Dodaj do ulubionych

W jaki sposób można dostać mieszkanie???

22.03.07, 23:08
No właśnie, jetem w trudnej sytuacji materialnej a muszę jak najszybciej się
wyprowadzić od teściów, a nie chce płacić dużych sum za wynajem. Możę mi coś
mi poradzicie!
Obserwuj wątek
    • Gość: cytadela panx ok Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:16
      1.Niech mąż jedzie do angli i w rok zarobi na mieszkanie.(opcja długa)
      2.Skoro nie masz pieniędzy na wynajem to zmień pracę.(opcja wymgająca wysiłku)
      3.zamieszkaj w przytyłku dla bezdomnych(opcja minimum formalności)
    • Gość: Matylda Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: 85.112.196.* 22.03.07, 23:19
      Dostać?
      • aneczka_1980 Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? 22.03.07, 23:22
        Mam na myśli dostać coś od miasta, może ktoś mi coś mi poradzi?
        • Gość: cytadela panx ok Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:44
          Musisz zarejestrować się w urzędzie miasta jako bezdomna i na podstawie
          ostatniego stałego zamieszkania gmina wpisze Cie na liste oczekujących na
          socjalne lokum.
          Skąd jesteś,bo w różnych regionach,różna jest długość oczekiwania.
          Znajoma wieczna studentka,jogginka,feministka,nieszczęśliwie zakochana córka
          żołnierza zawodowego wpisała się na taką listę,i jest przekonana,że za 20 lat
          dostanie od miasta mieszkanie.
          • Gość: teofil Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.sti.net.pl 22.03.07, 23:55
            mozesz dostac ale kopa w dupe!!!
          • Gość: Student_1985 Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:57
            "Coraz więcej studentek sprzedaje swoje ciało za... darmowe mieszkanie. Studiują
            na renomowanych uczelniach i w mniej prestiżowych szkołach. Nie mają oporów -
            liczy się tylko metraż. Przekonaliśmy się, że są gotowe na wszystko. A seks za
            mieszkanie to już zjawisko masowe. "
            dlaczego.korba.pl/stale_dzialy/raport/1,30958,24,art.html
            • Gość: cini minis Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:50
              Myślę, że dostałaś tak głupie odpowiedzi, jak głupie bylo Twoje pytanie
        • Gość: ania Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.net.autocom.pl 23.03.07, 18:39
          Ja nadal nie rozumiem co to znaczy DOSTAĆ mieszkanie.
      • donella Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? 23.03.07, 22:14
        Matylda, ja Ciebie nie poznaję!
        Tyle byków ortograficznych to nawet mistrzowie w tej dziedzinie nie robią
        ostatnio co Ty.
        Taka jesteś w tym temacie zdenarwowana???
        P.s. mieszkania się nie dostaje- mieszkania się kupuje.

Czekam jutro na długi skok Adama M.
    • Gość: Majka Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:24
      TBSy, wynajem w tańszej dzielnicy i niewielkiego mieszkania, wynajem na spółkę z
      kimś, wynajem pokoju.
      • mike.recz Z TBSami nie tak hop hop 23.03.07, 00:30
        gazeta.wm.pl/?main=15&c=118,3,19999
        Gość portalu: Majka napisał(a): TBSy

• Gość: WIWA Re: Z TBSami nie tak hop hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:36
          przeczytałam wszystkie posty i stwieredzam,ze żaden nie pomaga Ani-wręcz każdy
          z nich jest po prostu cyniczny a ona być może potrzebuje pomocy,porady.Jeśli
          nie chcecie pomóc a tylko dokopać - nie wysilajcie się i nie piszcie. Np.
          radząc mieszkanie za sex-to jakieś chore dawać takie rady.Każdy kto ma trudną
          sytuację materialną a jeśli ma dzieci tym bardziej- może ubiegać się o
          mieszkanie komunalne, które powinna zapewnić rodzinie gmina.Pójdź do wydziału
          spraw lokalowych właściwego dla twojego miejsca zameldowania, złóż podanie o
          przyznanie mieszkania, udokumentuj swoje trudne położenie i pytaj jakie masz
          szanse na przydział mieszkania.Być może są jakieś pustostany czy może jakieś
          lokoum do remontu w twojej gminie, a może będzie coś w przyszłości.Musisz
          przede wszystkim złożyć pismo, na które dostaniesz odpowiedź z urzędu.Może sama
          wskażesz pustostan i zapytasz czy możesz to wyremontować i mieszkać? Wszystko
          to powiedzą ci w wydz. spraw lokalowych.
          • Gość: Matylda Re: WAWA IP: 85.112.196.* 23.03.07, 17:54
            No i poradziłaś Ani. Tylko nie wiem co Ona z tą wiedzą zrobi. Mieszkań
            komunalnych brakuje dla ludzi, którzy stracili dach nad głową w wyniku pożaru,
            zawalenia domu i innych losowych przypadków. Ludzie czekają po 10 lat! To, że
            ktoś pokłócił się z teściową i doszedł do wniosku, iż dłużej nie wytrzyma nie
            jest argumentem. Takie oczekiwanie to strata czasu. Podoba mi się rada kogoś,
            kto podpowiedział wyjazd zarobkowy. Trudno, nie ma sensu siedzieć i grzebać
            patykiem w wysychającej kałuży kiedy za plecami jest cały ocean.
          • mike.recz Re: Z TBSami nie tak hop hop 23.03.07, 18:58
            Gość portalu: WIWA napisał(a):
            Jeżeli normalną informację uważasz za cynizm.
            No cóż po prostu WIWA
            • Gość: głupia Re: Z TBSami nie tak hop hop IP: *.160.unknown.vectranet.pl 24.03.07, 11:32
              Jesteś taka sama"bidulka" jak ta Twoja autrka postu.Cała filizofia życia to
              siedzieć na d...i opowiadać o swojej biedzie,płakać i oczekiwać na darmochę.Jak
              ja nienawidzę takich darmozjadów.Mam ich w bloku coraz więcej.Kupa bachorów,z
              kilkoma facetami/bezrobotnymi oczywiście/a ona taaka biedna bo żyja z
              dostawania/alimentów,zasiłków,mieszkań/.MY JESTEŚMY GŁYPIE,CZY ONA?
          • seth.destructor Re: Z TBSami nie tak hop hop 24.03.07, 14:26
            ...ale co mozna napisac komus, ktory myslami jest w komunie i wydaje mu sie, ze
            dostanie cos za darmo?
    • gato.domestico Aneczko! 23.03.07, 18:20
      Po przeczytaniu Twojego pierwszego postu pomyslalam ze jestes trollem, ale
      chyba jednak sie pomylilam ...jestes poprostu glupia...
      dostac? dlaczego niby cos ci sie nalezy? :-)))) i nie chcesz placic za
      wynajem :-)))
      dobrze ci ktos poradzil...za granice, zmienic prace lub inne wg uznania.Ale to
      niestety (dla ciebie) wymaga wysilku :-))
      • aneczka_1980 Re: Aneczko! 23.03.07, 21:02
        Hmm dziękuje tym którzy coś próbowali mi poradzić. No więc ani "trollem"
        ani "głupia" nie jestem, nie chce płacić za wynajem ponieważ 1000 zł + opłaty
        to jest moja nie cała wypłata, no niestać mnie na to (jak juz pisałam, ale
        chyba tego nie doczytałaś). Płace podatki tak jak każdy, więc jakaś pomoc tak
        jak każdemu z nas powinna sie należeć, nie jestem w temacie jeśli chodzi o
        sprawy urzędowe, więc chciałam sie tylko was poradzić. Wyjechać za granice też
        nie moge w tej chwili, ponieważ studiuje i mam dwójkę małych dzieci. A ktoś tam
        jeszcze napomknął o kłótni z teściową, teściowa może nie jest zbyt fajna, ale
        to nie o nią chodzi, jej matka ma się wprowadzić więc jeden pokój musimy jej
        oddać, a mój nie jest zbyt duży żeby zmieścić dwójkę dzieci, dlatego też musze
        sie wyprowadzić.
        • yoma Re: Aneczko! 23.03.07, 21:09
          A małżonek co?
          • aneczka_1980 Re: Aneczko! 23.03.07, 21:21
            Jestem sama, zaraz pewnie ktoś napisze "to wprowadż się do rodziców" nie mogę
            się wprowadzić bo mają mieszkanie jedno-pokojowe.
            • kot_behemot8 Re: Aneczko! 23.03.07, 21:27
              Realnie nie masz szans na mieszkanie komunalne. Wiem, ze masz nadzieję, że ktoś
              ci powie co innego ale sama zdecyduj co wolisz - miło brzmiące kłamstwo czy
              przykrą prawdę.
              Zostaje ci wynajem czegoś tańszego od 1000 zł - wyjazd do mniejszej
              miejscowości i wynajem kawalerki.
            • gato.domestico Re: Aneczko! 23.03.07, 22:07
              trolll!!!!!!!!!!!!!!sama jestes i u tesciow mieszkasz?trol albo kombinatorka!
        • seth.destructor Komuna, komuna 24.03.07, 14:28
          Płace podatki tak jak każdy, więc jakaś pomoc tak
          > jak każdemu z nas powinna sie należeć

Podatki to nie jest oplata, to jest haracz. Nic ci sie nie nalezy, bo placisz
          podatki.

A co do tytulu: polecam nawiazanie znajomosci z jakas komuna ludzi, ktorzy zyja
          razem na jednej kupie, tego typu ludki zakwateruja cie za darmo.
    • Gość: bietka Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.kosson.com 23.03.07, 22:43
      Dziewczyno czasy PRL-U się dawno skończyły. Obudź się !!
      Dzięki takim jak ty mamy teraz rządy Pisuaru.
      Wybrali go ci, którym wydaje się ,że im się należy. Teraz to nastały czasy, w
      których trzeba samemu na wszystko ciężko zapracować, a nie łapkę wyciągać po
      darmochę!!
      • Gość: cytadela panx ok Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:49
        Trzeba także umieć zaopiekować się tymi którzy z przyczyn od siebie niezależnych
        tego nie potrafią zrobić.
        • gato.domestico Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? 23.03.07, 22:56
          hahahhahahahahahahahha
          a dwoje dzieci z nieba spadlo...zanim pomysli sie o przychowku trzeba pomyslec
          o zapewnieniu sobie i dzieciom jakiegos bytu!
          ale pewnie becikowe skusilo...
          • Gość: cytadela panx ok Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:02
            No dobra,nie ma szans na mieszkanie,niech lepiej stara się o zniżki za
            przedszkole i zasuwa na dwie zmiany.
            • gato.domestico Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? 23.03.07, 23:06
              przeciez ma rodzicow i tesciow wiec przedszkole chyba nie jest koniecznoscia...
              Jak widze posty takie jak ten to nie wytrzymuje...samo pytanie "w jaki sposob
              mozna DOSTAC mieszkanie"
              odp :np bierze sie kredyt jesli nie posiada sie gotowki lub mieszka katem
              (trudno)
              • gato.domestico Aneczko to gdzie sie mezulek ukrywa? 23.03.07, 23:13
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=21655059&a=35674969
                troll i wyludzacz!
                • Gość: cytadela panx ok Re: Aneczko to gdzie sie mezulek ukrywa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:57
                  Widać aneczce do głowy by nie przyszło iść do pracy bo cały czas robił to tatuś
                  a aneczka tylko pieniążki potrafiła wydawać i teraz rodziców nie stać na kupno
                  mieszkanka.A oczywiście aneczce się należy bo spłodziła dwie dziewczynki.
                  • lady_koczkodan Re: Aneczko to gdzie sie mezulek ukrywa? 24.03.07, 00:10
                    O, znaleźli wypowiedź z forum sprzed ponad roku i wiedzą jaką dziewczyna ma
                    teraz sytuację! Z mężami różnie bywa, porzucają, umierają i milion nieszczęść
                    może się przytrafić. Z pracami też. Raz człowiek ma pracę, raz nie.
                    Nie dziwię się też, że dziewczyna mieszkając na kupie z tyloma osobami chce się
                    wyprowadzić. I owszem, jeżeli mieszka w jednym mieszkaniu tyle osób, to ona,
                    jako samotna matka, ma szanse na mieszkanie komunalne.
                    Odwalcie się od niej i przestańce oceniać, nie znając jej sytuacji. Jak nie
                    będzie się kwalifikować, to miasto jej mieszkania nie da i tyle.
                    • Gość: matka pracująca Re: Aneczko to gdzie sie mezulek ukrywa? IP: *.160.unknown.vectranet.pl 24.03.07, 11:37
                      Do schroniska dla samotnych matek!!!
        • Gość: głupia Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.160.unknown.vectranet.pl 24.03.07, 11:35
          Ale przy komputerze siedzieć i marnować czas potrafisz?Też masz go z biedy,czy
          może w godzinach pracy,za którą bierzesz pobory.Spadaj!!!
    • Gość: bozia Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.chello.pl 24.03.07, 00:11
      Zawsze możesz starać się o mieszkanie do remontu<z zasobów gminy>-jeśli
      spełnisz kryteria lub o lokal socjalny.Bozia.
      • Gość: matkapracujaca Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.160.unknown.vectranet.pl 24.03.07, 11:39
        Boziu-napisz,jakie podanie napisać do Ciebie,bo zdaje się rozdajesz biednym
        wg.potrzeb a ja mam baaaaardzo duże potrzeby!
        • Gość: bozia Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.chello.pl 24.03.07, 11:56
          Każdego człowieka ,który jest inny tak traktujesz.Fakt pomagam paru osobą ,ale
          to nie grzech.Matko pracująca ,a czego Ci potrzeba chyba uśmiechu-więc życzę go
          na każdy dzień tygodnia.Pozdrawiam!
        • gato.domestico no to ja tez :-)) 24.03.07, 13:44
          hmmmm mnie sie marzy jakis ladny poszlachecki dworek...stylowo urzadzony w
          pieknej okolicy...las, łąki, rzeczka moze jakis staw....
          gdzie mam zlozyc podanie ...bo chyba mi sie NALEZY?
    • Gość: bozia Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? IP: *.chello.pl 24.03.07, 13:53
      Mylisz pojęcia.POmoc,a opieka to dwie różne sprawy.Osoba ,której wystarczy
      pomóc a stanie na nogi<chociażby przez danie lokalu socjalnego>lub osoba ,która
      potrzebuje pomocy ,bo nie jest w stanie sama egzystować.Oblicza biedy w POlsce
      mają różne oblicza i należy otym pamiętać.
      • yoma Re: W jaki sposób można dostać mieszkanie??? 24.03.07, 14:06
        Oblicza mają różne oblicza, istotnie.

Na przykład oblicze "jak można dostać... lepiej płatną pracę?"
    • kochanica-francuza Wygrać albo wygrać pieniądze 24.03.07, 15:04
      Najlepiej w teleturnieju. Najlepsza była Wielka Gra, bo człowiek wiedział na
      czym stoi, ale ją zlikwidowali.
    • kochanica-francuza Zamieszkaj na skłocie nt 24.03.07, 15:05
      • Gość: cytadela panx ok Re: Zamieszkaj na skłocie nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 19:00
        Tak,tam wystarczą zrzuty na wodę i prąd.
    • gato.domestico a o kim tutaj kombinatorko piszesz? 25.03.07, 11:56
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=55263948&a=56652384
      • Gość: krzywa PROStaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 11:06
        Boże, jakie prostaki! Nadęte dzieci bogatych rodziców, którzy nie potrafią
        zrozumieć że są ludzie, którzy nie potrafią sobie poradzic sami. I nie dlatego
        że są leniwi, że spłodzili za dużo dzieci, ale z wielu, nawet nie wyobrażacie
        sobie jak liczynych czasami, powodow. Sa ludzie, którzy sa kompletnie SAMI. Nie
        mają bogatych mniej lub bardziej rodziców, którzy zawsze powiedzą ci: "jakoś
        damy radę, nie martw się". Bez satłego zameldowania a czasem nawte beż ŻADNEGO
        bo włąsćiciele mieszkan nie zgadzaja sie czesto na zameldowania, nie mogą
        znaleźć legalnej pracy. Bez jakichkolwiek pieniędzy nie moga dalej się rozwijac
        by moc ewentualnie poszerzyc swoje kwalifikacje. Ich życie było zyciem w takiej
        a czasem nawet gorszej biedzie i to nie oni, ale czesto po prostu rodzice
        ponosza za to odpowiedzialnosc. A nawet jesli autorka postu narobila sobie
        dzieci, ma normalnych rodzicow i ma małe szanse po prostu na znalezienie lepiej
        platnej pracy, CO WAS TO OBCHODZI?????????????????????? Mieszkanie dostac
        mozna, a nawet pansttwo jest do tego zobowiazane prawnie. Fakt, ze malo kto
        jest takim szczesciarzem, ale zdarza sie. Ale sprowadzanie tyc ludzi do
        obiboków, pijaków i pań z gromadką dzieci na lewo- JEST PO PROSTU PROSTACTWEM i
        wyraźnym brakiem empatii. Bo wam pewnie (tym którzy pisza takie posty) jest w
        zyciu o wiele latwiej. Coz, glodny sytego nie zrozumie.
        • kot_behemot8 Re: PROStaki 27.03.07, 11:15
          Po prostu ci którzy się oburzają wiedzą, że mieszkanie dla Ani byłoby opłacane
          z ich pieniędzy. A wyobraź sobie, ze nie każdy to lubi. Ja np niczego od
          państwa nie dostałam, na mieszkanie a później dom zarabiałam sama z mężem i
          wcale mi sie podoba pomysł, żebym to własnie ja miała płacić żeby komuś kogo
          nawet nie znam było łatwiej niż mnie. Jeśli ty jesteś szlachetniejsza ode mnie,
          to może po prostu sfinansuj sama mieszkanie dla Ani?
        • lindi02 miasto moze. dac.... 27.03.07, 11:16

Miasto moze dac ci mieszkanie komunalne/chyba tak sie to nazywa/.
          Maja sporo pustostanow w starych kamienicach czy blokach.
          Moje trzy znajome takie dostaly.Moze nie tak latwo bo jedna zyla w b.trudnych
          warunkach z trojka dzieci ale po latach pisania podan ,prosb obylo sie bez
          lapowki dostala wymarzone calkiem spore ale niestety z wysokim czynszem ,
          jest szczesliwa bo sie udalo.Niekazdego stac na kupno wlasnosciowego.
          Pozostale dwie znajome tez chcialy cos dostac bo rowniez ciasno mialy w pare
          osob w niewielkim metrazu i po pisaniu podan bezskutecznie wiec
          musialy "posmarowac" po czym dostaly szybciutko i to calkiem niezle.
          Zycze powodzenia:)
          • Gość: KRZYWA ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:10
            Jasne, "każdemu wedle jego pracy", tak?
            To, że ci ludzie dostają te mieszkania nie oznacza, że im jest łatwiej niż
            Tobie, która musiala na to mieszkanie zarobic. Własnie taka jest idea takiej
            pomocy- by tym, ktorym zycie nie szczedzilo bolu i nieszczesc, niekoniecznie z
            ich winy, bylo wreszcie torche latwiej. A to, ze ja jej bronie nie oznacza, ze
            jej to mieszaknie mam sfinansowac. Po prostu i tak bede placic te podatki, czy
            tak i wole by poszly one na potrzebujacych ludzi niz na politykow czy do
            zapychania dziury budzetowej.
            Zreszta, wiem troche na temat dzialalnosci pomocowej panstwa z racji kierunku
            moich studiow i powiem ci, ze gdybys wiedziala jak bardzo ( i to nie jest
            ironicznie) panstwo pomaga takim ludziom- biednym, rodzinom wielodzietnym,
            narkomanom itd, to szlag by cie trafil. Lepiej nie wiedziec, bo przestaniesz
            placic podatki.
            Taka dzialalnosc panstwa ma swoja idee- przede wszystkim taka, by te rodziny
            patologiczne (dla przykladu) mialy szanse zmienic swoje zycie. Bez pomocy
            panstwa tego by nie zrobily i powstawalo a raczej szerzyloby sie "chore"
            spoleczenstwo. To moze byc dobry star- te mieszkania i wiele innych rzeczy,
            podejmowanych przez panstwo w tym kierunku. Poznalam wielu ludzi, ktorym to
            uratowalo zycie- ze pewnego dnia los sie do nich usmiechnal, wiec oni
            usmiechneli sie do lustra i postanowili zmienic swoje zycie. Kto wie, gdyby nie
            to, musielibysmy borykac sie z jakimis psychopatami, przestepcami, matkami
            zabijajacymi swoje dzieci, którzy nie poradziliby juz sobie sami z codziennymi
            problemami, znacznie powazniejszymi, niz mogloby sie wydawac.
            • yoma Re: ... 27.03.07, 14:51
              Pretensje, droga Krzywo, nie są o to, że autorka jest w biedzie. Pretensje są o
              to, że z marszu pyta "jak dostać" zamiast, być może "jak zarobić". O to, że
              uważa, że skoro jest w trudnej sytuacji, to jej się należy.
        • gato.domestico Re: PROStaki 27.03.07, 13:53
          smiesza mnie takie teksy jak twoje typu "dzieci bogatych rodzicow"...a skad
          wiesz? Prostacki jest twoj post i twoje podejscie do tematu.
          Na wszystko co mam zapracowalam sobie SAMA i nikt mi nie pomagal...wiec nie
          widze powodu aby inni tez nie mogli jakimis wyrzeczeniami do czegos
          dojsc...ale coz wychowanie przyzwyczajenia sa takie ze zamiast ruszyc sie i cos
          ze swoim zyciem zrobic lepiej usiasc ponazekac i wyciagnac reke.
    • confite LOTTO 27.03.07, 14:25
      Prawdopodobieństwo, że wygrasz jest takie samo, jak to, że dostaniesz
      mieszkanie.
      • lindi02 Mieszkanie powinnas otrzymac... 27.03.07, 15:56
        Jesli masz dzieci i mieszkacie w niewielkim metrazu to powinnas sie starac jak
        najbardziej :)
        Nie przejmuj sie tym co pisze towarzystwo powyzej.Nie znaja sytuacji ,nigdy nie
        byli w podobnych okolicznosciach nie majac tego typu problemow nigdy cie nie
        zrozumieja ani tym bardziej nie pomoga a jeszcze nawyzywaja od najgorszych.
        Napisz po prostu podanie do wydzialu lokalowego w danej dzielnicy i chodz tam
        do skutku .
        jeszcze raz zycze powodzenia .
        • Gość: anka18 Re: Mieszkanie powinnas otrzymac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:06
          Rodzice nie muszą pomagać finansowo. Wystarczy że SĄ a już jest lżej, że
          wspierają, a już wszystko wydaje się bardziej kolorowe i łatwiej się jest
          zawziąźć i uwierzyć, że wszystko się ułoży. Wiem to bo kiedy miałam 16 lat,
          moja mama umarła, a ojciec przestał się już dawno mną interesować, więc tak
          jakby go nie było. Też staram się o mieszkanie, co nie oznacza, że jestem
          debilem, czy leniem. Nie życzę nikomu by był w tak ciężkiem sytuacji by musiał
          starać sie o mieszkanie komunalne. POZDRAWIAM
          • aneczka_1980 Re: Mieszkanie powinnas otrzymac... 03.04.07, 22:48
            to co spotkało mnie nie życzę nikomu. Moja siostra wzięła kredyt na siebie i
            straram się o mieszkanie w TBSach(chyba mi się uda).
            gato.domestico jakie masz prawo do tego żeby mnie obrażać wcale mnie nieznając.
            Nie uważasz że najpierw trzeba się spytać jaką ktoś ma sytuacje a potem
            wypowiadać się na dany temat. Wyciągając mój jeden z post zrobiłaś mi wielką
            przykrość bo to był mój najlepszy okres, ale życie moje nie jest proste jak
            twoje i nie kiedy jest tak że szczęście nie pęka jak bańka mydlana.
            • gato.domestico Re: Mieszkanie powinnas otrzymac... 03.04.07, 23:24
              wspaniale ze podzielilas sie z nami ta informacja...zycze szczescia
              :-)))))))))))
              kazdy ma prawo wypowiedzi...
            • yoma Re: Mieszkanie powinnas otrzymac... 04.04.07, 11:52
              >żeby mnie obrażać wcale mnie nieznając

Tekst "nie chcę płacić za wynajem" coś o tobie mówi.
    • Gość: teresa DO aneczka_1980 IP: *.255.98-84.rev.gaoland.net 04.04.07, 12:09
      Jesli to pytanie to nie chwyt, to musze przynac, ze masz wielka odwage pisac
      bezsposrednio , ze szczegolami o swojej sytuacji, zadawac szczegolowe pytania
      nie obawiajac sie, ze ktos moze wyzawac Cie od glupkow czy innych
      nienormalnych.Na forum nie brak takich, co lubia dogadac, wyzwac, starajac sie
      udowodnic ze drugi czlwoiek jest zerem. Wydaje mi sie ze Ci ludzie lecza swoje
      kompleksy nizszosci urzywajac obrazliwych slow zeby pokazac ze ktos drugi jest
      kompletnym matolem. A szczerze nie wydajesz sie byc az tak naiwna zeby isc po
      porade na forum.
      • gato.domestico Re: DO aneczka_1980 04.04.07, 17:11
        nazywasz to "leczeniem kompleksow"? :-))) no to mam kompleks :-) wg ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka