inzest 21.07.07, 10:27 az nasi dziesiejsi politycy i rządowcy przejda na emeryturę, zwłaszcza Kaczory i Lepper Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: nie moge sie doczekać 21.07.07, 12:18 inzest napisał: > az nasi dziesiejsi politycy i rządowcy przejda na emeryturę, zwłaszcza > Kaczory i Lepper I co? Przyjdzie nowe, mlode - Kurski z Wierzejskim? Odpowiedz Link Zgłoś
a.giotto Re: nie moge sie doczekać 21.07.07, 16:21 inzest napisał: > az nasi dziesiejsi politycy i rządowcy przejda na emeryturę, zwłaszcza > Kaczory i Lepper spokojnie, Zrobią co mają zrobić i sami odejdą. Kaczyńscy są jak chirurdzy - czasem zadają ból, ale tylko po to, żęby wyciąć chorą tkankę i uleczyć pacjenta. TO możę wydawać się nieprzyjemne, ale jest konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: nie moge sie doczekać 21.07.07, 16:30 jasne. Gdzie drwa rąbia... Mam stryjka, ktorego palenie na stosach tez nie razi, bo w dobrej wierze było. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: nie moge sie doczekać 21.07.07, 22:28 Racja, obłąkany chirurg z zardzewiałym skalpelem to coś czego nam trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
alberto4 tornado 21.07.07, 19:06 Ostatniej nocy nad mą miejscowością przeszło tornado. Na szczeście ja - nie ucierpiałem ale na brata samochód spadła potężna gałąź ze starego kasztanowca i pogięła mu nietęgo samochód. I tak myślę, że może te "anomalie pogodowe" mają jakiś związek z albertową "polityką" www.alberto.pl/polityka.php Podobnie i dzisiejsi PiS(czytaj LiS ->[Lewi{Lewusy}i Sprawiedliwi] moze przeminą jak zły sen{koszmar} jak i coś się już pararelnego z Bush'em dzieje, a przecież,- ponad wszelką wątpliwość - to on sam również maczał palce w ataku na WTC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: spoleczenstwo budzi sie z letargu IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.07, 10:14 przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2925&Itemid=59 Odpowiedz Link Zgłoś