piwi77 05.07.09, 17:57 Dla mnie to okres żniw, najwięcej kupuję na wyprzedażach. W ostatnich tygodniach znów sie obłowiłem, część z tego pewnie nigdy nie ubiorę, ale takie ryzyko, jak się kupuje za wiele w krótkim czasie. A jak z tym u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blue Re: Rzadko korzystam i patrzę co kupuję IP: *.altnpa.east.verizon.net 05.07.09, 18:02 Nigdy nie kupuję na wyprzedażach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingston Re: Rzadko korzystam i patrzę co kupuję IP: *.opera-mini.net 05.07.09, 18:08 Ja rowniez nie. Zakupy, te nie konieczne, to dla mnie przyjemnosc i nagroda za ciezka prace. Liczy sie calosc doswiadczenia, w tym estetyka, a nie tylko efekt finalny. Wyprzedaze sa brzydkie, pospieszne, chciwe, bezmyslne. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Re: % % % Wyprzedaże % % % 05.07.09, 18:04 piwi77 napisał: > Dla mnie to okres żniw, najwięcej kupuję na wyprzedażach. W > ostatnich tygodniach znów sie obłowiłem, część z tego pewnie nigdy > nie ubiorę, ale takie ryzyko, jak się kupuje za wiele w krótkim > czasie. A jak z tym u Was? Ja kupuje materialy do mojej pracy (malarstwa) zawsze na wyprzedazach, lub z 40%- 50% procentowym kuponem. Czesto kupuje jedna rzecz, a moja zona druga w tym samym sklepie, kazdy z kuponem, ot taka Zydowska skrupulatnosc. Biedni ludzie sa biedni dlatego ze niepotrzebnie trwonia kase tam gdzie mozna oszczedzic...Najbogatsi czesto sa najbardziej oszczedni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: % % % Wyprzedaże % % % 05.07.09, 18:08 zalatw mi sutanne i koloratke za pol ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś