Dodaj do ulubionych

Tragedia-bokser zabił boksera

25.07.09, 07:16
sport.wp.pl/kat,1878,title,Omar-nie-chcialem-zabic-Nazaretha,wid,11342546,wiadomosc.html?ticaid=1871f

Szachista szachisty nie zabije. Skoczek w wzwyż może co najwyżej
skoczyć drugiemu skoczkowi.
A przed walkami bokserskimi słychać pogróżki typu:
zabiję cię.....
To nie jest męski sport. To sport dla barbarzyńców.
Obserwuj wątek
    • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 07:21
      Czy ja wiem? Obie strony wiedzą czym ryzykują.
      Inna sprawa, że nigdy nie zrozumiem dlaczego bokserzy lubią dostawać
      w twarz.
      • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 07:36
        Kobiety w zyciu tego nie pojma, tak samo jak faceci nie pojma sensu posiadania
        40 par butow albo tysiaca rzeczy w torebce :)
        • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 07:38
          Chcesz zobaczyć moją torebkę? :)

No to wytłumacz? :)

teletoobis napisał:

> Kobiety w zyciu tego nie pojma, tak samo jak faceci nie pojma
          sensu posiadania
          > 40 par butow albo tysiaca rzeczy w torebce :)
          • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 07:42
            Nie mam na tyle czasu i cierpliwosci, by przegladac zawartosc kobiecej torebki.

Tego sie nie da wytlumaczyc. To trzeba czuc- tak samo jak sens ogladania M jak
            Moeller
            • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 07:43

Wymigujesz się facet.:)
              Oglądasz seriale???
              • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 07:44
                Tylko na Animals Planet :)
                • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 07:47
                  Takie to ja też.:)
                  • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 07:59
                    Nie gadaj: powrot "Isaury" "w rytmie disco" z "kamiennego kregu" do "Edenu"
                    pewnie tez ogladalas :)
                    • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:03
                      Nie widzialam nawet połowy odcinka.:)
                      • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:07
                        Rodzice zabraniali Ci patrzec na takie drastyczne filmy? :)
                        • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:08

Zapytam rodziców:D
                          • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:22
                            Koniecznie :) Pewnie wakacji z duchami tez nie moglas ogladac :)
                            • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:24

Bogusław Łysy to mój idol!
                              • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:31
                                Moja idolka byla Brunhilda i Janek Kos w roli studenta :)
                    • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:19
                      teletoobis napisał:

> Nie gadaj: powrot "Isaury"

Ja oglądam na TVS z hanysowskim duubingiem ale jaja :))))
                      • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:26
                        Znam to, ba... ja rozumiem co sie tam mowi :)
                  • pocoo Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:06
                    Te "wywody" są żenujące.Każdy bokser ma za zadanie pozbawić przytomności
                    przeciwnika odpowiednio celnym i silnym ciosem a nie głaskaniem.Bijatyka na
                    ulicy podlega karze ale wystarczy założyć rękawice i można nawet bezkarnie
                    zabić.Niech żyje sport. Niektórzy sportowo uprawiają w miarę bezpieczny seks .
                    • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:11
                      mowilem, ze kobieta nie jest w stanie tego zrozumiec :)
                      • pocoo Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:23
                        teletoobis napisał:

> mowilem, ze kobieta nie jest w stanie tego zrozumiec :)

Na pewno? Nigdy nie fascynowało mnie lanie po mordzie i w efekcie zdeformowane
                        męskie twarze(o mózgu nie wspominam).Mężczyźni mają to w genach.Wolisz walki
                        kobiet na ringu czy w kisielu?
                        • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:29
                          Kobiety powinny uprawiac gimnastyke artystyczna :)
                          • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:30
                            teletoobis napisał:

> Kobiety powinny uprawiac gimnastyke artystyczna :)

Przy rurce ?
                            • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:35
                              tylko te ktore maja ku temu odpowiednie warunki. Poza tym przy rurce to chyba
                              gimnastyka sportowa? :)
                              • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 09:00
                                teletoobis napisał:

> tylko te ktore maja ku temu odpowiednie warunki. Poza tym przy rurce to chyba
                                > gimnastyka sportowa? :)

Nie, to gimnastyka zarobkowa.
                                • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 09:06
                                  czyli profi! To lubie :) Na amatorki nie ma co patrzec :)
                                  • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 09:23
                                    teletoobis napisał:

> czyli profi! To lubie :) Na amatorki nie ma co patrzec :)

My tu o dupie Maryny a w koło dramat się dzieje :)))))
                                    • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 09:28
                                      Nic nie wiem o jakimkolwiek dramacie? Co sie stalo? Rzad podwyzszyl akcyze na
                                      gorzale? :)
                                      • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 09:35
                                        teletoobis napisał:

> Nic nie wiem o jakimkolwiek dramacie? Co sie stalo? Rzad podwyzszyl akcyze na
                                        > gorzale? :)

Ta :)))portalwiedzy.onet.pl/0,11123,1567773,1,czasopisma.html
                                        • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 09:45
                                          To przeciez wiadomo od dawna, ze AIDS od malp pochodzi. Jakis babo pod palma
                                          wybzykal malbke, zlapal Adidasa i "sprzedal" w Tunezji polskiej "turystce" . To
                                          nie tragedia, to kur...o :)
                                          • kolter Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 11:35
                                            teletoobis napisał:

> To przeciez wiadomo od dawna, ze AIDS od malp pochodzi. Jakis babo pod palma
                                            > wybzykal malbke, zlapal Adidasa i "sprzedal" w Tunezji polskiej "turystce" . To
                                            > nie tragedia, to kur...o :)

Wtedy sytuacja stała sie napięta jak baranie jaja.
                                            • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 11:43
                                              tego to nie wiem. Nigdy nie mialem okazji obcowania z baranimi jajami :)
                    • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:14
                      pocoo napisała
                      ale wystarczy założyć rękawice i można nawet bezkarnie
                      > zabić

Nie prawda , niektórzy sędziowie przerywają walki zanim ktoś dobrze w łeb
                      dostanie, bo to akurat sędzia w razie zgonu boksera może mieć problemy z prawem.
        • Gość: św.obrazek Re: Tragedia-bokser zabił boksera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 10:44
          teletoobis napisał:

"Kobiety w zyciu tego nie pojma"

przeciez istnieje damski boks zawodowy female boxing?? kobiety tez
          boksuja, poza tym na widowni jest 50% kobiet wiec o czym wy
          mowicie?? oj toobis ...Ty? takie tanie stereotypy??
          gyy...nicht ferstahen...:)

"faceci nie pojma sensu posiadania 40 par butow"

ja mam pary: 5

moj boyfriend: 39

so??........

szkoda mi kasy na buty wole wydac na co innego, inna rzecz że moja
          jedna para kosztuje tyle co przeciętne 4 czy 5,

"tysiaca rzeczy w torebce "

zawsze nosze tylko to co niezbedne plus latarka i scyzoryk swiss
          champ;) normalnie prawie jak w wojsku albo i lepiej, sooo?? :)

nic mnie tak nie zlosci jak wyswiechtane tanie bzdurne stereotypy,
          wiecej wysilku umyslowego next time prosze;)
          • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 11:47
            No, jesli uwazasz, ze boks kobiecy to sport.... :) Pewnie, ze sa to babki
            wycwiczone, wytrenowane, od czasu do czasu z niezla technika. Ale w sporcie
            kobiecym chodzi choc troche o dobry smak, prawda?
            • Gość: św.obrazek Re: Tragedia-bokser zabił boksera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:52
              "Ale w sporcie kobiecym chodzi choc troche o dobry smak"

mnie sie wydawało ze jak w każdym sporcie chodzi o sprawność,
              wyzwanie, rywalizacje, sprawdzanie sie itp :)

"sa to babki wycwiczone, wytrenowane, od czasu do czasu z niezla
              technika."

czyli jak w każdym sporcie i w przypadku każdego sportowca:)
              • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 14:01
                w dyscyplinach takich jak l. figurowe, gimnastyka artystyczna, skoki do wody,
                plywanie synchroniczne, ocenia sie tez a moze przede wszystkim wrazenie
                artystyczne- czyli chodzi o estetyke.

Niestety w damskim boksie czy podnoszeniu ciezarow ten element odpada
                • Gość: św.obrazek Re: Tragedia-bokser zabił boksera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 14:35
                  "w dyscyplinach takich jak l. figurowe, gimnastyka artystyczna,
                  skoki do wody, plywanie synchroniczne, ocenia sie tez a moze przede
                  wszystkim wrazenie artystyczne- czyli chodzi o estetyke."

zgoda :) w każdej dyscyplinie wymagane są określone umiejetnosci i
                  warunki fizyczne zawodnika, ale to chyba nie dyskwalifikuje kobiet
                  jako potencjalnych sportowców? :) no może poza dyscypliną dzwiganie
                  siłowe jakie uprawia pudzianowski ale dla mnie to nie jest sport.
                  • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 14:58
                    sa jednak dyscypliny, ktore "odkobiecaja" niewiaste, nieprawdaz?
                    Jasne ze moga uprawiac boks czy inne dyscypliny, ale osobiscie uwazam, ze traca
                    wybitnie na swej kobiecosci. No by cos taiego jak A. Wrobel- czy to bylo kobieta?
        • migreniasta A Agnieszka Rylik to niby co? 25.07.09, 10:50
          Może jak gil wyleci Ci z nosa i kobieta wyciągnie z torebki
          husteczkę to zrozumiesz ,że pozostałe 39 rzeczy też jest przydatne.
          • teletoobis Re: A Agnieszka Rylik to niby co? 25.07.09, 11:48
            e tam,mnie zazwyczaj wystarcz to co mam w kieszeni :)
        • migreniasta A A gnieszka Rylik? 25.07.09, 10:55
          Jeśli zaś gil wyleci Ci z nosa i kobieta wyciągnie husteczkę z
          torebki to zrozumiesz ,że pozostałe 39 rzeczy też znajdą właściwe
          zastosowanie we właściwym czasie.
          • teletoobis Re: A A gnieszka Rylik? 25.07.09, 11:49
            Jako facet nie chcialbym miec takiej baby jak A. Rylik. Jest ladna- owszem, ale
            poza tym, to typowa meski typ
      • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:16
        tytanya napisała:

> Czy ja wiem? Obie strony wiedzą czym ryzykują.
        > Inna sprawa, że nigdy nie zrozumiem dlaczego bokserzy lubią dostawać
        > w twarz.

Może za to ?

www.tvn24.pl/12694,1544639,0,4,100-mln-dolarow-za-walke-bokserska,wiadomosc.html
        • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:18
          No tak, to jest jakiś argument, ale ile razy trzeba wcześniej glebę
          zaliczyć, aby się nachapać.:)
          • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:21
            tytanya napisała:

> No tak, to jest jakiś argument, ale ile razy trzeba wcześniej glebę
            > zaliczyć, aby się nachapać.:)

Za taką monetę sam dałbym sobie miskę oklepać :))
            • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:21
              Dziękuję, postoję i wybieram tenis:)
              • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:26
                tytanya napisała:

> Dziękuję, postoję i wybieram tenis:)

Ta , nawet nie wiesz jak szybko wybita piłka może dać ci solidnie w głowę:)
                • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:28
                  Wiem, bo grywam w tenisa, ale piłek skutecznie unikam.:D
                  • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:29
                    tytanya napisała:

> Wiem, bo grywam w tenisa, ale piłek skutecznie unikam.:D

Dlatego non top przegrywasz ?
                    • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:42
                      To jest podstawa w tenisie- uciekac od pilki :) W Killerze II zoostalo
                      udowodnione, ze to swietny sposob na unikniecie smierci :)
                    • tytanya Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:54

Ha ha!
    • Gość: access Re: Tragedia-bokser zabił boksera IP: *.chello.pl 25.07.09, 08:03
      Dla wielu ludzi pochodzących z biednych rodzin sport to jedyna droga do
      osiągnięcia sukcesu w życiu. Marzą im się wielkie pieniądze, kariera, sława.
      Wielu z nich wie, jakie konsekwencje mogą ponieść, wie, że sport zawodowy to
      najkrótsza droga do kalectwa, a nawet utraty życia. Wie, ale ma nadzieję, że
      jego to nie spotka. Że zarobi kupę kasy zanim stanie się wrakiem, że utrzyma
      rodzinę, że zapewni im byt materialny. I stają do walki. Boks nie wymaga
      nakładów finansowych, wystarczą rękawice. To nie tenis czy polo. Tu każdy, nawet
      najbiedniejszy może sobie kupić niezbędne akcesoria i być gotowy do bycia
      'sportowcem'. W tym konkretnym wypadku winę za śmierć Nazaretha ponosi tylko i
      wyłącznie sędzia, który nie przerwał w porę walki, pozwolił, by kanonada ciosów
      w tylną część głowy trwała bez końca. To on powinien iść do pierdla.
      • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:20
        Gość portalu: access napisał(a):

Boks nie wymaga nakładów finansowych, wystarczą rękawice. To nie tenis czy
        polo. Tu każdy, nawet > najbiedniejszy może sobie kupić niezbędne akcesoria i
        być gotowy do bycia 'sportowcem'.

To kompletna bzdura, ktora mogl napisac tylko laik

W tym konkretnym wypadku winę za śmierć Nazaretha ponosi tylko i
        > wyłącznie sędzia, który nie przerwał w porę walki, pozwolił, by kanonada
        ciosów w tylną część głowy trwała bez końca. To on powinien iść do pierdla.

Kolejna niedorzecznosc. Tym razem tylko czesciowo. Owszem sedzia jest winny
        nieprzerwania walki, ale nie ze wzgledu na ciosy w tyl glowy. W materiale nie
        widzielem ani jednego takiego uderzenia
        • Gość: access Re: Tragedia-bokser zabił boksera IP: *.chello.pl 25.07.09, 08:25
          teletoobis napisał:

> Boks nie wymaga nakładów finansowych, wystarczą rękawice. To nie tenis czy
          > polo. Tu każdy, nawet > najbiedniejszy może sobie kupić niezbędne akcesoria
          > i
          > być gotowy do bycia 'sportowcem'.

>
          >
          > To kompletna bzdura, ktora mogl napisac tylko laik

Jeżeli czyjąś wypowiedź oceniasz jako 'bzdurę' to bądź łaskaw uzasadnić, na czym
          ta 'bzdura' polega.
          • teletoobis Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:38
            nie dyskutuje z laikami. Bylem zawodowym sportowcem i wiem ile kosztuje
            wyszkolenie zawodnika w sportach indywidualnych i zespolowych.
            Jesli myslisz, ze laik moze wyjsc na ring i przetrzymac 10 sek bez przeniesienia
            sie do bozi, to sie mylisz
            • Gość: access Mydełko Fa IP: *.chello.pl 25.07.09, 09:52
              Zanim zaczniesz dyskutować, przeczytaj uważnie czyjąś wypowiedź.
              Bo gadasz bzdury. Mówiłem o kosztach, jakie ponosi chłopak, który zaczyna
              uprawiać boks. A ty, jak zwykle, nie zrozumiesz, więc pienisz się, byle się
              pienić. Mydełko Fa, w nowym wydaniu.
              • teletoobis Re: Mydełko Fa 25.07.09, 09:59
                jednak jestes naprawde bardziej niedorozwiniety niz myslalem. jakie koszty
                ponosi mlody chlopak grajacy w pilke? Jakie koszty ponosi dziewczynka plywajaca?
                jestes demagodiem. Za duzo kazan sluchasz a za malo myslisz. Dzisiejszy sport
                polega na sponsoringu. I tyle. Chyba tylko w tenisie na poczatku ponosi sie
                koszta szkolenia. Ale i tam bardzo szybko u utalentowanych pojawiaja sie
                sponsorzy. Jak masz zamiar z kims dyskutowac o tematach o ktorych nie masz
                bladego pojecia, to zamilcz. Dostatecznie sie skompromitowales tymi ciosami w
                tyl glowy. Chyba sam tam byles traktowany jako dziecko i efekty widac do dzisiaj
                • Gość: access Re: Mydełko Fa IP: *.chello.pl 25.07.09, 10:23
                  I znów piana na pysku u bohatera dobranocki.
                  Jakbyś przeczytał cały mój poprzedni post, powtarzam cały, a nie tylko jedno
                  zdanie, to byś znalazł informacje na temat tenisa czy polo. Możesz mieć inne
                  zdanie na temat wydarzenia, ale przedstaw je wreszcie, zamiast jątrzyć i się
                  pienić
                  . Tak postępuje tylko troll.
                  Ciekawe, które zdanie tym razem przeczytasz i zrozumiesz, pewnie to ostatnie, he
                  he he robaczku świętojański.
                  A tak w ogóle to się powieś.
                  • teletoobis Re: Mydełko Fa 25.07.09, 10:34
                    Nic nie zmienia postaci rzecz, ze otwierasz jadaczke tam gdzie nie powinienes. A
                    to z racji mikrego rozmiaru wiedzy w tym temacie szczegolnie. Jak kazdy katol
                    drzesz jape o wszystkim co mozliwe nie majac za grosz pojecia o czym prawisz.
                    Czytam twoje idiotyzmy i punktuje je, ale wolisz odwracac kota do gory ogonem.
                    Tak trudno sie przyznac, ze palnales kilka glupstw i znasz sie na sporcie jak
                    kot na kwasnym mleku?
                    Jak widac pienisz sie ty nie znajdujac kontrargumentow. Jak poszukasz to moze
                    znajdziesz w twojej swietej ksiazce?

Wieszanie sie jest dobre dla ludzi z twojej ferajny. Judasz dal wam przyklad-
                    wiec moze udasz sie w jego slady niedouczony faryzeuszku?
                    • Gość: access Re: Mydełko Fa IP: *.chello.pl 25.07.09, 10:37
                      ble ble ble
                      a wypowiedzi merytorycznej 'sportowca' teletubisia jak nie było, tak nie ma. A
                      niby się zna na temacie:))))
                      • teletoobis Re: Mydełko Fa 25.07.09, 10:45
                        niby na jaki temat mam sie wypowiedziec merytorycznie, by przy czytniu i
                        usilowaniu zrozumienia nie przepalila ci sie ostatnia synapsa?
                        • Gość: access Re: Mydełko Fa IP: *.chello.pl 25.07.09, 10:50
                          Na temat wątku urojony człowieczku.
                          • teletoobis Re: Mydełko Fa 25.07.09, 10:53
                            swoje powiedzialem. Kazdy swiadomie wchodzi na ring. Wie na co sie naraza.
                            Powiedzialem tez, ze moim zdaniem jednoznacznie wine ponosi sedzia. Ale nie
                            dlatego ze padly jakies ciosy na tyl dlowy. Tego w zaprezentowanym materiale nie
                            ma.

Zawsze trzeba ci kilka razy powtarzac by dotarlo do twojej pustej glowy?
                            • Gość: access Re: Mydełko Fa IP: *.chello.pl 25.07.09, 10:56
                              A co jest w zaprezentowanym materiale, 'sportowcu'?
                              • teletoobis Re: Mydełko Fa 25.07.09, 10:58
                                poszukaj se glupszego od siebie co? Bedziesz z tym mial cholerne klopoty, zle
                                sprobuj jutro po sumie przed kosciolem
                                • Gość: access Re: Mydełko Fa IP: *.chello.pl 25.07.09, 11:04
                                  Czyli nie umiesz odpowiedzieć na tak proste pytanie.
                                  I zamiast odpowiedzi, zaczynasz bredzić bez sensu o sumie.
                                  Wstyd, 'sportowcu', wstyd. Nie znasz się na boksie, nie rozróżniasz ciosów a
                                  chcesz tu uchodzić za fachowca. Za wysokie progi na twoje teletubisiu
                                  nogi...:))))))))))))
                                  • teletoobis Re: Mydełko Fa 25.07.09, 11:08
                                    chyle czola przed twoim znaniem sie na wszystkim.
                                    • Gość: access Re: Mydełko Fa IP: *.chello.pl 25.07.09, 11:15
                                      Nie odbiegaj od tematu. Jakie ciosy widziałeś na zaprezentowanym materiale,
                                      'sportowcu'? Piekliłeś się i pieniłeś, że nie były to ciosy w tył głowy. Więc
                                      powiedz wreszcie 'znawco' tematu, były czy nie były?
                                      • teletoobis Re: Mydełko Fa 25.07.09, 11:20
                                        odpowiem ci slowami z tej ksiazki ktora powinienes znac na pamiec: rozmowa z
                                        toba to rzucanie perel przed wieprze.

Nie wdaje sie w rozmowe z niedorozwinietym laikiem
                                        • Gość: access Oto cały teletubiś IP: *.chello.pl 25.07.09, 11:26
                                          Teletubiś, 'wielki sportowiec', nie potrafi rozpoznać nawet typu ciosów w
                                          boksie! A tak się mądrzy, a tak się stawia. A jak przyjdzie do odpowiedzi na
                                          najprostsze nawet pytanie, to okazuje się, że nie ma o tym pojęcia. Wyszło
                                          szydło z worka! Jesteś błaznem.
    • kolter-one Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 08:05
      forum.gazeta.pl/forum/w,29,96918068,97717850.html?f=29&w=96918068&a=97717850&wv.x=2
    • mjot1 Re: Tragedia-bokser zabił boksera 25.07.09, 11:03
      migreniasta napisała:
      > Szachista szachisty nie zabije.

Hm... Jeżeli partyjka rozgrywana jest w plenerze kamiennymi figurami
      słusznych rozmiarów a przeciwnik jest porywczy...
    • srebrna.pliszka To też jest sport dla barbarzyńców :( 25.07.09, 11:39
      A ten "sport", to co?
      tiny.pl/hhcg7
      • teletoobis Re: To też jest sport dla barbarzyńców :( 25.07.09, 11:45
        jasne- dla Ciebie nie ma roznicy w zatluczeniu czlowieka albo barana...
        • srebrna.pliszka Re: To też jest sport dla barbarzyńców :( 25.07.09, 11:53
          teletoobis napisał:

> jasne- dla Ciebie nie ma roznicy w zatluczeniu czlowieka albo barana...

Owszem jest różnica: człowiek, to jest człowiek, a baran, to jest baran
          Każde zatłuczenie, jest zatłuczeniem.

tiny.pl/hhcgw
          • teletoobis Re: To też jest sport dla barbarzyńców :( 25.07.09, 12:03
            zatluczenie barana sluzy konsumpcji wybornej poledwiczki :)
        • majenkir Re: To też jest sport dla barbarzyńców :( 25.07.09, 14:02

teletoobis napisał:
          > jasne- dla Ciebie nie ma roznicy

Jest roznica - baran sam sie nie pchal...
          • teletoobis Re: To też jest sport dla barbarzyńców :( 25.07.09, 14:08
            baran zostal stworzony baranem dla przyjamnosci podniebienia, co z gory
            determinuje jego los :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka