kieprze_paczynskich 25.05.09, 18:32 Kolejność nie obowiązująca.Jak tu mieć żonę, chomika, kota i teściową w jednym domu. Każdy ma inne potrzeby i wymagania. Da się to pogodzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siostra leonida Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:00 Dać chomika do zabawy kotu. Teściową poczęstować pierogami nafaszerowanymi muchomorami, żonę wysłać do Egiptu może wolność wybierze. Kota bezwzględnie zostawić, bo tego godzien. Koty to przeurocze zwierzęta, więc się zaprzyjaźnicie. Może nawet polubi piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 25.05.09, 19:24 Kot już lubi piwo. Teściowa złośliwie nauczyła go pić. A ja zarabiam 2,5 tyś i na piwo dla kota nie wystarczy. Chomik wychował się razem z kotem i traktują się jak przedstawiciele jednego gatunku, chcą się rozmnażać. Dobrze że to dwa samce.Ponadto teściowa chce mieć dziecko- to znaczy wnuka, a za 2,5 tyś zł. nie nakupię piwa dla wnuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra leonida Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 19:48 A co z żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 25.05.09, 20:06 Gość portalu: siostra leonida napisał(a): > A co z żoną? Jak to co? W pracy - na okraglo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 25.05.09, 23:35 No właśnie z żoną jest coś, czego nie rozumiem. Widujemy się rzadko. Jak wracam z pracy to ona już śpi, jak wychodzę do pracy, to jeszcze śpi. Czasem w niedzielę widujemy się w kuchni, ale wtedy ona rzuca we mnie talerzami. Czy to znaczy, że mnie już nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 25.05.09, 23:38 kieprze_paczynskich napisał: > Czasem w niedzielę widujemy się w kuchni, ale wtedy ona rzuca we > mnie talerzami. Czy to znaczy, że mnie już nie kocha? Kocha, kocha. Nie lubi tylko tych talerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 25.05.09, 23:42 Moze jej pod pokrywki zagladasz a ona tego strrasznie nie lubi. Rzuca talerzami? - Kocha - taki ma widocznie temperament - jak przestanie rzucac, to bedzie znak, ze juz jej nie zalezy. Po cholere wlazisz do kuchni w niedziele? Nie mozesz jechac na ryby? Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 26.05.09, 00:00 > Po cholere wlazisz do kuchni w niedziele? Nie mozesz jechac na ryby? Staram się nie wchodzić, ale jak umyć podłogę, ugotować i pozmywać nie wchodząc do kuchni. Na ryby nie mogę. Miałbym wtedy żonę, teściową, kota, chomika i jeszcze ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 26.05.09, 00:20 kieprze_paczynskich napisał: > Staram się nie wchodzić, ale jak umyć podłogę, ugotować i pozmywać nie wchodząc > do kuchni. Na ryby nie mogę. Miałbym wtedy żonę, teściową, kota, chomika i > jeszcze ryby. Wziales feministke za zone??? Z rybami nie musisz do domu - mozesz jechac na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebula Zabawa na 102 IP: *.chello.pl 26.05.09, 06:07 kieprze_paczynskich napisał: > Staram się nie wchodzić, ale jak umyć podłogę, ugotować i pozmywać > nie wchodząc do kuchni. Widzę, że świetnie się bawisz robiąc z nas balona. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Zabawa na 102 26.05.09, 11:01 > Widzę, że świetnie się bawisz robiąc z nas balona. Twoje podejrzenia są głęboko krzywdzące, czuję, jak pogłębia się moja depresja. Naprawdę moje problemy wydają Ci się mniej poważne niż problem człowieka z zasłoniętym widokiem przez drzewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Zabawa na 102 IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.05.09, 14:16 a twoje problemy bledną przy problemach użytkownika dcio (serdeczne pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym IP: *.acn.waw.pl 25.05.09, 23:01 Ja tam mam króliczka i pytona w jednym pokoju i tak sobie we trójkę żyjemy od 3 lat:). Więc się da! Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 26.05.09, 00:12 Czy to znaczy, że pyton uwolnił Cię od problemu chomika, kota, a nawet teściowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.05.09, 08:57 niemożliwe, pyton trawi królika 2 tygodnie, weź go do weterynarza, musi miec problemy gastryczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebula Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym IP: *.chello.pl 26.05.09, 06:09 kieprze_paczynskich napisał: > Kolejność nie obowiązująca.Jak tu mieć żonę, chomika, kota i teściową w jednym > domu. Każdy ma inne potrzeby i wymagania. Da się to pogodzić? Nie da. Największy problem ma się zazwyczaj z teściową. Zwłaszcza jak ma kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaktheparrot Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym IP: *.disney.com 26.05.09, 14:14 Mam podobny problem, co autor wątku. Jesteśmy trzy lata po ślubie. Na początku była sielanka, ale odkąd moja mam się od nas wyprowadziła, poszła do pracy i przestała się wtrącać w nasze życie, coś się między nami popsuło. Zwłaszcza między kotem i chomikiem. Jak chcemy gdzieś czasem wyjść, umówić się ze znajomymimi, to chomik zawsze się denerwuje, mówi, że chce zostać w domu i w ogóle na nic nie ma ochoty. Czy dziecko coś zmieni? Poradźcie, bo już sam nie wiem, co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 26.05.09, 15:33 >chomik > zawsze się denerwuje, mówi, że chce zostać w domu i w ogóle na nic > nie ma ochoty. Czy dziecko coś zmieni? Poradźcie, bo już sam nie > wiem, co robić. Zdenerwowany chomik może być bardzo niebezpieczny. Wiem coś o tym. Mój chomik to nie jakiś tam syryjski kurupel, ale dorodny, słowiański chomik polny. Próbował zdominować całą rodzinę, ale jak odkrył, że jest homikiem swą uwagę zwrócił na kota. Po pewnym czasie zauważyłem, że kot homikowacieje. Pewnie się pobiorą. Nie wiem czy takie homikowe towarzystwo jest odpowiednie dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.05.09, 15:38 Ja bym sie raczej obawiał, czy chomik nie zacznie dobierać ci się do żony, Dominatorzy tak mają, w ten sposób określają swoja pozycję w stadzie. Raczej nie odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym 26.05.09, 15:58 > Ja bym sie raczej obawiał, czy chomik nie zacznie dobierać ci się do >żony, Raczej nie, mój chomik to homik. Nie mógłby też urazić uczuć kota. Gdyby jednak, to może pójdę na te ryby i przywiozę raczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoopatolog Re: Jak tu mieć chomika, kota i teściową w jednym IP: 144.92.198.* 26.05.09, 18:41 Najlepiej jakbyś miał węża w kieszeni, pracował jak wół i potrafił obywać się bez picia jak wielbłąd. Wtedy będzie Cię stać nie tylko na homika, ale może nawet kalaruchasięnaokrągło. Odpowiedz Link Zgłoś