le.chujarek 16.07.08, 12:53 w związku z ostatnimi zmianami regulaminu; czy zgłoszenie jako fikcyjnego profilu "jezusa chrystusa" nie obrazi waszych uczyć religijnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwi77 Re: do wierzących katolików z kontem na naszej-kl 16.07.08, 13:25 Na Twoim miejscu byłbym ostrożny, umieszczenie Jezusa Chrystusa w naszej-klasie mogłoby kłamliwie sugerować, że Jezus Chrystus uczył się i chodził do szkoły. Katolicy musieliby to zkwalifikować jako karygodne szkalowanie, albowiem Syn Boży nie miał potrzeb pobierania nauk u ziemskich nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek eee..., piwi, pytanie było do katolików :) 16.07.08, 13:39 zaś co do pobierania nauk, to Łk 2,41-52 sugeruje że jednak jakieś były mu potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: eee..., piwi, pytanie było do katolików :) 16.07.08, 13:46 le.ch..arek napisał: > zaś co do pobierania nauk, to Łk 2,41-52 sugeruje że jednak jakieś > były mu potrzebne To był tylko taki pijar, żeby pokazać, że jest jak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Wystarczy mu wysłać e-maila. 16.07.08, 13:33 By potwierdził tożsamość i przysłał skan dowodu osobistego/paszportu. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: do wierzących katolików z kontem na naszej-kl 16.07.08, 13:45 Nie mam wprawdzie profilu ale czasami podglądam przez profil córki. "jezus chrystus" nie obraziłby moich uczuć bo nie jestem obrażalska. Chociaz w kontekście z Twoim nickiem można się doszukac niepokojącej nutki. Może więc Lucyfer?...też fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
muerte2 Re: do wierzących katolików z kontem na naszej-kl 16.07.08, 13:46 A ten Jezus to z TYCH Chrystusów? Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: matylda 1001 16.07.08, 13:54 jako że rzadko na NK bywasz, wiec potłumaczę; podzielono dziś wszystkie profile na rzeczywiste (realne osoby) i fikcyjne (postaci z bajek itp), ktore maja mniejsze prawa. jeśli jakiś właściciel profilu fikcyjnego określi go jednak jako rzeczywisty, to inni uczestnicy mogą zgłaszac go do administracji portalu jako fikcyjny (aby administracja zmieniła przyporządkowanie). czy mogę tak zrobić z jezusem? Odpowiedz Link Zgłoś
muerte2 Re: matylda 1001 16.07.08, 14:04 le.ch..arek napisał: > czy mogę tak zrobić z jezusem? Chcesz donieść na Jezusa, bezbożniku?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś