Dodaj do ulubionych

Parada Rownosci 2007

18.05.07, 19:01
Parada Rownosci 2007 w Warszawie ma byc w tym roku najwieksza w historii.
Zapowiedzieli udzial politycy z calego swiata. Ogromnie zaluje, ze nie moge
wziac udzialu...
Polska Parade Rownosci na rzecz praw homoseksualistow rozslawil Kaczynski
swoimi wczesniejszymi zakazamikiedy byl jeszcze szefem stolicy.
W tym roku nie ma nawet najmniejszej mowy o zakazie. Zrobily z tymi
faszystowkimi zapedami porzadek sady polskie oraz Europejski Trybunal Praw
Czlowieka w Strasburgu. Probuje za to juz ujadac LPR. Smutne, ze ci mlodzi
ludzie z LPR sa az tacy glupi, zobaczcie, co oni wygaduja:
wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4140887.html
Informacje o Paradzie:
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4140908.html
Obserwuj wątek
    • mike.recz Re: Parada paradą ale tu mam fajny "kwiatek" 18.05.07, 21:08
      jakubzulczyk.ownlog.com/1048648,komentarze.html
      Chociaż wydaje mi się,że ktoś jaja sobie zrobił.
    • troche_inny Please NO! n/t 18.05.07, 22:22

• Gość: kix Do zobaczenia jutro na Paradzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 00:06
      Jak co roku wybieram się tam z żoną, by dać odpust tym wszystkim, którzy twierdzą że każdy kto idzie w pochodzie to homoseksualista. Chodziliśmy, chodzimy i będziemy chodzić, póki konserwatywno-katolacka część społeczeństwa będzie różnicowała ludzi ze względu na ich seksualną orientację.

A więc do zobaczenia jutro na marszu !!!
      • snajper55 Re: Do zobaczenia jutro na Paradzie. 19.05.07, 01:51
        Gość portalu: kix napisał(a):

> Jak co roku wybieram się tam z żoną, by dać odpust tym wszystkim, którzy twier
        > dzą że każdy kto idzie w pochodzie to homoseksualista.

Pewnie się ożeniłeś z lesbijką, zboczeńcu. ;)

S.
        • Gość: kix Re: Do zobaczenia jutro na Paradzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:21
          Jasne, ożeniłem się z lesbijką, bo jestem pedało-pedofilo-zoofilem. Zgwałcone dzieci zjadamy, a ze zwierzętami kopulujemy ))))

pzdr. - kix
          • yoma Re: Do zobaczenia jutro na Paradzie. 19.05.07, 10:32
            Kix, to nie tak - ty się ożeniłeś z gejem, a sam jesteś lesbijką. Ty lubisz
            dziewczyny, a PT Małżonka facetów, nie?

:)
            • troche_inny Re: Do zobaczenia jutro na Paradzie. 19.05.07, 10:33
              Yoma idziesz na sped "poprawnie" myslacych? :)
              • yoma Re: Do zobaczenia jutro na Paradzie. 19.05.07, 10:36
                Nie. Nie lubię tłoku.
                • troche_inny Re: Do zobaczenia jutro na Paradzie. 19.05.07, 10:39
                  a juz myslalem ze dla antykaczorow zrezygnujesz nawet z tej niewygody o ktorej
                  wspomnialas chyba rok temu kiedy o to samo ciebie pytalem :P
                  • yoma Re: Do zobaczenia jutro na Paradzie. 19.05.07, 11:17
                    Mimo wszystko źle myślałeś :)
      • 25thnovember Re: Do zobaczenia jutro na Paradzie. 20.05.07, 13:55

> póki konserwatywno-katolacka część społeczeństwa będzie różnic
        > owała ludzi ze względu na ich seksualną orientację.

Jakoś zboczeńców trzeba oddzielać.
    • acorns Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 00:07
      Ja jestem za. Ale nie za paradą tylko za tym żeby Wszechpolacy dopier. tym
      wszystkim Bączkowskim, Niemcom, Legierskim, Biedroniom i innym szkodnikom. Z
      prawdziwymi homoseksualistami, którzy chcą żyć normalnie mają tyle wspólnego co
      krzesło zwykłe z krzesłem elektrycznym, szkodzą im tymi paradami które
      wyglądają jak zjazd wszelkich kolorowych dziwadeł, wypłoszy, różnych
      okolczykowanych stworów. Dzięki temu wizerunek geja w społeczeństwie jest taki
      jaki jest czyli zboczeniec w skórzanych ćwiekowanych ciuchach, z fiutem na
      wierzchu i z piórkiem w dupie. Zresztą wystarczy zobaczyć fotki z parady w
      Berlinie i wszystko jasne że to jest spęd zboczeńców, których świat kręci się
      tylko wokół ich śmierdzących owłosionych zadów z dziurami kalibru rury C.O. Ta
      prowokacja zwana paradą równości obciąża tylko budżet państwa (obstawa
      Policji), powoduje utrudnienia w ruchu ulicznym i nie służy niczemu poza
      zbijaniem kapitału politycznego tych wszytkich obestumbannpedałów. Ja jestem
      tolerancyjny. Nie obchodzi mnie co oni robią w swoich klubach, w swoich domach
      czy w kabinie w publicznym sraczu. Niech tylko nie wychodzą z tym na ulice ani
      nie pchają się do szkół z promowaniem zboczeń czy jak kto woli alternatywnych
      modeli rodziny. Niech się odpier. od mojej córki, bo od jej wychowania jestem
      ja a nie lobby homoseksualne. I niech ze swojej dupy nie robią karty
      przetargowej w polityce. Bo prawda jest taka że homoseksualiści mieli i mają
      dokładnie takie same prawa jak heteroseksualiści, zoofile, pedofile, sadyści,
      masochiści i ci co sobie stawiają kloce na klatę i na ryja. Nie są
      dyskryminowani w polskim prawie. Przecież mogą wstępować w związek małżeński,
      mieć dzieci. Zabrania im ktoś? Ale oni chcą dla siebie SPECJALNYCH praw. Chcą
      być PONAD zwykłymi ludźmi. Przyjmują żydowską taktykę. Wkrótce homofobem nie
      będzie ten który nie lubi homoseksualistów, tylko tak którego homoseksualiści
      nie lubią. Tak też jest z pojęciem antysemityzmu. Dlatego jestem za tym żeby
      Wszechpolacy wzieli na buty kogo trzeba. I niech sobie ci wszyscy krzykacze co
      się plują w mediach podciągną to pod ryzyko zawodowe.
      • xtrin Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 04:26
        > Dzięki temu wizerunek geja w społeczeństwie jest taki jaki jest
        > czyliz boczeniec w skórzanych ćwiekowanych ciuchach,
        > z fiutem na wierzchu i z piórkiem w dupie.

Na jakiej POLSKIEJ paradzie takich widziałeś?

> Dlatego jestem za tym żeby Wszechpolacy wzieli na buty kogo trzeba.

Nawoływanie do agresji jest karalne!

Jak ciebie czytam to dochodzę do wniosku, że niektórym powinno się zakazać
        wychowywania dzieci.
        • acorns Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 09:17
          > Na jakiej POLSKIEJ paradzie takich widziałeś?

Na polskiej nie widziałem. Ale na niemieckiej tak. I to nie tylko na zdjęciach
          ale i na żywo bo akurat wtedy byłem w Berlinie bo ściągałem samochody z
          Niemiec. Polskie środowisko gejowskie gorąco popiera i bierze udział w CSD w
          Berlinie, o czym można przeczytać chociażby na Gaylife, które jest portalem
          informacyjnym środowiska gejowskiego. Oni pod płaszczykiem nawoływania do
          tolerancji i równości walczą o prawo do machania fiutami na ulicach raz w roku.
          Tu masz kilka na szybko wybranych fotek z parad w Berlinie. Full serwis jest na
          www.csd-berlin.de :
          www.csd-berlin.de/de/impressionen/csd2003/demo_serie_1/seite2/bildcsd_2003_demo_0021.jpg

www.csd-berlin.de/de/impressionen/csd2003/demo_serie_1/seite7/bildcsd_2003_demo_0134.jpg

www.csd-berlin.de/de/impressionen/csd2003/demo_serie_1/seite7/bildcsd_2003_demo_0133.jpg

www.csd-berlin.de/de/impressionen/csd2003/demo_serie_1/seite9/bildcsd_2003_demo_0164.jpg

www.csd-berlin.de/de/impressionen/csd2003/demo_serie_1/seite12/bildcsd_2003_demo_0222.jp
          g

I tak właśnie zachowuje się środowisko gejowskie. I sama widzisz jak ta banda
          zboczeńców szkodzi normalnym homoseksualistom, którzy tylko i wyłącznie chcą
          żyć i pracować i nie być dyskryminowani ze względu na swoją orientację
          seksualną. Jak ktoś takie fotki zobaczy to jak tylko dowie się że np kolega z
          pracy jest gejem to od razu myśli że on się tak ubiera i tak zachowuje. Jestem
          więc przeciwny paradom, poniewać jestem za tolerancją i uważam, że takie parady
          tylko i wyłącznie szkodzą tolerancji. Służą natomiast interesom działaczy
          środowiska gejowskiego. No bo taki Bączkowski czy Biedroń ma szansę się
          zaprezentować w mediach. Bo normalnie jest nikim i w niczym innym wybić się nie
          może więc czepia się parady i udaje bojownika o prawa człowieka i tolerancję.
          Dlatego jak tak bardzo chcą walczyć to niech umówią się z Wszechpolakami na
          ustawkę gdzieś w lesie a nie zasłaniają się podwójnym kordonem Policji na koszt
          podatników. Ciekawe czy te wszystkie polityczne miernoty które niby mają brać
          udział w paradzie przyszłyby gdyby parada nie była szczelnie obstawiana przez
          policję?

> Nawoływanie do agresji jest karalne!

Nawoływanie to by było "Wszechpolacy do dzieła - utłuc tych zboczeńców". A to
          zdanie które napisałem zawiera informację a nie jest w trybie rozkazującym.

> Jak ciebie czytam to dochodzę do wniosku, że niektórym powinno się zakazać
          > wychowywania dzieci.

Z pewnością lepszymi ojcami byliby ci panowie ze zdjęć, odziani w skórzane
          paski i z gołymi dupami. Zwłaszcza dla chłopców.
          • Gość: kix Agresywni handlarze samochodami ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:23
            >bo akurat wtedy byłem w Berlinie bo ściągałem samochody z
            >Niemiec

Gdybyś zechciał się wykształcić, to miałbyś może nieco szersze spojrzenie na zjawisko. A skoro jesteś zwykłym handlarzyną samochodami, to nie dziwi mnie ta arogancja, ignorancja i zwykła głupota. Naprawdę nie ma się czym chwalić.
            • troche_inny Re: Agresywni handlarze samochodami ))) 19.05.07, 10:31
              Nie uwierzylbys ignorancie jakie wyksztalcenie potrafia miec ci twoi
              "handlorze".. No ale poszczekac na innych zawsze warto prawda? Nie sila
              argumentu a argument sily.. :)
              Pozdrawiam :P
              • Gość: kix Partner w biznesie handlarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:41
                >Nie uwierzylbys ignorancie jakie wyksztalcenie potrafia miec ci twoi
                >"handlorze".

A co? Uraziłem pana Innego? To przepraszam, nie wiedziałem że i pan złomy sprowadza do Polski )))) Rozumiem już i skąd u Pana ten "inny" światopogląd na sprawy, które ludziom wykształconym wydają się być zwykłymi.
                • troche_inny Re: Partner w biznesie handlarzy? 19.05.07, 10:53
                  Zyjesz nadzieje, ze mnie urazisz? Nic z tego.. juz dawno uznalem ludzi o
                  lewicowym pogladzie za chorych i zagubionych dlatego z latwoscia im wybaczam
                  nawet najbardziej chamskie potkniecia :) Nie sprowadzam zlomow bo to by byla dla
                  mnie strata czasu i pieniedzy za maly $/h.. ale znam paru i bynajmniej nie sa to
                  jak ty bys chcial niedouczeni ludzie.. zreszta biorac pod uwage, ze ludzie po
                  wyzszych studiach szoruja podloge w marketach w GB.. nie widzialbym nic
                  zdroznego w takiej czy innej pracy.. btw ponoc zadna nie hanbi.. Zastanawia mnie
                  tylko twoja potrzeba do obrazania wszystkich.. czy az takie kompleksy masz?
                  • Gość: kix Re: Partner w biznesie handlarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:58
                    >Zastanawia mnie
                    >tylko twoja potrzeba do obrazania wszystkich.. czy az takie kompleksy masz?

Gdybyś w oczach zamiast różańca miał źrenice, to dostrzegłbyś że moje może niezbyt grzeczne komentarze, które nie przeczę, mogą obrażać (ale i taki jest ich cel) są jedynie reakcją na agresję i brak tolerancji u tych, którzy się jej domagają względem samych siebie.

Kompleksy? Każdy je ma. Moje nie przeszkadzają mi egzystować. Może poza jednym..... czasami wstydzę się że jestem Polakiem. Współobywatelem tej ciemnej gawiedzi, klekającej na zawołanie przed starcami w ornatach, modlącej się do obrazków i poniżającej innych ludzi tylko ze względu na różnice w pożyciu seksualnym. To rzeczywiście mój kompleks.

Jesteś content z mojej odpowiedzi?
                    • troche_inny Re: Partner w biznesie handlarzy? 19.05.07, 11:02
                      Nie przeszkadza ci, ze uchodzisz przez to za faszyzujacego homo-aktywiste?
                      Uzywasz podobnych argumentow jak MW, ktora jak twierdzisz tak pogardzasz.. Co do
                      oczu nie mam w nich rozanca ta sprawa jest niezalezna od mojej religii, ktora na
                      marginesie jest dosc tolerancyjna w tym wzgledzie.. :)
                      • Gość: kix Re: Partner w biznesie handlarzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 11:07
                        Po pierwsze - nie jestem homoseksualistą. Po drugie - bardziej faszyzują katolicy, którzy na podstawie orientacji seksualnej człowieka potrafią go dyskryminować (tak jak faszyści w ubiegłym wieku z powodu bycia Żydem). Po trzecie - nie jestem nawet lewicowcem, co starałeś się mi zarzucić w poprzednim poście (mam poglądy prawicowe!!! - choć świeckie, laickie). Po czwarte - nie jestem aktywistą, nigdzie się nie zrzeszam, w żadnej organizacji.

Odpowiadając więc na twoje pytanie: nie przeszkadza mi, że uchodzą za faszyzującego homo-aktywistę, bo to kompletna bzdura. Jeśli wyciągasz takie wnioski, to nie wiele rozumiesz z tego o co postulują nie tylko środowiska gejowskie, ale nie wiele rozumiesz nawet z tego czym jest po prostu demokracja.

Bo ja nie jestem homo-aktywistą, jestem po prostu demokratą.
                        • troche_inny Re: Partner w biznesie handlarzy? 19.05.07, 11:09
                          > Bo ja nie jestem homo-aktywistą, jestem po prostu demokratą
                          Prawicowiec nie moze byc demokrata.. :) Dziekuje za powyzsza wypowiedz,
                          doskonale mi ona wszystko wyjasnila :)
                          • Gość: kix Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 11:54
                            >Prawicowiec nie moze byc demokrata.. :)

To ciekawe co wypisujesz ))) A kim może być? Totalitarystą? ))) Ja także dziękuję za powyższą wypowiedź, wszystko mi ona wyjaśniła ))) Ignorancja czy tylko cynizm?

I to chrześcijańskie umiłowanie bliźniego, którym emanujesz...........
                            • troche_inny Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) 19.05.07, 12:17
                              Jestem wrogiem demokracji podobnie jak czesc jej tworcow.. :) Cos w tym musialo
                              byc. ze zaczeli w nia watpic.. Co do chrzescijanskiego umilowania hahaha..
                              zabraklo ci pomyslow? Powiedzialem, ze nie jestem katolikiem to asekurujesz sie
                              chrzescijanstwem? A fige..
                              • Gość: kix Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:46
                                >Jestem wrogiem demokracji podobnie jak czesc jej tworcow.. :) Cos w tym musialo
                                >byc. ze zaczeli w nia watpic..

Lepszego ustroju społecznego póki co nie wynaleziono. Pewnie marzy ci się katolacki totalitaryzm, który nazwiecie "obroną życia i cywilizacji" (choć nie wiele ma on z tym wspólnego) .... Zapomnij. Świat zmierza w innym kierunku. Poszanowania praw jednostek i mniejszości. Bo tylko wtedy możemy mówić o wolności człowieka i jego prawie do dysponowania swoim życiem i losem.

>Co do chrzescijanskiego umilowania hahaha..
                                >zabraklo ci pomyslow? Powiedzialem, ze nie jestem katolikiem to asekurujesz sie
                                >chrzescijanstwem? A fige..

Tak, tak. Już kilku z was, także imć MG, naczelny pleban tego forum, także informował że nie jest katolikiem. Tylko gdy pisane jest choćby jedno złe słowo na temat tej wiary od razu się pojawia. Tak jak i ty. Interesuje was chrześcijanizm, homoseksualizm, pedofilia, zoofilia, kazirodztwo i aborcja. Tam jesteście - wy "niekatolicy" - zawsze )))) Bajdu, bajdu.....

ps. A na temat ustrojów społecznych uzupełnij swą wiedzę, skoro wypisujesz takie bzdury, że osoba o prawicowym światopoglądzie nie może być demokratą. Źle to o twojej wiedzy świadczy.
                                • troche_inny Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) 19.05.07, 13:03
                                  Lej jad wiadrami ku uciesze gawiedzi :D

Lepszego nie ma powiadasz? I to ja mam braki.. heh..

"Wielką zaletą przedstawicieli jest to, iż są oni zdolni do roztrząsania spraw.
                                  Lud zgoła nie nadaje się do tego; jest to jedna z wielkich wad demokracji.

Zasada demokracji psuje się nie tylko wówczas, kiedy znika duch równości, ale i
                                  wówczas, kiedy się rozpleni duch nadmiernej równości i kiedy każdy chce być
                                  równy tym, których wybrał sobie, by mu rozkazywali."

"Historia uczy, że demokracja bez wartości łatwo przemienia się w jawny lub
                                  zakamuflowany totalitaryzm."

To na temat twojej umilowanej demokracji, w ktorej oszukujesz sie, ze masz na
                                  cokolwiek wplyw..

>Zapomnij. Świat zmierza w innym kierunku.

Tak dzieki wam (demokratom!)w tym wlasnie kierunku
                                  udawacze.blox.pl/resource/moha.jpg :)

> Tak, tak. Już kilku z was, także imć MG, naczelny pleban tego forum, także info
                                  > rmował że nie jest katolikiem. Tylko gdy pisane jest choćby jedno złe słowo na
                                  > temat tej wiary od razu się pojawia. Tak jak i ty. Interesuje was chrześcijaniz
                                  > m, homoseksualizm, pedofilia, zoofilia, kazirodztwo i aborcja. Tam jesteście -
                                  > wy "niekatolicy" - zawsze )))) Bajdu, bajdu.....

Wiesz jako, ze jestem osoba wierzaca to przykro mi patrzyc na cwiercinteligentow
                                  oczerniajacych innowiercow w imie demokracji i tolerancji..

Co do prawicy.. ty wyznajesz poglady co najwyzej centrum.. nie prawicy..
                                  poczytaj troche prawdziwych prawicowych felietonistow i pozniej zastanow sie czy
                                  rzeczywiscie lubia demokracje..
                                  • Gość: kix Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:09
                                    Naprawdę nie rozumiesz istoty demokracji. Prawisz trochę jak mój tato, pan w podeszłym wieku, dla którego istotą demokracji jest owsiakowe "róbta co chceta". Z tą tylko różnicą, że mój tato jest już przed 80-tką i trudno mi z nim nawiązać rzeczowy dialog z racji na jego wiek, a ty chyba jesteś jeszcze dość młodym człowiekiem i winieneś mieć nieco bardziej światły i chłonny umysł.

Z ciekawości więc zapytam: jaki ustrój społeczny jest wg ciebie lepszy od demokracji? Liczę, że zechcesz wyrazić swoje zdanie, skoro tak krytykujesz demokrację.
                                    • troche_inny Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) 19.05.07, 13:14
                                      Dlaczego nie mozesz zrozumiec, ze sama idea demokracji moze mi sie nie podobac?
                                      Dlaczego zgadzasz sie zeby o twoim losie decydowaly szare masy? Wreszcie
                                      dlaczego tak chorego systemu chcesz bronic? Osobiscie wole system, w ktorym
                                      przynajmniej nie bede oszukiwany, ze na cokolwiek mam wplyw a bedzie lepsza
                                      jakosc rzadow, ktorej niestety demokracja taka jak ta w europie nie oferuje.. za
                                      duzo w niej socjalizmu jak na moj gust..
                                      • Gość: kix Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:29
                                        >Dlaczego nie mozesz zrozumiec, ze sama idea demokracji moze mi sie nie podobac?
                                        >Dlaczego zgadzasz sie zeby o twoim losie decydowaly szare masy? Wreszcie
                                        >dlaczego tak chorego systemu chcesz bronic? Osobiscie wole system, w ktorym
                                        >przynajmniej nie bede oszukiwany, ze na cokolwiek mam wplyw a bedzie lepsza
                                        >jakosc rzadow, ktorej niestety demokracja taka jak ta w europie nie oferuje.. za
                                        >duzo w niej socjalizmu jak na moj gust..

1. Dlaczego wzbraniasz się przed nazwaniem "po imieniu" ustoju, któremu skrycie hołdujesz?

2. Demokracja ze wszelkimi swoimi wadami (a są wady, nie przeczę) jest największym społecznym osiągnięciem współczesnej cywilizacji. Pcha ten świat naprzód, nie ciemiężąc ludzi i nie broniąc im rozwijać się, przez co rozwija się cała nasza cywilizacja.

3. Odnoszę wrażenie, że wylałeś swój żal i gorycz w słowach " nie bede oszukiwany, ze na cokolwiek mam wplyw" - było już o moich kompleksach, a teraz jest o twoich? Ja czuję że mam wpływ. Bo ten wpływ właśnie daje mi demokracja, o którą walczył choćby mój ojciec w latach 70-tych i 80-tych. Tak, był z krwi i kości solidaruchem. I jest nim po dzień dzisiejszy.

4. Po raz wtóry więc zapytuję: jakim to ustrojem społecznym (z nazwy) zachłystujesz się?
                                        • troche_inny Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) 19.05.07, 15:07

> 1. Dlaczego wzbraniasz się przed nazwaniem "po imieniu" ustoju, któremu skrycie
                                          > hołdujesz?

Zaraz tam holduje.. Ogólnie rupublika mi sie nie podoba.. to moze Monarchia,
                                          Monarchia konstytucyjna.. no ostatecznie demokracja uczestniczaca.. Myslalem tez
                                          o republice federalnej (lub federacji)a dalej o secesji :P Ostatecznie doszedlem
                                          do wniosku, ze mozna ktorys zmodyfikowac..

> 2. Demokracja ze wszelkimi swoimi wadami (a są wady, nie przeczę) jest najwięks
                                          > zym społecznym osiągnięciem współczesnej cywilizacji. Pcha ten świat naprzód, n
                                          > ie ciemiężąc ludzi i nie broniąc im rozwijać się, przez co rozwija się cała nas
                                          > za cywilizacja.

Uhum.. rozwija sie, ze az kwiczy normalnie.. tu nie bede polemizowal bop watek
                                          jest o gejach etc..

> 3. Odnoszę wrażenie, że wylałeś swój żal i gorycz w słowach " nie bede oszukiwa
                                          > ny, ze na cokolwiek mam wplyw" - było już o moich kompleksach, a teraz jest o t
                                          > woich? Ja czuję że mam wpływ. Bo ten wpływ właśnie daje mi demokracja, o którą
                                          > walczył choćby mój ojciec w latach 70-tych i 80-tych. Tak, był z krwi i kości s
                                          > olidaruchem. I jest nim po dzień dzisiejszy.

Moj tez co niczego nie zmienia.. Nie podoba mi sie to co widze i tyle..

> 4. Po raz wtóry więc zapytuję: jakim to ustrojem społecznym (z nazwy) zachłystu
                                          > jesz się?

Odp wyzej :)
                                    • Gość: Echo Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.05.07, 21:47
                                      > Z ciekawości więc zapytam: jaki ustrój społeczny jest wg ciebie lepszy od demok
                                      > racji?

Demokracja socjalistyczna:)
                                      • nelsonek Re: Bardzo ciekawe rzeczy wypisujesz )))) 20.05.07, 01:03
                                        A co to takiego "demokracja socjalistyczna"?

Gość portalu: Echo napisał(a):
                                        > Demokracja socjalistyczna:)
                  • Gość: Echo Re: Partner w biznesie handlarzy? IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.05.07, 21:42
                    >juz dawno uznalem ludzi o
                    > lewicowym pogladzie za chorych i zagubionych dlatego z latwoscia im wybaczam
                    > nawet najbardziej chamskie potkniecia :)

Problem w tym ze to nie sa "potkniecia"
            • acorns Re: Agresywni handlarze samochodami ))) 19.05.07, 19:42
              A kim ty jesteś? Ja przynajmniej wiem gdzie były, gdzie są i gdzie będą
              pieniądze. Może nie mam wykształcenia ale nawet z takiego wykształcenia co mam
              potrafię zrobić jakiś użytek. Może i byłem zwykłym handlarzytną ale dzięki temu
              patrzę sobie jak tacy jak ty trzęsą dupskim na przystanku przy -15 stopniach
              podczas gdy jadę sobie klimatyzowanym Land Cruiserem rocznik 2006. Ale to
              nieważne. Ja nie pozwole żeby banda pedałów mówiła mojej córce co ona ma
              myśleć, cop ona ma czyć, kogo ona malubić a kogo nie. Jak jakoś zbok zbliży się
              do niej to uduszę go jak kociaka i goowno mnie obchodzą ewentualne
              konsekwencje.
              • xtrin Re: Agresywni handlarze samochodami ))) 19.05.07, 20:06
                acorns napisał:
                > Może i byłem zwykłym handlarzytną ale dzięki temu patrzę sobie
                > jak tacy jak ty trzęsą dupskim na przystanku przy -15 stopniach
                > podczas gdy jadę sobie klimatyzowanym Land Cruiserem rocznik 2006.

A ja stokroć wolę marznąć na przystanku, niż być tak żałosna jak ty.
                • acorns Re: Agresywni handlarze samochodami ))) 19.05.07, 20:58
                  > A ja stokroć wolę marznąć na przystanku, niż być tak żałosna jak ty.

Tak sobie tłumacz :) Ludzie uwielbiają w taki sposób tłumaczyć swoją
                  nieudolnośc. Bo on wielki student, taki wykształcony, taki genialny, chodzący
                  ideał po prostu a jeździ czerwonym przegubowym albo czerwonym dwuwagonowym. A
                  tu taki burak, matoł smiga Land Cruiserem albo Merolem S500 albo Audi A8 a taki
                  genialny studenciak może u niego dorabiać za tysiaka miesięcznie. I to właśnie
                  jest dla Chodzącego Ideału nie do strawienia :) A ja mam to ogólnie w dupie. Bo
                  oprócz wiedzy trzeba jeszcze coś umieć i mieć jaja.
                  • Gość: kix Oj handlarzu, handlarzu ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:14
                    Studia..... mistrzu, kiedy to było )))))
                    Nieprzyzwoitością z mojej strony byłoby, gdybym się z tobą licytował. Z kilku powodów przynajmniej powodów, a jednym jest ten, że skromność uważam za cnotę. Zapewniam cię jednak, że nie wystaję na przystankach, czego wcale nie uznaję za dyshonor (w przeciwieństwie do ciebie).

A co sobą reprezentujesz, to już pokazałeś poprzez swój stosunek do homoseksualistów. Land Cruiserem to ty może jeździsz (to aż taki powód do chwalenia się? - bardziej byś mi zaimponował gdybyś mógł się pochwalić wiedzą bądź inteligencją, a dopiero później majątkiem), ale wciąż masz w butach słomę.

Z ciekawości zajrzyj do słownika i sprawdź synonimiczne pojęcia: nuworysz, parweniusz. Odnoszę wrażenie, że doskonale cię opisują. I pamiętaj, że majątek nie jest wyznacznikiem tego co sobą reprezentujesz. Jest bowiem nim także stosunek do innych ludzi. A ten masz "pszenno-buraczany".

Pozdrawiam nowobogackiego )))))))))))
                  • xtrin Re: Agresywni handlarze samochodami ))) 20.05.07, 00:50
                    acorns napisał:
                    > I to właśnie jest dla Chodzącego Ideału nie do strawienia :) A ja mam to
                    > ogólnie w dupie. Bo oprócz wiedzy trzeba jeszcze coś umieć i mieć jaja.

Tak to sobie tłumacz :).
                    Albo jesteś tak niezwykle ograniczony, że rzeczywiście auto jest dla ciebie
                    wyznacznikiem wartości człowieka, albo masz potworne kompleksy na tle swojego
                    braku wykształcenia i starasz się je zakryć słomą z butów wystającą. Nie wiem co
                    bardziej obrzydliwe.

I daruj sobie wymienianie kolejnych mark samochodów i tak wiele mi nie mówią :).
          • heterofob2 Przecież nastoletnie dziewczyny mają na sobie 19.05.07, 15:50
            niewiele więcej. Na szczęście nie zwracam na to uwagi, ale nauczyciele-heterycy
            mają ciężko...
          • xtrin Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 20:04
            acorns napisał:
            > Na polskiej nie widziałem.

No właśnie! :)

Podążając waszym tokiem rozumowania należy potępić procesje wielkanocne, bo w
            podobnych uroczystościach na Filipinach leje się krew.

> Dlatego jak tak bardzo chcą walczyć to niech umówią się
            > z Wszechpolakami na ustawkę gdzieś w lesie a nie zasłaniają
            > się podwójnym kordonem Policji na koszt podatników.

A któż ci geniuszu wmówił, że oni chcą walczyć?
            Urządzają POKOJOWĄ demonstrację, do czego mają pełne prawo. I jeżeli istnieją
            uzasadnione podejrzenia, że może się ona spotkać z agresją (a istnieją, co sam
            zakładasz) to mają także prawo do ochrony. Szkoda tylko, że za nasze wspólne
            pieniądze, bo powinno za to zapłacisz Wszechpolacy.

> Nawoływanie to by było "Wszechpolacy do dzieła - utłuc tych zboczeńców". A to
            > zdanie które napisałem zawiera informację a nie jest w trybie rozkazującym.

Jasne. Wiemy już, że uwielbiasz szukać luk i je wykorzystywać.

> Z pewnością lepszymi ojcami byliby ci panowie ze zdjęć,
            > odziani w skórzane paski i z gołymi dupami. Zwłaszcza dla chłopców.

Niewykluczone.
            • acorns Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 21:06
              > Szkoda tylko, że za nasze wspólne pieniądze, bo powinno za to zapłacisz
              > Wszechpolacy.

A jak ja pójdę na mecz i usiądę na trybunach POolonii w szaliku Legii to co?
              Jestem idiota i sam sobie jestem winien czy też mam pełne prawo do ochrony? Jak
              ktoś nadstawia dupę to dostanie w nią kopa, tak było jest i będzie. Ja bardzo
              chętnie skręcę kark któremuś z tych chudych leszczy typu Bączkowski, Neimiec
              czy Biedroń. W ten sposób zrobiłbym krok w kierunku tolerancji, bo normalni
              homoseksualiści pozbyliby się tego wrzodu na dupiemw postaci środowiska
              gejowskiego i tych wszystkich działaczy, którzy działają na szkodę
              homoseksualistów, za to na koryść swojego własnego wizerunku czego jesteś
              świetnym przykładem. Bo gdybyś przemyślała sprawę, poparłąbyś mnie. Nawet Młoda
              która ma 12 lat mówi że chętnie by wsadziła kosę w żebra i wypatroszyła
              któregoś z tych lamusów którzy udając bojowników o równość i tolerancję zbijają
              kapitał polityczny kosztem tych, w których imieniu rzekomo występują.
              • Gość: kix Dzieci handlarzy samochodami ))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:19
                >Nawet Młoda
                >która ma 12 lat mówi że chętnie by wsadziła kosę w żebra i wypatroszyła
                >któregoś z tych lamusów którzy udając bojowników o równość i tolerancję zbijają
                >kapitał polityczny kosztem tych, w których imieniu rzekomo występują.

Masz dziecko degenerata, masz tego świadomość? I ten bulwarowy język..... Pewnie jeszcze złotem jesteś obwieszony, daję głowę ))))))))))))))
        • 25thnovember Re: Parada Rownosci 2007 20.05.07, 13:58
          Jeżeli już komuś, to nie jej, tylko Tobie.
    • xtrin Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 04:31
      autenty napisał:
      > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4140908.html

"Będziemy mieli do czynienia z obsceniczną i prowokacyjną manifestacją dewiacji
      seksualnej. Przyjdziemy, by reprezentować zdrowo myślącą część społeczeństwa -
      mówi Konrad Bonisławski, prezes MW."

Panie Bonisławski, jako przedstawicielka zdrowo myślącej części społeczeństwa
      NIE ŻYCZĘ SOBIE, by Pan mnie reprezentował. Nie życzę sobie, by reprezentowała
      mnie osoba, która zauważa ćwierć źdźbła w oku homoseksualnego bliźniego, a
      pięciu belek we własnym nie dojrzy.

Ja nie jestem w stanie pojąć sprzeciwu przeciwko homoseksualizmowi, po prostu
      nie mieści mi się to w głowie, że komuś tak potwornie przeszkadza taka zupełnie
      nieszkodliwa inność bliźniego. Czy musicie znaleźć sobie kozła ofiarnego, żeby
      poczuć się lepszymi?
      • Gość: chikaka Re: Parada Rownosci 2007 IP: *.crowley.pl 19.05.07, 09:54
        nie martw się Xtrin- Pan Bronisławski reprezentuje rozsądną część
        społeczeństwa, a nie ciebie popierającą homoseksulane lobby, które buduje sobie
        otoczę rewolucjonistów... Tak więc nie masz powodów do obaw....

Zastanawiające jak często ludzie co mają w dupie kościół lubią się posługiwać
        jego słowami.. Ja rozumiem że wyolbrzymienie jest środkiem retorycznym, ale do
        pewnego momentu, potem staje się już tylko pustosłowiem...

Nieszkodliwa inność?? Wychowywanie dzieci, prawa przy zatrudnieniu, kształcenie
        w szkołach, nie mówiąc o tym że ich widok jest po prostu obleśny??

Z ręką na sercu, drodzy lewacy- czy to nie obrzydliwe??
        ematusov.soe.udel.edu/cultures/images/Gay_kiss.jpg
        • Gość: kix Kościelni cudacy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:29
          >Z ręką na sercu, drodzy lewacy- czy to nie obrzydliwe??
          >ematusov.soe.udel.edu/cultures/images/Gay_kiss.jpg

Nie, no lepsi są tacy cudakowie poprzebierani w czapki i ornaty )))

www.diecezja.gda.pl/images/zdjecia_biskupow/abp.jpg
          Jak cyrkowcy )))
          • Gość: chikaka Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.crowley.pl 19.05.07, 12:21
            Ja się pytałem o odczucia estetyczne tego zdjęcia...

Głupio powiedzieć że faktycznie jest obrzydliwe... więć nie ma to jak
            zaatakować księży, o których wogóle w swojej wypowiedzi nie wspomniałem- ale to
            dobry temat dużyrny...

no ale jeśli masz takie problemy z czapkami, ornatami i ogólnie facetami w
            sukienkach, to proszę cię odczep się od ksieży, skoro uważasz za normą takie
            cudactwa

pepina.blog.kataweb.it/precaridiprofessione/images/gaypride2006_022_1.jpg
            • troche_inny Re: Kościelni cudacy ))) 19.05.07, 12:35
              On ma slabosc do sutanny taki fetysz.. :D
              • Gość: kix Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:42
                Do głupoli mam słabość. Podnieca mnie głupota, zwłaszcza katolacka. Taki fetysz )))
                • troche_inny Re: Kościelni cudacy ))) 19.05.07, 12:44
                  Tylko czlowiek inteligentny nigdy nie ocenia gorszych od siebie.. cos takiego
                  ktos kiedy powiedzial.. Jakze sie mylil, prawda? :P
                  • Gość: kix Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:47
                    A po co odpowiadasz, skoro ponoć nie jesteś katolikiem? Moje słowa więc nie powinny cię dotknąć. A z jakości wypowiedzi nie wnioskuję także, że jesteś adwokatem. Więc po co ten próżny dyskurs i dalsze bicie piany?
                    • troche_inny Re: Kościelni cudacy ))) 19.05.07, 13:03
                      Bawi mnie twoje tolerancyjne rozprawianie sie z wierzacymi :)
                      • Gość: kix Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:06
                        "Tolerancją" odpowiadam na "tolerancję". Czego innego się spodziewasz i czego innego oczekujesz?

ps. Cieszę się w takim razie, że obaj się dobrze bawimy ))))))))
                        • troche_inny Re: Kościelni cudacy ))) 19.05.07, 13:10
                          Tolerancja (łac. tolerantia - "cierpliwa wytrwałość"; od łac. czasownika
                          tolerare - "wytrzymywać", "znosić", "przecierpieć")
                          To chyba oznacza, ze zeby byc tolerancyjnym powinienes siedziec cicho :/ Dlatego
                          ja przyjalem, ze jestem nietolerancyjny bo mowie co mi sie nie podoba :)
                          • Gość: kix Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:13
                            Dostrzegłeś te cudzysłowy obejmujące słowo "tolerancja" w mojej poprzedniej wypowiedzi?
            • Gość: kix Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:41
              Odczucia estetyczne nie zależą u mnie od płci. Dwóch zadbanych mężczyzn całujących się jest z pewnością bardziej estetycznym widokiem niż para damsko-męska o łącznej wadze 250 kg z tłustymi włosami i potem na twarzy.

I nie bardzo nadal rozumiem, dlaczego przeszkadzają ci całujący się mężczyźni (kobiety już zapewne nie, prawda?) a nie przeszkadzają ci mężczyźni przebierający się w sukienki i noszący na głowach np. camauro.

Tolerujesz jednych, toleruj też drugich. Dlaczego nie chcesz tego czynić?
              • Gość: chikaka Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.crowley.pl 19.05.07, 13:24
                Ja ci nie każę rozumieć... raczej będzie ci logicznie wytłumaczyć cokolwiek, bo
                jesteś lewakiem, a wam tłumaczy jedynie A Michnik słowami "teraz jedziemy po
                tym"... Nie bez znaczenia pozostaje też fakt, że estetyka to raczej kiepski
                materiła do rozważań rozumowych. Ja sobie jednak nie mogę wyborazić zdrowego
                mężczyzny, który może bez obrzdyzenia spojrzeć na taką całującą się parę
                facetów?? I nie podlega to dyskusji...

Bo księża nie budzą mojego obrzydzenia... Zresztą myślę że ich strój i wygląd
                jest raczej przyjęty do kanonu codzienności i nie wzbudza na ulicy powszechnego
                rozweselenia czy zdziwienia, jakiego budzi u ciebie (cudak jakiś). Tymczasem co
                byś nie powiedział o naszym społeczeństwie, księdzu Rydzyku, to musisz
                przyznać, że widok dwóch facetów, idących po ulicy trzymając się za rękę, już
                wzbudza pewne zainteresowanie, tak z strony tolerancyjnych (o patrz, jacy
                odważni geje idą), jak i nietolerancyjnych (pedały pie...one)... patrzę po
                akceptowanych kanonach... i w ich ujęciu to ty masz problem, a nie ja...

dlaczego nie toleruje pedałów? ALEŻ OCZYWIŚCIE że ja ich toleruje... toleruje
                również istnienie lewaków... nie rzucam się na nich z kijem (bo zbyt tchórzliwy
                na to jestem), nie wystepuje przeciwko, ba nawet więcej- obojętny jestem ich
                istnieniu, póki nie napataczają się mnie na drogę(w ujęciu metaforycznym)...
                tymczasem takimi paradami robią właśnie to, co sprawia że jestem ich zapiekłym
                wrogiem...

oczywiście należy jeszcze dodać że to lewaki i socjaliści, a tacy to nawet na
                tolerancję czy jakąkolwiek egzystnecję nie zasługują...
                • Gość: kix Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:31
                  >bo
                  >jesteś lewakiem,

Doczytałem tylko do tych słów. Ponieważ nic o mnie nie wiesz, a już wystawiasz mi cenzurkę (rzekome lewactwo - rozczaruję cię, z lewactwem nie ma absolutnie nic wspólnego, tylko w katolackich kręgach to słowo ostatnio stało się modne i mimo, że nie rozumiesz jego znaczenia szafujesz nim na lewo i prawo do wszystkich, którzy nie lubią instytucji kościoła katolickiego) nawet nie zadałem sobie trudu by przebrnąć przez resztą, bo ty i tak wiesz wszystko lepiej. Także kim jestem ))))

Próżny dialog.

EOT
                  • Gość: chikaka Re: Kościelni cudacy ))) IP: *.crowley.pl 19.05.07, 13:38
                    Mnie tam ksiądz proboszcz powiedział taki wierszyk : Lewak Lewak, ty ch..u!!
                    Odpowiadałeś rysopisowi, to się ksiądż proboszcz przecież nie myli, więc tak
                    cię nazywam??

A co oznacza słowo lewak??

Aha i Ksiądz proboszcz też mówił że z wami to próżny dialog, jak się nie ma
                    gromnicy do wsadzenia wam w tyłek, bo tylko wtedy jesteście zadowoleni z potęgi
                    kościoła..

p.s. kocham wpadania na forum GW!!
        • xtrin Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 17:20
          Gość portalu: chikaka napisał(a):
          > nie martw się Xtrin- Pan Bronisławski reprezentuje rozsądną część
          > społeczeństwa, a nie ciebie popierającą homoseksulane lobby, które buduje
          > sobie otoczę rewolucjonistów... Tak więc nie masz powodów do obaw....

Ja doskonale wiem, kogo ten pan reprezentuje. Oburza mnie jedynie nazywanie tego
          "zdrowym rozsądkiem".

> Zastanawiające jak często ludzie co mają w dupie kościół

Co masz na myśli pisząc o mieniu w dupie? Z założenia wsadzasz mnie do
          przegródki z etykietką "wróg kościoła"? Błędnie.

> Nieszkodliwa inność?? Wychowywanie dzieci, prawa przy zatrudnieniu,
          > kształcenie w szkołach, nie mówiąc o tym że ich widok jest po prostu obleśny??

O czym Ty piszesz? Prawo do wychowywania własnych dzieci ma (niestety) każdy. Do
          kształcenia - także.

> Z ręką na sercu, drodzy lewacy- czy to nie obrzydliwe??
          > ematusov.soe.udel.edu/cultures/images/Gay_kiss.jpg

Z ręką na sercu - nie, nie jest obrzydliwe.
      • mg2005 Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 10:37
        xtrin napisała:

> Panie Bonisławski, jako przedstawicielka zdrowo myślącej części społeczeństwa

Zbytnio sobie pochlebiasz... :)

> Ja nie jestem w stanie pojąć sprzeciwu przeciwko homoseksualizmowi, po prostu
        > nie mieści mi się to w głowie,

Znów walczysz z własnymi fobiami :)
        Kto się sprzeciwia homoseksualizmowi, a nawet pederastii (wkładaniu siusiaka
        do odbytu drugiego faceta) ?...
    • mg2005 Szanowny zboczeńcu !... :)) 19.05.07, 10:31
      Głupoty to piszesz ty - jak zwykle zresztą...

autenty napisał:

> Probuje za to juz ujadac LPR. Smutne, ze ci mlodzi
      > ludzie z LPR sa az tacy glupi, zobaczcie, co oni wygaduja:
      > wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4140887.html

Pedalskie bojówki atakujące ludzi to fakt poparty zdjęciami.
      Sam widziałem to w TVN24 ...
      • Gość: kix MG - naczelny troll forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:40
        Idź do kościółka i pomódl się do bozi za nasze grzeszne dusze )))))))) Przykleknij ładnie na kolanko, weź różaniec do swej studenckiej łapki i zmawiaj zdrowaśki. A późnej wróć do domku i ładnie się zmasturbuj jak masz w zwyczaju, patrząc z wypiekami na to co napisali inni na temat homoseksualizmu, który wzbudza takie niezdrowe emocje u ciebie.

Żałosny jest pan panie plebaniku. A jak widzisz i tak nie jest po twojej myśli )))) Są i będą parady, a ty tup nóżką, tup !!! ))) ))) )))

Nic mnie bardziej nie bawi jak ta twoja homofobiczna złośc )))))
    • 0golone_jajka Pierwszy raz się wybiorę 19.05.07, 11:13
      A co? Nie jestem homo i do pedziów nic nie mam (choć lesbijki bardzo lubię), ale pójdę zademonstrować przeciw władzy. Niech wiedzą, że ludzie jej nie lubią.
    • Gość: Magnus Homoseksualizm jest tak samo normalny jak seks IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.07, 13:02
      kazirodczy wsrod doroslych czy seks z fekaliami.I tak samo normalnych ludzi
      brzydzi.Kazde publiczne obnoszenie sie z tym zboczeniem tylko wzmozy niechec do
      tych zboczencow.
      Propagowanie zdemoralizowanego srodowiska, ktore w Europie Zavhodniej jest w
      ponad 60% odpowiedzialne za szerzenie HIV i innych chorb zakaznych to doprawdy
      chory pomysl.
      • Gość: kix Ciebie trollu nikt już nie czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:05
        Bo tych bzdur płodzonych przez chory umysł nie sposób przeczytać.
        • troche_inny Re: Ciebie trollu nikt już nie czyta 19.05.07, 13:06
          poza toba :D
          • Gość: kix Pomyliłeś się ))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:11
            A tu się mylisz ))))))))) Nie przeczytałem tego co napisał Magnus (poza bodaj 4 czy 5 wyrazami na początku jego wypowiedzi - doszedłem do tej koprofilii, stanowiącej sens każdej jego wypowiedzi) ))))))) Nie lubię czytać o jego koprofilnych pragnieniach po raz setny. Chory człowiek z chorymi myślami.
            • troche_inny Re: Pomyliłeś się ))))))))))))))) 19.05.07, 13:15
              a moze ma racje i powinienes go tez tolerowac? Odchylenie jak kazde inne od
              pionu co za roznica czy bardziej czy mniej..
            • Gość: chikaka Re: Pomyliłeś się ))))))))))))))) IP: *.crowley.pl 19.05.07, 13:26
              Kix- jesteś taki nietolerancyjny... jak ci nie wstyd....
        • Gość: Magnus Re: Ciebie trollu nikt już nie czyta IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.07, 13:24
          To sa fakty i dlatego tak cie bola.Srodowisko homo to obrzydliwi degeneraci
          roznoszacy masowo HIV i inne syfy.
          • Gość: kix Re: Ciebie trollu nikt już nie czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:33
            Twoja koprofilia naprawdę mnie nie interesuje. Nie zachęcisz mnie do niej swoimi prowokacjami.
            • Gość: Chikaka Re: Ciebie trollu nikt już nie czyta IP: *.crowley.pl 19.05.07, 13:40
              Słyszysz MAGNUS!! Choćbyś nie wiem jak próbował, ty chory zboczeńcu, powiedzieć
              mi cokolwiek, to nie będę cię słuchał, bo mam cię w d...e, ty nietolerancyjna
              gnido!!
            • magnusg Re: Ciebie trollu nikt już nie czyta 19.05.07, 13:43
              Twoja argumentacja jak zwykle ma poziom obsikanego dresiarza.Nie potrafisz
              przytoczyc ani jednego argumentu, wiec probujesz wmowic mi cos co sam tutaj
              wyraznie neguje i potepiam.Argumentacja na poziomie, ze jak ktos cos neguje to
              jest za tym jest tyle debilna, co do ciebie pasujaca.Biedny dresiarzu z
              pociagiem do pederastow-zal mi ciebie.
              • Gość: Chikaka Re: Ciebie trollu nikt już nie czyta IP: *.crowley.pl 19.05.07, 13:47
                Magnus, ale ty jesteś gupi...

jaka argumentacja... z czym ty chcesz polemizować... Toż to ich duchowy
                przywódca, jak mu się mówi że jest umaczany i jest złodziejem, to stwierdza że
                jego rozmówca to idiota, nakazując reszcie mówiąc tak samo...

przykład idzie z góry, na forum GW można wpaść, co by sobie poobserwować te ich
                podrygi w imię wolności, równości i tolerancji... są naprawdę miłe dla oka...
    • Gość: kix A teraz opuszczam Państwa, za 20 minut Parada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:39
      15 minut potrzeba mi na dojście na Wiejską, więc wybaczcie drodzy "dyskutanci", że opuszczę was. Idę na kolorowy marsz, marsz tolerancji i - wbrew temu co moglibyście sądzić - miłości do bliźniego - nie zdefektowanej przez niezdrowe zainteresowanie tym co kto robi pod kołdrą.
      • Gość: Chikaka Re: A teraz opuszczam Państwa, za 20 minut Parada IP: *.crowley.pl 19.05.07, 13:40
        trzymaj pośladki razem, co by ci tam "miłość bliźniego" do głowy nie uderzyła
      • Gość: Chikaka Re: A teraz opuszczam Państwa, za 20 minut Parada IP: *.crowley.pl 19.05.07, 13:41
        Trzymaj pośladki razem, żeby ci ta "miłość bliźniego" do głowy nie uderzyła...
        • mg2005 :)) 19.05.07, 18:16
          Gość portalu: Chikaka napisał(a):

> Trzymaj pośladki razem, żeby ci ta "miłość bliźniego" do głowy nie uderzyła...
      • magnusg Re: A teraz opuszczam Państwa, za 20 minut Parada 19.05.07, 13:44
        Marsz prowadzony na czele przez n.p. Volkera Becka, ktory sie opowiadal za
        legalizacja pedofilii.Dobrze tam bedziesz pasowal.
      • Gość: Echo Re: A teraz opuszczam Państwa, za 20 minut Parada IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.05.07, 21:49
        > libyście sądzić - miłości do bliźniego - nie zdefektowanej przez niezdrowe zain
        > teresowanie tym co kto robi pod kołdrą.

A co to jest milosc zdefekowana?
    • Gość: kix Bardzo ładne hasła wznosili łysi katolicy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:31
      "Homo-ch**je Bóg na was pluje" ))) Doprawdy przesycone miłością, i do ludzi, i do Boga )))))))
      • 0golone_jajka Re: Bardzo ładne hasła wznosili łysi katolicy ))) 19.05.07, 18:35
        mało było katołysoli. Kilkadziesiąt osób zaledwie. Praktycznie nie było ich widać.
        • Gość: kix Re: Bardzo ładne hasła wznosili łysi katolicy ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:43
          Policja skutecznie ich blokowała - i całe szczęście. Miałem jednak tę wątpliwą przyjemność przechodzenia obok takiej grupki (łyse dresiarstwo), która w niewybredny sposób skandowała tak właśnie pod adresem ludzi, którzy w pokojowy sposób demonstrowali. Pewnie nie pomylę się jeśli napiszę, że podobni im skandowali nie tak dawno temu hasła w obronie życia poczętego.
          • 0golone_jajka Re: Bardzo ładne hasła wznosili łysi katolicy ))) 19.05.07, 18:49
            ja akurat się nie natknąłem na nich, owszem jakichś mijałem, ale stali spokojnie z transparentami...
            generalnie Parada się udała - były tysiące młodych ludzi, a to znak, że młodemu pokoleniu nie podoba się to co się dzieje (sądzę, że wiele osób, tak jak i ja, potraktowała tę paradę jako protest przeciw władzy, a nie tylko i wyłącznie manifestację uczuć gejowskich) i że to się w najbliższym czasie zmieni...
            • Gość: Echo Re: Bardzo ładne hasła wznosili łysi katolicy ))) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 19.05.07, 21:45
              > ja akurat się nie natknąłem na nich, owszem jakichś mijałem, ale stali spokojni
              > e z transparentami...

Natknelam sie na transparenty jakiejs partii racja. Czyzby to jakas partia
              homoseksualna?
    • jszhc Re: Parada Rownosci 2007 19.05.07, 20:23
      Oto nasz demokracja.....kolejne puste slowo:). Zreszta od dawna wiadc, ze
      najwyzsza wladza dorwala sie do stolkow by toczyc swe wlasne wojny
      ideologiczne, a nie pomagac rozwijac sie spoleczenstwu.
      Szykuje sie Rewolucja Lipcowa.
      Przemowie do Was Towarzysze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka