troche_inny 19.05.07, 12:36 zorganizowac w te wakcje jakis weekendowy zjazd forum spoleczenstwo? :) Na ktorym moglibysmy podyskutowac przy browarku (soczku w moim przypadku) zrobic grilla, zakopac topory? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supaari Re: Moze by tak.. 19.05.07, 16:54 troche_inny napisał: > zorganizowac w te wakcje jakis weekendowy zjazd forum spoleczenstwo? :) Na > ktorym moglibysmy podyskutowac przy browarku (soczku w moim przypadku) zrobic > grilla, zakopac topory? :P Zakopać topory??? A jak ktoś na spotkanie przemyci łopatę i spróbuje odkopać? Topory proponuję zdeponować u W.s2! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Moze by tak.. 19.05.07, 16:57 supaari napisał: Topory proponuję zdeponować u W.s2! :-P A jak zgubi albo zepsuje?;) Jak tak później bez oręża...żyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Moze by tak.. 19.05.07, 17:01 mike.recz napisał: > A jak zgubi albo zepsuje? ;) Wpieprzymy mu gołymi rękami! > Jak tak później bez oręża...żyć...;) Wskoczymy na zjazd Wikingów na Wolin i każemy wykuć nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Moze by tak.. 19.05.07, 17:09 supaari napisał: > mike.recz napisał: > > > > A jak zgubi albo zepsuje? ;) > > Wpieprzymy mu gołymi rękami! > > > Jak tak później bez oręża...żyć...;) > > Wskoczymy na zjazd Wikingów na Wolin i każemy wykuć nowe! A może nawet zamówimy drakkara do kompletu! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Moze by tak.. 19.05.07, 17:16 mike.recz napisał: > A może nawet zamówimy drakkara do kompletu! Każda drużyna zasługuje na własny drakkar. Chyba że wprowadzimy grafik użytkowania... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Moze by tak.. 19.05.07, 16:56 to by bylo bardzo ciekawe, ale mogloby sie zle skonczyc borac pod uwage poziom agresji niektorych forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Moze by tak.. 19.05.07, 16:58 clockwork.orange napisała: > to by bylo bardzo ciekawe, ale mogloby sie zle skonczyc borac pod uwage poziom > agresji niektorych forumowiczow. W połaczeniu z proponowanym browarkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Taaaa... 19.05.07, 17:15 crax napisał: > Powtórka bitwy pod Grunwaldem :)))) Pierwszy poważny post!!! Crax przynajmniej zaproponował miejsce. I jak w "pierwowzorze" jedni będą śpiewać "Bogurodzicę"... Ale poza tym inaczej - inni zanucą "Wyklęty powstań...", jeszcze inni "Marsyliankę", a gdzieniegdzie zabrzmi "YMCA"... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Taaaa...tam,ten,tego,no;) 19.05.07, 17:17 Organizowana od blisko 20 lat w Berlinie Parada Miłości (Love Parade) przenosi się w tym roku do Essen w Zagłębiu Ruhry na terenie kraju związkowego Nadrenia Północna- Westfalia - podał w wydaniu internetowym dziennik "Der Tagesspiegel". Największe na świecie spotkanie fanów muzyki techno ma się odbyć 25 sierpnia. (PAP) wiadomosci.onet.pl/33605,8,0,pokaz.html To taka moja skromna propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny ja powaznie mowie.. 19.05.07, 17:16 uzyjemy jakiegos cenzusu co bardziej swiatle jednostki etc.. jakis komitet powinnismy wybrac :P Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: ja powaznie mowie.. 19.05.07, 17:20 troche_inny napisał: > uzyjemy jakiegos cenzusu co bardziej swiatle jednostki etc.. jakis komitet > powinnismy wybrac :P Ja też poważnie. Proponuj skład komitetu! Tylko żeby był reprezentatywny! Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: ja powaznie mowie.. 19.05.07, 17:21 1 gej 1 lesbijka i 2 hetero :P Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: ja powaznie mowie.. 19.05.07, 17:29 troche_inny napisał: > 1 gej 1 lesbijka i 2 hetero :P To (1) niesprawiedliwe i (2) niebezpieczne!!! 1. 2 hetero może sobie zorganizować "zajęcia dodatkowe" po pracy, a pozostali co? Paradę równości urządzą co najwyżej. 2. Jak się gej zajmie facetem hetero, a lesbijka kobietą hetero, to jako zywo mogą ich przekabacić (albo sami zostaną przekabaceni) i nici z reprezentatywności! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: ja powaznie mowie.. 19.05.07, 17:23 "...jakis komitet powinnismy wybrac" Zgadzam się. Niech będą xln z kix'em. Umawiają się na jutro to przy okazji sprawę zlotu obgadają :P Odpowiedz Link Zgłoś
troche_inny Re: ja powaznie mowie.. 19.05.07, 17:25 Obawiam sie, ze nie beda nam w stanie powtorzyc ustalen po tym obgadaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś