCIANE i OCZEKIWANE. W niektorych krajach powszechne
            jest, ze rodzice mieszkaja osobno (np. ze swoimi nowymi partnerami), a dzieci
            spedzaja osobno czesc czasu z jednym, a czesc z drugim rodzicem. Co w tym
            zboczonego?
    • niki_lopez Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 21:58
      autenty napisał:

W

ale Polska to też normalny kraj i nikt nie dziwi się. ludzie NIE POPIERAJĄ
      homoseksualizmu bo jest zboczeniem. świat jest ułożony tak że pary tworzą:
      kobieta i mężczyzna.

a dlaczego dwie lesbijki nie zrobią sobie dziecka bez udziału mężczyzny? -
      niemożliwe? tak, dlatego że to nie tak świat jest urządzony.

dla mnie homoseksualiści to wykolejeńcy których trzeba leczyć psychiatrycznie a
      nie pozwolić na to żeby zboczeńcy mieli wpływ na ZDROWYCH ludzi którym tłumaczą
      że przecież homoseksualizm jest "zdrowy". naprawdę żenujące
      • autenty Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:06
        niki_lopez napisał:

> ale Polska to też normalny kraj i nikt nie dziwi się. ludzie NIE POPIERAJĄ
        > homoseksualizmu bo jest zboczeniem. świat jest ułożony tak że pary tworzą:
        > kobieta i mężczyzna.

Homoseksualizm nie jest zboczeniem, chcesz byc madrzejszy od ekspertow WHO?
        Swiat jest tak urzadzony, ze pary tworza mezczyzna i mezczyzna, kobieta i
        kobieta lub mezczyzna i kobieta.

> a dlaczego dwie lesbijki nie zrobią sobie dziecka bez udziału mężczyzny? -
        > niemożliwe? tak, dlatego że to nie tak świat jest urządzony.

Ale to nie znaczy, ze musza sie z tym mezczyzna kochac, albo z nim mieszkac.
        Moga sobie zreszta zrobic dziecko bez udzialu mezczyzny - wystarczy pojsc do
        banku nasienia.

> dla mnie homoseksualiści to wykolejeńcy których trzeba leczyć psychiatrycznie a
        > nie pozwolić na to żeby zboczeńcy mieli wpływ na ZDROWYCH ludzi którym tłumaczą
        > że przecież homoseksualizm jest "zdrowy". naprawdę żenujące

Tak uwazasz, bo jestes chory.
        • niki_lopez Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:13
          jestem chory bo nie akceptuję homoseksualizmu???!!! mam pedałom przyklaskiwać
          we wszystkich ich poczynaniach?? i dlaczego? bo na zachodzie tak robią, bo nie
          cywilizowani jesteśmy?
          • autenty Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:16
            niki_lopez napisał:

> jestem chory bo nie akceptuję homoseksualizmu???!!!

Tak, to jest choroba. Nazywa sie homofobia. Tak jak antysemityzm i ksenofobia sa
            choroba.

> mam pedałom przyklaskiwać
            > we wszystkich ich poczynaniach??

Tak.

> i dlaczego?

Bo powinienes byc zdrowy a nie chory.

> bo na zachodzie tak robią, bo nie
            > cywilizowani jesteśmy?

Ty na pewno nie jestes cywilizowany.
            • niki_lopez Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:33
              i tu pokazałeś swoją bezsilność. wyzywasz wokoło wszystkich od homofobów bo nie
              potrafisz przedstawić swojego zdania n/t homoseksualizmu? zresztą wszyscy tak
              robicie. nazywacie kogoś homofobem i ten ktoś ma się czuć źle i ma go gryźć
              sumienie bo nie toleruje waszych zachowań? chcecie wyrobić w nim poczucie winy?
              ja się czuję dobrze , nie czuję się niczego winny i tak JESTEM HOMOFOBEM!!!!- i
              dobrze mi z tym!
              • autenty Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:48
                niki_lopez napisał:

> i tu pokazałeś swoją bezsilność. wyzywasz wokoło wszystkich od homofobów bo nie
                > potrafisz przedstawić swojego zdania n/t homoseksualizmu? zresztą wszyscy tak
                > robicie. nazywacie kogoś homofobem i ten ktoś ma się czuć źle i ma go gryźć
                > sumienie bo nie toleruje waszych zachowań? chcecie wyrobić w nim poczucie winy?
                > ja się czuję dobrze , nie czuję się niczego winny i tak JESTEM HOMOFOBEM!!!!- i
                > dobrze mi z tym!

Schizofrenikowi tez jest dobrze ze swoimi urojeniami.
          • grzehuu Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:25
            > jestem chory bo nie akceptuję homoseksualizmu???!!!
            nie każdy ma swoje zdanie , rzecz jasna.

mam pedałom przyklaskiwać
            > we wszystkich ich poczynaniach??
            A pokiego grzeba? Jak cie oni nie obchodzą to się nie wtracaj do ich zycia

bo na zachodzie tak robią, bo nie
            > cywilizowani jesteśmy?
            NA zachodzie nie wtykają nosa w nie swoje sprawy !
            • niki_lopez Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:34
              nigdzie nie napisałem że mnie nie obchodzą, nie chcę żeby mieli jakiekolwiek
              prawa dotyczące adopcji dzieci.
            • niki_lopez Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:37
              i tak na koniec to pamiętajcie że jesteście w mniejszości( w demokracji to
              większość rządzi), nie liczcie przez najblisze lata na jakieś projekty rządowe.
              • grzehuu Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:43
                wiesz ja chyba wiem o co ci chodzi ty się boisz że ktos moze być lepszym
                tatusiem niż ty!!!!!
                • grzehuu Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:44
                  P.S typowy kompleks homofoba :) boi się o swoją męskość
              • autenty Demokracja 13.03.07, 22:51
                niki_lopez napisał:

> i tak na koniec to pamiętajcie że jesteście w mniejszości( w demokracji to
                > większość rządzi), nie liczcie przez najblisze lata na jakieś projekty rządowe.

Demokracja polega na rzadach wiekszosci z poszanowaniem praw mniejszosci. Jesli
                prawa mniejszosci nie sa szanowane to to nie jest demokracjka tylko dyktatura.

Poza tym nie jestem pewien, czy wiekszosc nienawidzi homoseksualistow. Mysle, ze
                wiekszosc jest normalna i opowiada sie za prawami dla homoseksualistow.
                • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 22:55
                  homoseksualizm to blad natury
                  • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 22:58
                    hholy napisała:

> homoseksualizm to blad natury

Homoseksualizm jest fajny - bledem natury jest glupota.
                    • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 23:04
                      homoseksualizm nie jest asni fajy,ani nie fajny
                      milosc jest fajna:)
                      ups przepraszam,Ty chyba jestes mezczyzna...?
                      • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 23:12
                        hholy napisała:

> homoseksualizm nie jest asni fajy,ani nie fajny

Homoseksualizm jest naprawde fajny. Probowales?

> milosc jest fajna:)
                        > ups przepraszam,Ty chyba jestes mezczyzna...?

???
                  • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 23:02
                    a poza tym z tymi argumentami,co wyskoczylas droga autorko watku to rownie
                    dobrze mozna stwierdzic,ze...homoseksualisci sa nie potrzebni
                    dziecko powstaje w polowie z mamy,a w drugiej polowie z taty
                    w polowie z kobiety,a w polowie z mezczyzny
                    i powinno miec z zalozenia prawo do obecnosci obojga rodzicow w swoim zyciu
                    • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 23:05
                      hholy napisała:

> a poza tym z tymi argumentami,co wyskoczylas droga autorko watku to rownie
                      > dobrze mozna stwierdzic,ze...homoseksualisci sa nie potrzebni
                      > dziecko powstaje w polowie z mamy,a w drugiej polowie z taty
                      > w polowie z kobiety,a w polowie z mezczyzny

No wlasnie - w polowie z kobiety i w polowie z mezczyzny, a nie w polowie z
                      heteroseksualistki i z heteroseksualisty!

> i powinno miec z zalozenia prawo do obecnosci obojga rodzicow w swoim zyciu

Bzdura.
                      • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 23:10
                        no i wlasnie,wiec skoro z kobiety i z mezczyzny,to dlaczego chcesz,zeby dwie
                        kobiety(dwoch mezczyzn)wychowywalo dziecko?
                        dlaczego bzdura?
                        a slyszales o chorobach psychicznych ludzi,ktorzy maja problemy z okresleniem
                        swojej tozsamosci,spowodowane tym,ze nie znaja jednego(albo obojga) ze swoich
                        rodzicow?
                        prosze o argumenty bo komentarz "bzdura" to dla mnie za malo
                        • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 23:16
                          ups-bo nie wiem,czy jestes k czy m
                          i nie wiem w jakiej formie mam sie zwracac
                          nie bredz czlowieku-niby jak mam "sprobowac homoseksualizmu"??????rownie dobrze
                          moglabym sprobowac byc Giertychem
                          albo M.M.
                          • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 23:18
                            hholy napisała:

> ups-bo nie wiem,czy jestes k czy m
                            > i nie wiem w jakiej formie mam sie zwracac
                            > nie bredz czlowieku-niby jak mam "sprobowac homoseksualizmu"??????rownie dobrze
                            >
                            > moglabym sprobowac byc Giertychem
                            > albo M.M.

Czyli rozmawiam ze slepym o kolorach. Po co wiec zabierasz glos w sprawie, o
                            ktorej nie masz pojecia i ktora cie nie dotyczy?
                            • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 23:23
                              dlaczego uwazasz,ze mnie ta sprawa nie dotyczy???
                              ludzie,ktorzy powstaja w sposob inny niz naturalny akt fizycznej milosci
                              POWSTAJA W SPOSOB SZTUCZNY<NIENATURALNY
                              • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 23:38
                                hholy napisała:

> dlaczego uwazasz,ze mnie ta sprawa nie dotyczy???

No przeciez sama napisalas, ze nie jestes w ogole homoseksualna, ze predzej
                                mozesz stac sie Giertychem.

> ludzie,ktorzy powstaja w sposob inny niz naturalny akt fizycznej milosci
                                > POWSTAJA W SPOSOB SZTUCZNY<NIENATURALNY

Ludzie rzadko powstaja wskutek aktu milosci. Powstaja zawsze na skutek
                                polaczenia materialu genetycznego plemnika i komorki jajowej, a to z miloscia
                                rzadko kiedy ma cokolwiek wspolnego.
                                • Gość: postepowy oszolom Autenty jest przeciwko aborcji!?!?!? IP: 144.92.199.* 14.03.07, 23:50
                                  Szok! Przeciez w wyniku 'polaczenia materialu genetycznego plemnika i komorki
                                  jajowej' podobno powstaje tylko zygota a nie czlowiek...
                                  • autenty Zawsze byl 15.03.07, 00:18
                                    Gość portalu: postepowy oszolom napisał(a):

> Szok! Przeciez w wyniku 'polaczenia materialu genetycznego plemnika i komorki
                                    > jajowej' podobno powstaje tylko zygota a nie czlowiek...

Nie uwazam ani nigdy nie uwazalem aborcji za cos dobrego, i w tym sensie jestem
                                    przeciwko aborcji. Nie powinna byc traktowana jak metoda antykoncepcyjna. Nie
                                    powinna byc jednak zabroniona, a dokonanie aborcji moze byc lepszym rozwiazaniem
                                    niz jej niedokonanie. Po polaczeniu materialu genetycznego plemnika i komorki
                                    jajowej oczywiscie powstaje zygota, a nie czlowiek. Z zygoty powstaje zarodek, a
                                    z niego dopiero czlowiek. Zygota to nie jest czlowiek tak samo jak plemnik to
                                    nie jest czlowiek. Aborcja, czyli zabicie zarodka to dla mnie nie jest zabicie
                                    czlowieka. Przeciez okolo jednej trzeciej zarodkow jest wydalana samoczynnie z
                                    macicy z miesiaczka, nie implantuja sie wszystkie zarodki. To jakos nikogo nie
                                    bulwersuje. Dlaczego nie filtrujecie krwi miesiaczkowej kobiet i nie
                                    odzyskujecie tych malych martwych ludzi?
                                    • Gość: postepowy oszolom Jest gorzej! IP: 144.92.199.* 15.03.07, 00:34
                                      Przeciez okolo 100 % wszystkich ludzi umiera! To jakos nikogo nie bulwersuje i
                                      wciaz zakazuje sie morderstw.
                                      Skad wiesz czy katolicy nie filtruja krwi miesiaczkowej i nie odzyskuja malych
                                      ludzi? Ludzie maja dziwne odchyly, np. mi zachcialo sie podraznic na Internecie
                                      z Toba.
                                      • autenty Naprawde filtrujesz? 16.03.07, 18:41

> Przeciez okolo 100 % wszystkich ludzi umiera! To jakos nikogo nie bulwersuje i
                                        > wciaz zakazuje sie morderstw.

Morderstwo = zabicie czlowieka. Aborcja to nie jest zabicie czlowieka, tylko
                                        zarodka.

> Skad wiesz czy katolicy nie filtruja krwi miesiaczkowej i nie odzyskuja malych
                                        > ludzi? Ludzie maja dziwne odchyly, np. mi zachcialo sie podraznic na Internecie
                                        > z Toba.

Naprawde filtrujesz??? Niezle :-)
                        • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 23:16
                          hholy napisała:

> no i wlasnie,wiec skoro z kobiety i z mezczyzny,to dlaczego chcesz,zeby dwie
                          > kobiety(dwoch mezczyzn)wychowywalo dziecko?

Dziecko nie powstaje z kobiety i z mezczyzny tylko z plemnika i jajeczka. Czy
                          powinny je wychowywac plemnik i jajeczko?

> dlaczego bzdura?
                          > a slyszales o chorobach psychicznych ludzi,ktorzy maja problemy z okresleniem
                          > swojej tozsamosci,spowodowane tym,ze nie znaja jednego(albo obojga) ze swoich
                          > rodzicow?

Nie na tym polega choroba psychiczna. Dziecko wychowywane w parze homoseksualnej
                          zna swoich rodzicow - to ci, ktorzy je wychowywali. Rodzicami sa ci, ktorzy
                          wychowuja, a nie dawcy komorek plciowych. A ty znasz swoich rodzicow? Skad
                          wiesz, ze ludzie, ktorzy cie wychowywali to twoi rodzice? Robiles im badania
                          genetyczne?

> prosze o argumenty bo komentarz "bzdura" to dla mnie za malo

Argumenty na co?
                          • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 23:21
                            ja uwzama,ze kazdy czlowiek ma prawo do tego,by znac swoich RODZICOW
                            BIOLOGICZNYCH,i ze ma prawo do ich obecnosci w swoim zyciu.A Ty dlaczego
                            uwazasz,ze to bzdura???
                            owszem,rodzicami sa Ci,ktorzy wychowuja
                            ale rodzicami BIOLOGICZNYMI sa TYLKO rodzice biologiczni,nikt ich nie zastapi!!!
                            a swiadomosc,ze nie zna sie swoich rodzicow biologicznych czesto powoduje
                            problemy z okresleniem wlasnej tozsamosci
                            • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 23:41
                              hholy napisała:

> ja uwzama,ze kazdy czlowiek ma prawo do tego,by znac swoich RODZICOW
                              > BIOLOGICZNYCH,i ze ma prawo do ich obecnosci w swoim zyciu.

A ty wiesz kim sa twoi rodzice biologiczni? Robilas im badania genetyczne? Mnie
                              nie obchodzi, skad sie wziela komorka jajowa i plemnik, z ktorych powstalem.
                              Obchodzi mnie, kto mnie wychowal i obdarzyl miloscia.

> A Ty dlaczego
                              > uwazasz,ze to bzdura???
                              > owszem,rodzicami sa Ci,ktorzy wychowuja
                              > ale rodzicami BIOLOGICZNYMI sa TYLKO rodzice biologiczni,nikt ich nie zastapi!!
                              > !

Nie zastapi w czym? I po co mialby zastapic? To niewazne, kto jest dawca komorek
                              plciowych. Wazne, kto wychowal dziecko.

> a swiadomosc,ze nie zna sie swoich rodzicow biologicznych czesto powoduje
                              > problemy z okresleniem wlasnej tozsamosci

No wlasnie - a ty znasz swoich rodzicow biologicznych?
                              • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 23:50
                                a skad wiesz,ze dziecka,ktore chca sobie "sprawic" pary homoseksualne tez nie
                                bedzie obchodzic,czyim BIOLOGICZNIE dzieckiem jest???
                                owszem,to jest wazne kto jest biologicznym/genetycznym rodzicem
                                tak ja znam swoich rodzicow biologicznych!
                                nie musze robic im badan,by miec pewnosc,ze nie jestem adoptowana czy z banku
                                spermy
                                naprawde nie iwesz,w czym rodzice biologiczni sa NIEZASTEPOWALNI?????no wiesz
                                mi rodzice biologiczni byli potrzebni do tego,zebym POWSTALA
                                • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 23:59
                                  hholy napisała:

> a skad wiesz,ze dziecka,ktore chca sobie "sprawic" pary homoseksualne tez nie
                                  > bedzie obchodzic,czyim BIOLOGICZNIE dzieckiem jest???

Jesli dziecko jest obdarzone miloscia przez wychowujacych rodzicow, to
                                  biologiczni nie maja znaczenia.

> owszem,to jest wazne kto jest biologicznym/genetycznym rodzicem
                                  > tak ja znam swoich rodzicow biologicznych!

Naprawde robilas badania genetyczne swoim rodzicom? Niezle. Ile kosztuja takie
                                  badania?

> nie musze robic im badan,by miec pewnosc,ze nie jestem adoptowana czy z banku
                                  > spermy
                                  > naprawde nie iwesz,w czym rodzice biologiczni sa NIEZASTEPOWALNI?????no wiesz
                                  > mi rodzice biologiczni byli potrzebni do tego,zebym POWSTALA

Tak, tylko ktorzy to sa ci biologiczni? Skad wiesz, ze powstalas z plemnika
                                  czlowieka, ktory cie wychowywal? Nawet on moze tego nie wiedziec! Nawet twoja
                                  biologiczna matka moze tego nie wiedziec! Dopoki nie zrobisz badan genetycznych,
                                  nie mozesz byc pewna kto jest twoim rodzicem biologicznym. Tylko mam takie jedno
                                  pytanie - dlaczego tak cie to obchodzi?
                                  • hholy Re: Demokracja 14.03.07, 00:08
                                    moze dla Ciebie to nie ma znaczenia
                                    ale dla innych ludi to ma znaczenie
                                    nie,nie robilam badan genetycznych swoim rodzicom,a mimo to jestem pewna,ze sa
                                    moimi rodzicami biologicznymi
                                    moj tata, wie,ze jest moim tata(moj mama oczywiscie tez)
                                    dlaczego jest to dla mnie wazne?po prostu mam taka wrodzona potrzebe,zeby
                                    wiedziec,skad sie wzielam(mozesz ta potrzebe porownac z instnktem macierzynskim
                                    czy popedem plciowym-taka naturalna potrzeba,ktorej nie mozesz opanowac)
                                    jest to wrodzone i naturalne po prosu,ze chce sie znac swoich biologicznych
                                    rodzicow
                                    moj tata to moj tata a nie"dawca plemnika"
                                    • autenty Re: Demokracja 14.03.07, 18:37
                                      hholy napisała:

> moze dla Ciebie to nie ma znaczenia
                                      > ale dla innych ludi to ma znaczenie

Jesli ma znaczenie, to nie ma innego wyjscia jak zrobic badania genetyczne. Moj
                                      znajomy wlasnie dowiedzial sie (przypadkiem!!!) w wieku 35 lat, ze jego ojciec
                                      to nie jest jego biologiczny ojciec. Gdyby nie przypadek to umarlby pewnie ze
                                      swiadomoscia, ze jest biologicznym dzieckiem swoich rodzicow. Rodzice byli
                                      kochajacy, ale tego akurat nie chcieli mu powiedziec. Na szczescie mial do tego
                                      madrzejsze podejscie niz ty, byl po prostu zdziwiony.

> nie,nie robilam badan genetycznych swoim rodzicom,a mimo to jestem pewna,ze sa
                                      > moimi rodzicami biologicznymi

Jesli nie robilas badan genetycznych to nie mozesz byc pewna. A jesli mimo to
                                      jestes pewna to jestes po prostu glupia.

> moj tata, wie,ze jest moim tata(moj mama oczywiscie tez)

Ciekawe skad to wie? Bo ktos mu tak powiedzial?

> dlaczego jest to dla mnie wazne?po prostu mam taka wrodzona potrzebe,zeby
                                      > wiedziec,skad sie wzielam(mozesz ta potrzebe porownac z instnktem macierzynskim
                                      > czy popedem plciowym-taka naturalna potrzeba,ktorej nie mozesz opanowac)
                                      > jest to wrodzone i naturalne po prosu,ze chce sie znac swoich biologicznych
                                      > rodzicow
                                      > moj tata to moj tata a nie"dawca plemnika"

Wzielas sie z plemnika i komorki jajowej.
                      • hholy Re: Demokracja 13.03.07, 23:13
                        i jeszcze:ludzie powstaja w akcie kopulacyjnym,a wszelkie"wstrzykiwanie spermy"
                        jest wbrew naturze
                        dziwne,spermy sie nie brzydzi a penisa-tak
                        • autenty Re: Demokracja 13.03.07, 23:19
                          hholy napisała:

> i jeszcze:ludzie powstaja w akcie kopulacyjnym,

Niektorzy ludzie tak powstaja.

> a wszelkie"wstrzykiwanie spermy"
                          > jest wbrew naturze
                          > dziwne,spermy sie nie brzydzi a penisa-tak

Wstrzykiwanie spermy jest naturalne.
        • Gość: orient Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:33
          WHO różne bzdury opowiada. Na przykład, że szkodliwa jest każda dawka
          promieniowania. Podobnie twierdzi, że homoseksualizm nie jest zboczeniem. Za
          chwilę to samo usłyszymy o pedo i zoofilii.
          • autenty Kompromitujesz sie 16.03.07, 18:47
            Gość portalu: orient napisał(a):

> WHO różne bzdury opowiada. Na przykład, że szkodliwa jest każda dawka
            > promieniowania. Podobnie twierdzi, że homoseksualizm nie jest zboczeniem. Za
            > chwilę to samo usłyszymy o pedo i zoofilii.

Ja tam wierze ekspertom, a nie oszolomom jak ty. Jak zachoruje to tez raczej
            pojde do lekarza, nie do znachora (ty pewnie w takim razie pojdziesz do
            znachora?). Oczywiscie, kazda dawka promieniowania moze byc szkodliwa, jesli
            trafi w tzw. tarcze i wywola niekorzystna mutacja. Ten efekt jest akurat
            niezalezny od dawki (tzw. skutki stochastyczne promieniowania). Ale ty ocywiscie
            wiesz lepiej od WHO, od fizykow, naukowcow i specjalistow od ochrony
            radiologicznej. Cudowne. I wlasnie tacy ludzie sa homofobami - po prostu durnie.
      • nessie-jp Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:07
        > a dlaczego dwie lesbijki nie zrobią sobie dziecka bez udziału mężczyzny? -
        > niemożliwe? tak, dlatego że to nie tak świat jest urządzony.

Mylisz dwie rzeczy.

Dla samego procesu rozmnażania się, niezbędne są dwa osobniki przeciwnych płci.
        To fakt.

Natomiast istotnie po przeprowadzeniu aktu zapłodnienia, w taki czy inny sposób,
        współżycie społeczno-rodzinne osób przeciwnych płci nie jest już konieczne do
        podtrzymania gatunku. Chyba nie chcesz twierdzić, że dziecko natychmiast umiera
        nagłą śmiercią, gdy tatuś się wyprowadzi?

Ale, jak wiadomo, dla dziecka lepiej, żeby było upokarzane i gwałcone w domu
        dziecka, niż żeby się nim zajmowały dwie kobiety... :(
        • niki_lopez Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:11
          "Ale, jak wiadomo, dla dziecka lepiej, żeby było upokarzane i gwałcone w domu
          > dziecka, niż żeby się nim zajmowały dwie kobiety... :("

Masz jakieś informacje z domu dziecka to podziel się nimi z prokuraturą!
          • autenty Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:19
            niki_lopez napisał:

> "Ale, jak wiadomo, dla dziecka lepiej, żeby było upokarzane i gwałcone w domu
            > > dziecka, niż żeby się nim zajmowały dwie kobiety... :("
            >
            > Masz jakieś informacje z domu dziecka to podziel się nimi z prokuraturą!

Po co? Jeszcze prokuratura przekazalaby dziecko do adopcji parze homoseksualnej.
            A to jest wg ciebie o wiele gorsze niz upokarzanie i gwalcenie dzieci w domu
            dziecka.
          • grzehuu Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:19
            niki_lopez napisał:

> "Ale, jak wiadomo, dla dziecka lepiej, żeby było upokarzane i gwałcone w domu
            > > dziecka, niż żeby się nim zajmowały dwie kobiety... :("
            >
            > Masz jakieś informacje z domu dziecka to podziel się nimi z prokuraturą!

a co ty myślisz ze co ? W domu dziecka wszystko gra ? Dzieci są szczesliwe
            tam ?? Moze gdy bedziesz ( lub masz ) swoje dzieci to je tam oddaj. Pozatym
            twoja wypowiedz była na poziomie prostaka nie sądzisz że twoja wypowiedz moga
            urazić kogos ?? :/
            • niki_lopez Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:28
              wypowiedź na poziomie prostaka bo taki jest wasz poziom. dlaczego jesteś taki
              pewien że dziecko wychowywane w parze homoseksualnej nie będzie np. gwałcone?
              • grzehuu Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:41
                niki_lopez napisał:

> wypowiedź na poziomie prostaka bo taki jest wasz poziom. dlaczego jesteś taki
                > pewien że dziecko wychowywane w parze homoseksualnej nie będzie np. gwałcone?

Mam pytanie czy rozmawiałes kiedykolwiek jak CZŁOWIEK z osobą homo ? Bo widzisz
                do pewnego czasu miałem identyczne zdanie jak ty " precz z homo itd", ale jakos
                z biegiem czasu zaczełem przez przypadek poznawac osoby o tej orientacji,
                dowiedziałem się jacy są wrażliwi , mają inne poglądy na świat, stwierdziłem że
                to są tacy sami ludzie jak inni , ktorzy darzą miłoscią ( wcale nie małą )
                osobe tej samej płci. Mozna powiedziec ze przyjazn z osobą homo jest super :)
                No wiec nawiazujac do tego co ty napisałes: nie wątpie ze wśród osób homo jest
                duzo sexomaniaków , ale w hetero jest tak samo... Ale nie sądze że para homo
                która mimo przciwnosci losu starała sie o adpocje tak by je wykorzystała
              • nessie-jp Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 13.03.07, 22:50
                > wypowiedź na poziomie prostaka bo taki jest wasz poziom. dlaczego jesteś taki
                > pewien że dziecko wychowywane w parze homoseksualnej nie będzie np. gwałcone?

Tzn. jesteś przekonany, że jest większe prawdopodobieństwo, że dwie kobiety o
                orientacji homoseksualnej (lubiące kobiety, mówiąc językiem prostaka) będą
                gwałcić chłopca?.

A może dwaj mężczyźni preferujący mężczyzn będą gwałcić adoptowaną dziewczynkę?

A może... może bardziej prawdopodobne jest jednak, że dziecko płci dowolnej
                trafi na gwałciciela w rodzine heteroseksualnej? Albo pozornie heteroseksualnej,
                co gorsza. :/

Nie potrafię zrozumieć tego argumentu. Jeszcze bym zrozumiała, gdybyś miał
                obiekcje, że dwóch facetów może nie poradzić sobie z wychowaniem małego dziecka.
                Ale od wieków, jeżeli nie od tysiącleci, wychowaniem dziecka zajmowały się
                kobiety, i to często nie jego matka, a rozmaite niezamężne ciotki, kuzynki,
                siotry, itede, itepe.

Dlaczego nie podoba ci się naturalny model rodziny, oparty na biologicznym,
                stadnym instykcie człowieka do opiekowania się potomstwem? W naturze, w stadzie
                rozmnażaniem interesuje się kilka samic. Reszta z takich czy innych przyczyn nie
                bierze udziału w walce o prokreację, zamiast tego koncentrując siły na opiece
                nad dziećmi pozostałych samic. I co w tym złego?
      • mahadeva Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 14.03.07, 00:18
        no nie wiem czy pary heteroseksualne to taka naturalna kolej rzeczy, mi sie nie
        udaje czegos takiego stworzyc i caly czas jestem sama, wiec chyba to takie
        normalne nie jest jednak
        • autenty Zwiazki heteroseksualne sa nienormalne 14.03.07, 18:41
          mahadeva napisała:

> no nie wiem czy pary heteroseksualne to taka naturalna kolej rzeczy, mi sie nie
          >
          > udaje czegos takiego stworzyc i caly czas jestem sama, wiec chyba to takie
          > normalne nie jest jednak

Zwiazki heteroseksualne sa nienormalne. To oczywiste. Kobieta i mezczyzna tak
          sie roznia od siebie, ze nie nigdy nie stworza udanego duetu. Udany zwiazek moze
          byc tylko miedzy osobnikami tej samej plci.
    • Gość: wikul To homoseksualisci sa niepotrzebni ale trudno ... IP: *.aster.pl 13.03.07, 23:22
      ...im sie z tym pogodzić i wymyślają śmieszne historyjki żeby tylko poczuć
      sie "normalnie".

autenty napisał:

> Tak sie zastanawiam, dlaczego ludzie uwazaja zlo za cos lepszego niz dobro?
      > Nie ulega watpliwosci, ze dla dziecka lepsza jest rodzina zastepcza w postaci
      > pary homoseksualnej (dwoch kobiet lub dwoch mezczyzn) niz dom dziecka. W
      >
      > I jeszcze jedno - mam znajomego geja, ktory zrobil sobie dziecko z lesbijka
      > (maja corke). Zaplodnienie odbylo sie bez zadnego stosunku - to informacja dla
      > tych, ktorzy uwazaja, ze bez stosunku heteroseksualnego nie moze byc dzieci.
      > Dziecko mieszka z matka i jej partnerka, a ojciec jest dochodzacy. Opiekuje
      > sie dzieckiem lepiej niz 90% heteroseksualnych ojcow, zainteresowanych tylko
      > piwem, footbolem i papierosami. A zatem - heteroseksualisci wcale nie sa
      > potrzebni do podtrzymania gatunku! :-)

Poniosła cie fantazja, dane(90 %) zaczerpnęłeś z sufitu a puentę z "Seksmisji".
      Zabrakło ci tylko wyobraźni co dalej. Dzieci to nie lalki, dzieci sie "nie
      robi", chyba że u was. Dzieci są owocem miłości rodziców a nie selektywnym
      wyborem przypadkowych osób. I żadne patologiczne przypadki tego nie zmienią.
      A to co to dziecko przeżyje w takim związku w przyszłości i ile będzie musiało
      znieść upokorzeń i niepotrzebnych doświadczeń, bedzie rzutowało na jego
      psychikę.
      P.S. Normalne kraje to takie jak w tej notatce ? To przenieś sie do
      tej "normalności", do tego raju, kto cię trzyma ?
      www.korespondent.pl/index.php?x=artykul&id=2898
      • autenty Homoseksualisci sa bardzo potrzebni 13.03.07, 23:35
        Gość portalu: wikul napisał(a):

> Dzieci są owocem miłości rodziców a nie selektywnym
        > wyborem przypadkowych osób.

Prawda jest taka, ze dzieci nie sa owocem milosci rodzicow, tylko efektem
        polaczenia komorki jajowej z plemnikiem.

> I żadne patologiczne przypadki tego nie zmienią.

No wlasnie.

> A to co to dziecko przeżyje w takim związku w przyszłości i ile będzie musiało
        > znieść upokorzeń i niepotrzebnych doświadczeń,

Chyba te upokorzenia to ze strony takich oszolomow jak ty? Wystarczy was
        pozamykac na pare lat w wiezieniach, to dzieci beda mialy spokoj, bo nikt im nie
        bedzie ublizal. Na Zachodzie nikomu nie przychodzi do glowy, zeby ublizac
        dzieciom z jakichkolwiek powodow.

> bedzie rzutowało na jego
        > psychikę.
        > P.S. Normalne kraje to takie jak w tej notatce ? To przenieś sie do
        > tej "normalności", do tego raju, kto cię trzyma ?

Oczywiscie, ze Holandia, Skandynawia, Hiszpania i Kanada to raj w porownaniu z
        Polska. Przede wszystkim szanuje sie tam ludzi.
        • Gość: wikul Homoseksualisci sa bardzo potrzebni ? komu ? IP: *.aster.pl 14.03.07, 00:15
          autenty nabździł jak zwykle bzdury:

> Prawda jest taka, ze dzieci nie sa owocem milosci rodzicow, tylko efektem
          > polaczenia komorki jajowej z plemnikiem.

Widzisz jak podchodzicie do tych spraw ? Jak można takim durniom powierzać
          wychowanie dzieci.

> Chyba te upokorzenia to ze strony takich oszolomow jak ty? Wystarczy was
          > pozamykac na pare lat w wiezieniach,to dzieci beda mialy spokoj,bo nikt im nie
          > bedzie ublizal. Na Zachodzie nikomu nie przychodzi do glowy, zeby ublizac
          > dzieciom z jakichkolwiek powodow.

Najmniejszego pojęcia nie masz o wychowaniu dzieci, tumanie. Ale w więzieniach
          już bys zamykał, tolerancie. Tolerancja dla was działa tylko w jedna stronę,
          waszą. Nie słyszałeś, nie chodziłeś do szkoły, nie wiesz jakie dzieci są
          okrutne, każdą inność wykryją i wykorzystaja(rudy, gruby, itp.) Na zachodzie
          też, mitomanie. O prawidłowych wzorcach nie bedę pisał bo dla ciebie to pewnie
          czarna magia.

> Oczywiscie, ze Holandia, Skandynawia, Hiszpania i Kanada to raj w porownaniu z
          > Polska. Przede wszystkim szanuje sie tam ludzi.

O szanowaniu ludzi wiem wiecej od ciebie bo byłem a ty możesz sie spytać
          tych więzionych i wykorzystywanych w obozach pracy lub te kobiety sprzedane
          i wykorzystane w burdelach. Będziesz o tym szacunku wiedział wiecej.
          Zresztą co sie męczysz tutaj, jedź do tego zachodniego raju. Twoja obsesja
          homoseksualna zamulila ci kompletnie umysł. Nie mozesz już samodzielnie mysleć.
          • mahadeva Re: Homoseksualisci sa bardzo potrzebni ? komu ? 14.03.07, 00:22
            no nie wiem kogo tu opanowala mitomania. to ze zwiazek jest heteoseksualny,
            wcale nie znaczy, ze jest to perfekcyjna rodzina do wychowania dziecka, moi
            znajomi np chca miec dziecko, bo boja sie, ze inaczej sie rozstana/rozwioda,
            chca spelnic kolejny wymog spoleczny, czy to jest ok?
            • hholy Re: Homoseksualisci sa bardzo potrzebni ? komu ? 14.03.07, 00:26
              hej maha!!!nie,to nie jest okej!dlatego np.na kobiecie w watku o lesbijce,ktora
              jest w ciazy ze swoim kolega gejem napisalam,ze na pewno ma lepsza motywacje do
              posiadania dziecka(instynkt macierzynski)niz niejedna heteroseksualna matka
              a ja NATURALNE jest to...no nie oszukujmy sie,wszyscy wiedza jak
              sie"naturalnie" robi dzieci
              • Gość: grzehuu Re: Homoseksualisci sa bardzo potrzebni ? komu ? IP: *.gdynia.mm.pl 14.03.07, 08:23
                oczywiscie dziecko łatwo zrobić , gorzej je poznij wychowac i pokochać !
                Pozatym zakładajac ze jest takie cos jak homoseksualizm nabyty , to jest to
                wina niekochajacych rodziców Szczególnie chodzi tu o ojców !! Przez takie takie
                trakowtanie ze kobieta słuzy do prokraacji dzieci a facet do zapładniania
                prowadzi do powstawania dzieci o orientacji homo! Dlatego takie pary chca dac
                to czego same w domu nie otrzymały !
              • autenty hholy, daj linka do tego watku 14.03.07, 18:49
                hholy napisała:

> hej maha!!!nie,to nie jest okej!dlatego np.na kobiecie w watku o lesbijce,ktora
                >
                > jest w ciazy ze swoim kolega gejem

hholy, daj linka do tego watku!

> napisalam,ze na pewno ma lepsza motywacje do
                >
                > posiadania dziecka(instynkt macierzynski)niz niejedna heteroseksualna matka
                > a ja NATURALNE jest to...no nie oszukujmy sie,wszyscy wiedza jak
                > sie"naturalnie" robi dzieci
          • autenty Re: Homoseksualisci sa bardzo potrzebni ? komu ? 14.03.07, 18:47
            Gość portalu: wikul napisał(a):

> Widzisz jak podchodzicie do tych spraw ? Jak można takim durniom powierzać
            > wychowanie dzieci.

Nie wiem dlaczego sie zwracasz do mnie w liczbie mnogiej, czasy Zwiazku
            Radzieckiego dawno minely i forma 'wy towarzyszu' jest przestarzala. Ja
            podchodze do sprawy posiadania i wychowywania dzieci po prostu logicznie. Prawda
            jest taka, ze ogromna liczba dzieci przychodzi na swiat nieplanowana i
            niechciana i staje sie klientela domow dziecka. Dzieci homoseksualistow sa
            zawsze chciane.

> Najmniejszego pojęcia nie masz o wychowaniu dzieci, tumanie. Ale w więzieniach
            > już bys zamykał, tolerancie. Tolerancja dla was działa tylko w jedna stronę,
            > waszą. Nie słyszałeś, nie chodziłeś do szkoły, nie wiesz jakie dzieci są
            > okrutne, każdą inność wykryją i wykorzystaja(rudy, gruby, itp.) Na zachodzie
            > też, mitomanie. O prawidłowych wzorcach nie bedę pisał bo dla ciebie to pewnie
            > czarna magia.

W Holandi, gdzie dzieci ucza sie od przedszkola, ze dorosli ludzie maja rozna
            orientacje seksualna, nikt nawet nie zwraca uwagi na fakt, ze ktos z rowiesnikow
            ma dwie mamusie albo dwoch tatusiow.

> O szanowaniu ludzi wiem wiecej od ciebie bo byłem a ty możesz sie spytać
            > tych więzionych i wykorzystywanych w obozach pracy lub te kobiety sprzedane
            > i wykorzystane w burdelach. Będziesz o tym szacunku wiedział wiecej.
            > Zresztą co sie męczysz tutaj, jedź do tego zachodniego raju. Twoja obsesja
            > homoseksualna zamulila ci kompletnie umysł. Nie mozesz już samodzielnie mysleć.

Ja mieszkam w zachodnim raju. Nie musze tam jechac. I wierz mi, to jest naprawde
            raj. Nie zobaczysz tego jako turysta, zobaczysz to jak pomieszkasz kilka lat.
      • xtrin Re: To homoseksualisci sa niepotrzebni ale trudno 14.03.07, 00:16
        > Dzieci są owocem miłości rodziców

Dzieci bywają owocem miłości heteroseksualistów, bywają też rezultatem zwykłego
        owych pieprzenia.
        Dziecko pary homoseksualnej - takie jak podane w przykładzie - zawsze jest
        owocem miłości dwojga swoich matek czy ojców, tyle, że potrzebna jest do tego
        pomoc osoby trzeciej. Bo z jakich innych powodów, jak nie z miłości właśnie,
        dwie osoby decydują się w takich okolicznościach na dziecko?

> A to co to dziecko przeżyje w takim związku w przyszłości i ile będzie
        > musiało znieść upokorzeń i niepotrzebnych doświadczeń, bedzie rzutowało
        > na jego psychikę.

I widzisz - to jest powód, dla którego "promocja homoseksualizmu", czyli
        promocja tolerancji dla homoseksualizmu jest niezbędna. Bo upokorzenia, jakich
        dziecko i jego rodzice mogą doświadczyć nie są wynikiem homoseksualizmu, a
        homofobii.
        • hholy Re: To homoseksualisci sa niepotrzebni ale trudno 14.03.07, 00:29
          xtrin:dzieci w wiekszosci przypadkow biora sie stad,zeby zaspokoic potrzebe
          rozmnozenia sie,zakodowana w czlowieku
          a milosc to taki wymysl,zeby sie ludzie rozmnazali
          • xtrin Re: To homoseksualisci sa niepotrzebni ale trudno 14.03.07, 08:29
            Do posiadania dzieci pcha nas instynkt. Do posiadania ich z tą jedną, wybraną
            osobą - właśnie to, co nazywamy miłością.
        • mg2005 Re: To homoseksualisci sa niepotrzebni ale trudno 15.03.07, 13:55
          xtrin napisała:

> Dziecko pary homoseksualnej - takie jak podane w przykładzie - zawsze jest
          > owocem miłości dwojga swoich matek czy ojców, tyle, że potrzebna jest do tego
          > pomoc osoby trzeciej.

Ta "osoba trzecia" to właśnie ojciec...
          To tworzenie patologicznej sytuacji dla dziecka.

>Bo z jakich innych powodów, jak nie z miłości właśnie,
          > dwie osoby decydują się w takich okolicznościach na dziecko?

Z egoizmu ? Eksperymentowanie na dziecku dla zaspokojenia swojego instynktu
          macierzyńskiego.
    • Gość: lsm Czyli generalnie 90% heteroseksualistów IP: *.lublin.mm.pl 14.03.07, 00:04
      to degeneraci pijący, ćpajacy itd itp a homo są po prostu idealni? Nie pija,
      nie pala, nie cpaja. Wiekszy pie..nie czytalem. Nowa homo teoria. Moze
      jeszcze wprowadzmy nakaz oddawania dzieci parom homo skoro sa oni lepszymi
      rodzicami?
      Za..bisty uklad: dwie mamusie i jeden tatus dochodzacy. Poprostu idealnie.
      Wiadomo ze jak sie lesbijka posci to bedzie dziecko ale jak chca pary homo miec
      dzieci to niech robia sobie je wzajemnie, tzn. facet facetowi i kobieta
      kobiecie. Jak tak sie zaplodnia to nie mam nic przeciwko
      • Gość: lsm Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów IP: *.lublin.mm.pl 14.03.07, 00:06
        A kwestia normalnego kraju zalezy od pogladow:)
      • autenty Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów 14.03.07, 18:54
        Gość portalu: lsm napisał(a):
        > Za..bisty uklad: dwie mamusie i jeden tatus dochodzacy. Poprostu idealnie.

A co ci sie wlasciwie nie podoba w takim ukladzie?

> Wiadomo ze jak sie lesbijka posci to bedzie dziecko ale jak chca pary homo miec
        > dzieci to niech robia sobie je wzajemnie, tzn. facet facetowi i kobieta
        > kobiecie. Jak tak sie zaplodnia to nie mam nic przeciwko

A jesli lesbijka bedzie miala dziecko z hejem 'bez puszczenia' to co? Zabierzesz
        im to dziecko?
        • Gość: lsm Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów IP: *.lublin.mm.pl 14.03.07, 23:11
          Jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Rodzina dla dzieci to mama i tata,
          a nie dwie mamusie i jeden tatus. Tak samo jak dojdzie do rozwodu u hetero to
          jest to zly uklad.
          Jak ze bym mogl zabrac takim wspanialym nie pijacym, nie palacym, nie cpajacym
          homo.
          Wiesz ze tacy jak ty psuja sytuacje homoseksualistow a twoje wypowiedzi sa na
          poziomie homo mlodziez wszechpolska
          • autenty Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów 14.03.07, 23:42

> Jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Rodzina dla dzieci to mama i tata,
            > a nie dwie mamusie i jeden tatus.

Bzdura. Dla niektorych dzieci rodzina to wlasnie dwie mamusie i tatus. W niczym
            taka rodzina nie jest gorsza od rodziny jedna mamusia i jeden tatus, a nawet
            lepsza, bo wiele klasycznych rodzin ma dzieci niechciane. Ci moi znajomi tak
            wychowuja dziecko i nie wiem dlaczego mialbym uwazac, ze to nie jest rodzina?

> Tak samo jak dojdzie do rozwodu u hetero to
            > jest to zly uklad.

Lepiej, zeby doszlo do rozwodu niz zeby mialo sie tkwic w patologicznym zwiazku.
            Uklad po rozwodzie moze byc lepszy niz wieczne klotnie w rodzinie przed rozwodem.

> Jak ze bym mogl zabrac takim wspanialym nie pijacym, nie palacym, nie cpajacym
            > homo.
            > Wiesz ze tacy jak ty psuja sytuacje homoseksualistow a twoje wypowiedzi sa na
            > poziomie homo mlodziez wszechpolska

Znowu bzdura. Wydaje ci sie, ze psuja. Tylko ograniczone typki jak ty probuja
            sie oburzac pokazujac drzazge w czyims oku a nie widzac belki w swoim.
            Dulszczyzna (ktora kiedys i w Polsce wymrze smiercia naturalna). Najbardziej mi
            sie podoba to, ze mozesz sie nadymac i oburzac ile wlezie, a homoseksualisci i
            tak sobie plodza dzieci :-)
            • Gość: lsm Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów IP: *.lublin.mm.pl 16.03.07, 00:52
              Alez ja sie nie oburzam.
              Homo plodza sobie dzieci? Czyli dziecko to przedmiot ktore jest "sobie
              plodzone"? Homowszechpolaku jestes zabawny. Ale to dobrze, zawsze jakis pajac
              na forum sie przyda:D
              • Gość: lsm Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów IP: *.lublin.mm.pl 16.03.07, 00:53
                A skad wziales 90%? Tak ci do pustoglowia jakos wpadlo jak plodziles sobie
                dziecko?
              • autenty Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów 16.03.07, 18:48

> Alez ja sie nie oburzam.
                > Homo plodza sobie dzieci? Czyli dziecko to przedmiot ktore jest "sobie
                > plodzone"? Homowszechpolaku jestes zabawny. Ale to dobrze, zawsze jakis pajac
                > na forum sie przyda:D

Jesli homo plodza dzieci to zawsze sa to dzieci chciane. Hetero plodza czesto
                dzieci niechciane.
      • nessie-jp Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów 14.03.07, 21:18
        > Wiadomo ze jak sie lesbijka posci to bedzie dziecko

Uważasz, że post powoduje samoistne ciąże?

Naoglądało się dziecko Seksmisji... Biegiem na wychowanie seksualne w szkole!

PS. To skoro teraz mamy Wielki Post, znaczy, wskaźnik urodzeń za 9 miesięcy
        drastycznie skoczy?
        • Gość: lsm Re: Czyli generalnie 90% heteroseksualistów IP: *.lublin.mm.pl 14.03.07, 23:13
          Zastanawiam sie czy to zart czy nie. Ze wzgledu na brak znakow :) chyba nie
          zart wiec biegiem do szkoly logiki bo szwankuje u kolejnego homo wszechpolaka:D
        • autenty poscic czy puscic?... :-) 14.03.07, 23:47
          nessie-jp napisała:

> > Wiadomo ze jak sie lesbijka posci to bedzie dziecko
          >
          > Uważasz, że post powoduje samoistne ciąże?

Swietne! :-) Ten niedouczony pajac napisal 'pusci' przez o kreskowane, no i
          wyszlo mu 'pościć' zamiast 'puścić' :-) Niedouczony, a przy tym wulgarny pajac...

> Naoglądało się dziecko Seksmisji... Biegiem na wychowanie seksualne w szkole!
          >
          > PS. To skoro teraz mamy Wielki Post, znaczy, wskaźnik urodzeń za 9 miesięcy
          > drastycznie skoczy?

Swietne! :-)
          • Gość: lsm Re: poscic czy puscic?... :-) IP: *.lublin.mm.pl 16.03.07, 00:50
            Dopiero teraz sie skapnales homoniedouku.
            Wulgarny? Sam przeczytaj swoj post:)
            • autenty Re: poscic czy puscic?... :-) 16.03.07, 18:49

> Dopiero teraz sie skapnales homoniedouku.
              > Wulgarny? Sam przeczytaj swoj post:)

Moze sprecyzujesz o co ci chodzi?
    • magnusg Nie mowilem-regularnie co 2 tygodnie taki sam post 14.03.07, 10:42
      o strasznych patologicznych rodzicach naturalnych i wspanialych
      pederastach.Homofaszystowskie pranie mozgow przetestowane na
      zachodzie.Powtarzac tak dlugo, az uwierza.
      A na koncu zabronic jak w Szkocji mowienia dzieciom tata i mama do
      rodzicow.Swietlana homo-przyszlosc.
      • autenty Re: Nie mowilem-regularnie co 2 tygodnie taki sam 14.03.07, 18:57
        magnusg napisał:

> o strasznych patologicznych rodzicach naturalnych i wspanialych
        > pederastach.Homofaszystowskie pranie mozgow przetestowane na
        > zachodzie.Powtarzac tak dlugo, az uwierza.

Rodziny 'naturalne' bywaja rzeczywiscie koszmarnie patologiczne.

> A na koncu zabronic jak w Szkocji mowienia dzieciom tata i mama do
        > rodzicow.Swietlana homo-przyszlosc.

Co to ma wspolnego z homoseksualizmem? W niektorych krajach czesto sie zdarza,
        ze dzieci sa po imieniu z rodzicami. To sprawa umowna.
        • magnusg Re: Nie mowilem-regularnie co 2 tygodnie taki sam 14.03.07, 19:15
          Pederasci sa wszyscy koszmarnie patologiczni, bo zboczenie zawsze jest
          patologia.

"Co to ma wspolnego z homoseksualizmem? W niektorych krajach czesto sie zdarza,
          > ze dzieci sa po imieniu z rodzicami. To sprawa umowna"
          A no tyle ma wspolnego, ze pederasci tego zadali.W jakich krajach male dzieci
          mowia do rodzicow po imieniu, a nie tata i mama??Zreszta pederasci nie chca,
          zeby dzieci mowily do rodzicow po imieniu tylko n.p. per "guardian".
          • autenty Re: Nie mowilem-regularnie co 2 tygodnie taki sam 14.03.07, 19:25
            magnusg napisał:

> Pederasci sa wszyscy koszmarnie patologiczni, bo zboczenie zawsze jest
            > patologia.

Zboczenie tak, ale na szczescie homoseksualizm nie jest zboczeniem. Chcesz
            dyskutowac z ekspertami z WHO?

• magnusg Re: Nie mowilem-regularnie co 2 tygodnie taki sam 15.03.07, 10:30
              decyzja WHO zostala podjeta prostym glosowaniem.Dzisiaj zaleznie od skladu
              glosujacych przedstawicieli panstw mogloby wypasc dokladnie odwrotnie.
              • autenty Re: Nie mowilem-regularnie co 2 tygodnie taki sam 16.03.07, 18:51
                magnusg napisał:

> decyzja WHO zostala podjeta prostym glosowaniem.Dzisiaj zaleznie od skladu
                > glosujacych przedstawicieli panstw mogloby wypasc dokladnie odwrotnie.

Decyzja WHO zostala oparta na szczescie na badaniach naukowych, a nie na fobiach
                takich oszolomow jak ty. Medycyna od dawna nie uznaje homoseksualizmu za chorobe
                z tego prostego powodu, ze nie spelnia on kryteriow choroby.
      • Gość: obiektyw Magnus, kretynie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:18
        ciebie NIKT nie pobije w zakładaniu tożsamych wątków. Spójrz na siebie zakompleksiony, mały człowieczku, na aktywność w zakładaniu wątków anty-homoseksualnych. Nie ma równych tobie w tej fobii. Ujawnij się w końcu, powtarzam.
        • magnusg Dzisiaj juz inny nick masz? 15.03.07, 10:28
          Juz nie "forumowicz" jak wczoraj?moze ty masz jakie rozdwojenie albo
          roztrojenie osobowosci i jak sie budzisz rano to nie wieasz kim byles wczoraj.?
          Ale o jednym biedny debilu zapomniales.Tutaj widac twojego providera i kazdy
          moze sprawdzic pod iloma nickami sie wpisujesz.
          Rozumiem, ze sam bedac pedalem szukasz obsesyjnie innych zboczencow, ale to sie
          zglos do jakiegos klubu homo.A twoje zenujace psycho-analizy rodem z
          podstawowki lepiej zachowaj dla siebie, bo fundujesz sobie tylko totalny
          obciach.
    • nelsonek Homoseksualisci tez nie sa potrzebni 14.03.07, 10:54
      HETEROFOBIE.

Jakos tak dziwnie sie sklada, ze zdecydowana wiekszosc ludzi powstala wskutek stosunku heteroseksualnego, a nie poprzez SZTUCZNE zaplodnienie. I te proporcje pozostana bez zmian...
      • autenty Re: Homoseksualisci tez nie sa potrzebni 14.03.07, 18:59
        nelsonek napisał:

> HETEROFOBIE.
        >
        > Jakos tak dziwnie sie sklada, ze zdecydowana wiekszosc ludzi powstala wskutek s
        > tosunku heteroseksualnego, a nie poprzez SZTUCZNE zaplodnienie. I te proporcje
        > pozostana bez zmian...

No i co z tego? Chodzilo mi o to, ze homoseksualisci tez moga sie rozmnazac, nie
        jest im potrzebny do tego w ogole heteroseksualizm. W tym sensie
        heteroseksualisci nie sa potrzebni. Nie maja monopolu na rozmnazanie. Wystarczy
        byc plodnym, a orientacja seksualna jest niewazna.
        • nelsonek Re: Homoseksualisci tez nie sa potrzebni 15.03.07, 09:13
          Ano to z tego, ze to heteroseksualisci zaludniaja swiat. A nie jakas GARSTKA homoseksualistow (mowiac scislej lesbijek, bo sperma moze pochodzic od kogokolwiek - bez wzgledu na orientacje seksualna), ktorzy decyduja sie na zaplodnienie in vitro.
          • autenty Re: Homoseksualisci tez nie sa potrzebni 16.03.07, 18:52
            nelsonek napisał:

> Ano to z tego, ze to heteroseksualisci zaludniaja swiat. A nie jakas GARSTKA ho
            > moseksualistow (mowiac scislej lesbijek, bo sperma moze pochodzic od kogokolwie
            > k - bez wzgledu na orientacje seksualna), ktorzy decyduja sie na zaplodnienie i
            > n vitro.

Homoseksualisci i biseksualisci tez zaludniaja swiat.
          • autenty Homoseksualisci sa bardzo potrzebni 16.03.07, 19:24
            nelsonek napisał:

> Ano to z tego, ze to heteroseksualisci zaludniaja swiat. A nie jakas GARSTKA ho
            > moseksualistow (mowiac scislej lesbijek, bo sperma moze pochodzic od kogokolwie
            > k - bez wzgledu na orientacje seksualna), ktorzy decyduja sie na zaplodnienie i
            > n vitro.

Homoseksualisci i biseksualisci tez zaludniaja swiat. A bezplodni
            heteroseksualisci nie zaludniaja!!!
            • nelsonek Re: Homoseksualisci sa bardzo potrzebni 19.03.07, 09:49
              Homoseksualisci zaludniaja swiat? Raczysz zartowac.
              Nawet jesli zdarza sie, ze jakas lesbijka urodzi dziecko to jest to EWENEMENT. Zdecydowana wiekszosc ludzkosci narodzona jest przez heteroseksualistow.
              • autenty Re: Homoseksualisci sa bardzo potrzebni 19.03.07, 17:53
                nelsonek napisał:

> Homoseksualisci zaludniaja swiat? Raczysz zartowac.

Oczywiscie, ze zaludniaja. Statystycznie homoseksualisci i biseksualisci maja
                nieskonczenie wiele wiecej dzieci niz bezplodni heteroseksualisci. Jesli jestes
                bezplodny to mozesz swojego pisiorka wkladac miliony razy gdzie chcesz a i tak
                nie bedziesz mial dziecka. I co wtedy z twojego heteroseksualizmu! W d... sobie
                go mozesz wlozyc!

> Nawet jesli zdarza sie, ze jakas lesbijka urodzi dziecko to jest to EWENEMENT.

Bardzo duzo kobiet biseksualnych i sporo homoseksualnych ma dzieci.

> Zdecydowana wiekszosc ludzkosci narodzona jest przez heteroseksualistow.

Zdecydowana wiekszosc ludzkosci narodzona jest przez ludzi plodnych. Bezplodni
                heteroseksualisci sa do niczego pod tym wzgledem nieprzydatni.
                • nelsonek Re: Homoseksualisci sa bardzo potrzebni 19.03.07, 19:13
                  Autenty: Oczywiscie, ze zaludniaja. Statystycznie homoseksualisci i
                  biseksualisci maja nieskonczenie wiele wiecej dzieci niz bezplodni
                  heteroseksualisci. Jesli jestes bezplodny to mozesz swojego pisiorka wkladac
                  miliony razy gdzie chcesz a i tak nie bedziesz mial dziecka. I co wtedy z
                  twojego heteroseksualizmu! W d... sobie go mozesz wlozyc!

Nelsonek: Bzdura. Z Twojego wywodu wynika, ze heteroseksualisci maja mniej
                  dzieci niz MNIEJSZOSCI seksualne.

Autenty: Bardzo duzo kobiet biseksualnych i sporo homoseksualnych ma dzieci.

Nelsonek: Podejrzewam, ze wielu gejow ma dzieci. Adoptowanych.

Autenty: Zdecydowana wiekszosc ludzkosci narodzona jest przez ludzi plodnych.
                  Bezplodni heteroseksualisci sa do niczego pod tym wzgledem nieprzydatni.

Nelsonek: Oczywiscie, ze do narodzin dziecka jest potrzebna plodnosc. Jednak
                  nie zmienia to oczywistego faktu, ze heteroseksualisci urodzili zdecydowanie
                  najwiecej ludzi niz MNIEJSZOSCI seksualne. Wiesz co oznacza slowo "mniejszosc"?
    • tomekjot Dlatego z gejem, żeby 14.03.07, 11:01
      mieć większe prawdopodobieństwo iz dziecko nie będzie heteroseksualne. B ez
      stosunku bo co coś mu szwankowało?
      • autenty Re: Dlatego z gejem, żeby 14.03.07, 19:02
        tomekjot napisał:

> mieć większe prawdopodobieństwo iz dziecko nie będzie heteroseksualne.

Niestety, dziedziczenie homoseksualizmu polega na czyms calkowicie innym.

> B ez
        > stosunku bo co coś mu szwankowało?

Stosunek sie uprawia dla przyjemnosci (u ciebie jest inaczej?). Po co mieli
        uprawiac stosunek, skoro o wiele prosciej jest np. wprowadzic nasienie do pochwy
        strzykawka?
        • nelsonek Re: Dlatego z gejem, żeby 15.03.07, 09:31
          Autenty: Niestety, dziedziczenie homoseksualizmu polega na czyms calkowicie innym.

Nelsonek: Moze przedstawisz nam swoja teorie?

Autenty: Stosunek sie uprawia dla przyjemnosci (u ciebie jest inaczej?).

Nelsonek: Nie tylko dla przyjenosci. Pamietaj o tym. Tak jak je sie MIEDZY INNYMI dla przyjemnosci.

Autenty: Po co mieli uprawiac stosunek, skoro o wiele prosciej jest np. wprowadzic nasienie do pochwy strzykawka?

Nelsonek: Po co w ogole jesc skoro mozna sobie zaaplikowac w zylke troche substancji odzywczych?
          • autenty Nie uprawiasz seksu dla przyjemnosci? :-) Swietne! 16.03.07, 18:56
            nelsonek napisał:

> Autenty: Niestety, dziedziczenie homoseksualizmu polega na czyms calkowicie inn
            > ym.
            >
            > Nelsonek: Moze przedstawisz nam swoja teorie?

To nie jest moja teoria.

> Autenty: Stosunek sie uprawia dla przyjemnosci (u ciebie jest inaczej?).
            >
            > Nelsonek: Nie tylko dla przyjenosci. Pamietaj o tym. Tak jak je sie MIEDZY INNY
            > MI dla przyjemnosci.

No dobrze, to dlaczego ty uprawiasz stosunki? Nie dla przyjemnosci? Ktos cie do
            tego zmusza? :-) W takim razie moze prostytuujesz sie i uprawiasz seks dla
            jakiejs korzysci? Niezle.

> Autenty: Po co mieli uprawiac stosunek, skoro o wiele prosciej jest np. wprowad
            > zic nasienie do pochwy strzykawka?
            >
            > Nelsonek: Po co w ogole jesc skoro mozna sobie zaaplikowac w zylke troche subst
            > ancji odzywczych?

Dlatego, ze jesc jest prosciej.
            • nelsonek A gdzie tak napisalem wtorny analfabeto?! 19.03.07, 09:52
              Autenty: To nie jest moja teoria.

Nelsonek: To przedstaw nam nie swoja teoprie. Poddasz ja pod glosowanie?

Autenty: No dobrze, to dlaczego ty uprawiasz stosunki? Nie dla przyjemnosci? Ktos cie do tego zmusza? :-) W takim razie moze prostytuujesz sie i uprawiasz seks dla jakiejs korzysci? Niezle.

Nelsonek: Czy Ty rozumiesz co czytasz czy czytasz co rozumiesz? Cos mi sie wydaje, ze to drugie. Czytanie ze zrozumieniem ma olbrzymia przyszlosc chlopcze.

Autenty: Dlatego, ze jesc jest prosciej.

Nelsonek: I to jedyny powod? Cos kiepski. Rownie dobrze mogflbym napisac: >>Taniej jest zajsc w ciaze poprzez "metode naturalna"<<.
              • autenty Nie pamietasz co sam piszesz stary sklerotyku 19.03.07, 17:49
                nelsonek napisał:

> Autenty: To nie jest moja teoria.
                > Nelsonek: To przedstaw nam nie swoja teoprie. Poddasz ja pod glosowanie?

Dziedziczenie homoseksualizmu jest poligenowe. Teoria oparta na wynikach badan
                naukowych (mozesz poszperac w publikacjach). Nie wszystkie przypadki
                homoseksualizmu sa efektem dziedziczenia, moga tez byc efektem wplywow
                biologicznych, np. dzialania hormonow w czasie ciazy. A heteroseksualizm jest wg
                ciebie dziedziczny czy nabyty? A biseksualizm?

> Nelsonek: Czy Ty rozumiesz co czytasz czy czytasz co rozumiesz? Cos mi sie wyda
                > je, ze to drugie. Czytanie ze zrozumieniem ma olbrzymia przyszlosc chlopcze.

Czytam ze zrozumieniem, to ty piszesz w nieprzemyslany sposob.

> Autenty: Dlatego, ze jesc jest prosciej.
                >
                > Nelsonek: I to jedyny powod? Cos kiepski.

Odpowiedzialem ci na pytanie. Jesc jest naprawde prosciej niz aplikowac sobie
                skladniki odzywcze dozylnie.

> Rownie dobrze mogflbym napisac: >
                > >Taniej jest zajsc w ciaze poprzez "metode naturalna"<<.

Nie jest. Do zajscia w ciaze nie jest potrzebne wkladanie pisiorka do otworka.
                Do zajscia w ciaze jest potrzebne polaczenie plemnika z komorka jajowa. A to
                jest zrobic bardzo latwo bez stosunku, i bez zadnego kosztu.
                • nelsonek Dobrze pamietam wtorny analfabeto 19.03.07, 19:09
                  Autenty: Dziedziczenie homoseksualizmu jest poligenowe. Teoria oparta na
                  wynikach badan naukowych (mozesz poszperac w publikacjach). Nie wszystkie
                  przypadki homoseksualizmu sa efektem dziedziczenia, moga tez byc efektem
                  wplywow biologicznych, np. dzialania hormonow w czasie ciazy. A
                  heteroseksualizm jest wg ciebie dziedziczny czy nabyty? A biseksualizm?

Nelsonek: A te badania pewnie poddane pod glosowanie? Pisales, ze
                  homoseksualizm homoseksualizm jest dziedziczny. I to "w jakis inny sposob". To
                  co opisujesz nie ma nic wspolnego z dziedziczeniem.

Autenty: Czytam ze zrozumieniem, to ty piszesz w nieprzemyslany sposob.

Nelsonek: Czytasz ze zrozumieniem? Nie rob sobie jaj. A pisze w jak najbardziej
                  przemyslany sposob. Za to Ty wyciagasz idiotyczne wnioski (cos o prostytuowaniu
                  sie). Otoz informuje Cie, ze bezosobowe stwierdzenie "(Stosunek seksualny
                  uprawia sie - przyp Nelsonek) Nie tylko dla przyjenosci." nic nie mowi o tym w
                  jakim celu piszacy te slowa uprawia seks. Tylko czy to roumiesz?

Autenty: Czytam ze zrozumieniem, to ty piszesz w nieprzemyslany sposob.

Nelsonek: A myslalem, ze nie robimy sobie tutaj zartow. Nie czytasz ze
                  zrozumieniem. Nigdzie nie pisalem (jesli jest inaczej to wskaz odpowiedni
                  fragment) w jakim celu ja uprawiam seks. Pisalem natomiast w jakim celu seks
                  sie uprawia nie tylko dla przyjemnosci). Za to Ty zaczales personalne wycieczki.

Autenty: Odpowiedzialem ci na pytanie. Jesc jest naprawde prosciej niz
                  aplikowac sobie skladniki odzywcze dozylnie.

Nelsonek: Bzdura. Zaaplikowac sobie zastrzyk jest duzo prosciej niz tradycyjnie
                  jesc. Chocby zaaplikowanie sobie zastrzyku trwa zdecydowanie krocej niz
                  spozywanie posilku (o jego przygotowaniu nie wspominajac).

Autenty: Nie jest. Do zajscia w ciaze nie jest potrzebne wkladanie pisiorka do
                  otworka. Do zajscia w ciaze jest potrzebne polaczenie plemnika z komorka
                  jajowa. A to jest zrobic bardzo latwo bez stosunku, i bez zadnego kosztu

Nelsonek: Po pierwsze: chcesz powiedziec, ze zaplodnienie in vitro jest tanie?
                  Nie kpij sobie. Po drugie: Do tego by doszlo do polaczenia plemnika z komorka
                  jajowa oczywiscie nie jest niezbedny heteroseksualny stosunek plciowy, ale
                  faktem jest, ze zdecydowana wiekszosc ludzi urodzila sie w wyniku tradycyjnego
                  stosunku hetereoseksualnego. A zwazywszy na to, ze mniejszosci seksualnych jest
                  (podobno) jakies 5%. Dajmy na to, ze w 1/3 sa to zwiazki gejowskie, w 1/3
                  lesbijskie i w 1/3 biseksualne to zdecydowanie mniej niz 4% ludzi urodzilo sie
                  w wyniku seksu heteroseksualnego.
    • Gość: gajowy to jest podpucha umiesciła ten tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 11:38
      na innym forum

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=58903408
      • autenty Dzieki za link, ktorego szukalem!!! 14.03.07, 19:03
        Gość portalu: gajowy napisał(a):

> na innym forum
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=58903408

Dzieki za link, ktorego szukalem!!! :-)
    • kikoo1 Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni 14.03.07, 21:20
      na to wygląda
    • heretic_969 Nie karmić trolla n/t 14.03.07, 23:43

• autenty Daj spokoj trollom 14.03.07, 23:48
        heretic_969 napisał:

Daj spokoj trollom! To sa bardzo fajne stworzonka, sto razy fajniejsze od ciebie.
        • Gość: postepowy oszolom Hura! Mamy nowych dyskryminowanych do obrony! IP: 144.92.199.* 14.03.07, 23:55
          Uwazam ze trolle powinny miec prawo zawierania malzenstw i zjadan... znaczy sie
          adopcji ludzkich dzieci!
          • autenty Wlasna glupota tak cie cieszy? 15.03.07, 00:20

> Uwazam ze trolle powinny miec prawo zawierania malzenstw i zjadan... znaczy sie
            >
            > adopcji ludzkich dzieci!

• Gość: postepowy oszolom Poczucie humoru (n/t) IP: 144.92.199.* 15.03.07, 00:35
              • autenty Re: Poczucie humoru (n/t) 16.03.07, 18:57
                Ani postepowy (co to za postep, skoro tak od kilkudziesieciu lat jest w
                normalnych krajach), ani tym bardziej oszolom. Oszolomami sa homofoby.
                • nelsonek Jeszcze wiekszymi oszolomami sa 19.03.07, 19:26
                  heterofoby.
    • Gość: cini-minis Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:30
      Wcale nie uwazam, ze para homoseksualna powinna wychowywac dziecko z domu
      dziecka, jes ttyle par hteroseksualnych, ktore tego chca, tylko prawo polskie
      to strasznie utrunia, zanim Tobie dadza to dziecko, napewno predzej znajda
      rodzine, gdzie mama jet kobietą, a tata męzczyzna!!
      • Gość: grzehuu Re: Heteroseksualisci sa niepotrzebni IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.07, 16:31
        Gość portalu: cini-minis napisał(a):

> Wcale nie uwazam, ze para homoseksualna powinna wychowywac dziecko z domu
        > dziecka, jes ttyle par hteroseksualnych, ktore tego chca, tylko prawo polskie
        > to strasznie utrunia, zanim Tobie dadza to dziecko, napewno predzej znajda
        > rodzine, gdzie mama jet kobietą, a tata męzczyzna!!

Nie był bym takie pewien czy chcą...
      • autenty Heteroseksualisci nie chca adoptowac! 16.03.07, 19:28
        Gość portalu: cini-minis napisał(a):

> Wcale nie uwazam, ze para homoseksualna powinna wychowywac dziecko z domu
        > dziecka, jes ttyle par hteroseksualnych, ktore tego chca, tylko prawo polskie
        > to strasznie utrunia, zanim Tobie dadza to dziecko, napewno predzej znajda
        > rodzine, gdzie mama jet kobietą, a tata męzczyzna!!

Heteroseksualisci nie chca miec swoich dzieci a co dopiero adoptowac! W Polsce
        jest ujemny przyrost naturalny i najnizszy w calej Europie! A starszych dzieci z
        domu dziecka to juz nikt w ogole nie chce!
    • Gość: Majka Bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 01:00
      Po 1 stwierdzenie że hetero. nie sa potrzebni to piramidalny idiotyzm,
      heteroseksualizm jest normą a homo marginalny, i tak heteroseksualiści będa w
      przewadze bo jest to zgodne z mądrą naturą. Natura nie bez przyczyny stworzyła
      dwie płcie. Gdyby miało być inaczej rozmnażalibyśmy się przez pączkowanie :DD
      Argument że jakiś tam jeden gej na 1000 chciał zrobić dziecko lesbijce i w
      dodatku o dziwo czasami odwiedza swoje dziecko jest argumentem podobnie bzdurnym
      :) I co mamy z tego wytciągnąć wnioski że pary homo są najlepsze do wychowywania
      dzieci??
      Dla dziecka najlepsza jest normalna rodzina złożona z mamy i taty i takich
      rodzin do adopcji nie brakuje, naprawde. Znaczna większość homo natomiast w
      ogóle nie jest zainteresowana wychowywaniem dzieci.
      • autenty Natura nie bez przyczyny stworzyla homoseksualizm. 16.03.07, 19:02
        Gość portalu: Majka napisał(a):

> Po 1 stwierdzenie że hetero. nie sa potrzebni to piramidalny idiotyzm,

A niby do czego i komu? Przeciez jak wykazalem nawet do rozmnazania nie sa
        potrzebni.

> heteroseksualizm jest normą a homo marginalny,

Zarowno heteroseksualizm jak i homoseksualizm jest norma tak jak praworecznosc i
        leworecznosc jest norma.

> i tak heteroseksualiści będa w
        > przewadze bo jest to zgodne z mądrą naturą. Natura nie bez przyczyny stworzyła
        > dwie płcie.

Natura nie bez przyczyny stworzyla homoseksualizm.

> Gdyby miało być inaczej rozmnażalibyśmy się przez pączkowanie :DD
        > Argument że jakiś tam jeden gej na 1000 chciał zrobić dziecko lesbijce i w
        > dodatku o dziwo czasami odwiedza swoje dziecko jest argumentem podobnie bzdurny
        > m

A o dziwo wielu heteroseksualnych ojcow w ogole nie chce znac swoich dzieci!

> :) I co mamy z tego wytciągnąć wnioski że pary homo są najlepsze do wychowywani
        > a
        > dzieci??

Nie najlepsze, lecz rownie dobre.

> Dla dziecka najlepsza jest normalna rodzina złożona z mamy i taty i takich
        > rodzin do adopcji nie brakuje, naprawde.

Takich rodzin do adopcji brakuje. W Polsce ujest ujemny przyrost naturalny,
        ludzie nawet sami nie chca miec swoich dzieci, a co dopiero adoptowac. A
        starszych dzieci to w ogole nikt nie chce adoptowac.

> Znaczna większość homo natomiast w
        > ogóle nie jest zainteresowana wychowywaniem dzieci.

Nawet tej mniejszosci ktora chce, w Polsce sie na to nie pozwala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka