za.i.przeciw 28.06.07, 00:17 Jaka jest różnica między naturystą a nudystą a ekshibicjonistą? Jeżeli ktoś publicznie, na plaży opala się w mini stringach, to jeszcze jest tekstylnym czy już nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raveness1 Re: Jaka jest różnica? 28.06.07, 06:29 My tego nie wiemy. My mamy zwyczaj chadzac po plazy w majtorach. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Jaka jest różnica? 28.06.07, 09:19 Ja to widzę tak: naturysta - lubi przebywać w warunkach naturalnych, bez wynalazków człowieka (włączając w to ubranie) nudysta - lubi opalać się nago ekshibicjonista - może zaspokoić swój popęd seksualny obnażając się przed osobą na to kompletnie nie przygotowaną i nie wyrażającą na to zgody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Ja ci wytłumaczę z polskiego na nasze :) IP: *.chello.pl 28.06.07, 09:35 Cholerycznie sie nudzisz, nudzi cię wszystko, a zwłaszcza ten uwierający szyje zwis męski zwany krawatem. Zrzucasz łachy w pierony, chodzisz sobie na golasa. Jestes nudystą. Nadal ci sie nudzi, więc jedziesz na zieloną trawkę, na łono natury. Golusieńki na łonie natury stajesz sie naturystą. Kapujesz? Jesteś na łące, a tam pasą się krowy, byki i inna trzoda domowa. Znienacka pokazujesz im swoje klejnoty. Im bardziej krowa będzie zdumiona, tym lepiej. Z bykiem raczej nie zaczynaj, bo moga mu sie nie spodobać twoje akcesoria męskości, a on sie na żartach raczej nie zna... Jestes teraz ekshibicjonistą. Najlepiej, gdybyś spotkał tam jakąś dziewczynę, wtedy efekt byłby większy. I to byłby koniec wykładu z mniemanologi stosowanej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.i Re: Ja ci wytłumaczę z polskiego na nasze :) 28.06.07, 10:06 Ładny wykład. Brakuje mi tylko opisu stringowców. Chyba to są już nie nudysci a jeszcze nie ekshibicjoniści ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Jaka jest różnica? IP: 85.112.196.* 28.06.07, 11:02 Stringowcy? taka sama dobra moda jak każda inna. Kiedyś nosiło się majtki z klapą albo z nogawicami. Przejdzie jak każda moda. Stringi na plaży? a niech sobie będą, w dalszym ciągu są to majty. Odpowiedz Link Zgłoś