v.prl.pisiorow 07.04.08, 09:43 i to nie żart, ale inicjatywa słynnego Jankowskiego z Gdańska :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)))) spowieź i rozgrzeszenie sms za 5PLN? IP: *.chello.pl 07.04.08, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Prałat Mobile pierwszy moherowy operator komó 07.04.08, 10:41 I chwała mu. To jeden z niewielu uczciwych ludzi w kościele katolickim. Zamiast tak jak większość duchownych zajmować się wyłącznie szemranym interesem udając jednocześnie rozmodlonego nawiedzonego, ks. Jankowski otwarcie przyznaje sie do inicjatyw, które do tego wszystkiego nie są zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re uczciwy? no dobre sobie - to łajza IP: *.chello.pl 07.04.08, 11:01 którego pieniądze giną w 'mrokach' niepamięci, ale co gorsze to zwykły ograniczony rasista Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: uczciwy? no dobre sobie - to łajza 07.04.08, 11:04 Gość portalu: re napisał(a): > ale co gorsze to zwykły ograniczony rasista Tu mówimy o jego interesach, nie poglądach. Ale skoro o poglądach, to w tym też jest uczciwy, ma poglądy i ich nie skrywa, co powiedzieć o większości katolickich księży, którym poglądów brak, albo wolą abysmy ich nie znali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re tobie może się podobać - moherom też się podoba IP: *.chello.pl 07.04.08, 11:09 ale jakoś nie widzę, by normalny, myślący człowiek popierał takie indywidua to, że teraz robi interesy, to mnie akurat nie bulwersuje - jego wola - jeśli już, to pytanie należy postawić jakie były początki jego, jak i każdego innego księdza pieniędzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: Prałat Mobile pierwszy moherowy operator komó 07.04.08, 11:29 Czy Jankowski w dalszym ciągu zbiera pieniądze na to "coś" z bursztynu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re nie wiem, coś cicho ostatnio, ale za to IP: *.chello.pl 07.04.08, 16:29 ma budować sieć klubo-kawiarni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_brzeg Re: Prałat Mobile pierwszy moherowy operator komó 07.04.08, 17:32 Hehe. Miał już robić wiele rzeczy, m.in. otworzyć knajpę nieopodal mnie na Saskiej Kępie. Jakoś póki co nie działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re ja słyszałem, że będzie tam (?) robił interes na E IP: *.chello.pl 07.04.08, 17:35 Euro - teren albo budynek przy stadionie już ma Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: ja słyszałem, że będzie tam (?) robił interes 07.04.08, 18:29 Siejecie nietolerancje religijna , obrzucacie blotem bez dowodow. takich jak was nalezy sprawiedliwie karac co was niewatpliwie czeka. Mozna was zidentyfikowac po nr ip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: ja słyszałem, że będzie tam (?) robił interes IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.08, 22:56 W końcu dojdzie do serii znaczkó z własnym wizerunkiem, tudzież pomników. i może wtedy wreszcie niektórym otworzą się oczy na jego chorobę. Tak, inaczej tego nazwać nie można. Ten człowiek jest chory, a może opętany, normalny to on nie jest. Pycha i chciwość zawładnęły nim bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Prałat Mobile pierwszy moherowy operator komó 07.04.08, 23:30 Ciekawe czy znajdzie target Odpowiedz Link Zgłoś