lauriane Re: OLA NA PREZYDENTA 27.11.03, 16:03 Co za radosc mieliby obwiesie z aktualnej szajki otaczajacej "pana Prezydenta", 3-cia kadencja z rzedu, ale fucha! Tacy lobuzi jak Kalisz lub Siwiec beda zapewne smiac sie do lez i....dalej "urzedowac" Nic, tylko pogratulowac glosujacym rodakom... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Re: OLA NA PREZYDENTA... IP: 80.51.245.* 27.11.03, 17:10 ... na prezydenta Kamerunu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: OLA NA PREZYDENTA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 10:49 Pani prezydentowa świetnie nadaje się do obecnej roli:nie robi wstydu,gdy reprezentuje nasz kraj na zewnątrz,działa charytatywnie,jest miłą sympatyczna.Ale jako kobieta NIGDY nie zagłosuję na nią jako na prezydenta kraju! Jest za miła, bez poglądów,bez ikry,gdyby tak starowała p.Staniszkis czy Gilowska, mój głos bym na nie oddała, bo są WYRAZISTE.A pani prezydentowa to świetnie zrobiony "produkt".Naprawdę dalej chcecie ogłądać komuchowate gęby różnych Czarzastych,Kwiatkowskich,Siwców? Naprawdę wierzycie,że ta pani potrafi rządzić i mieć włąsne zdanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: OLA NA PREZYDENTA 30.11.03, 11:21 Z tego co wiem, Ola jest córką, a nie żoną p. prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: JOLA NA PREZYDENTA IP: *.lublin.mm.pl 01.12.03, 19:51 Czemu nie. Mysli logicznie, potrafi wiązać przyczyny ze skutkami, umie liczyć i jako kobieta - kapłanka ogniska domowego napewno wie, ze nie można wydawać więcej niż się ma do dyspozycji. Widziała na własne oczy skutki biedy i głodu. Posiada dar, jakiego nie zauważyłam u mężczyzn, a mianowicie podzielną uwagę. Zna języki i ma dar zjednywania sobie ludzi. Nie ma wrogów. Myślę że może liczyć na powszechne poparcie społeczne. Przeciwnikami moga byc chyba tylko zazdrośni o popularność Jolanty i łasi na fotel prezydencki. Popieram Jolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: JOLA NA PREZYDENTA IP: *.icpnet.pl 01.12.03, 22:25 Tez popieram Jole. Przynajmniej nie trzeba sie za nia wstydzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksantypa Re: JOLA NA PREZYDENTA IP: *.lublin.mm.pl 02.12.03, 13:18 Popieram, popieram, popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka jakim ona głosem mówi 02.12.03, 15:02 te jej zdrobnienia, ten szept jakby miała orgazm zaraz dostać, te wspólne wizyty z córką u lekarza i akcje zapomogowe - wszytstko takie sztuczne i wykreowane , do tego stopnia , że sama biedaczka uwierzyła w swoją misję ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: OLA NA PREZYDENTA 02.12.03, 14:59 gawronka napisała: > Z tego co wiem, Ola jest córką, a nie żoną p. prezydenta. tak mi przykro, że masz aż tak mało polotu i nie zrozumiałaś mojej kpiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: OLA NA PREZYDENTA IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 02.12.03, 13:37 Kiedyś krzyżowcy we Francji mieli podobny problem: nie mogli z pośród siebie wybrać kompetentnego przywódcę i okrzyknęli gęś swoim wodzem i od tamtego momentu podążali już za nią. Wiele lat minęło od tamtych wydarzeń, ale w Polsce czas się jak gdyby zatrzymał. Nadal chcecie wybrać gęś, kozę, lub podobnie durne stworzenie na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksantypa Re: JOLANTA NA PREZYDENTA IP: *.lublin.mm.pl 03.12.03, 18:24 Jakie to tragiczne, że prawo głosu ma tak społecznie i politycznie niedojrzała młodzież, która swój los woli złożyć w rece rozkrzyczanego, szafującego oklepanymmi sloganami kacyka Leppera, reprezentujacego równie malo odpowiedzialnych wyborców jakich jak on sam, niż madrej , wykształconej, kulturalnej i napewno skuteczniejszej społecznie i politycznie kobiety niż pozostali hiopotetyczni kandydaci na stanowisko prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: JOLANTA NA PREZYDENTA 04.12.03, 09:59 A kto tu mówi o Leperze ? Jola jest idelana - anioł ! miller tez jest skuteczny politycznie - oj oj żal mi takich jak ty! pojęcie nie masz o polityce , tak samo jak jola - ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Re: JOLANTA NA PREZYDENTA IP: 5.1R2D* / *.noos.net 07.12.03, 20:33 a widzieliscie sesje fotograficzna Joli w Gali? ach ten wylewajacy sie kilkudziesiecioletni biust... ciekawe kiedy zobaczymy Jole w Playboy'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęp Re: JOLANTA NA PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 21:24 To będzie ten ostatni zamykający pismo numer.Potem tylko bankructwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochlik Re: JOLANTA NA PREZYDENTA IP: *.lublin.mm.pl 11.12.03, 14:27 Idiotyczne posty nieokrzesanych, chamowatych ograniczonych gogusiów tym bardziej utrwalają mnie w przekonaniu , że rządy powinna przejąc mądra ,wykształcona, doświadczona, zrównoważona kobieta, i to nie w charakterze szyi, ale głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWF Re: OLA NA PREZYDENTA IP: 80.55.171.* 11.12.03, 14:50 Nie Ola, tylko Jan Maria R., JEZUUUUUUUU, ale będzie zadyma:) Odpowiedz Link Zgłoś