Dodaj do ulubionych

snilo mi sie dzisiaj...

08.09.03, 11:15
snilo mi sie dzisiaj ze jechalam na sloniu i patrzylam na swiat z bardzo
wysoka
czy to cos znaczy?
ma ktos sennik?
ja swoj wyrzucilam dawno temu bo mnie wkurzyl grozna interpretacja mojego snu
a teraz mnie korci zeby sprawdzic co oznacza slon?
Czy wam sni sie cos czasem, cos co was potem meczy przez caly dzien? co w
ogole sadzice o snach?
Obserwuj wątek
    • anulex Re: snilo mi sie dzisiaj... 08.09.03, 16:29
      Wedle mojego "Wielkiego sennika" jezdzenie na sloniu zwiastuje interesujace
      wydarzenie. Ciesz sie, bo w tym senniku naprawde barrrrdzo rzadko mozna
      znalezc cos pozytywnego ;)
      • Gość: lachate Re: snilo mi sie dzisiaj... IP: *.net195-132-235.noos.fr 08.09.03, 17:39
        Anulex
        wielkie dzieki za spojzenie do "Wielkiego sennika"
        wiec coz, pozostaje mi czekac z niecierpliwoscia na to interesujace
        wydarzenie ;)
        nie omieszkam poinformowac jezeli rzeczywiscie sie wydarzy
        pozdrawiam, l.
        • Gość: sennik Re: snilo mi sie dzisiaj... IP: *.mt.sfl.net 08.09.03, 18:07
          Gość portalu: lachate napisał(a):

> wiec coz, pozostaje mi czekac z niecierpliwoscia na to interesujace
          > wydarzenie ;)

no, bedzie wydarzenie
          prace stracisz i do Polski cie odesla, hehehe
          • Gość: lachate Re: snilo mi sie dzisiaj... IP: *.net195-132-235.noos.fr 09.09.03, 13:11
            zle trafiles
            pracy dopiero szukam wiec stracic nie mam czego
            a gdyby mnie ktos odeslal do Polski
            to rzeczywiscie byloby interesujace wydarzenie
            niestety chyba "Wielki sennik" klamie
            od wczoraj nic szczegolnie interesujacego sie u mnie nie wydarzylo
            czekam dalej ;)
            • anulex Re: snilo mi sie dzisiaj... 09.09.03, 21:03
              Jesli mam byc szczera, to mam cicha nadzieje, ze klamie - intrerpretacje moich
              snow nie byly zbyt optymistyczne! Brrr...
              • balbinia Anulexx !! 09.09.03, 23:03
                prosze, moglabys dla mnie sprawdzic co oznacza dworzec i woda, jakis basen z
                fontannami i slizgawkami ?? Bylabym bardzo wdzieczna bo ostatnio snili mi sie
                mezczyzni, dworzec, kolezanka, ktora stala na jakims podescie i spiewala w
                sukni jakiejs balowej, oraz byl tam jakis wielki basen z fontannami i
                slizgawkami. Sen ten byl tak realny i wciaz mi chodzi po glowie. :-))
                • anulex Re: Anulexx !! 10.09.03, 14:48
                  dworzec: widziec dworzec kolejowy wrozy niespodziewana wizyte; byc na dworcu
                  to zapowiedz rychlej podrozy; czekac na kogos na dworcu to zapowiedz zawodu,
                  jakiego mozesz wkrotce doznac.

fontanna: metna woda w fontannie oznacza klopoty i rozczarowanie, jak rowniez
                  niepowodzenia i troski, zarowno w milosci jak i w pracy zawodowej;
                  przejrzysta, krysztalowa woda w fontannie wrozy zamoznosc, szczescie i
                  powodzenie oraz niespodziewane, dalekie podroze; dla mlodej kobiety sen o
                  fontannie jest ostrzezeniem przed niemoralnymi przyjemnosciami, ktore
                  przyniosa jej tylko rozczarowanie i smutek.

mezczyzna: widziec przystojnego mezczyzne symbolizuje bogactwo oraz radosc z
                  wszelkich przyjemnosci; dla kobietysen taki oznacza spotkanie z ciekawa osoba,
                  ktora zostanie jej przyjacielem; dla mlodej dziewczyny oznacza to konflikty i
                  spory wynikajace ze znajomosci z falszywym przyjacielem.

spiew: slyszec spiew, to znak, ze spotka cie cos radosnego lub uzyskasz
                  pocieche w zmartwieniu.

spiewak: widziec go to przepowiednia dobrych rokowan w interesie, dla kobiety
                  sen taki wrozy zawisc i faszywa przyjazn, ktora stanie sie przyczyna klopotow.

suknia: piekne suknie zwiastuja dostatek i bogactwo; dla kobiety zapowiedz
                  zajscia w ciaze.

O wodzie jest duzo. Mozesz ja pic, wpadac do niej, ale nie ma nic o tym, ze ja
                  widzisz tylko :/ Podobnie z basenem. O slizgawce nie ma. Jest tylko slizganie.
                  Slizgalas sie na niej?

Hm, generalnie, strasznie duzo musialoby sie zadziac w Twoim zyciu, zeby sie
                  to wszystko sprawdzilo ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka