gapuchna 14.07.09, 00:18 pożegnam się, nie będę tu więcej pisać. A Wielebnego Milleniusza przepraszam za wszystkie moje literówki. Rzeczywiście, robię ich dużo. Znak, żeby skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:19 Ty nie żartuj! O co chodzi??? Hej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:21 Tylko spokojnie, nikt nigdzie nie odchodzi. Buzia na zgodę? No? :)) Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:23 Ale przecież ja od początku, do końca się droczyłem. :| Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:23 Gapuchno - no co Ty... a swoją drogą - ejjj literówkami się przejmujesz.. ja prawie nie używam polskich znaków - i wiesz co - mam to w poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:26 A, już wiem, Gapa jest nadwrażliwa na punkcie literówek. No ale sooorry. Akurat Cukieroki są fajne i dlatego się nimi zająłem. Co za absurd, żeby się za to obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
evva78 Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:31 Każdy ma własne małe absurdy. Wierze, że Gapuchnie przejdzie ! Miłej nocy (patrz - znowu się żegnam:) ) do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:36 evva78 napisała: > Każdy ma własne małe absurdy. Wierze, że Gapuchnie przejdzie ! Ja też. Szczególnie, że nie chciałem jej urazić, ani wcale się z nią nie kłóciłem przecież. Może za bardzo dziś kąsałem, no ale właśnie po to ogłosiłem koniec wyszydzania, żeby nie przegiąć. A cukierokowa literówka była sympatyczna przecież. :| > Miłej nocy (patrz - znowu się żegnam:) ) do rana. Dozoba, ale nie do rana, tylko najwcześniej do wieczora. Albo nawet i do później. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:38 Mnie kąsaj, wiesz, że lubię :D Dobrej nocy Wam obojgu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:44 Nie no, przecież ogłosiłem zawieszenie broni, już wcześniej. Nie można ciągle szydzić, bo będzie zbyt monotematycznie. Przeżyjemy tydzień w tej łyżce miodu. Potem znów wylejemy beczkę dziegciu. :] Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Cukierku .... 14.07.09, 00:25 Może zły humor? Jutro wpadaj tu i wszystko będzie zapomniane, bo i nie ma o co strzępić klawiatury, serio. Spokojnej nocy, Gapuchno :)) Odpowiedz Link Zgłoś