Gość: pipcio IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.03, 15:54 chcialem sie dowiedziec jaką wybrac a nie sluchac ta jest taka a ta siak ble ble - jakies fotki !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys Re: Golarki elektryczne IP: *.class145.petrotel.pl 01.01.04, 22:30 koles decyzja nalze do ciebie - tu masz opisan rodzaje golarek , a jaka masz wybrac to sam powinienes wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Golarki elektryczne 01.01.04, 22:41 Gość portalu: krzys napisał(a): > koles decyzja nalze do ciebie - tu masz opisan rodzaje > golarek , a jaka masz wybrac to sam powinienes wiedziec... Jak Pipcio podrośnie i zostanie Pipkiem, to sam będzie w stanie podejmować golarkowe decyzje. Gol sie brzytwą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: Golarki elektryczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 23:03 Najlepiej byłoby wypróbować - ale to trudne. Sądzę że jak kupisz firmową to powinno być OK. Kiedyś próbowałem produkt z byłej NRD "Bebo Sher" czy jakoś tak. Koszmarnie podrażniała mi skórę. A teraz mam taniego Brauna i jest w porządku. Musisz mieć świadomość, że elektryczną nie ogolisz się tak dokładnie jak tradycyjnymi nożykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Golarki elektryczne IP: *.nyc.rr.com 02.01.04, 00:41 "Obecnie hitem są bezprzewodowe maszynki o zasilaniu akumulatorowym lub akumulatorowo-sieciowym"... hehe...nigdy nawet nie widzialem maszynki przewodowej. czy pana "dziennikarza" niedawno odmrozili? co do maszynek, w zasadzie, jezeli jest wet/dry to wszystkie beda ok (jesli sa do uzywania tylko na sucho, to golenie namoczonej (nawet tylko przez przypadek) twarzy to koszmar), ja uzywam norelco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrh Re: Golarki elektryczne IP: *.lub.pl 04.01.04, 01:48 czy takie golarki sie tempia czy trzeba ja zmieniac jesli tak to co jaki czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Golarki elektryczne IP: *.nyc.rr.com 04.01.04, 03:59 ponoc sie tepia :), bo sprzedaja wymienialne nozyki, ja gole sie raz dziennie, i jak do tej pory nigdy nie zmienialem ostrzy (jezeli juz to cale golarki, wiadomo, ped do najnowszych gadgetow)... mozesz wiec zalozyc ze przy "normalnym" zaroscie, starczaja na rok? dwa?... na dlugo w kazdym badz razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Golarki elektryczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 16:50 Syncro System Smart Logic i 8595 ACTIVATOR czym się różnią te dwie golarki i która jest lepsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczorek 23 Re: Golarki elektryczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 16:54 Której z firm golarki elektryczne sa lepsze PHILIPS czy BRAUN Odpowiedz Link Zgłoś