Gość: ArKo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 01:04 news.independent.co.uk/world/science_medical/story.jsp?story=450365 I w końcu sprawa jasna - homoseksualizm to normalna rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan33 Re: Homoseksualizmu nie da się leczyć 13.10.03, 18:13 Gość portalu: ArKo napisał(a): > news.independent.co.uk/world/science_medical/story.jsp?story=450365 > I w końcu sprawa jasna - homoseksualizm to normalna rzecz! ******* Czlowieku bo co te buraki. Wszystko sie da, gdy sie chce. A normalna rzecz to nie jest gdybys nie wiem jak nawet krzyczal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArKo Re: Homoseksualizmu nie da się leczyć IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 00:09 No właśnie, da się nawet wyleczyć twoją galopującą homofobię. Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Homoseksualizmu nie da się leczyć 14.10.03, 23:34 Gość portalu: ArKo napisał(a): > No właśnie, da się nawet wyleczyć twoją galopującą homofobię. ***** Homofobia, slowo wytrych niczego nie przybliza. Nie mam homofobii, mam nawet kolegow homo. Jeden z nich poradzil sobie ze swoja "normalnoscia" i wydaje sie byc zupelnie szczesliwym czlowiekiem. Nareszcie. jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Homoseksualizmu nie da się leczyć IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.03, 08:31 > kolegow homo. Jeden z nich poradzil sobie ze swoja "normalnoscia" i wydaje sie > byc zupelnie szczesliwym czlowiekiem. Nareszcie. wydaje sie byc... to tak jak by heteroseksualny facet poznal faceta i sie zakochal.. predzej czy pozniej wyskoczy na numerek na dworzec lub do knajpy. .... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek385 Re: Homoseksualizmu nie da się leczyć 31.10.03, 00:23 jan33 napisał: > Gość portalu: ArKo napisał(a): > > > No właśnie, da się nawet wyleczyć twoją galopującą homofobię. > ***** > Homofobia, slowo wytrych niczego nie przybliza. Nie mam homofobii, mam nawet > kolegow homo. Jeden z nich poradzil sobie ze swoja "normalnoscia" i wydaje sie > byc zupelnie szczesliwym czlowiekiem. Nareszcie. > jan33 No właśnie, wydaje się być... Historia stara jak świat. Jeżeli jest naprawde homoseksualista, to tylko patrzć jak za jakiś czas zacznie chodzić na boki z facetami. Ja znam nawet takich co mają dzieci, ale szczęście znależli dopiero w związku z facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
abs_ik Prośba do ARKO 30.10.03, 11:26 Czy dysponujesz może pełną wersją artykułu, do którego podałeś odnośnik? Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś mi go w całości przytoczył... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero no to pedalki moga spac spokojnie IP: *.dialsprint.net 31.10.03, 00:25 buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś