brutalny.gajowy 10.01.08, 09:20 Aż sam się zdziwiłem, że udało mi się uzyskać ponad 1000 odpowiedzi na jeden post w niecałe dwa dni. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=73448071 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77 Re: To chyba rekord - co? 10.01.08, 09:37 Gratulacje tym bardziej, że nawet nie napisałeś tego postu. Guiness. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: To chyba rekord - co? 10.01.08, 11:06 piwi77 napisał: > Gratulacje tym bardziej, że nawet nie napisałeś tego postu. Guiness. Nie? A kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swobodny Dżordż Re: To chyba rekord - co? IP: *.lekkerland.pl 10.01.08, 11:56 Podobno bet.anka. Ale jak się cierpi na rozdwojenie jaźni - raz brutalny.gajowy, za innym razem bet.anka do tego być może jakieś inne nicki to i mamy misz-masz. Swoją drogą już nie dziwi mnie Twoje zaperzenie się kiedy pisałem o linku do postu forumowicza na pierwszej stronie gazety.pl BTW: Tak z ciekawości - co Tobą powodowało wywołując burzę na forum tematem "Praca mgr z psychologii na temat nasza-klasa.pl"? Pewnie i tak szczerze nie odpowiesz, więc pytanie cokolwiek retoryczne... Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: To chyba rekord - co? 10.01.08, 12:28 Gość portalu: Swobodny Dżordż napisał(a): > Podobno bet.anka. Ale jak się cierpi na rozdwojenie jaźni - raz > brutalny.gajowy, za innym razem bet.anka do tego być może jakieś > inne nicki to i mamy misz-masz. Swoją drogą już nie dziwi mnie Twoje > zaperzenie się kiedy pisałem o linku do postu forumowicza na > pierwszej stronie gazety.pl > BTW: Tak z ciekawości - co Tobą powodowało wywołując burzę na forum > tematem "Praca mgr z psychologii na temat nasza-klasa.pl"? Pewnie i > tak szczerze nie odpowiesz, więc pytanie cokolwiek retoryczne.. Interesują się psychologią i reakcjami ludzi na prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: To chyba rekord - co? IP: 217.98.20.* 10.01.08, 13:21 A jaka to prowokacja? Przecież to prawda z NK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekjot Re: To chyba rekord - co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 10:49 nie ma jak wrzucic watek na 1 stronę Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: To chyba rekord - co? 10.01.08, 11:13 Należy Ci sie order uśmiechu Rodneja Kinga... Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Tesciowie kupili juz sobie 10.01.08, 14:01 ten samochod czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: To chyba rekord - co? 10.01.08, 14:10 Temat wisiał od 18 grudnia z tego co widzę i nie był szczególnie popularny do czasu, kiedy trafił na stronę główną portalu. Ale i tak jeśli post był Twój, to gratuluję prowokacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Jeśli można mówić o prowokacji... 10.01.08, 14:18 ...to tylko o nędznej. Nie rozumiem, jak tyle osób mogło odpowiedzieć na tak mało ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Jeśli można mówić o prowokacji... 10.01.08, 14:20 Moze ci co sie wpisali uznali temat za interesujacy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crax Taaaa... 10.01.08, 14:27 To jeszcze podyskutujcie inne "ciekawe" na tematy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=74192311 autor: zgazety forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=74082449 autor: 3.logi Wszystkie pisane są bardzo podobnym stylem, mają zbliżoną objętość a na końcu jest zdanie pytające. Żenada. P.S. Dla mnie osobnik posługujący się na jednym forum więcej niż jednym nickiem powinien być kastrowany, żeby dzieci nie płodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielonikowiec Re: Taaaa... IP: 195.117.232.* 10.01.08, 14:36 crax napisał: > P.S. Dla mnie osobnik posługujący się na jednym forum więcej niż jednym nickiem > powinien być kastrowany, żeby dzieci nie płodził. Nie za poważnie do tego podchodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Taaaa... 10.01.08, 14:58 "Wy" czyli kto? Ja w tamtym watku sie nie wpisalem, bo uznaje jak Ty, ze to niezbyt ciekawy temat. Inni uznali inaczej. Proste jak drut. A multinickowcow nie da sie uniknac. Taka juz uroda forow. Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: Taaaa... 10.01.08, 15:00 "Ja w tamtym watku sie nie wpisalem..." A to przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.gajowy Re: Jeśli można mówić o prowokacji... 10.01.08, 15:18 crax napisał: > ...to tylko o nędznej. A na czym polega nie-nędzna prowokacja? Na tym, że ciebie nie dotyka osobiście? > Nie rozumiem, jak tyle osób mogło odpowiedzieć na tak ma > ło ciekawy temat. Nie rozumiem, dlaczego tyle osób przyjmuje księdza po kolędzie. Odpowiedz Link Zgłoś