eryuk 05.04.09, 19:03 mam pytanie,czy moge pomalowac plot sasiada z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: plot graniczny 05.04.09, 19:23 eryuk napisała: > mam pytanie,czy moge pomalowac plot sasiada z mojej strony. To zależy, kto jest tym sąsiadem - Pawlak, Kargul, czy ktoś jeszcze inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynydorosły Re: plot graniczny IP: *.gprs.plus.pl 05.04.09, 20:49 Zapytaj sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: plot graniczny IP: *.t-mobile.co.uk 05.04.09, 20:54 jezeli plot nie jest wstega mobiusa to nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: plot graniczny 06.04.09, 07:23 A potem można wypić butelkę Kleina po której droga do domu będzie prowadzić prostą Łobaczewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: plot graniczny IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.04.09, 20:58 rozumiem że płot zrobił/zapłacił sąsiad? chyba nie możesz. postaw swój obok i maluj Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: plot graniczny 06.04.09, 07:26 eryuk napisała: > mam pytanie,czy moge pomalowac plot sasiada z mojej strony. Z sąsiadem komunikujesz się poprzez forum? Odpowiedz Link Zgłoś
zawirus Re: plot graniczny 07.04.09, 08:52 sprawdz czy płot stoi na granicy, czy na części sąsiada. Jak na części sąsiada to nie możesz, jak na granicy to możesz /wtedy płot jest wspólny-nie ważne kto płacił/ Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: plot graniczny 07.04.09, 15:23 Posadź przy płocie krzaki i nie nudź. Żywopłot zasłoni nieestetyczny płot (bo rozumiem, że chodzi o brak estetyki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: plot graniczny IP: *.eranet.pl 07.04.09, 20:00 Estetyka, estetyką, a konserwacja, konserwacją. Nie każdy widać potrafi zrozumieć, że o płot też nalezy dbać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynydorosły Re: plot graniczny IP: *.gprs.plus.pl 07.04.09, 20:11 Ale to cudzy płot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: plot graniczny IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.04.09, 20:24 juz pisałem, dwa płoty, posrodku strefa zdemilitaryzowana (najlepiej wysypana szkłem) i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: plot graniczny IP: *.eranet.pl 07.04.09, 20:32 Jeśli na granicy to dlaczego ja mam drugi stawiać na swojej działce? Poczytaj przepisy. A co do tego, że płot nie mój - to mam na płocie powiesić ogłoszenie "płot sąsiada" dlatego się rozpada? Oj ludzie, ludziska, chyba w blokach mieszkacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blokers Re: plot graniczny IP: *.t-mobile.co.uk 07.04.09, 20:44 i to pewnie niegrodzonych. loosers!!!! ps. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: plot graniczny IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.04.09, 21:02 > Jeśli na granicy to dlaczego ja mam drugi stawiać na swojej działce? Poczytaj > przepisy. A co do tego, że płot nie mój - to mam na płocie powiesić ogłoszenie > "płot sąsiada" dlatego się rozpada? Oj ludzie, ludziska, chyba w blokach mieszk > acie. Nie możesz powiesić ogłoszenia. Nie twój płot. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: plot graniczny 07.04.09, 21:21 > mam na płocie powiesić ogłoszenie > "płot sąsiada" dlatego się rozpada? Rozpada się, i myślisz, że farbą go skleisz? A ciesz się, że się rozpada - rozpadnie się, to postawisz sobie swój i pomalujesz choćby na różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
chwila.pl Re: plot graniczny 07.04.09, 22:21 eryuk napisała: > mam pytanie,czy moge pomalowac plot sasiada z mojej strony. Uzgodnij to z sąsiadem. Po co brnąć w konfliktowe sytuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynydorosły Re: plot graniczny IP: *.gprs.plus.pl 07.04.09, 22:33 W dobie globalizacji, Schengen, stawiać i malować płoty? Może jeszcze na biało-czerwono? Ludzie, my tera wsie Ewropa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: plot graniczny IP: *.cust.tele2.pl 18.06.09, 13:19 a jak to jest w ogole z placeniam za orodzenie? Jesli z powodu konfliktow wystawimy szczelny plot z naszej strony (sasiad robi problemy bo psa sie boi i straz miejska wzywa, nam by ten plot ktory jest - siatkowy i szczelny wystarczył) mozemy wystawic rachunek za polowe kosztow tym kargulopawlakom, czy cieszyc sie ze ich nie ogadamy i zapomniec o zwrocie kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: plot graniczny IP: *.cust.tele2.pl 18.06.09, 13:41 mowi sie trudno i usmiecha od ucha do ucha bo spokoj jest bezcenny. Odpowiedz Link Zgłoś