miedzianakonefka 06.05.07, 13:01 Dlaczego pod artykułem Tragedia w Neapolu nie zdecydowano się na udostępnienie komentarzy ? Jakiś strach czy co ? Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: Tragedia. 06.05.07, 13:06 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4109118.html Proszę bardzo,komentuj. miedzianakonefka napisał: > Dlaczego pod artykułem Tragedia w Neapolu nie zdecydowano się na > udostępnienie komentarzy ? Jakiś strach czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Re: Tragedia. 06.05.07, 13:15 Czy sprawca przeżył ? Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Tragedia. 06.05.07, 14:04 Zabójca zgłosił się na posterunek z adwokatem Według Ansy nie zdołał jednak uciec daleko , gdyż już wtedy był poszukiwany przez karabinierów. Tej samej nocy zgłosił się na posterunek razem z adwokatem. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4109118.html Czy poza tropieniem spisków masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego? miedzianakonefka napisał: > Czy sprawca przeżył ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miedianakonefka Re: Tragedia. IP: 82.160.57.* 07.05.07, 08:25 Nie nie mam. Za to Ty masz z agresją. Wyładowujesz się ananimowo na forum ? Gratuluję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Tragedia. 06.05.07, 13:23 miedzianakonefka napisał: > Jakiś strach czy co ? Strach o co? Jakiż to spisek tym razem wywęszyliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J 07 Re: Tragedia. IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.05.07, 13:49 To jest na prawde tragedia,zabito dziecko ktore niczym zawinilo. -I zarty, poprostu sa nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Tragedia. 06.05.07, 14:50 Gość portalu: J 07 napisał(a): > -I zarty, poprostu sa nie na miejscu. Tylko dlaczego kierujesz te słowa do mnie, a nie autora wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Tragedia. IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.07, 14:07 Konefko, a strach z czym miałby być związany? Skoro sugerujesz to chyba nei całkiem bezmyślnie? Wiele artykułów nie ma opcji komentarzy. Dlaczego? Nie wiem. Może by pod tragediami nie natykac się od razu na wpisy szaleńców? Czy sprawca żyje? A skąd to pytanie? Z artykułu wynika, że sam się zgłosił. Czyli żyje. Przynajmniej na czas zgłoszenia się. A czy teraz żyje? Nie wiadomo nawet czy ty żyjesz w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok Re: Tragedia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 14:16 no pewnie że strach! włosi boją się o zemstę. zresztą nigdy nie lubiłem tych brudasów. każdy włoch to cwaniaczek "mądry w gębie"a jak coś się dzieje to podkuli ogon i ucieka do mamusi. bić włochów Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Tragedia. 07.05.07, 09:22 Ja to się boję o swojego kota, że wpadnie pod samochód. A jak to jest bać się o zemstę? Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Tragedia. 06.05.07, 14:24 Dla mnie najlepszy jest luksusowy dom, w którym zamieszkiwała polska rodzina. Podejrzewam, że w kraju żyliby w lepszych warunkach... Odpowiedz Link Zgłoś