Gość: aga Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:14 Panie Adamie oby tak dalej Dziękuje GW za inspiracje,edukacje i miło spędzony wolny czas przy waszej gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
sokol47 Re: 18 urodziny 08.05.07, 16:14 Jesteście najlepsi i tak trzymać . Specjalne życzenia dla Pana Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Sto lat Gazeto ! 08.05.07, 16:15 Świetni dziennikarze, interesujące felietony i artkuły gości Gazety, kierowanie się w ocenie sytuacji rozumem a nie linią partyjną czy koniunkturalizmem, za to bardzo was cenię i życzę sto lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Cóż. Dziękuję jedynie za portal gazeta.pl 08.05.07, 16:17 To jedyne dobre dziecko z tej matki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: 18 urodziny IP: *.crowley.pl 08.05.07, 16:19 Dziękujemy,że jesteście.Gratulujemy pełnoletności i życzymy mnóstwa sukcesów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa0002 Re: 18 urodziny IP: 80.51.198.* 08.05.07, 16:20 Nie ma za co dziękować, jedne co zostało mi do czytania w gazecie której byłam fanką to Wysokie obcasy!A szkoda bo było tak pięknie!Pozdrawiam pana Adama i życzę więcej autorefleksji nad wyborem drogi.Utracić zaufanie czytelników to koniec dla gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acel Re: 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:26 Jestem z Wami od 1szego numeru. Tak trzymać.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2*18 Re: 18 urodziny IP: *.adslplus.ch 08.05.07, 16:30 przylaczam sie do zyczen, wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakmaly Re: 18 urodziny IP: *.subscribers.sferia.net 08.05.07, 19:36 Panu Adamowi i Redakci 100 lat Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: 18 urodziny 08.05.07, 16:47 Dzeikujemy, Panie Adamie! Wszystkiego najlepszego! Wielu, wielu lat dalszej dzialalnsci, z pozytkiem dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiaaz 18 urodziny 08.05.07, 16:55 Dziękuję za to, że od osiemnastu lat mam wiernego i lojalnego przyjaciela w postaci "Gazety Wyborczej". Teraz kiedy atmosfera w kraju jest tak gęsta i nieprzyjemna dzięki "Gazecie" da się oddychać. Pozdrawiam cały zespół, a szczególnie Redaktora Naczelnego. Życzę samych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: 18 urodziny IP: 82.139.57.* 08.05.07, 17:05 Droga Gazeto! Z okazji jubileuszu życzę Ci, aby kolejne lata były tak samo tłuste jak te, które minęły. Czytam Cię od pierwszego numeru i nie wyobrażam sobie dnia bez tych wspaniałych chwil,kiedy mogę zagłębić się w lekturze Twoich świetnych artykułów i reportaży. Gratuluję obiektywizmu, o brak którego pomawiają Cię krytycznie nastawieni czytelnicy, ale jeśli nie Ty, to kto jest obiektywny na naszym prasowym rynku? Serdecznie pozdrawiam wszystkich tych, którzy dbają o Twój wizerunek, a w szczególności Twojego wspaniałego ojca, Pana Adama Michnika, którego uważam za jednego z najmądrzejszych ludzi naszych czasów. Dziękuję Panu za odwagę, której nigdy, nawet w najtrudniejszych czasach Panu nie brakowało, za głęboką życiową mądrość i wrażliwość, za inteligencję i dalekowzroczność, której brakuje wielu dzisiejszym Pana antagonistom i wreszcie dziękuję za Gazetę. Pozdrawiam i życze dalszych sukcesów. Wierny czytelnik z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia 18 urodziny IP: *.chello.pl 08.05.07, 17:12 Dzieki Wam za chwile otuchy . za poczucie ze nie zyje na Bialorusi,za rozsadek i prawde o swiecie i Polsce,za ciepelko kiedy czytam dobre slowa o ludziach dzieki zycze jeszcze wiele osiemnastek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:26 wszystkim autorom Gazety Wyborczej dziękuję. bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepszego 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:26 najlepsza gazeta!!ponad wszytsko życzę wam co najmniej 200 lat bo sto to stanowczo za mało!! pozdrawiam cały zespół, w szczególnosci jarosława kurskiego i oczywiście mistrza adama. niech żyją wykształciuchy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 18 urodziny 08.05.07, 17:40 A ja Panie Adamie dziekuje za panska Gazete, ktora towarzyszyla mi przez te cale 18 lat dojrzalego zycia ale dzisiaj, w tym szczegolnym dniu chce Panu, Panie podziekowac w sposob szczegolny za "cos" jeszcze! Dziekuje Panu za portal cafe.gazeta.pl Dzieki temu portalowi spotkalem w tym roku Kobiete mojego zycia, Pania red. Marzene Czaporowska z Wroclawia.... Jest to dla mnie, dla nas obojga, moment szcegolny, bo poprzez zmienne koleje losu, obydwoje doswiadczylismy co to znaczy samotnosc, odrzucenie i cierpienie a teraz w tym Wielkim Swiecie, w tak cudowny sposob spotkalismy sie i pokochalismy sie Miloscia Dojrzala i Prawdziwa! Nie znam drugiej, tak wspanialej, madrej i dobrej Kobiety jak Marzena i szczesliwy jestem, ze dzieki panskiej gazecie i temu portalowi, cos w co wydawalo sie byc niemozliwe stalo sie teraz mozliwym! Dziekujemy Panu obydwoje, Panie Adamie i zapraszamy na nasz slub o ktorego terminie osobno powiadomimy Pana i panska Gazete! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19552 18 urodziny 08.05.07, 17:42 Stworzyliscie swe dzielo dla wszystkich. Dla lewicy, prawicy i centrum i za to dziekuje. Nie ma na tej Ziemi ludzi, ktorzy nie popelniaja bledow. Najwieksza cnota czlowieka, jest nauka na bledach. Ale zeby miec ta cnote, trzeba wiedziec o popelnianych bledach. Ci co twierdza, ze bledow nie popelniaja, to hipokryci. Adamie Michniku ! Zycze Tobie i calej Redakcji, nastepnych lat osiemnastu. To, ze jest krytyka Gazety Wyborczej, to nalezy sie cieszyc i wnioski wyciagac. Krytyka nie istnieje, tam gdzie nie ma pracy. Tam gdzie jest praca, musi byc krytyka. Najgorsi sa ludzie, co walcza z krytyka. Wy o tym wiecie i za to was cenie. Krytyki sie boja tylko obludnicy ! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i wytrwalej pracy dla dobra ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell 18 urodziny 08.05.07, 18:15 Dziękuję Dla ludzi, którzy piszą do Gazety i wielu innych, których poznałem na forum internetowym warto zostać w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: 18 urodziny 08.05.07, 18:25 Jestem z "Gazetą" od 1. numeru, dziś jest to również codzienna prasa moich dorosłych dzieci. Dzięki Ci "Gazeto", bo wyrosły na Polaków, a nie Wolaków. Oby moje wnuki i prawnuki, też miały co czytać. Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nif 18 urodziny IP: *.asta-net.com.pl 08.05.07, 19:01 Wszystkiego Najlepsiejszego i 1000 lat :D Odpowiedz Link Zgłoś
seelma 18 urodziny 08.05.07, 19:13 Czytam od pierwszego numeru i nigdy nie mam dość. Życzę dalszych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: 18 urodziny 08.05.07, 19:37 "Gazeta Wyborcza" jest bardzo interesująca, publikuje mnóstwo bardzo ciekawych artykułów oraz informuje na bieżąco o aktualnych wydarzeniach w kraju i na świecie. Błyskotliwe i celne komentarze jej publicystów konstruktywnie wpływają na postawę rządzących jak i pozwalają jej czytelnikom na prawidłowy ogląd świata. To wszystko, okraszone arcyciekawymi dodatkami w postaci płyt DVD oraz niezwykle interesujących kolekcji, sprawia, że "Gazeta Wyborcza" jest najatrakcyjniejszym dziennikiem na rynku polskim, a może nawet europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:17 ;-) Skąd się tacy biorą? W realu nie ma już tylu michnikoidów. Cała czerska rzuciła się do komputerów :-) Najbardziej się dziwię (o ile chociaż niektóre wpisy są autentyczne) tym nastoletnim. Rozumiem że w latach 90 wybiórcza przesłaniała niektórym świat i tak im na starość zostało, ale żeby młodzież w 2007 roku wypisywała takie dyrdymały? Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: 18 urodziny 09.05.07, 00:13 Wiesz, jak jakiejś gazety nie lubie to jej nie czytam. Nie wchodzę na forum Waszego dziennika (o ile takie istnieje) nie wzruszam sie tekstami z rubryki myśl jest bronią ani nie rozpala mnie wiara ojców ksiądz bartnik i ojciec dyrektor. Czasami czytam sobie semkę albo terlikowskiego w rzeczpospolitej mimo że ich poglądów nie podzielam. Nie rozumiem takich jak ty co wstydzą się pod tekstem podpisać, a piszą na forum GW takie jak ty dyrdymały. to młodzież ma powody żeby doceniać 3rp, okrągły stół, unię europejską i nato. stare kombatanckie dziady takie jak ty zyją przeszłościa tropienim agentów i komunistów i żalem że nie było kolejnego narodowego powstania utopionego we krwi tylko zgniły kompromis. Dzięki temu kompromisowi mój syn będzie mógł uczyć się i pracowac gdzie zechce. Dzięki temu kompromisowi ja mam przyzwoitą pracę w prywatnej firmie, mieszkanie i samochód bez należenia i płaszczenia sie przed partyjnymi kacykami. Nie musze sie zapisywac do żadnej partii żeby zostać managerem. Nie musze zapisywąc sie w kolejkę kiedy chcę sobie kupić nową pralkę. Nie wnoszę przedpłat na małego fiata. kupuję sobie filmy, muzykę i książki wydawane na zachodzie bez żadnych ograniczen i cenzury. jestem wolny. Tacy jak ja normalni przyzwoici wykształceni ludzi wolą GW niż Wasz Dziennik albo Gazetę Polską. Żeby oszczędzić ci śliny: nie jestem komuchem, fanatycznym zwolennikiem PO żydem ani masonem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: 18 urodziny 08.05.07, 23:24 t-800 napisał: > "Gazeta Wyborcza" jest bardzo interesująca, publikuje mnóstwo bardzo ciekawych > artykułów oraz informuje na bieżąco o aktualnych wydarzeniach w kraju i na > świecie. Błyskotliwe i celne komentarze jej publicystów konstruktywnie wpływają > > na postawę rządzących jak i pozwalają jej czytelnikom na prawidłowy ogląd > świata. To wszystko, okraszone arcyciekawymi dodatkami w postaci płyt DVD oraz > niezwykle interesujących kolekcji, sprawia, że "Gazeta Wyborcza" jest > najatrakcyjniejszym dziennikiem na rynku polskim, a może nawet europejskim. I ja tak uwazam. Dodatkowo chcialbym podkreslic ze Gazeta Wyborcza jest tania choc tak droga. Pozdrawiam redakcje i kolegow z wojska: Nurni Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: 18 urodziny 09.05.07, 09:46 nurni napisał: >I ja tak uwazam. Dodatkowo chcialbym podkreslic ze Gazeta Wyborcza jest tania c >hoc tak droga Jest tak droga, prawie tak jak ukochany przywódca ... Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: 18 urodziny 08.05.07, 20:51 Sadzac z ilosci jadu i debilizmu saczacego sie z Forum - jestescie najlepszym dziennikiem w Polsce. Tak trzymac Wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 20:52 GW to ważne wydarzenie w historii powstania naszej demokracji i jej postępowania. To oczywiste i powinno być poza sporem. Jednak szkody uczynione przez Gazetę szczególnie poprzez wspomaganie zwalczania tendencji niepodległościowych, antykomunistycznych, kapitalizmu politycznego, utworzenia sekty nietykalnych i szereg innych tego typu spraw przez Gazetę; są również jak zasługi bardzo znaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:39 Mam 19 lat i wychowywałam się na Gazecie Wyborczej, dzięki niej nie patrzę na świat jak na układ. I nawet na dzisiejszej maturze z wosu był artykuł z Wyborczej. Oby tak jak najdłużej Panie Adamie i cała Redakcjo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:28 Żebyście dalej byli tak świetni w jechaniu po tym [...] "wspaniałym" rządzie oraz wbrew temu co mówią władze byli zawsze gotowi ukazywać prawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kottus Re: 18 urodziny 09.05.07, 01:09 chyba jednak "krytyk się boi", i zawsze na nie nerwowo reaguje, niestety. Wychodzi na to ze zawsze codzien przez te 18 lat GW miala racje... Odpowiedz Link Zgłoś