Dodaj do ulubionych

Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się?

31.03.09, 10:18
Moj syn mowi ,ze obecne dziewczyny traca dziewictwo w wieku
gimnazjalnym !!!
Dlaczego dziewczyny nie szanują się??
Moj sym marzy o tym ,zeby jego dziewczyna byla
dziewica. Mowi ,ze przechodzone towary z second handu sa dla
zyciowych nieudacznikow.
Niestety ktora pozna to już niedziewica .Dziwię sie bo to wszystko
mlode dziewczyny 17-20 latnie .
Obserwuj wątek
    • wilma.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 10:30
      m.mm54 napisała:

> Moj sym marzy o tym ,zeby jego dziewczyna byla
      > dziewica.

Taaa, tak jak kazdy facet najpierw przeleciwszy kilka takich
      dziewczyn...
      • Gość: smieszne Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 11:55
        dziewczyny sie nie szanuja a ci chlopacy co chodza z nimi do łozka
        to co świeci?ciekawe ile synulek mial panienek w lozku..ha ha
        • navaira Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 08.04.09, 13:08
          m.mm54, a Twój syn się szanuje i trwa w dziewictwie dla swojej jedynej czy
          puszcza z każdą ogierzycą, jaka ma na niego ochotę?
          • krzysztof-lis Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 08.04.09, 14:52
            > m.mm54, a Twój syn się szanuje i trwa w dziewictwie dla swojej
            > jedynej czy puszcza z każdą ogierzycą, jaka ma na niego ochotę?

Jej syn jest przede wszystkim głupi.

Bo to właśnie dziewice są dla życiowych nieudaczników.
            • Gość: lol Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: 82.160.49.* 08.04.09, 16:21
              ee ?
              no chyba nie całkiem! niekażda widać ma ochotę na "pierwszego, który sie nawinie
              ' o !
              • Gość: fitz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:53
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • kretynofil Jej syn na pewno sie "szanuje" :) 09.04.09, 08:23
                Bo wlasnie o to chodzi z tym polowaniem na dziewice - o kompleksy, o strach
                przed tym jak sie sprawdzi w lozku. Jest prawiczkiem, czuje sie niepewnie i boi
                sie konkurowac z poprzednimi partnerami dziewczyny. Niby to nic zlego, tak na
                pierwszy rzut oka, ale facet ktory ma problemy z akceptacja swojej seksualnosci
                moze naprawde kogos skrzywdzic...

Pogadaj z chlopakiem, wytlumacz mu ze jesli jego koledzy sa bardziej przystojni,
                albo maja wieksze wziecie to nie jest to koniec swiata - musi zrozumiec ze jest
                wartosciowy. Musi zrozumiec, ze nie wolno mowic o dziewczynach jak o "towarze",
                ze trzeba je szanowac. Kiedy nabierze szacunku do samego siebie, moze nie bedzie
                ponizal innych zeby sie dowartosciowac...

A z dziewczyn zejdz, maja prawo zachowywac sie jak chca. Problemem jest to ze
                hodujesz sobie w domu malego zakompleksionego szowiniste, ktory przy
                "sprzyjajacych" okolicznosciach moze wyrosnac na ostatniego sku*wysyna, ktory
                jakiejs biednej dziewczynie zmarnuje zycie...
                • peryklejtos Re: Jej syn na pewno sie "szanuje" :) 09.04.09, 09:02
                  Moim zdaniem główny post to prowokacja :)
                • Gość: eM Re: Jej syn na pewno sie "szanuje" :) IP: 83.18.147.* 09.04.09, 11:19
                  Jak mozna szanowac kobiete, ktora zmienia partnerow czesciej niz majtki (o ile
                  je w ogole zalozy!). Kobieta powinna szanowac swoje cialo i zachowywac sie godnie!

Chcialbys do konca zycia zyc z kobieta, ktora przelecialo cale osiedle?! Wydaje
                  mi sie, ze nie bedzie to tobie przeszkadzalo. A wiec powodzenia! Na pewno mozesz
                  byc dumny z takiej kobiety... Ha! Ha! Ha!
                  • kretynofil Zakompleksiony durniu! 09.04.09, 11:26
                    > Jak mozna szanowac kobiete, ktora zmienia partnerow czesciej niz majtki

To rozumiem ze kazda kobieta, ktora nie jest dziewica, zmienia partnerow jak
                    majtki, ktorych nie nosi?

Gdyby kobiety mialy troche wiecej rozumu, to by Ciebie na swiecie nie bylo - i
                    mam nadzieje ze zmadrzeja na tyle, zebys byl ostatnim ze swojego rodu...

> Chcialbys do konca zycia zyc z kobieta, ktora przelecialo cale osiedle?!

A czemu nie? Jeslibym ja kochal to by mi nie przeszkadzalo nawet to, ze by ja
                    przelecialo pol ameryki.

Co to w ogole za bzdura, zeby liczyc bylych partnerow? Naprawde, trzeba miec
                    ptaszka jak orzeszek, zeby takie brednie wygadywac...
                    • Gość: eM Do Kretynofila czyli maniaka kretynek IP: 83.18.147.* 09.04.09, 11:56
                      Prawie przy każdym komentarzu odnosisz się wielkości przyrodzenia. Czyż nie masz
                      tutaj czasami jakiegoś ukrytego kompleksu?! Nie wątpię w długość Twojego
                      przyrodzenia! Nawet domyślam się skąd się owa wielkość wzięła! Pewnie na
                      żołędziu urósł ci grzyb wielkości kozaka! Nie ma się co dziwić...

Szanuję siebie. Nie jestem, i nawet nie dopuszczam do myśli być z partnerką,
                      która szmaciła się przy byle okazji! Trzeba mieć chodź odrobinę godności!

Nie stać cię na porządną kobietę? Widocznie nie! Nawet nie jesteś sobie pewnie w
                      stanie wyobrazić kobietę nieskazitelną, na poziomie, szanującą swoje piękne
                      ciało, które pielęgnuje dla tego jedynego, wybranego... Ta bajka pewnie nie dla
                      ciebie, bo nigdy zapewne nie poznałeś takiej kobiety.

Na prawdę żal mi ciebie biedaku, że obracasz się w takim towarzystwie. Pewnie
                      nie odróżniasz narządów płciowych kobiety od narządów płciowych słonicy czy
                      hipopotama.

W twoim przypadku kretynofil ma nowe znaczenie, gdzie kretynofilia to już
                      większe zboczenie niż pedofilia czy zoofilia. Jesteś uzależniony od kretynek,
                      które lodzika są skłonne zrobić byle prostakowi, dupeczki dadzą przy byle
                      imprezie każdego, kto zechce... Kretynki dupczą się na lewo i prawo, tracąc to
                      co mają najcenniejsze!

Na szczęście jest kretynofil, który ma manie na punkcie ptaszków wielkości
                      orzeszków, i chętnie taką kobietę przygarnie. Rozumiem, że twój sposób na życie
                      zakłada również noszenie odzieży z lumpexów, bo odczuwasz wstręt do noszenia
                      nowych, eleganckich ciuchów z salonu adidasa? Nie rozumiem takich jak ty!
                      • kretynofil No dobra, nabralem sie... 09.04.09, 12:25
                        ...i nakarmilem trolla.

Moj blad, przepraszam.
                      • mjot1 Re: Do ... 09.04.09, 12:52
                        > eleganckie ciuchy z salonu adidasa
                        Hm... Interesujące...
                  • Gość: sex Re: Jej syn na pewno sie "szanuje" :) IP: *.lewandow.net.pl 09.04.09, 11:36
                    byc dumny z takiej kobiety... Ha! Ha! Ha!

Z tym Ha HA HA to bym na twoim miejscu uważała. Skąd wiesz, ilu facetów miała
                    twoja partnerka? Jeśli sądzisz, że tylko ciebie, to żyjesz w świecie iluzji.
                    • Gość: eM Re: Jej syn na pewno sie "szanuje" :) IP: 83.18.147.* 09.04.09, 11:58
                      Całe szczęście, że 20 lat temu kobiety bardziej się szanowały :p
                      • Gość: sex Re: Jej syn na pewno sie "szanuje" :) IP: *.lewandow.net.pl 09.04.09, 12:09
                        Szanowały się dokładnie tak samo jak dziś. Jedyna różnica to wiedza jaka dziś
                        posiadamy i tabu lat odległych. Stąd mylne pojęcie o przyzwoitości naszych
                        przodków. Kobiety mają jedną cechę wspólna i od wieków pielęgnowaną. Nigdy
                        nikomu nie opowiadają o swoich doświadczeniach, uniesieniach, podbiciach,
                        zdradach, itp. Zachowują to w tajemnicy. Tak było, jest i będzie. Oczywiście
                        jest to uogólnienie i nie dotyczy 100% kobiet żyjących i nieżyjących. Dlatego
                        nigdy nie mów nigdy, bo nie wiesz z kim spisz.
            • Gość: eM Wiekszosc to szmaty! IP: 83.18.147.* 09.04.09, 11:13
              Krzysztofie, alez ty glupi i naiwny! Nie stac cie na pozadna kobiete, to
              bierzesz co zostalo na rynku, porzadnie przetrzepane bombuniery, ktore zamiast
              c... maja wiadro i z nie jednego ch... polykaly smietane! Tylko totalny
              nieudacznik nie znajdzie sobie kobiety na poziomie, ktora szanuje siebie i swoja
              godnosc!

Co do poprzednich komentarzy! Drogie panie! To kobieta powinna sie szanowac! To
              kobieta jest uwazana za ta plec lepsza! A jakie mamy czasy?! Juz mlode gowniary
              przy byle okazji rozbieraja sie gdzie tylko mozna i daja komu tylko popadnie!
              Skoro czasy sie zmieniaja, to i nie wymagajcie od nas szacunku! A facet nie
              wezmie jak glupia kobieta nie da!
              • kretynofil Zwal sobie konia, to Ci przestanie na mozg uciskac 09.04.09, 11:27
                Naprawde, jestes zalosnym smieciem...
                • Gość: eM Re: Zwal sobie konia, to Ci przestanie na mozg uc IP: 83.18.147.* 09.04.09, 12:06
                  Poziomem inteligencki nie powalasz. Niestety, nie zejdę do Twojego poziomu.

Na prawdę mi ciebie szkoda... Podaj mi twój numer telefonu. Mam kilku znajomych
                  w klinice, może uda się jeszcze tobie pomóc?! Potrafisz składać poprawnie
                  literki, a więc jest cień szansy na odratowanie ciebie. Jeszcze nic straconego!
                  Trzymaj się!!!

ps. masz ogromną manię na temat męskiego przyrodzenia - ciągle myślisz o
                  penisach wielkości orzeszków, o waleniu konia! czy czasami kobiety nie
                  traktujesz jak stajnie dla swojego galopującego rumaka?! przestań już tyle o nim
                  wspominać, bo pomyślę, że to przez kompleks kucyka opowiadasz o ogierze!
                  • kretynofil A Ty, trollu, do poziomu... 09.04.09, 12:26
                    ...czulego Wojtka nigdy nie dojdziesz, wiec sobie daruj.

Naprawde daremne sa Twoje proby nasladowania jego stylu :)
              • Gość: sex Re: Wiekszosc to szmaty! IP: *.lewandow.net.pl 09.04.09, 11:31
                Skoro czasy sie zmieniaja, to i nie wymagajcie od nas szacunku! A facet nie
                > wezmie jak glupia kobieta nie da!

Ta dyskusja do niczego nas nie doprowadzi.
                Bo skoro facet nie weźmie jeśli głupia kobieta nie da, to po jakiego grzyba
                próbuje? Sama próba wzięcia jest brakiem szacunki i daje dowód na to, że z góry
                zakłada jej głupotę. Koło się zamyka.

• q.p Re: Wiekszosc to szmaty! 09.04.09, 15:02
                  > Ta dyskusja do niczego nas nie doprowadzi.
                  > Bo skoro facet nie weźmie jeśli głupia kobieta nie da, to po jakiego grzyba
                  > próbuje? Sama próba wzięcia jest brakiem szacunki i daje dowód na to, że z góry
                  > zakłada jej głupotę. Koło się zamyka.

Próbuje, aby dać jej szansę dania :) - jak nie będzie próbował, to skad ma wiedzieć?
              • Gość: 18 m.mm54 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.09, 13:18
                Skoro twój syn mówi że trudno spotkac porządną dziewczyne to ja myśle,że
                trudniej spotkać pożadnego chłopaka.Przyzwyczajeni d widoku takich dodów
                smrodziów nie chcą innych nie marzy im sie uczucie tylko ru...ko jesli jest
                jakiś pożadny to olaboga.Ja miałam jednego chłopaka i co i prawie mnie
                zgwałcił,bo faceci myślą ze kazda laska jest łatwa,a tym bardziej nastolatka
              • Gość: zz Re: Wiekszosc to szmaty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 11:47
                facet nie
                wezmie jak glupia kobieta nie da! a mlode gowniary daja komu
                popadnie i wzedzie w kazdym miejscu ,nawet w kiblach!
          • Gość: das spiel ist aus siem cos napisze IP: *.dynamic.mnet-online.de 08.04.09, 17:27
            jak siem chce dziewice to niech sie jej zapyta przed
            a nie po
            i to bedzie w porzadku wobec siebie samego i wobec partnerki
          • Gość: Ruben Ale bzdura! IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 20:15
            Przestańmy patrzeć na świat oczami czarnych. Wielka mi rzecz
            dziewictwo. To jest jakiś obowiązek? Przymus? Sprawa życia i śmierci?
            Kompromitacja. Myślenie rodem z kółka różańcowego! WSTYD!!!!
            Czy dziewczyna, która przestałą być dziewicą jest gorsza i głupsza?
            Co to w ogóle za durny temat!!!!!!!!!
            Dla Słowian każda kobieta, która była dziewica była automatycznie
            niewiele warta, bo nikt jej nie chciał!!!
            • tarura Smoki miały się świetnie w prasłowiańskich czasach 09.04.09, 03:11
              Co i raz dostawały bezwartościowe dziewice na pożarcie
              Może i dlatego prasłowianki "pozbywały się" dziewictwa
              byle by uniknąć bycia rzuconym smokom na pożarcie

... i tak im już zostało do dzisiejszych czasów
              że zrobią wszystko, by nie być rzucone

Gość portalu: Ruben napisał(a):
              ......
              > Co to w ogóle za durny temat!!!!!!!!!
              > Dla Słowian każda kobieta, która była dziewica była automatycznie
              > niewiele warta, bo nikt jej nie chciał!!!
            • Gość: fet Re: Ale bzdura! IP: 217.147.104.* 09.04.09, 09:43
              > Czy dziewczyna, która przestałą być dziewicą jest gorsza
              > i głupsza?

Jeśli przestaje nią być w gimnazjum to oczywiście TAK
              • Gość: sex Re: Ale bzdura! IP: *.lewandow.net.pl 09.04.09, 10:29
                > > Czy dziewczyna, która przestałą być dziewicą jest gorsza
                > > i głupsza?
                >
                > Jeśli przestaje nią być w gimnazjum to oczywiście TAK

Hmm...nie mogę się zgodzić. To są hormony!
                Moja koleżanka była wzorową uczennicą, a mimo to (i nie zgłupiała od tego)
                sypiała z każdym , w którym się zakochała. Przecież dla niej to był właśnie ten
                jedyny. Czy robiła coś złego? NIE!
                I pomimo tej "głupoty" jest teraz wziętym adwokatem.
                Wasza teoria się nie sprawdza!
                • Gość: Ja Re: Ale bzdura! IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 13:15
                  Nie staje się głupsza tylko cały czas była głupia. nic się nie zmieniło.
                  A co do bycia adwokatem... heh pozostawię sprawy korporacji prawniczych na inne
                  forum.
            • Gość: hehehhe Re: Ale bzdura! IP: *.ip.netia.com.pl 09.04.09, 18:12
              A co taka zla jestes??juz cie kopnal w tylek ten co cie rozdziwiczyl w miejskim
              szalecie?? hehehehhe
          • Gość: ala Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: 217.168.133.* 09.04.09, 07:33
            znałam kiedyś takiego jednego co mówił o takich "zużyte", potem nawet się
            ożenił, tylko nie wiem po co bo najwyraźniej woli chłopców
            • Gość: Ja Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 13:18
              No widzisz poczułaś się urażona i teraz mówisz, że woli chłopców;) kobiety jakoś
              tak mają, że nie maja ambicji do poprawiania siebie tylko do deprecjacji innych.
        • Gość: kasieulek Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.uwoj.wroc.pl 08.04.09, 14:19
          chyba mamuśko nie masz córy! Piszesz, że dziewczyny się nie szanują? A chłopcy
          wskakując im do łóżka i rozdziewiczając je - szanują się wg ciebie? Śmieszne i
          żałosne! I co to za bezczelne wyrażenie "towar z second hand"...to nie są
          dziewczyny stojące przy autostradzie ani rozwódki...ale nastolatki, więc hamuj
          się ze słownictwem mamuśko
          • Gość: MK Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.171.124.230.static.crowley.pl 08.04.09, 14:46
            Jakbys zrównała wozwodki z dziewczynami stojącymi przy autostradzie...Dobre.
        • Gość: rea Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 08.04.09, 14:41
          nie kazdy mezczyzna jest taki, no ale dla glupich szmul taki argument jak twoj
          to zbawienie
        • Gość: psikus Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.chello.pl 08.04.09, 15:51
          ciekawe jak synalek sie szanuje
    • Gość: jedynydorosły Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.gprs.plus.pl 31.03.09, 10:37
      >Niestety ktora pozna to już niedziewica

Po tym jak ją poznał? Szatan, nie kogut.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 10:42
        Widać jej syn jest z third albo nawet wyżej-handu.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 10:41
      Dlaczego dziewictwo oznacza szanowanie się?
      • wilma.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 10:43
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Dlaczego dziewictwo oznacza szanowanie się?

No wlasnie? Czasem to po prostu zwykly brak wziecia...
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 10:47
          Ale zawsze można dorobić ideologię.
          • wilma.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 10:50

Fakt :)
            • seth.destructor Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 01.04.09, 19:28
              Każda Baba Jaga z bajki się musiała Baaaaardzo szanować!
              • Gość: Ja Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 20:49
                Akurat te co znam to jedne z najładniejszych dziewczyn. Mi się wydaje, że to
                dlatego, że one nie obawiają się, ze za 5 lat nikt ich nawet kijem nie będzie
                chciał dotknąć więc mają czas na szukanie kogoś na kim im zależy.
          • Gość: calm is music Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 04.04.09, 00:40
            Fakt. Ideologię szybko mozna ..dorobić.

Ale ja myślę ,że najważniejszy w tym wszystkim jest bardzo dobry związek
            emocjonalny z ..partnerem i oczywiście wszystko w swoim czasie i w zgodzie z
            samym sobą :)
            Pozdrawiam
            www.youtube.com/watch?v=DiZoh3_PjYY
            • jerz-ykk Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 30.04.09, 12:41
              Gość portalu: calm is music napisał(a):

> Ale ja myślę ,że najważniejszy w tym wszystkim jest bardzo dobry
              związek
              > emocjonalny z ..partnerem i oczywiście wszystko w swoim czasie i w
              zgodzie z
              > samym sobą :)

W 100 % zgadzam Pozdr!!!
        • Gość: black_velvet nie jest tak żle z nastolatkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 16:58
          mam młodszą siostrę i ona, nie chadza do łóżka z każdym napotkanym
          chłopakiem, jej koleżanki też. A w temacie dziewic, jestem 22 letnią
          dziewicą nie dlatego, że nie mam wzięcia, bo miałam okazję, po
          prostu na żadnym z facetów z jakim się kiedyś spotykałam, tak bardzo
          mi nie zależało, to byli bardziej bliscy przyjaciele niż miłość, nie
          miałam pragnienia, by z nimi stracić z dziewictwo. Zdecyduję się na
          ten krok kiedy będę czuła, że naprawdę kocham tego faceta i naprawdę
          mi na nim zależy. Tak, więc dziewictwo nie równa się braku
          atrakcyjności czy braku wzięcia- wrzućie na luz ludzie :))))
          • senseiek Re: nie jest tak żle z nastolatkami 09.04.09, 00:54
            Innymi slowy, nigdy nie bylas na randce i nigdy nie mialas chlopaka i nie bylas w zwiazku. Wg mnie nie ma zwiazku bez sexu. To tylko przyjazn, luzna znajomosc. Zwiazek zaczyna sie od pierwszego bycia ze soba. No chyba, ze jestes ta dziewica, ktora uprawia sex oralny i analny, w takim razie przepraszam.. :)

----
            Kalkulator dla inwestorów giełdowych:
            daytradercalc.trueart.pl
            • Gość: black_velvet do Senseiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:59
              Nic z tych rzeczy miejsca nie miało Senseiek ;). Masz rację to nie
              były poważne związki, tylko bardziej przyjaźnie. Jak znajdę faceta,
              z którym będę chciała być na poważnie, będzie mi na nim zależało i
              będę z nim czuła mocny związek emocjonalny, to oczywiście zdeycduję
              się na seks. Psychicznie już jestem na to gotowa, lecz nie ma
              odpowiedniego kandydata, ale to nie wyścigi i nie śpieszy mi się, co
              z resztą widać, bo długo wytrzymałam ;). Wiem, że kiedyś ten moment
              nastąpi i tyle, a to, że tak długo wytrzymałam, wcale nie znaczy, że
              coś jest ze mną nie tak.
          • martynosia Re: nie jest tak żle z nastolatkami 09.04.09, 11:58
            Nono to lepiej sie pospiesz, b o na tego wysnionego ksiecia z bajki
            to sie mozesz nie doczekac;) a jeszcze troche to bedzie ci go coraz
            trudniej znalezc;)
            • Gość: back_velvet do Martynosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:06
              nie czekam na księcia, śpieszyć mi się specjalnie nie śpieszy, a
              znaleźć myślę, że kogoś znajdę, nie jestem brzydka, ani głupia-
              normalna dziewczyna ze mnie, więc zpewne ktoś się tam kiedyś
              nawinie, kto mi będzie odpowiadał ;)
        • Gość: aniad Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.chello.pl 09.04.09, 07:30
          To byloby piekne w swej prostocie, gdyby na podstawie czystosci
          mozna bylo ocenic wartosc moralna kobiety. Niestety, w praktyce sie
          to nie sprawdza, co Twoj syn zrozumie, gdy troche podrosnie.
      • aniorek Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 08.04.09, 15:54

> Dlaczego dziewictwo oznacza szanowanie się?

LOL, dokladnie. Poza tym, o jakim dziewictwie mowimy? Znaczy, w ktorym otworze? :D Technicznie rzecz biorac, to mozna robic rozne ciekawe rzeczy, pozostajac przy tym dziewica.
    • paco_lopez Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 10:59
      a to on sie pyta tych dziewczyn czy jak juz bzyknie jedną i okaże
      się, ze nie dziewica, to przychodzi do ciebie i ci opowiada.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 11:04
        Chodzi pewnie o to drugie. W ten sposób on się szanuje.
      • q.p Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 09.04.09, 16:41
        paco_lopez napisał:

> a to on sie pyta tych dziewczyn czy jak juz bzyknie jedną i okaże
        > się, ze nie dziewica, to przychodzi do ciebie i ci opowiada.

Jest jeszcze trzecia opcja - patrzy jak robia to koledzy.
    • pan_i_wladca_mx Dlaczego mlodzi chlopcy nie szanują się? 31.03.09, 11:41

• princessofbabylon Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 11:46

Facet przeleci pół miasta, a potem się dziwi, że dziewic już nie
      ma....
      • Gość: makka Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: 212.160.148.* 08.04.09, 11:49
        princessofbabylon napisała:

>
        > Facet przeleci pół miasta, a potem się dziwi, że dziewic już nie
        > ma....
        >
        >
        >
        >

buhahahahaha genialne :D
    • 4-cyrus Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 12:03
      widać w jakim towarzystwie obraca sie twoj synalek

chaa chaaa chaa
      • riki_i Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 12:06
        Młody facet a już dupek
      • Gość: calm_is_music Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 23.04.09, 10:05
        4-cyrus napisał:

> widać w jakim towarzystwie obraca sie twoj synalek
        >
        > chaa chaaa chaa

Może 'synalkowi' odpowiada właśnie takie towarzystwo??

A Innym mówi to co chcieliby usłyszeć ,też tak bywa:)
        pozdrawiam
    • croyance Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 13:44
      Watki na tym forum sa coraz glupsze, niestety. I nie mowie o tresci,
      ale o formie.
    • estutweh Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 13:49
      Faceci tez sie nie szanuja - jak jest okazja to zaliczy. Dlaczego "szanowanie
      sie" odnosi sie tylko do dziewczyn?!
      • wilma.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 14:21
        estutweh napisała:

> Dlaczego "szanowanie
        > sie" odnosi sie tylko do dziewczyn?!

Z tego samego powodu, dla ktorego penis to szpada, maczuga albo
        pistolet a vagina - dziura, szpara lub miecho...
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 14:45
          Albo kobieta szukająca faceta na noc to dziwka a facet szukający na
          noc kobiety to prawdziwy mężczyzna zasługujący na podziw.
          • alice.munro Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 01.04.09, 19:25

> Albo kobieta szukająca faceta na noc to dziwka a facet szukający
            na
            > noc kobiety to prawdziwy mężczyzna zasługujący na podziw.

Patriarchalizm rządzi światem.
          • Gość: rea Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 08.04.09, 14:43
            moze dla ciebie :) albo innych takich jak ty :)
        • Gość: bysior Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 31.03.09, 14:59
          wcisnąć łysego w pieroga i przeczesać czorta, czysta poezja ta erotyka
          • wilma.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 18:19
            Gość portalu: bysior napisał(a):

> wcisnąć łysego w pieroga i przeczesać czorta

:D
        • Gość: pobre diblo Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:29
          Mięcho? A fuj
    • 33qq Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 31.03.09, 14:48
      Mógłby z sarenką jaką pofikać w gaju. Tam pewnie łatwiej znajdzie
      nieprzechodzony towar.
    • jdbad Re: Dlaczego mlodzi chłopcy nie szanują się? 01.04.09, 20:32

• demonii.larua A czy Twój syn 01.04.09, 21:16
      ma do zaofiarowania dziewicy to samo czego oczekuje od niej? Czy jest już
      przechodzonym towarem z second handu?
    • rudolf.ss Dziewica go zdradzi 02.04.09, 02:54
      Wybij mu z głowy branie się na poważnie za dziewice!
      Jak będzie chciał dziewicę to niech zarobi i sobie poleci do Tajlandii - tam
      kupi sobie taką za kilka dolarów.

Jak weźmie na żonę dziewicę to nie ma bata - baba też człowiek i w końcu jej
      odbije, może za 5, może za 10, może za 20 lat ale na pewno będzie chciała
      zobaczyć jak jest z innym i w efekcie go zdradzi.

Kobieta do łóżka powinna mieć jakieś doświadczenie bo inaczej to będzie
      przypominać silnik na dotarciu - zero frajdy z wysokich obrotów :)
      • pocoo Re:A dziewica pijaczka 02.04.09, 10:30
        lub narkomanka szanuje się? Dziewica z "zasadami" może wpaść w kanał.
        Wiecznie Dziewica urodziła 7 synów (o córkach nie pisali).Może z niej należy
        brać przykład?
        • Gość: Karolek dlaczego sie oburzacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 11:52
          niewiem dlatego się tak oburzacie... chyba przyznacie ze 17-latka która ma na
          swoim koncie już kilku partnerów to nie jest coś normalnego?? ciekawe czy Wy
          chcielibyście usłyszeć ze wasza 20 -letnia dziewczyna spała z połową podwórka,
          no chyba nie?? ciekawe czy czulibyście się z tym komfortowo, gadasz z kumplami a
          z towarzystwa 10 osób ona spała z siedmioma.
          Ja w każdym razie jestem przerażona tym jak jadę autobusem a 15 latka opowiada
          koleżance jak to nowo poznanemu kolesiowi na imprezie "robiła loda". dla mnie to
          jest delikatnie mówiąc nieszanowanie się i patologia.
          dla wyjaśnienia nie jestem brzydką, starą cnotką - niewydymką;-)
          • pancwynar Re: dlaczego sie oburzacie 08.04.09, 12:44
            Gość portalu: Karolek napisał(a):
            [...]
            > dla wyjaśnienia nie jestem brzydką, starą cnotką - niewydymką;-)

no... można się domyślać skoro podpisujesz się "karolek"
            • Gość: zosia Re: dlaczego sie oburzacie IP: 62.172.214.* 01.05.09, 15:28
              hehehe dobre, mnie to nie oburza, popisuja sie, ja kiedys tez
              opowiadalam rozne historie, co wclae nie znaczy, ze byly prawdziwe,
              nie chcialm byc gorsza od kolezanek. Mam syna i nie kumam zupelnie o
              co tej pani chodzi, wychowala go na idiote, zadnego szacunku dla
              kobiet (dziewczyn). Slyszalm kiedys o takiej jednej panience, ktora
              za pieniadze uprawiala seks analny i oralny, technicznie byla
              dziewica, zreszta ponoc mowila ze dziewictwo dla meza....
      • martynosia Re: Dziewica go zdradzi 09.04.09, 12:11
        zgadzam sie ale nie do konca;) nawet doswiadczona moze go zdradzic;)
        z takich samych powodow, albo z nudy, rutyny, czy czegokoliek, to
        zupelnie inna historia;)
    • ama-24 Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 02.04.09, 13:50
      Niestety ale to prawda.Szczegolnie w srodowisku studenckim widać ze te
      dziewczyny nie szanuja siebie
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 02.04.09, 14:29
        Za to faceci studenci to szczyt poszanowania siebie.
        • Gość: student Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 22:29
          jestem studentem i nie rozumiem co nam zarzucasz? Jak laska daje to sie bierze. Obie strony maja korzysc i nie widze tu zadnych nieprawidlowosci. Nie ma co udawac cnotek bo to nie te czasy.
    • ama-24 Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 02.04.09, 13:57
      Stosunki seksualne bardzo często mają teraz charakter okazjonalny, przy
      wykorzystaniu środków antykoncepcyjnych (w celu wykluczenia potomstwa, które nie
      jest brane pod uwagę, chyba że jako "niebezpieczeństwo" i "zagrożenie"). Obniżył
      się także wiek inicjacji seksualnej. Wśród młodzieży stosunki seksualne
      przedmałżeńskie nie spotykają się z potępieniema często sa juz w wieku szkoły
      podstawowej.
      • wilma.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 02.04.09, 14:37
        ama-24 napisała:

> Stosunki seksualne bardzo często mają teraz charakter
        >okazjonalny, przy wykorzystaniu środków antykoncepcyjnych (w celu
        >wykluczenia potomstwa, które nie jest brane pod uwagę,

A Ty za kazdym razem jak uprawiasz seks to masz z tego potem
        potomstwo? No jesli tak, to albo masz w domu cale przedszkole albo
        strasznie rzadko musisz to robic...

>Wśród młodzieży stosunki seksualne przedmałżeńskie nie spotykają
        >się z potępieniema często sa juz w wieku szkoły podstawowej.

Dzizasss, gdzie Ty taka mlodziez spotykasz? Bo moj syn, jak byl w
        podstawowce, to najbardziej popieral rycerzy Jedi a potepial zlego
        wuja Skaze z "Krola Lwa"...
        • Gość: jedynydorosły Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 15:15
          Najchętniej i najdobitniej o dzieciach wypowiadają się bezdzietni.
        • Gość: fred.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.chello.pl 08.04.09, 16:33
          Dzizasss, gdzie Ty taka mlodziez spotykasz? Bo moj syn, jak byl w
          podstawowce, to najbardziej popieral rycerzy Jedi a potepial zlego
          wuja Skaze z "Krola Lwa"...

w angli niektórzy co SĄ w podstawówce już są ojcami niedawno był taki przypadek
      • Gość: stl Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.09, 16:53
        > jest brane pod uwagę, chyba że jako "niebezpieczeństwo"
        > i "zagrożenie"). Obniżył się także wiek inicjacji seksualnej.

Z wielu badań wynika, że wcale nie.
        Statystyczny wiek inicjacji to 16 lat i wynosił tyle samo już w
        Starożytnym Egipcie.
        Wiek inicjacji się nie zmienia - zmienia się natomiast (tj.
        zwiększa) wiek zawierania małżeństw.
    • znj2 Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 03.04.09, 05:16
      A po co? Lepiej dla chłopaków, niż dla robaków.
    • piwi77 Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 03.04.09, 05:24
      Twój syn nie tylko ma zadatki na muzułmanina (u nich dziewictwo
      wychodzącej za mąż to mus), ale ma odchyłę, żeby z tak intymnych
      spraw zwierzać się matce. Masz problem ze swoim synem, tym sie
      zajmij, nie rodziewiczonymi gimnazjalistkami.
    • lernakow Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 03.04.09, 08:07
      Jest jeszcze taka opcja, że syn woli chłopców, więc żeby mieć spokój od mamusi
      (dlaczego nie ma dziewczyny?) opowiada o niegodnych niewiastach.
      • pocoo Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 03.04.09, 08:34
        W mojej rodzinie jest 23 letnia piękna ,religijna ,katolicka
        dziewica.Przysięgała być nią do ślubu.Zakochała się jak szalona z
        wzajemnością(tak myślała).Ukochany zakomunikował ,że ma jej coś ważnego do
        powiedzenia.Pełna radości i nadziei pobiegła do niego licząc ,że poprosi ją o
        rękę a on...zaproponował wspólne zamieszkanie(realista nie kupuje kota w
        worku).Odebrała tę propozycję jako cios prosto w serce.Czy wierna "zasadom"
        zostanie dziewicą do śmierci? Jak ma ochotę...to jej wybór tylko czy warto?
        • piwi77 Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 03.04.09, 10:08
          Piękna 23letnia jest egoistką. Jedyne co ją interesuje to złapać
          jelenia na fotografię z białą sukienką i do ciągania po parafialnych
          imprezach. Nie wydaje się aby była gotowa iść na kompromisy. Każdą
          propozycję inną niż jej oczekiwania, będzie traktowała jako cios
          prosto w serce. Wniosek - lepiej trzymać się od takiej z daleka.
          • Gość: calm is music Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 04.04.09, 00:27
            Czy napewno jest ..egoistką??
            A może to nie ta "połówka" dla Niej ,jeszcze??
            Może seks dla niejednej dziewicy jest zbyt ważna sprawa, żeby zrobić to przy pierwszej nadarzającej się ...okazji??
            Czy w obecnych czasach trzeba się wstydzić ,ze jest sie dziewicą??
            Kiedy czytam komentarze w tym temacie to takie właśnie odnoszę ..wrażenie,niestety :((
            Tak. Dziewictwo to ...przeżytek, trzeba się spieszyć z inicjacja seksualna ,żeby sie nie wstydzić , nieprawdaż?
            Najlepiej to może dziewice spalić na stosie jak kiedyś ..czarownice, ha??:)
            Pozdrawiam

• piwi77 Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 04.04.09, 06:59

> Może seks dla niejednej dziewicy jest zbyt ważna sprawa, żeby
              > zrobić to przy pierwszej nadarzającej się ...okazji??

Nie demonizujmy tak tego seksu, wcale nie jest on aż taki ważny. Z
              niewiadomych powodów (a jak z niewiadomych to chodzi o pieniądze),
              niektóre religie straszą swe owce sekse i one się go potem po prostu
              boją. Wolą dziewictwa i inne głupoty, odsuwając inicjację jak długo
              się da. Kończy się to nieudanymi związkami, a jak już do seksu
              miałoby dojść, to pasywną w nim postawą. Takie egzemplarze, można
              owszem podziwiać, ale najlepiej z daleka, żeby sobie życie nie
              zmarnować.
              • Gość: calm is music Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 04.04.09, 09:06
                Ależ ja nie demonizuje tylko biorę pod uwage równiez to o czym Inni myślą ..nie tylko ja:)
                No tak ,jeśli dziewica nie jest wierząca w Boga ,nie jest religijna to co??To napewno chodzi o pieniadze!!
                Ależ gamoń ze mnie ,jak mogłam zapomnieć o tym??:))))))))
                Tak ,tak omijajcie z daleka takie "egzemplarze"Mogą wyrzadzić krzywdę ..Mężczyznom.

Spójrzmy prawdzie w oczy.Przecież 20 letnia dziewica w obecnych czasach to już ..patologia, nieprawdaż?!
                Pozdrawiam
                <rozbawiona>

• piwi77 Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 04.04.09, 10:00
                  Czy pisałem, że dziewictwo to patologia? Ale taka ortodoksyjna
                  dziewica często nie rozumie, że to jej dziewictwo i awersja do seksu
                  są przyczyną nieudanych związków i niesłusznie obwinia partnerów,
                  którzy odchodzą. Ostrzegałem, że zadawanie się z taką to gwarancja
                  porażki, bo kompromisy, niezbędne aby związek był udany, są z nią
                  niemożliwe. Nic o patologii i czyms podobnym. Nie mam nic przeciwko
                  dziewicom i dziewictwu. A już na pewno jeśli jest jeszcze rozbawiona.
                  • Gość: calm is music Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 04.04.09, 10:14
                    Dobrze już dobrze , Piwi:))
                    Bardzo miło się z Tobą gawędzi. ale uciekam- muszę wznieść się wysoko, w przestworza, polecieć w stronę ..słońca:))

Miłego weekendu:)))
                    www.youtube.com/watch?v=4Sam5omG0v0
                    • Gość: leavebritneyalone! Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.04.09, 18:39
                      www.youtube.com/watch?v=LWSjUe0FyxQ
                      • Gość: calm is music Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 05.04.09, 12:27

Nie dość ,ze "always" pływa wciąż po ekranie .."Tancerze" ze słabym opanowaniem ...warsztatu ,poza tym jakiś człowiek wyskakuje z ekranu i krzyczy do mnie "Hej Ty" przyprawiając mnie o drżenie rąk i przyspieszoną akcję serca :((((((.. to jeszcze Ty..litosci nie masz??
                        No proszę Cię....
                        • Gość: leave C. alone!!! Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.04.09, 14:21
                          nie płacz tyle bo jeszcze jakiś twój fan nagra "leave C. alone"
                          :))))
                          • Gość: calm is music Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 05.04.09, 15:20
                            Nie widziałeś nawet jednej mojej ..łezki,
                            ...ciesz się.

A poza tym nie ma fanów..a może są ale nic o Nich nie ..wiem?

i ..bedę płakała ..
                            bo tak ..chcę - zawsze to co chcę, robię:)
                            www.youtube.com/watch?v=6P91_H690z4
                            Chodz ze mną:) zabiorę Cię na spacer , tam gdzie rosną poziomki ale nie ..tylko , tam gdzie piękna wierzba ..wierząca moim szeptom i łzom i stuka w nią od dwóch lat ten sam .. dzięcioł...

www.youtube.com/watch?v=URETJ3JnfOU
                            • Gość: leavedzięciołalone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.04.09, 15:44
                              oh bo zaraz załapie "romantykie" po tej Jopek
                              www.youtube.com/watch?v=ghfqTbu-hQU
                              • Gość: misia Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: 89.108.209.* 29.04.09, 02:46
                                A ja jestem 19letnia dziewica i nie raz spotykalam sie z facetami, ktorzy
                                sadzili, ze znalezli fajna, porzadna i zaradna dziewczyne, ale powiem szczerze,
                                zaden nie chcial zrobic zdecydowanego kroku 'do lozka', bo bal sie ze urazi, ze
                                poczuje sie wykorzystana.
                                Szczescie, bo niczego nie stracilam, a kochac to pojecie bardzo wzgledne i
                                krotkotwale- UCZUCIA TO NIE EMOCJE!!!
                                Teraz mam takiego, ktory nie zrobi niczego wbrew moje woli, czeka cierpliwe
                                mimo, ze nie jestem jego pierwsza.

Dziewictwo nie ma okreslonej liczby lat, zalezy od pewnosci uczucia i
                                psychicznej swiadomosci.
                • Gość: stl Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.09, 17:06
                  > Spójrzmy prawdzie w oczy.Przecież 20 letnia dziewica w obecnych
                  > czasach to już ..patologia, nieprawdaż?!

W każdych czasach uznawano coś takiego za patologię. W średniowieczu
                  wiek 20 lat uznawany był za granicę, po której dziewczyna nie będzie
                  już w stanie wyjść za mąż - z reguły wysyłano takie do klasztoru.
              • Gość: chava_del_ocho Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 08.04.09, 15:34
                Mnie sie wydaje, ze jestesmy na roznych poziomach duchowych.
                Te z "nizszych" maja wieksze potrzeby seksualne.

Czy ktos tez tak to rozumie?
            • wilma.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 06.04.09, 12:34

>> Czy w obecnych czasach trzeba się wstydzić ,ze jest sie dziewicą??

Nie, aczkolwiek jesli ktos utrzymuje ze kazda nie-dziewica to
              d..dajka i jeszcze kwestie prowadzenia sie polaryzuje w koltunski
              sposob na kobiety i mezczyzn, jak co niektorzy w tym watku, to
              trudno nie zareagowac ostrzej...
        • martynosia Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 09.04.09, 12:29
          Mnie tylko zastanawia skad sie tacy ludzie biora w XXI wieku?? Nigdy
          nie zdecydowalabym sie wyjsc za faceta znajac go tylko ze
          weekendowych spotkan, wyjsc na miasto, czy rodzinnych imprez;)
          Poza tym wydaje mi sie ze instytucja malzenstwa to przezytek! no bo
          po co to komu?
          • Gość: sex Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.lewandow.net.pl 09.04.09, 12:44
            No to dałaś do pieca! Teraz rzucą się na ciebie obrońcy porządku:))
            Co do instytucji małżeństwa, to nie mogę się do końca zgodzić. Jest jeden moment
            kiedy warto o tym pomyśleć. W moim przypadku się sprawdziło. Z mężem myśleliśmy
            podobnie jak ty. Nigdy nie rozumiałam przymusu "obrączki" ale gdy
            zdecydowaliśmy na przedłużenie rodu i pojawiło się młode życie nadszedł moment
            na legalizację. Czego się nie robi dla dzieci:)) Ale dzięki temu mogę
            powiedzieć, że był to świadomy wybór.
    • mary_an Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? 04.04.09, 19:54
      Czy o "szanowaniu sie" mozna mowic tylko w przypadku kobiet, czy mezczyzna
      sypiajacy z kobietami tez sie nie szanuje?

Kiedys na randke zaprosil mnie pewien chlopak (dwadziesciapare lat), calkiem
      sympatyczny i nawet ok nam sie rozmawialo, gdy nagle oswiadczyl, ze jest
      prawiczkiem. Na pierwszej randce. Wtedy nagle mi sie przypomnialo, ze mam cos
      baaaaaaardzo waznego do zalatwienia i musze wracac, juz nigdy wiecej go nie
      widzialam. Czy on chcial przez to zakomunikowac, ze sie szanuje i jest godnym
      kandydatem na partnera zyciowego? Bo ja to przyjelam jako oszolomstwo religijne
      badz jakies inne i na wszelki wypadek ucieklam.
      • rachela25 Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? 05.04.09, 13:52
        To ładnie żeś wychowała syna. Pewnie od synowej bedziesz też
        wymagała harówy w domu a synalek bedzie czytał gazete przed
        telewizorem. To samo pytanie można zadać młodym chłopcom. Dlaczego
        mają takie robaczywe myśli w okresie dojrzewania,dlaczego swój popęd
        zaspokajają ręcznie lub z byle jaką dziewczyną ? Normalnie
        zboczeńcy.Wiesz że Twój synek ogląda codziennie pornusy na kompie i
        sie masturbuje ? pozdrawiam
        • Gość: samo zło Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? IP: *.chello.pl 08.04.09, 16:39
          To samo pytanie można zadać młodym chłopcom. Dlaczego
          > mają takie robaczywe myśli w okresie dojrzewania,dlaczego swój popęd
          > zaspokajają ręcznie lub z byle jaką dziewczyną ?

to nie jest byle jaka dziewczyna tylko practise girl

"Wiesz że Twój synek ogląda codziennie pornusy na kompie i
          > sie masturbuje"

lepsze by było żeby dymał co popadnie?
      • Gość: i juz Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.09, 13:15
        mary_an napisała: > Kiedys na randke zaprosil mnie pewien chlopak
        (dwadziesciapare lat), calkiem
        > sympatyczny i nawet ok nam sie rozmawialo, gdy nagle oswiadczyl, ze jest
        > prawiczkiem. Na pierwszej randce. Wtedy nagle mi sie przypomnialo, ze mam cos
        > baaaaaaardzo waznego do zalatwienia i musze wracac, juz nigdy wiecej go nie
        > widzialam. Czy on chcial przez to zakomunikowac, ze sie szanuje i jest godnym
        > kandydatem na partnera zyciowego? Bo ja to przyjelam jako oszolomstwo religijne
        > badz jakies inne i na wszelki wypadek ucieklam.

Ty muuundra Jak bylaś dziewica i facet dowiedzial sie o tym to treż uciekal
        przed toba sadzac ze ma do czynienia z oszolomka religiją??Mam nadzieje ze tak
        zrobil Kots cie musial muundra rozdzieiwczyc no i co uciekał??
        A moze ty juz urodzilaś sie rozdziewiczona i nikt nie musial sie meczyc z toba??
        Wspolczuje facetowi ktory mial cie pierwszy
        Po wypowiedzi sadze ześ strasznie gluuupia baba!
        • mary_an Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? 08.04.09, 17:46
          Moze ty oswiadczasz ludziom przy pierwszym spotkaniu, zes prawiczek.
          Jak dla mnie to dno i zenada, ale kazdy ma swoj styl podrywania :)
          • senseiek Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? 09.04.09, 01:25
            > Moze ty oswiadczasz ludziom przy pierwszym spotkaniu, zes prawiczek.
            > Jak dla mnie to dno i zenada, ale kazdy ma swoj styl podrywania :)

Watpie, zeby to byl styl podrywania, wrecz przeciwnie.. Zakladajac oczywiscie,
            ze mowil prawde, to bylo raczej tak jakby powiedzial, ze Ci ufa, jestes dla
            niego kims waznym, i zwierza z czegos dla niego waznego, ale krepujacego.. I ze
            nie ma doswiadczenia z kobietami..

A Ty sie zachowalas jak idiotka.. :) Przez co on bedzie cierpial, bo po takiej
            reakcji jak Twoja, nie latwo by sie bylo pozbierac.. i sprobowac zaprosic kogos
            innego..

----
            Kalkulator dla inwestorów giełdowych:
            daytradercalc.trueart.pl
      • Gość: Ja Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 20:36
        A on sobie pewnie pomyślał. No i zajedwabiście oddzielam ziarna od plew
        szybciej niż wcześniej;) Co ja będę ze szmatami czas tracił.
        • mary_an Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? 08.04.09, 21:15
          Chyba raczej dla niego byla to milosc od pierwszego wejrzenia, bo potem mnie
          jeszcze dluuuugo nekal. Poznalismy sie gdzies na jakiejs imprezie o czwartej
          rano bo byl znajomym znajomego i chyba nie wygladalam od poczatku na pilna
          katoliczke.
          Gosc mial chyba 25 lat czy cos kolo tego, wiec to jego wyznanie o dziewictwie po
          tym jak znalismy sie razem jakies 3h bylo dosyc mocno dziwne :))

A tak na marginesie to serio uwazasz, ze kazda kobieta, ktora nie jest dziewica
          (i nie jest mezatka) jest od razu szmata? A jak nazwiesz mezczyzne, kawalera,
          ktory nie jest prawiczkiem? Szmaciarzem?
          • Gość: Ja Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 22:25
            > A tak na marginesie to serio uwazasz, ze kazda kobieta, ktora nie jest dziewica
            > (i nie jest mezatka) jest od razu szmata?

Są jeszcze wdowy;) Nie no, niektóre nie są szmatami. Mogły się po prostu dać
            nabrać, bo są głupie;) (jakiś szmaciarz inteligentniejszy od nich je oszukał)

> A jak nazwiesz mezczyzne, kawalera,
            > ktory nie jest prawiczkiem? Szmaciarzem?

Może być szmaciarz.
          • Gość: bimbasek Re: Czy mlodzi mezczyzni szanuja sie? IP: *.sqy-bng-012.adsl.virginmedia.net 09.04.09, 02:24
            Jezeli dziewczyna nie-dziewica to szmata, to facet nie-prawiczek to goowno. Jak
            juz sie obrazamy, to konkretnie drodzy panstwo.
    • Gość: ania55 Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: 94.254.162.* 05.04.09, 19:48
      a dlaczego to mlodzi chlopcy sie nie szanuja?
      • Gość: hehe Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.04.09, 19:54
        bo ru...ko lepsiejsze od samoszacunku
        • Gość: calm is music Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.static.espol.com.pl 05.04.09, 20:47
          No prosze, chwila delikatności, nienagannego romantyzmu Pana "hehe"
          Życie romantyka to ..celebracja?:) tak myślę iż w iście ceremonialnym stylu smakuję każdą chwilę..życia:)
          Ach Ci romantycy ..doprowadzają mnie do łez..
          www.youtube.com/watch?v=DiZoh3_PjYY
    • r.ob Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 06.04.09, 12:21
      Szanuja sie tylko twoj synalek widac byl tak wychowany ,ze tylko te szybkodajki
      sie nim interesuja hehe
    • yoma Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 06.04.09, 13:13
      17-20 lat? Jakieś mocno przerośnięte to gimnazjum.
      • wilma.flintstone Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 06.04.09, 14:38
        yoma napisała:

> 17-20 lat? Jakieś mocno przerośnięte to gimnazjum.

No bo zamiast sie uczyc to sie...;)
      • r.ob Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 25.04.09, 18:46
        moze takie 'zdolne' i zostaly tam na dluzej?
    • brak.slow Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 06.04.09, 17:39
      ojej synek marzyciel i zatroskana mamusia. piękny układ. juz czuję czym to pachnie.
      • yoma Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? 06.04.09, 18:06
        Edypem? :)
        • Gość: madmanu Re: Dlaczego mlode dziewczyny nie szanują się? IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 20:23
          100 punktów! :D
    • socjalliberal Dlaczego młodzi chłopcy nie szanują się? 06.04.09, 18:32
      Moja corka mowi ,ze obecni chlopcy traca dziewictwo w wieku
      gimnazjalnym !!!
      Dlaczego chlopcy nie szanuja sie??
      Moja córkam marzy o tym ,zeby jego chlopak byl dziewica. Mowi ,ze
      przechodzone towary z second handu sa dla zyciowych nieudaczniczek.
      Niestety ktorego pozna to juz niedziewica .Dziwie sie bo to wszystko
      mlodzi chlopcy 17-20 latni.

• mrih Re: Dlaczego młodzi chłopcy nie szanują się? 08.04.09, 11:39
        świat zszedł na psy. Ale na szczęście są ludzie, którzy się od jego "ideologii"
        odcinają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka